Castle dina impian. Ngalamun puri

 Castle dina impian. Ngalamun puri

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi ngeunaan puri? Naon anu disambungkeun ka benteng dina impian? Artikel di handap ieu ngajawab patarosan ieu ku nalungtik simbol, karesep eta ngabalukarkeun jeung aspék psikis tina ngalamun. Aspék anu dikuatkeun kaku sareng ditutup ka luar tapi padet, kuat, regal, pikaresepeun sareng misterius. Kastil dina impian mangrupikeun konstelasi nyata tina alternatif simbolis pikeun dipanggihan.

Tempo_ogé: Ngimpi warna coklat Harti coklat dina impian

Kastil dina impian

Ningali istana dina impian tiasa ngadorong émosi kaheranan, kapanasaran jeung ngarangsang rasa petualangan, tapi gambar anu sarua bisa mekar sacara dramatis kalawan claustrophobia, sieun, rasa panjara.

Penampilan istana dina impian , posisina, warnana sarta luhureun sakabeh sensasi nu kalibet bakal unsur dasar pikeun pituduh analisis jeung nyambungkeun kana situasi nu dialaman ku pemimpi jeung ka diri paranormal dina aksi.

The istana di impian nyaéta mikrokosmos anu, dina jiwa manusa, nujul kana sagala hal anu dibenteng, teu tiasa diaksés, terasing, pikasieuneun, misterius, teu dipikanyaho, tapi ogé kana sagala hal anu diimpikeun, dibayangkeun, anu janten dipikahoyong, berharga atanapi nalukkeun. .

Kastil dina impian, sapertos bumi dina impian, mangrupikeun poto tina struktur kapribadian dina momen kahirupan anu ditangtukeun, ku sabab kitu penting pisan pikeun nyanghareupankalayan simbol-simbolna.

S sarta benteng dina impian ngalaman salaku " imah" bisa dihubungkeun jeung introverted, mandiri kapribadian jeung ka Selves primér pelindung tur kaku; eta lajeng bakal perlu nanya ka diri naha Selves ieu meta kalawan kakuatan sapertos na naon kerentanan disumputkeun tukangeun tembok tina puri tina impian.

Ieu lajeng bakal metot pikeun neuleuman. éta dina mémori atanapi kalayan sési dipandu mulang ka impian; uih deui ka kastil dina impian sareng leumpang ngaliwatan kamar, koridor, dungeons, pikeun mendakan simbol-simbol kerentanan sorangan, tina bagian paling inaccessible tur disumputkeun tina diri.

Simbolisme benteng dina impian

Hayu urang pikirkeun benteng dina kanyataanana: éta bénténg, maksakeun, jongkok sareng kompak atanapi konstruksi aerial, dihias sacara elegan ku munara. jeung merlons, dijieun pikeun ngajaga diri tina musuh jeung nolak waktu.

Dina implengan umum miboga karakter misterius, intriguing, numbu ka hebat pisan, ka jagat raya dongeng, jeung sagas tina pahlawan jeung ksatria, kana sajarah jeung enigmas na, jadi dina simbol tina istana dina impian aspék nu patali jeung kakuatan grandeur fisik sarta akar sajarah na hirup babarengan, jeung nu patali jeung hebat pisan, ka dunya imajinasi jeung mitos, ka pikagumbiraeun pikeun kanyahoan.

Raja jeung ratu, pangéran atawa putri cicing di puri, tukang sihir jeungtukang sihir, komodo sareng monster, hal-hal anu teu disebatkeun disumputkeun di dungeons, mahluk pikasieuneun ngantosan di sél, dungeons sareng labirin, kajahatan sareng intrik lumangsung di juru poék, budak awéwé bulak dipisahkeun dina munara anu teu tiasa diaksés, tukang sihir jahat sareng pahlawan lolos ngaliwatan torowongan jero taneuh atawa passages rusiah.

Kabéh karakter ieu mangrupikeun simbol anu nyumbang kana nutrisi tina istana dina impian, simbol bagéan kapribadian anu gerak dina kalangkang sistem psikis anu efisien sareng ditangtayungan, sababaraha  heroik. tur kalawan nu leuwih gampang pikeun ngaidentipikasi, batur kirang dipikawanoh tur relegated ka bojong pingsan: renegade diri anu incarnate di monster, hantu, traitors .

Ngajalajah a puri. dina impian ku kituna sarua jeung  ngahubungi aspék  diri "hadiah" , kuat, aman, pinuh ku imajinasi jeung kamungkinan, atawa mimiti nyaho aspék-aspék diri anu khianat. , earthy, ditutup dina diri stiffen dina posisi luntur.

