Ngimpi PHK Dipecat dina Ngimpi

 Ngimpi PHK Dipecat dina Ngimpi

Arthur Williams

Ngimpi-ngimpikeun diri sorangan atawa nu sejen anu dipecat mangrupa topik anu diajukeun ka kuring sawatara waktu ka tukang ku nu maca kalawan diondang nulis ngeunaan eta. Uleman anu kuring panginten bakal nampi dina waktos khusus ieu, nalika kahariwang sareng kasieun kaleungitan padamelan anjeun langkung kuat. Tapi saluareun periode sajarah urang hirup di, keur dipecat dina impian boga harti simbolis bisa grasped yén urang bakal coba mun dibawa ka permukaan dina artikel.

Ngimpi kaleungitan padamelan

Ngimpi PHK ngabandingkeun anu ngalamun sareng anu Topik padamelan sareng sadaya kahariwang anu aya hubunganana.

Padamelan nyumbang kana ngahartikeun individu di masarakat, nawiskeun anjeunna peran sosial, nyorot kaahlian sareng kamampuan anu ngabédakeun anjeunna ti batur, tapi di luhur sadayana ngamungkinkeun anjeunna pikeun ngarasa gaji pikeun hirup.

Jadi aspék dasar gawé, sajaba gratifications mungkin ditawarkeun (anu teu salawasna hadir), nyaéta kamungkinan earn duit diperlukeun pikeun hirup jeung ngarojong sorangan jeung kulawarga hiji .

Kamungkinan ieu ditarjamahkeun kana kaamanan jeung harga diri.

Kaamanan pikeun bisa ngabales naon anu dibutuhkeun sacara koléktif tina individu sawawa: yén anjeunna damel. sareng nyumbang kana kasaéan umum.

Gawé hartina ngarasa sanggup ngaréspon kana norma sareng paménta.budaya, hartina perasaan terpadu.

Sareng ieu sumber salajengna kaamanan jeung stabilitas, nyata " dasar solid "pikeun individu jeung sistem psikis na primér.

Ngimpi dipecat Leungitna kaamanan

Nalika kaleungitan padamelan anjeun mangrupikeun kajadian anu ngaganggu kaamanan, stabilitas sareng sistem psikis individu sareng ieu ditingali sacara dramatis dina kahirupan sareng ogé dina impian, anu teras bakal aya:

  • situasi pamulihan kredibilitas sosial hiji
  • situasi dimana hiji deui hired deui
  • solusi anyar pikeun momen krisis crossed

Mékanisme kompensasi anu aya dina impian ngandung harti yén dina nyanghareupan kaayaan pemecatan, langkung gampang impian milarian padamelan énggal tibatan ngalamun dipecat. Hiji cara pikeun ngabales kabutuhan urgent tina ngalamun, nengtremkeun ati anjeunna, nenangkeun anjeunna handap, nyegah anjeunna tina awakening kurang ajar alatan kahariwang, tapi ogé cara dipaké ku pingsan pikeun nyarankeun alternatif sarta nawarkeun indikasi.

Nalika ngalamun dipecat langkung gampang lumangsung dina kaayaan kateupastian, krisis, ambiguitas, setrés, kaayaan dimana salah sahiji " ngambekan "rasa teu stabil atanapi ngarasa disasarkeun ku batur.

Di dieu lajeng yén individu leungiteun kaamanan na" ditampi sacara sosial ", anjeunna henteu deui ngaraos mampuh ngaréspon naon anu dipénta ka anjeunna atanapi ngarasa dipojok, dieksploitasi, henteu dihargaan, dihina.

Tempo_ogé: Kutipan ngeunaan impian Walt Disney

Ngimpi dipecat Momen krisis

Ngimpi dipecat

Jelas yén krisis ékonomi anu aya di urang, akibat tina pandémik Corona-virus, maénkeun peranna dina nyiptakeun kaayaan émosi anu tiasa nyababkeun. impian ieu sareng langkung nyata kasieun kaleungitan kaamanan padamelan, langkung nyeri impian muncul, nyababkeun émosi anu tiasa dikontrol atanapi dicobian ku ngalamun siang.

