Ngimpi warna coklat Harti coklat dina impian

 Ngimpi warna coklat Harti coklat dina impian

Arthur Williams

Ngimpi warna coklat nuduhkeun bumi, alam, badan jasmani jeung kabutuhanana. Ieu mangrupakeun warna devoid tina lamunan jeung penerbangan pindaric nu ngajaga urang anchored ka planét jeung ka kaamanan dasar nu keur istirahat suku urang. Lambang maternal sareng receptive nujul kana kakawasaan Ibu Bumi ti mana maot sareng kalahiran deui diturunkeun.

warna coklat dina impian

Ngimpi warna coklat nyababkeun tegangan antara sifat radikal hideung sareng gairah beureum. Hartina sagemblengna dimaénkeun di antara dua kutub maot (hideung) jeung kahirupan (beureum) anu saling ngudag sarta ngahiji dina " brune " nuansa coklat.

Kutub kahirupan. jeung maot nu mangrupa bagian teu bisa dipisahkeun tina pangalaman manusa jeung constitutes lawon na.

Ngimpi warna coklat sahingga disambungkeun ka "dasar" nu hirup manusa dumasar; Teu kabeneran yén coklat nyaéta warna bumi anu dijalanan ku manusa sareng anu muncul dina impian ngeusian daérah alam anu lega, bintik-bintik dina bentang, éta ogé warna kulit disamak, kotoran, seueur sasatoan, tangkal, puri, benteng, sais jeung tunics monastik, tina kulit jeung saddlebags.

Ngimpi coklat bisa nunjukkeun perluna kontak nu leuwih gede jeung bumi jeung wirahma na, perlu rooting jeung immersion di alam jeung di alam. masalah, kudu "nangtung ku suku anjeun pikeunbumi“ .

Sabalikna, éta tiasa nyorot panyebaran materialisme sareng sifat prosaic dina pangalaman pemimpi, kabutuhan pikeun milarian kasaimbangan sareng giliran kana aspék realitas anu aya hubunganana. ka elemen anu langkung ethereal, spiritual, émosional atanapi gairah (sapertos unsur hawa, cai, seuneu).

Ngalamun warna coklat  Simbolisme

Simbolisme warna coklat dihubungkeun sareng alam. jeung spontanitas kaayaan, nepi ka évolusi jeung transformasi.

Tempo_ogé: Ngimpi pesawat nabrak. Arti mimpi kapal terbang

Arketipe coklat constellates sakabeh elemen receptivity bumi indung dina facets nya kasuburan, tumuwuhna, maturation, consolation.

" Warna coklat geus leungit dorongan aktif sarta expansive, gaya shock beureum. Tapi, anu tetep aya di dinya nyaéta kaayaan vital” (Lucer M. ” Psycohologie der Farben” Basel Test Verlag 1947 kaca 20).

Jeung kaayaan vital dicerminkeun dina coklat tina humus, tina buah kayu hazelnuts, walnuts, chestnuts, dina siki anu berkecambah di antara furrows coklat tina sawah plowed, dina nuansa tawny atawa emas tina batang jeung timbers, dina kulit sato jeung furs, dina nada Amber alam. résin, épidermis manusa sarta ogé dina kotoran nu leuwih keruh tur kentel.

Ngimpi warna coklat    Harti

Harti warna coklat dina impian muncul tina rupa-rupa wangun jeungnuansa:

  • warna lahan plowed éksténsif: kasuburan jeung rebirth
  • warna kai: kahaneutan jeung panyalindungan
  • warna siki, cereals, kacang jeung chestnuts : gizi
  • warna kopi, koko jeung coklat: nikmat
  • warna kotoran: kaséhatan

Coklat ngumpulkeun sagala kaperluan awak, naluri. , tina karaharjaan, tina kapuasan fisik.

Nanging, nalika coklat janten warna poék, nuansa kotor anu janten hideung atanapi héjo, sisi poék simbol muncul terang anu ngémutan dékomposisi, degradasi, buruk, musnah, pamustunganana: maot jeung, jeung ieu, nangkeup panungtungan "coklat" kuburan.

