Sakola dina impian Ngimpi keur sakola

 Sakola dina impian Ngimpi keur sakola

Arthur Williams

Naha anjeun  ngimpi sakola? Naha anjeun ngimpi di sakola sareng kedah nyandak ujian atanapi patarosan? Artikel ieu nganggap sakola dina impian salaku simbol sentral dina pingsan koléktif manusa beradab. Sakola dina impian mawa pemimpi deui kana kahariwang sareng rasa teu aman anu balik deui ka ngageter dina sababaraha aspék kanyataanana.

sakola dina impian

Sakola dina impian bisa diinget salaku wangunan atawa salaku ritual sakola: interogasi, ujian kudu dilaksanakeun, acara kalawan kelas sakelas.

Taun sakola krusial pikeun tumuwuh sarta formasi individu, aranjeunna profoundly pangaruh kapribadianna, bisa merangsang harga diri atawa ninggalkeun tatu jero.

Episode bullying jeung kekerasan atawa silaturahmi anu langgeng saumur hirup lahir jeung mekar di wewengkon jeung jangka waktu nu sarua, salaku kutub sabalikna ti sistem anu sarua.

Supaya sakola dina impian bisa ngagambarkeun kabuka sarta rojongan , cheerfulness jeung senang, solidaritas jeung kapentingan anyar, atawa anxieties jeung asa, panutupanana, éra, panik.

Sareng nyanghareupan simbol sakola dina impian hiji bakal uih deui pikeun ngaidentipikasi ku hiji kutub atanapi anu sanésna: saurang bakal ngarasa sieun sareng sedih nalika jauh tina kahaneutan kulawarga, saurang bakal sangsara tina jarak affections, katiisan, bewilderment, incomprehensionbatur.

Atawa, sabalikna, kapuasan jeung gratification bakal muncul, kamungkinan nyorot kualitas sorangan, rasa ngabebaskeun tina hubungan kulawarga opressive atawa tanggung jawab nu teu luyu jeung umur hiji.

Sakola mangrupikeun tempat anjeun diajar hal-hal anyar, dimana anjeun tumbuh sacara intelektual sareng ngalegaan visi anjeun ka dunya, dimana anjeun kaluar tina dunya saeutik pikeun nangkeup ka luar. Sareng sering pesen tina sakola impian leres-leres prihatin kana aspék katerbukaan méntal ieu, tina visi anu béda, ngeunaan kamungkinan jawaban kana naon anu ditéang dina "pangaweruh " sareng dina ngamutahirkeun, milarian rangsangan anyar, pikeun ngahindarkeun fosil di dunya anu terbatas.

Tempo_ogé: Ngimpi nyetir Naon hartosna impian nyetir kendaraan?

Ku sabab kitu sakola dina impian mangrupikeun simbol anu ayeuna sareng penting: éta nunjukkeun pendekatan anu munggaran ka arah di luar , ka arah aspék sosial, ka arah hubungan interpersonal di luar kulawarga anu bakal ngahasilkeun taun dewasa di dunya gawé sarta dina kontribusi leuwih aktif ka masarakat.

Harti sakola dina impian

Harti sakola dina impian inget salaku wangunan, salaku kelas, atawa pikeun karakter nu disambungkeun ka eta (guru). , sakelas, janitors ), confronts nu ngalamun jeung tantangan nu hirup sosial brings manéhna atawa jeung masalah nu manéhna teu bisa nungkulan.

Gambar sakola dina impian tiasanempatkeun anjeunna di hareup parasaan inadequacy jeung "teu nyaho" warisan jaman sakola, mawa anjeunna kana kaayaan " regression", némbongkeun anjeunna kumaha sikep ayeuna echoes paripolah. kapungkur : kanyeri teu siap-siap, sieun teu dugi atanapi tangtos seueur teuing anu ditaroskeun ka anjeunna.