Tapi saluareun kaayaan. tina kateupastian nyata, kamungkinan nyata dipecat, ngimpi dipecat bisa ngagambarkeun aspék séjén nu teu jadi adherent kana naon nu ngalamun ngalaman di gaw, tapi nu ngagambarkeun ngéléhkeun, judgmental, teu aman, aspék perfeksionis diri sorangan.

Ngimpi dipecat Naon anu kudu kuring nanya ka diri sorangan

  • Naha aya masalah nyata anu ngabalukarkeun kuring mikir ngeunaan dipecat?
  • Lamun enya, ari masalah urang sarerea atawa ngan milik kuring?
  • Abdiditangtukeun ku paripolah kuring atawa ku kaayaan koléktif?
  • Kumaha kuring ngalaman pagawéan ayeuna?
  • Naon nu ngaganggu atawa nyingsieunan kuring di lingkungan gawé kuring?
  • Kumaha carana Kuring ngarasa lamun kuring mikir ngeunaan pakasaban kuring?
  • Naha kuring sugema jeung pakasaban ieu?
  • Naha kuring nyangka dunungan kuring, manajer wewengkon, manajer kantor, jsb. naha anjeun sugema ku pagawéan kuring?

Ngawalon patarosan ieu bakal ngabantosan pemimpi heula pikeun misahkeun pesawat impian tina kanyataanana nyingkirkeun dirina tina kahariwang anu salamina ngiringan ieu. impian sarta pikeun nangtukeun naha impian disambungkeun jeung realitas, nyaeta, naha bener aya kahariwang jeung kasieun jenis ieu, atawa naha ngimpi téh inexplicable tur detachable tina naon anu ngalaman.

Éta Bisa jadi lamun ngalamun dipecat ngahudangkeun aspék-aspék diri kritis kana karyana.

Saurang kritikus batin anu aktif pisan jeung hadir pasti aya nu rék diomongkeun dina masalah ieu, manéhna moal sugema. kalayan kumaha padamelan éta dilaksanakeun, boh dina komitmen anu disayogikeun ka dinya, atanapi kamampuan pemimpi sareng pemecatan teras bakal (tina sudut pandangna) sah sareng adil, jinis bogeyman anu bakal datang sareng anu ngalamun bakal. kudu nungkulan sabab teu cukup " mampuh " jeung batur sok leuwih hade tinimbang manehna.

Atawa ngimpi PHK bisa mawa kaluar a diriperfeksionis anu henteu pernah puas ku kumaha hal-hal réngsé sareng anu ngagaduhan standar kualitas anu luhur pisan sareng sering henteu tiasa dicapai. Ngimpi dipecat dina hal ieu ngagambarkeun rupa-rupa balapan anu teu aya watesna pikeun ngahontal naon anu dianggap bagian tina diri anu TOP.

Saolah-olah pemimpi ngagaduhan batur di tukangeunana anu terus-terusan ngadorong anjeunna pikeun ningkatkeun, ngarobih. , ngalakukeun tur malikan deui sarta pernah puas ku hasilna. Ieu bisa ngahasilkeun kahariwang jeung dissatisfaction taunan sarta rarasaan teu bisa ngalakukeun pakasaban hiji ogé.

Ngimpi dipecat ogé bisa nampilkeun diri salaku gambar simbolis nu mask tipe séjén " PHK ", ku kituna ngimpi nu nyumputkeun sieun kaleungitan hiji hal atawa batur anu presents dirina salaku "fundamental", sarta ayana mangrupa sumber kaamanan pikeun pemimpi.

Ngimpi PHK Hartina

  • Masalah nyata ngalaman di tempat gawé
  • Masalah nyata nutup pausahaan atawa mindahkeun tempat gawé
  • Sieun kaleungitan pagawéan
  • Kinerja kahariwang
  • Instabilitas jeung krisis sosial
  • Kateupastian
  • Kateuamanan
  • Tuntutan kaleuleuwihan anu dilakukeun ku batur
  • Tuntutan kaleuleuwihan anu didamel sorangan
  • Perfeksionisme kaleuleuwihan

Ngimpi dipecat 6 Gambarngimpi

ngimpi salaki dipecat

1. Naon hartina ngimpi dipecat

sakumaha anu diserat di luhur, kudu dievaluasi heula. lamun aya masalah nyata dina karya , lamun ngalamun hirup pangalaman mobbing, upami anjeunna endures manifestasi discontent ti atasan, lamun requests dijieun ka anjeunna anu kaleuleuwihan sarta disproportionate, lamun karyana hina. Dina hal ieu, ngimpi bakal ngagambarkeun kasieunan anu ngalamun yén hal-hal bakal ngahontal titik pegatna sareng kaayaan anu langkung parah.