Dina sudut pandang ieu, warna coklat dina impian bisa nunjukkeun kacapean kakuatan fisik , depresi, introversion, tapi ogé kamiskinan material, kurangna rangsangan, exasperated materialism.

Harti warna coklat  dihubungkeun jeung:

  • hal-hal alam
  • hal-hal sapopoé
  • hal-hal banal
  • kesederhanaan
  • concreteness
  • kasuburan
  • kahaneutan, wilujeng sumping
  • vitalitas
  • fisik
  • giatan
  • dewasa
  • materialisme
  • degradasi
  • kapahitan
  • hina
  • maot

Ngimpi warna coklat   9 Gambar Oneiric

1. Ngimpi pakéan coklat

Warna tunics of penitents jeungkabiasaan friar, dina baju modern bisa nunjukkeun kesederhanaan jeung humility, kahayang teu pamer, tapi ogé kasadaran qualities sarta wates. Narima diri. Komitmen, tanggung jawab.

2. Ngimpi bumi coklat

nyaéta panggero pikeun kakuatan sareng soliditas tina "dasar", hartosna janten réalistis sareng ngandelkeun hal pangpentingna sorangan jeung ka jalma nu paling dipercaya.

Ieu ngagambarkeun kakuatan alam nu nyaho kumaha carana ngarojong tur ngahasilkeun buah. Éta gambaran konkret.

3. Ngimpi cai coklat   Ngimpi ngojay dina cai coklat

nuduhkeun beurat kabiasaan anu nyamperkeun kajelasan perasaan atawa aspék realisme kaleuleuwihan jeung kalemahan. ngumbara jeung lamunan.

Ngojay dina cai coklat dina impian bisa jadi simbol bosen, kacapean jeung depresi sarta kurang gairah pikeun naon anu anjeun lakukeun.

4. Ngimpi coklat. méga

ngagambarkeun kasieun masa depan anu monoton sareng pikaboseneun, kurangna imajinasi sareng henteu mampuh ningali kanyataan sanés anu aya di jerona.

Tempo_ogé: Ngimpi menari Harti tari dina impian

5. Ngimpi kuda coklat

nuduhkeun kakuatan hirup dina diri, eros, naluri, kahayang pikeun kabébasan. Dina sababaraha impian, éta mangrupikeun simbol animus atanapi anima sareng cita-cita sentimental, naluri cinta (atanapi pasanganna).

6. Ngimpi anjing coklat

nyaétasimbol kasatiaan, reliabiliti jeung kakuatan anu tamed. Mindeng ngawakilan salaki atawa pasangan.

7. Ngimpi oray coklat

diantara oray eta anu paling nyambung kana naluri kelamin, kana aliran énergi vital tina kundali. jeung ritme alam awak jasmani.

8. Ngimpi lancah coklat

ngagambarkeun masalah atawa ancaman di lingkungan anjeun, hal anu normal, prosaic jeung deukeut pisan ka anjeun.

9 Ngimpi sato coklat Ngimpi manuk coklat

naha beurit, kelenci, rubah atawa sasatoan sejen, warna coklat jaket ngingetkeun mimik alam bumi. sarta jadi bagian tina hiji sistem, sedengkeun manuk coklat dina impian ngagambarkeun pikiran nu patali jeung kahirupan sapopoe: kadang trivial tapi mangpaat, sakapeung boring jeung euweuh hartina.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Réproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong naséhat pribadi kuring, angkat ka Rubrica dei Sogno
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1500 jalma anu sanés parantos damel janten SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun urang

Pamaca anu dipikahormat, mun anjeun oge geus ngimpi warna coklat, mugi-mugi tulisan ieu aya mangpaatna pikeun anjeun. Hatur nuhun upami anjeun ayeuna tiasa ngabales komitmen kuring kalayan sakedik kahadean:

SHARE ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.