Arti mimpi wc umum

 Arti mimpi wc umum

Arthur Williams

Ngimpi jamban umum ngajukeun repertoar impian anu umum pisan dimana stimulus pikeun ngalaksanakeun fungsi fisiologis hirup babarengan anu sering henteu puas, sareng sieun katingal dina tugas intim ieu. Impian di handap ieu anu dilakukeun ku jalma anu sami sareng analisa rélatif nyorotkeun rasa teu aman sareng henteu mampuh pikeun nganyatakeun diri langkung saé nalika salah saurang diantarana anu sering nyababkeun impian ieu.

ngimpi-mandi-umum

Dear Marni , naon hartina ngimpi mandi umum? Dina sabulan kamari kuring geus ngimpi ngeunaan eta tilu kali: kahiji kalina kuring diuk dina. wc, kadua kalina wc umum gegedean jeung kios-kiosna teu aya pantona, jadi geumpeur, margi teu terang pipis teu katingali.

Katilu kalina mah. aya di wc umum dimana wc aya donat hideung anu ngalegaan ka arah tengah cangkir, dina prakna teu mungkin ngagunakeun eta, sabab liang ditutupan ku donat ieu. Hatur nuhun (B.- Verona)

Jawaban Naon hartina ngimpi jamban umum:

Ngimpi jamban umum jeung ngarasa pangjurung peeing dina impian pisan umum tur numbu ka naon dina kahirupan perlu ditinggalkeun atawa dirobah sarta lalawanan anu timbul dina hal ieu.

Hayu atuh ngajelaskeun: ngagunakeun jamban sarua jeung ngaluarkeun najis tina awak,nyaeta, bahan anu geus diasimilasi sarta geus jadi zat runtah, sarta, lamun dipikagaduh, bisa jadi racun pikeun awak.

Tempo_ogé: Ngimpi gunung Gunung jeung gunung dina impian

Dina cara nu sarua, pangalaman hirup, kabiasaan jeung cara mahluk anu salaku hasilna, aranjeunna ngajadikeun urang tumuwuh, aranjeunna ngarobah urang, aranjeunna ninggalkeun urang hiji hal, tapi lamun fungsi maranéhanana geus exhausted, maranéhna kudu ditinggalkeun. 7> "Leupaskeun" naon anu henteu deui "vital" sareng saé pikeun urang, sapertos anu urang lakukeun unggal dinten kalayan najis.

Ngimpi kedah ka kamar mandi aya hubunganana sareng pingsan ieu. kabutuhan urgent. Sanajan kitu, lamun éta kajadian ngimpi jamban umum tanpa panto nu ngalaan ka gaze batur, hal anu penting pikeun ngalamun pikeun muhasabah judgment batur jeung udar nu diturunkeun tina eta.

Tempo_ogé: Bumi dina impian Ngimpi bumi Harti

Ngimpi di tempat umum mangrupa gambar  numbu ka “sosial” jeung lamun eta kajadian, saperti dina kasus ieu, anjeun kudu nalungtik kaayaan dimana anjeun ngarasa kakeunaan. , teu mampuh, atawa dina impossibility jadi diri anjeun (nalika anjeun robah jeung anjeun jadi "teu nyaman" jeung teu kaharti ku jalma di sabudeureun anjeun).

Ngalamun publik, sabalikna tina sieun mahluk. ditingali dina tugas intim ieu, nimbulkeun konflik anu kaalaman kaayaan éra, sieun atawa éra, sarta bisa ditarjamahkeun kieu: Kuring rék nganyatakeun diri di luarti lingkungan kulawarga, tapi kuring sieun yén batur bakal nangtoskeun kuring saha kuring atanapi saha kuring henteu acan .

Sieun anu aya dina impian (anjeun malah nyarios " Abdi dina panik ") ngahalangan unggal tindakan (sareng ogé ngahalangan pangjurung pikeun pipis) sareng tindakan dina cara anu sami dina kanyataanana, ngahalangan unggal inisiatif.

Ku cara anu sami ngalamun WC umum. jeung ngalamun teu bisa make jamban , dihubungkeun jeung kabutuhan nu teu sugema, atawa kana kaayaan nu geus robah atawa luntur, tapi nu meureun teu siap nyanghareupan, jeung nu kaayaan luar sigana teu bisa diungkulan.

Ngimpi kamar mandi umum atawa ngimpi kamar mandi anu robah bentukna , leutik atawa gede, tapi sok teu cocog keur dipake, nyaeta gambar simbolis pisan eksplisit nu pakait jeung teu ngarasa betah jeung fungsi ieu "ngaleupaskeun".

Salam haneut, Marni

Marzia Mazzavillani Copyright © Reproduksi tina teks dilarang
  • Mun anjeun boga impian pikeun nganalisis, aksés Interprétasi Ngimpi
  • Ngalanggan haratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma séjén geus ngalakukeunana DAFTAR AYEUNA

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.