Ngumbara dina impian Ngimpi ngumbara

 Ngumbara dina impian Ngimpi ngumbara

Arthur Williams

Naon hartina iinditan dina impian? Nalika ngevaluasi variabel anu teu aya watesna tina simbol archetypal ieu, tiasa disebatkeun yén hartos anu paling jero tina iinditan dina impian aya dina prosés batin anu dijalankeun ku jalma, dina tujuan anu bakal dihontal sareng dina gerakan konstan ti jaman baheula ka jaman baheula. kahareup.

ngumbara-di-impian

Ngumbara dina impian nyaéta kaayaan anu sering, simbol sareng alégori kahirupan, dihubungkeun sareng archetype perjalanan, salah sahiji tina tujuh archetypes dasar nu meta dina psyche, dina impian jeung dina ayana manusa.

The symbolism iinditan dina impian kituna pohara kuat sarta bisa ngagambarkeun prosés individuation, waktu. linier, kalahiran, tumuwuh, maot.

Pikeun nyanghareupan simbol iinditan dina impian urang kudu  mikiran mitos jeung dongéng nu The pahlawan embarks on lalampahan anu confronts anjeunna kalawan adversity, kalawan musuh, tapi ogé kalawan dirina, dina pilarian gairah sarta dina tegangan nuju gawang, maksud, hartina. Ieu mangrupikeun unsur anu teu tiasa dipisahkeun anu ngahirupkeun sareng nyorong kana hartos lengkep, ide, wahyu.

Tempo_ogé: Ngimpi PHK Dipecat dina Ngimpi

Conto anu paling terang pikeun ngartos makna iinditan dina impian sareng kakuatan archetype perjalanan nyaéta "search for the Grail" dimana nilai tujuan anu bakal dihontal (cup of the Holy Grail),eta tungtung nepi coinciding jeung lalampahan sorangan, jeung dimana rasa inisiasi emerges, tina ritus petikan nu nyanghareupan katiisan jeung kasusah tina lalampahan, tina maot-rebirth.

Saperti biasa kajadian keur kitu simbol universal tur kompléks, harti iinditan dina impian numbu ka variabel teu kaétang: rute nu kudu dibawa, tujuan nu bakal dihontal, halangan jeung kaayaan teu kaduga, para sahabat iinditan, peculiarities tina rupa bumi, betah atawa usaha, sarana nu mantuan pikeun maju.

Ngimpi iinditan bisa pikaresepeun atawa teu pikaresepeun, bisa ngabalukarkeun kasusah nu ngalambatkeun lalampahan, atawa bisa gampang tur linier, bisa ngawengku jalan. jeung jalan, sarana angkutan atawa impossibility balik, jeung jalan nutup di tukangeun urang, blocking sagala ditarikna.

Gampil lajeng rasa inelictability muncul, saolah-olah " mundur". ” teu dipikir-pikir, saolah-olah maju téh hiji-hijina hal anu kudu dipigawé. Ieu mangrupikeun impian dimana kabingungan atanapi henteuna tujuan anu mungkin tiasa nyandak dimensi anu langkung lega anu nuju ka masa depan, anu teu dipikanyaho sareng bahkan dugi ka akhir kahirupan.

Sadaya unsur ieu  anu ngalambangkeun lambang ngumbara ngabantah jalan anu disanghareupan ku perjalanan eksistensi .

Naon hartina ngarambat dinangimpi

Ngumbara dina impian nyaho kamana kudu indit jeung nyaho tujuan nu bakal dihontal, nunjukkeun tujuan anu jelas anu ngagerakkeun nu ngalamun sanajan dina na. kahirupan sapopoe, tapi ogé bisa nembongkeun kahayang nyata jeung lamunan ngeunaan nagara tujuan lalampahan, atawa mawa kaluar harti simbolis pribadi nu ngalamun atribut ka nagara ieu.

Ngimpi ninggalkeun on lalampahan bisa nunjukkeun perluna robah, nyandak jalan béda, jalan nu dilaksanakeun, proyék anyar.

Ngimpi ninggalkeun dina lalampahan panjang bisa disambungkeun jeung kabutuhan pikeun motong benang ku jaman baheula sareng balikkeun halaman, panginten aya kabutuhan pikeun misahkeun diri tina dasar (hubungan kulawarga) pikeun mundur ti batur, ngurus diri sareng konsentrasi kana sababaraha kagiatan anu diurus. ngeunaan.

Ngimpi iinditan kalayan kabagjaan sareng lega bakal béda pisan sareng ngimpi ngumbara teu terang ka mana angkat atanapi ngarasa sieun sareng hariwang.

Dina kasus kahiji, pemimpi ngalakukeun léngkah-léngkah anu leres anu nyumponan kahayangna sareng anu saimbang sareng artosna, dina impian kadua sensasi nunjukkeun kabingungan pemimpi ngeunaan tujuanana atanapi kahirupan anu dijalani: panginten anjeunna karasaeun. kapaksa ngalakukeun naon anu anjeunna laksanakeun atanapi anjeunna parantos kadorong kana pilihan anu anjeunna henteu siap, panginten anjeunna nuju sakedap.nungtut, gering, bereavement, kacilakaan, gagal, cerai.

Ngimpi balik ti lalampahan bisa nunjukkeun kahontalna sababaraha tujuan atawa kudu balik deui kana kaakraban hiji hubungan atawa kaakraban jeung diri sorangan, sanggeus geus muka kana aspék-aspék anu leuwih numbu ka sosial.

Ngalalana dina impian dipatalikeun jeung prosés batin anu jalma nu keur accomplishing, nepi ka tujuan nu bakal dihontal tapi ogé pikeun tujuan nu ngalamun masih teu jelas, sabab boga wengkuan lega nu nuju ka mangsa nu bakal datang, ka kanyahoan sarta ogé nepi ka ahir hirup. Ku sabab kitu, dina impian ieu urang mindeng ninggalkeun, tapi teu anjog, atawa garis finish teu pasti. visi, gambar simbolis tina halangan leutik nyanghareupan tur hirup dinten-dinten, tina perjalanan nyata jeung rencana pakansi nu bisa ngabalukarkeun setrés, kahariwang jeung kesel, atawa kabutuhan pikeun mindahkeun jauh ti kabiasaan kaamanan jeung kulawarga pikeun pindah ka kematangan.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Réproduksi téks dilarang

Naha anjeun gaduh impian anu ngahudangkeun anjeun sareng anjeun hoyong terang naha éta mawa pesen pikeun anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha carana.nyuhunkeun konsultasi pribadi abdi
  • Ngalanggan haratis ka NEWSLETTER tina Pituduh 1500 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun kami

Dear ngalamun, lamun Anjeun oge geus ngimpi iinditan kuring miharep artikel ieu geus mangpaat pikeun anjeun sarta geus nyugemakeun kapanasaran anjeun.

Tapi lamun anjeun teu manggihan naon anu anjeun pilari jeung anjeun boga impian husus kalawan simbol ngumbara, émut yén anjeun tiasa masangkeunana di dieu diantara koméntar dina tulisan sareng kuring bakal ngabales.

Tempo_ogé: Ngimpi DOKTER Harti Dokter sareng Dokter dina Ngimpi

Atawa anjeun tiasa nyerat ka kuring upami anjeun hoyong diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun karya abdi ayeuna

Bagikeun 'ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.