Kastil dina impian teras tiasa janten tangtangan, usaha pangaweruh sareng realisasi, prosés kamekaran anu tiasa ngungkabkeun ka pemimpi  sorangan " nilai" .

Kastil impian dihubungkeun sareng jiwa sareng kabutuhan pikeun ngahijikeun deui sareng anu langkung luhur, pikeun élévasi spiritual, pikeun évolusi, pikeun milariankasampurnaan. Sihir sareng sumanget pakait sareng simbol kastil dina impian, panalungtikan sareng transformasi, transendensi, durasi, kalanggengan ngalengkepan karakterna.

Harti kastil dina impian

Harti benteng dina impian bisa rupa-rupa antara kamungkinan béda nunjukkeun:

  • panutupanna nuju dunya luar jeung ka arah batur
  • dihoyongkeun tur ditéang-sanggeus isolasi
  • pertahanan posisi hiji nepi ka ahir pait
  • beungkeut ekslusif jeung kaliwat
  • sikep sombong atawa kaunggulan
  • hirup teuing di dimensi fantastis ( Pikirkeun babasan " kastil di awang-awang" )
  • ulah mere substansi kana ideu (pikirkeun babasan " istana keusik" )
  • kabutuhan pikeun ngajaga integritas fisik jeung moral
  • kabutuhan pikeun ngajaga rohangan rusiah sarta dimensi spiritualna
  • kabutuhan pikeun ngabela diri tina invasi batur.

8  Gambar jeung kastil dina impian

1. Ngalamun kastil

kudu nyieun hiji muhasabah kana aspek introversi jeung panutupanana atawa kana kacenderungan lamunan, hirup a hirup paralel, intim, fantastis.

Tempo_ogé: Ngimpi PHK Dipecat dina Ngimpi

2. Ngimpi ngajajah kastil

bisa dihubungkeun jeung prosés pangaweruh batin: nu ngalamun keur kaayaan aspék dirina, manéhna mimitian ningali na. pertahanan di tempat, tapianjeunna ogé ngarasa kualitas sareng sumber daya anu kagungan anjeunna. Gambar ieu ogé tiasa janten dorongan sareng stimulus pikeun ngajaga diri anjeun.

3. Ngimpi puri hideung

bisa ngagambarkeun kahayang anu rusak, ilusi anu rusak, kurangna kapercayaan sareng kamungkinan. , kaleungitan harepan, kapribadian anu katutup sareng sepi.

4. Ngalamun puri bodas

atanapi dicaangan ku cahaya  mawa simbolisme istana impian anu langkung dimensi transenden , elevating eta nuju realms spiritualitas jeung panalungtikan di wewengkon ieu, tapi ogé bisa nyarankeun lengkep jeung minuhan, kuatna kahayang nu kahontal, harepan nu mere kakuatan pikeun unggal pikiran jeung unggal lampah.

5. Ngimpi ruruntuhan puri

bisa nunjukkeun gagalna realisasi kahayang jeung tujuan, runtuhna katangtuan nu geus ngarojong ngalamun nepi ka titik éta, kontéks nu teu tunduk kana naon. kungsi diarep-arep.

6. Ngalamun kastil jeung sasak tarik diangkat

ku kituna inaccessible, bakal nempatkeun ngalamun di hareup blok jeung kenangan nu teu hayang muncul, rusiah nu. masih tetep dikubur dina pingsan, atawa bakal ngagambarkeun kaayaan nyata nu teu aya kamungkinan pikeun " nembus ", meta, atawa jalma anu tetep " tutup " nuju  usaha ngadeukeutan jeung teu hayang akontak nyata jeung manehna.

7. Ngimpi kastil jeung jembatan tarik lowered

jeung panto muka mangrupa uleman eksplisit pikeun aksi, aya perlu maju, ngajajah, nyaho. 3>

8. Ngimpi leumpang dina ramparts of a puri

mangrupakeun gambar metot jeung umumna positif: nu ngalamun sadar diri ngeunaan kualitas-Na jeung ogé bagian nu nutup anjeunna ka luar. , tapi narima aranjeunna, sarta henteu diwatesan ku aranjeunna. Impian di handap ieu, dimana gambar ieu hadir, nunjukkeun pemimpi grappling sareng dua bagian tina kapribadianna:

Conto sareng kastil dina impian:

"Tadi peuting kuring ngimpi yén kuring leumpang. dina ramparts of a puri, di Panonpoé Tilelep, kalawan tegalan stupendous nu dipiguraan adegan ku halimun lemah.

