Bumi dina impian Ngimpi bumi Harti

 Bumi dina impian Ngimpi bumi Harti

Arthur Williams

Bumi dina impian mangrupikeun indung anu hébat sareng indung anu pikasieuneun, dina dirina ngandung kutub kahirupan sareng maot, kalahiran sareng karusakan, pembaharuan sareng kacapean. Ngimpi bumi nyaéta pikeun nyanghareupan kaamanan material anu munggaran sareng rasa realitas anu henteu ngaleungitkeun kutub kalangkang: jero sareng gerakan bawah tanah anu mangrupikeun eunteung tina jero pingsan manusa.

Tempo_ogé: Ngimpi Simbolisme Kelenci sareng Harti Kelenci sareng Kelinci dina Ngimpi

Naha anjeun ningali éta salaku planét atanapi salaku pangkalan pikeun leumpang atanapi nangtung, bumi dina impian mangrupikeun simbol archetypal anu hartosna dihubungkeun sareng rasa aman sareng milik.

Jeung ' unsur alam munggaran nu ngaidentipikasi sarta ngandung umat manusa sarta, sakumaha kajadian pikeun sapatu dina impian (anu tapak suku jeung boga beungkeut husus kalawan eta) expresses concreteness, rasa kanyataanana, tetep suku anjeun dina taneuh .

Salian ti aspék kasuburan, kabeungharan, kréativitas (create life, create wealth, create one's own reality, create art).

Simbolisme bumi dina impian

Tempo_ogé: Ngimpi gering jeung keur gering Harti gering dina impian

Manusa boga beungkeut simbiotik jeung bumi nu tumuwuh ti lahir: lalaki nangtung dina bumi, leumpang di dinya, anak nyabak, ulin, tuang, dukun nganggo ubar, tani ngabajak sareng ngolah, seniman ngabentuk patung,suku muja eta, lalaki modern nutupan eta ku beton jeung tilelep pondasi wangunan kawas akar, panambang ngali eta.

Kasadaran mimiti urang ngeunaan manusa nyaéta yén urang téh Earthlings.

Pikirkeun sagala babasan nu disebutkeun di bumi: "Tanah jangji, Pirdaus Bumi, Tanah Suci, Tanah Kami, ngacium Bumi, Bumi Teu aya, Tanah Dijajah" .

Bumi dina impian, dina imajinasi koléktif sareng dina pangalaman pribadi mangrupikeun simbol beungkeut primordial sareng unik.

Simbolisme Bumi dina impian nyaéta universal sarta ngajaga karakter suci numbu ka asal-usulna, akar pribadi, panalungtikan individu, perjalanan archetypal, tapi ogé struktur planét buleud sarta buleud, digantungkeun saolah-olah ku sihir di angkasa.

Gambar bumi salaku inti beureum-panas anu ngalegaan nalika niiskeun pikeun nyegerkeun sareng ngabagéakeun kahirupan, disambungkeun kana jirim purba, kana kakacauan ciptaan, nepi ka zat alkimia munggaran ti mana unggal prosés séjén tumuwuh.

Dina mitologi Yunani bumi éta Gaia, indung anu ngalahirkeun sakabeh Dewata. Ku kituna Bumi ngagambarkeun kahirupan, Nu Agung indung, nu imah umat manusa. Konotasi maternal, receptive jeung Yin, padet jeung pasif, kutub sabalikna ti aerial jeung aktif archetype maskulin tina langit , ngabalukarkeuneta highlights aspék positif lambang, nyaéta feminitas, wilujeng sumping, kahaneutan, kasuburan, kalahiran, tumuwuhna, regenerasi. Tapi urang henteu kedah hilap dualisme simbol sareng kutub "indung pikasieuneun " teu gerak, ngaleut, ngaruksak.

Harti bumi dina impian

ngalamun bumi

1. Ngimpi ngadahar bumi

bisa nuduhkeun pangabutuh anu aya patalina jeung raga jeung kasalametan, kudu regenerasi. , cageur kakuatan sarta kaséhatan anu asalna ti alam, tapi gambar simbolis sarua bisa disambungkeun jeung rarasaan geus ragrag handap, nujul kana humiliation atawa rarasaan teu mampuh maju di dunya.

Tapi aranjeunna bakal sensasi ngalaman jeung elemen séjén hadir dina impian méré arah nu leuwih tepat kana analisis.

2. Ngimpi ngali bumi    Ngimpi gawe bumi

tina rarasaan eta beueus, lemes jeung ngahasilkeun, atawa teuas tur tahan kana usaha, mangrupakeun gambar métaforis nu bisa nunjukkeun perlu "ngagali" sanajan kanyataanana, meureun hiji prosés analisis ieu nempatkeun ngalamun dina kontak jeung Sajeroning pingsan na, sugan aya nu peryogi nalungtik sababaraha wewengkon realitas na, sugan aya kenangan nu kudu digali tur reviewed.

3. Ngimpi keur underground

boga harti nu sarupa, nembongkeun kabutuhanananyieun sasak kalawan wewengkon psikis jero, tapi ogé butuh panyalindungan, kahaneutan, kanyamanan, balik deui ka kaayaan inersia primordial sarupa jeung nu ditawarkeun ku rahim indung (di dieu teh indung hébat aspék simbol anu ngawujud dina pinuh) pikeun mulang ka kontak jeung akar hiji. engapan, dikubur ku kacapean jeung hariwang.

Bumi dina impenan dipatalikeun jeung kahirupan  jeung maot. Ieu mimiti jeung ahir tina sagalana. Bumi nourishes tur ngarangsang kahirupan, tapi ogé ngabagéakeun awak nu paéh jeung unggal bentuk kahirupan nu dying kaluar, dina circularity sampurna nu recalls simbol uroborus jeung gerakan langgeng maot-rebirth.

Hal ieu kedah ngajantenkeun pangimpen ngeunteung kana harepan sareng pembaharuan anu nuturkeun kabeurat sareng gelap tina kaayaan anu tangtu. Sapertos anu lumangsung pikeun permukaan anu dicaangan ku panonpoé anu ngadominasi permukaan bumi.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.