[bctt tweet=”Ngimpi sakola: rasa teu kacukupan, regression, "teu nyaho" warisan jaman sakola "]

The sakola dina impian Gambar paling umum

Sakola dina impian bisa nunjukkeun sikep rumaja atawa rada bubudakeun atawa pendekatan deet  kana hiji masalah jeung kudu ngadorong nu ngalamun pikeun ngeunteung jeung nanya ka dirina dina aspék nu mana kanyataanana manéhna kalakuanana saolah-olah manéhna masih budak indit ka sakola.

Ngimpi yén manéhna di sakola jeung teu acan diajar

palajaran, sareng sadaya kahariwang anu salajengna, sigana mangrupikeun impian anu paling umum dihubungkeun sareng simbol ieu sareng dihubungkeun sareng kakurangan kaamanan nyata di sababaraha daérah anu disanghareupan ku pemimpi.

Ieu mungkin yen dimungkinkeun ngarasa komitmen anu beurat teuing atawa yén anjeunna neglecting persiapan na, éta anjeunna teu ngarasa cukup siap tur ngabandingkeun dirina jeung batur. Tapi impian anu sami tiasa nunjukkeun rasa kateupastian sareng kabingungan umum, henteu terang persis kumaha ngarahkeun tujuan sareng tujuanana.di mana pikeun ngahijikeun pangaweruh.

Di handap ieu aya tilu impian anu diimpikeun ku jalma anu béda  (jalma ngora antara 20 sareng 30 taun) anu, kalayan variabel leutik, ngalaporkeun kaayaan anu sami: ngalamun di sakola jeung teu disiapkeun

Taun-taun geus kaliwat ti ahir sakola, sanajan sagalana kuring mindeng pisan ngimpi keur di kelas, sakapeung kuring leumpang di koridor atawa asup ka kelas. Peuting ieu kuring ngimpi yén guru rék nanya ka kuring, tapi kuring teu ngarasa siap. Kuring ngarasa kawas crap! Campuran sieun jeung éra. (M.-Vicenza)

Kuring ngimpi keur di hareup  sakola, kuring kudu asup ka kelas jeung aya budak lima belas taun séjén jeung kuring anu keur ngabahas naon anu kudu maranéhanana nyaho, tapi kuring kurang bahan. sareng kuring henteu terang hal-hal anu anjeun kedah terang, kuring asup ka kelas kalayan kasieun ieu sareng sakapeung kuring ngimpi yén kuring henteu tiasa lebet sakola. ( Stef.- Roma)

Dina hiji mangsa kuring sok ngimpi guru kuring anu otoriter pisan. Kuring ngaitkeun impian ieu kana alam bawah sadar kuring anu nyauran kuring pikeun mesen nalika kuring diajar saeutik pikeun universitas. Ayeuna kuring teu ngimpi deui prof ieu. tapi kuring ngimpi keur sakola jeung teu siap. Sareng kuring masih nuju diajar pikeun ujian universitas. (Lorenzo-Fiuggi)

Tilu impian nyorot rasa teu aman anu umum dina fase kahirupan ieu dimana hiji jalma nyiapkeun komitmen anu langkung teratur sareng mimiti ningali dunya.dewasa, ku kituna sieun teu ngarasa siap dina nyanghareupan cobaan simbolis, teu bisa asup (teu jadi bagian tina grup, teu mibanda kualitas katuhu pikeun ... jadi bagian tina ...)

Tapi sakola dina impian tiasa janten jawaban anu teu sadar kana sababaraha patarosan anu ngaganggu sareng hariwang anu ngalamun, jawaban anu ogé tiasa dianggap stimulus pikeun komitmen pribadi sareng pesen aplikasi sareng " studi "tina kaayaan.

Sabenerna, gampang pikeun sakola dina impian muncul dina momen-momen disagement atanapi kedul  (sapertos kajadian dina impian katilu) pikeun ngingetkeun nu ngalamun yen cobaan teu réngsé, yén konfrontasi jeung batur téh. sok kabuka , nu aya kénéh pikeun diajar jeung pikeun némbongkeun.