Mungkin ogé yén impian jinis ieu nunjukkeun naon anu tiasa kajantenan upami anu ngalamun tetep ngalaksanakeun aturan anu tangtu, upami anjeunna mertahankeun sikep di tempat gawé anu bisa ngakibatkeun PHK. Impian teras janten peringatan ti anu teu sadar anu gaduh niat ngajantenkeun anu ngalamun ngeunteung kana kalakuanana sorangan.

Sabalikna, upami kaayaan di tempat damel tenang sareng henteu aya tensi naon waé. , nu ngalamun bakal kudu nungkulan kahariwang kinerja sorangan, kalawan rasa inadequacy nu patali jeung standar anjeunna netepkeun pikeun dirina atawa ngeunaan kinerja batur.

Sagampil ngimpi dipecat bisa jadi. a métafora pikeun abandonment saharita, a separation nu hiji ieu "dipecat " (kénca) ku pasangan.

Ieu bakal konteks ngimpi jeung sensationscoba ngarahkeun analisis kana hiji atawa kaayaan sejen.

2. Ngimpi bos kuring mecat kuring

kudu nengetan hubungan jeung boss hiji, mun mungkin masalah nyata jeung manehna atawa dina rasa sugema nu geus dipintonkeun ku pagawéanana, nu bisa ngabalukarkeun kahariwang jeung kateupastian.

Tapi ngimpi ieu bisa nyorotkeun rasa TEU boga kakawasaan, ngarasa karunyaan batur, ngarasa rendah diri atawa teu bisa ngabuktoskeun diri. patut.

Tempo_ogé: Ngimpi MATI DIRI Hartina Bunuh Diri dina Ngimpi

3. Ngimpi surat PHK

mangrupikeun simbol tina kajadian anu dipikahariwang atanapi kamungkinan kahareup anu ngajantenkeun anu ngalamun ngeunteung kana kalakuanana sorangan (anu tiasa nyababkeun surat PHK. ), atawa dina kasempetan pikeun nyegah kamungkinan ieu ku cara ngarobah sikep, ngarobah pagawéan, néangan hal séjén.

4. Ngimpi dipecat salaki

bisa dihubungkeun jeung sieun kaleungitan salaki. pakasaban salakina sarta bisa jadi hasil tina kapercayaan anjeunna dijieun ngeunaan kasusah anjeunna encounters di gawe atawa ngeunaan sieun HER. Éta ogé tiasa ngagambarkeun rasa teu percanten ka anjeunna, sareng sieun ka hareup. Tapi pikeun impian jenis ieu ogé bakal perlu analisa hubungan antara salaki jeung pamajikan.

6. Ngimpi PHK batur  Ngimpi PHK batur sapagawean

mangrupa gambar. anu tiasamasking hiji sieun keur dipecat sahingga bringing up batur sapagawean pikeun mawa masalah jeung kasieun nu underlie eta ka permukaan tanpa ngabalukarkeun emosi teuing sengit na anxieties nu bakal ngakibatkeun hiji awakening dini.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Téks teu tiasa direproduksi

Saméméh ninggalkeun kami

Duh pangimpian, upami anjeun ogé ngimpi dipecat, mugia ieu tulisan téh aya mangpaatna pikeun anjeun sarta nyugemakeun. panasaran anjeun .

Tapi upami anjeun teu acan mendakan naon anu anjeun milarian sareng anjeun gaduh impian khusus dimana kaleungitan padamelan anjeun, émut yén anjeun tiasa pasang di dieu dina koméntar kana tulisan sareng Abdi bakal ngawaler anjeun.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka abdi upami anjeun hoyong diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun padamelan ayeuna

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.