Dina instan anu sarua kuring praktis ganda: salah sahiji kuring terus leumpang, sedengkeun nu sejenna nangtung kénéh tur Ningali nu mimiti leumpang lalaunan, sok ngalieuk ka tukang.

Kuring ngadeukeutan hiji prajurit abad pertengahan make helm, surat rante jeung pakarang panah. Kuring mawa sungut kuring kana ceulina jeung ngarujuk kana diri kuring anu terus leumpang ka hareup, kuring harewos, "Paehan anjeunna!" Abdi hudang sieun. "(Fabio T.)

The ramparts of the puri dina impian on nu ngalamun walks nunjukkeun hiji benteng, katutup sarta ditangtayungan kapribadian, nu kumaha ogé coexist aspék.kapentingan jeung kabuka ka dunya sabudeureun. Dunya luar matak pikasieuneun sareng pikasieuneun dina waktos anu sami.

Konflik antara dua bagian kapribadian anu gaduh kakuatan sareng kakuatan anu sami katingali, dua bagian kontras anu kedah dipikanyaho sareng ditampi: hiji sigana langkung giat sareng terbuka. ka batur, nu sejen leuwih kaku napel katukang, kana introjected gagasan jeung ajén.

Di handap ieu conto sejen istana dina impian. Impian dijieun ku awéwé ngora nu anyar pindah di sasarengan:

Hai Marni, sugan aya nu bisa nulungan kuring ngarti impian kuring: Kuring keur di kastil ku rasa kudu indit jeung cicing di dinya, malah kuring keur néangan kamar kuring, aya ogé jodoh kuring. jeung urang mikir kumaha carana mapan.

Tapi di hiji aula di lantai luhur aya loba jalma jeung rarasaan kuring mah maranehna gélo, teu aya sieun, sabalikna urang maju pikeun manggihan nu anyar. hal, sobat kuring nempo jandela arched has istana, manéhna nelepon kuring pikeun nempo pintonan éndah.

Rarasaan éta positif sanajan aya kabingungan gede di jero puri. (N. -Treviso)

Ngimpi yén anjeun milarian kamar tidur di kastil sareng pasangan anjeun sami sareng kabutuhan pikeun ngukir rohangan pikeun hubungan dina sistem psikis anjeun sorangan (panginten mimitina ditutup sareng ditangtayungan) sareng , pikeun hiji tingkatTujuanana, pikeun  kahayang nyata pikeun hirup salaku pasangan, néangan rohangan nyata, imah  tempat cicing.

Golong di lantai luhur istana dina impian bisa ngagambarkeun sagala kanyahoan ngeunaan kaayaan, sagala hal nu hiji teu bisa ngadalikeun sarta yén dina sagala hal ngalakukeun dina kahirupan jeung kaayaan eta.

Teu aya kasieun, tapi aya kapanggihna hal anyar, impian. Ieu nyebutkeun yen ngalamun oge bisa nanganan kaayaan ieu mungkin rusuh, konflik atawa hal séjén anu teu bisa foreseen.

Ku kituna urang ngarti kumaha pentingna persépsi pemimpi ngeunaan istana dina impian, sabaraha atmosfir ngalaman dina impian mangaruhan maca lambang.

Dina sempalan impian anu terakhir ieu, kastil dina impian muka ka arah bentang sakurilingna, masihan ide ngeunaan fusi sareng unsur-unsur sakurilingna, nyorot kamungkinan parobahan dina kapribadian pemimpi.

Kuring ngimpi hiji puri dikurilingan ku parit cai herang (biru caang jeung transparan) anu ampir tingkat laut, dipisahkeun ngan ku tembok batu low.

A puri nu keur kelir, spasi, cahaya , éta henteu pisan " tutup" , ngan rada diangkat dibandingkeun jeung sesa lahan  sarta dicampurkeun jeung cai, lampu, batu. (S.-Roma)

Ieu puri dina impian enyaeta muka ka luar jeung sigana ngahiji jeung cahaya jeung warna tina hawa jeung laut, muncul salaku simbol positif jeung mulia: a timer kasadaran anyar, visi anyar kahirupan nu contemplates sarta narima misteri, kageulisan, jero.

Laut anu caket pisan dipatalikeun sareng anu teu sadar, lombang cai herang anu ngurilingan istana dina impian nyorot parasaan sareng émosi anu ditampi sareng dikedalkeun ku anu ngalamun.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang
  • Upami anjeun gaduh impian pikeun nganalisis aksés Interprétasi impian
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta SUBSCRIBE AYEUNA

Téks dicokot sarta dimekarkeun tina artikel kuring diterbitkeun dina Buku ngimpi Supereva Juli 2006

Simpen

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.