Ngalamun keur di sakola jeung geus poho buku, notebooks atawa lianna

re-proposes téma " kakurangan". ": nu ngalamun teu ngarasa cukup, manehna teu ngarasa boga parabot katuhu pikeun nyanghareupan sababaraha masalah.

Sakola dina impian bisa dibarengan ku aspék psikis kritis. nu ngareuah-reuah ka nu ngalamun kusabab hilapna sareng kakuranganana, dina hal ieu sakola dina impian mangrupikeun simbol bagian anu nungtut pisan anu henteu pernah puas kana hasil anu dihontal sareng hoyong yén kanyataan anu ngalamun nyaéta diajar anu terus-terusan.

Ngimpi telat ka sakola

adukeun sieun teu nepi kana éta, sieun kaleungitan kasempetan pikeun muncul sareng nunjukkeun harga diri. Éta tiasa ngagambarkeun aspék anu rutin, patuh sareng kaku tina diri sorangan anu ngalakukeun ku ngahudangkeun kahariwang anu khas tina impian ieu pikeun ngajaga kadalina kana pemimpi, anu sigana dina jaman parobihan sareng sigana hirup dina kaayaan anu rada kacau sareng cara teu kacatur atawa di luar skéma nu biasa.

Ngimpi teu manggihan jalan kaluar sakola

bisa nyorot kacapean fisik jeung méntal jalma-jalma anu ngagedé-gedékeun ku komitmen jeung hal-hal anu kudu dilakukeun jeung diajar. Ngimpi siga kieu mah métafora pikeun lalampahan nu teu tamat jeung nu jadi beurat jeung setrés ditanggung.

Ngimpi kudu ujian atawa ngalamun ujian nagara

nyaéta gambar nu paling umum dina repertoire vast dedicated ka sakola dina impian jeung urang bakal nungkulan eta leuwih éksténsif dina artikel séjén.

Tempo_ogé: Ngimpi mantan. Ex ngimpi hartina

Gambar ngimpi ieu numbu ka sakola dina impian nempatkeun ngalamun di hareup. bagian-bagian Diri anu dianggapna masih dewasa, anu peryogi konfirmasi anu terus-terusan sareng tingkat kematangan atanapi persiapan anu dihontal henteu pernah cekap.

Ngalamun sakola kahuruan

tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun balik deui ka ngajalajah masa lalu: sareng meureun épisode anu henteu pikaresepeun atanapi émosi anu kuat disisihkan sareng ditindas anu ngalamanlingkungan ieu anu muncul meureun dikondisikeun ku kaayaan sarupa anu dialaman ku pemimpi dina kanyataanana.

Ngimpi profesor atawa profesor awewe

anu bener-bener marengan siklus studi na bisa masihan sabalikna. sensasi: reuwas jeung senang atawa kahariwang, ambek-ambekan, sieun.

Profésor dina impian anu wibawa jeung encouraging atawa otoriter jeung judgmental; Dina kasus nu pertama, pemimpi tiasa ngaraosan dina tokoh simbolis ieu konfirmasi sareng dorongan pikeun hal anu disanghareupan, dina kasus anu kadua anjeunna kedah ngurus diri anu langkung kritis sareng nungtut, kalayan Superego anu kaku sareng sugema.

Sakola dina impian lalaki Kulon echoes na ulang proposes kesan munggaran, émosi tatu sabenerna ngalaman ku anak dina pendekatan kahijina di luar tembok kulawarga.

Peran atikan jeung latihanna, mindeng represif jeung ngadalikeun, terus mangaruhan impian dina unggal tahapan kahirupan, meureun kalawan tujuan mawa perhatian deui kana aspék renegade nu atikan, kontrol jeung ajén-inajén jaman harita nyumbang nepi ka tilelep deui ka jero pingsan.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang
  • Upami anjeun gaduh impian pikeun nganalisis, aksés Interprétasi tinangimpi
  • Ngalanggan haratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Teks direbut jeung dimekarkeun tina artikel kuring diterbitkeun dina Supereva Dream Guide dina Oktober 2006

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.