Daging dina impian Harti

 Daging dina impian Harti

Arthur Williams

Daging dina impian dibarengan ku karanjingan, sumanget, atanapi jijik mangrupikeun simbol "ngaganggu" pikeun pemimpi anu ngingetkeun anjeun kana gema tina dorongan anu paling atavistik. Sareng ieu ogé lumaku pikeun pemimpi vegetarian anu pingsan henteu nyéépkeun tuangeun anu sesah pikeun ngahijikeun sareng kapercayaan anu paling tulus. Naon kajadian lajeng? Naon pesen yén daging dina impian hayang nepikeun? Naon hartina ngimpi dahar daging?

Daging dina impian

Harti daging dina impian dipatalikeun kana téma fisik, konkret, kabutuhan awak jeung kapuasanana.

Kabutuhan naluriah henteu dimédiasi ku nurani, diaktipkeun ku otak réptilia sareng ku naluri salamet: lapar, haus, pertahanan wilayah, seksualitas.

Daging dina impian ku kituna urang bakal ngeunteung. represi naluri ieu atawa dina jalan nu aranjeunna wareg, nyorot hiji teu saimbangna dina kahirupan pemimpi: kabutuhan neglected atawa unrecognized, jarak ti kutub sabalikna pikiran jeung sumanget.

Simbolisme daging dina impian

Daging mangrupa salah sahiji kadaharan pangkolotna: hominid Paleolitikum, pemburu jeung prédator, ngadahar utamana daging. Dina jaman baheula, daging éta berharga jeung suci, dipersembahkeun salaku kurban ka Dewata, ngandung gisi jeung merangsang.tanaga jeung rasa kenyang, beunghar ku getih anu ajén simbolisna ngahijikeun kakuatan jeung kakuatan sato.

Tapi geus aya dina Perjanjian Old aya garis bengkahna anu ningali daging sabagé hiji perkara anu lawan sumanget (man is matter – the ilahi is spirit). Narekahan nu beuki deepens kalawan  Kristen jeung simbol daging equated jeung dosa, jeung kalemahan manusa dina nyanghareupan "kabutuhan daging" , ka subjected na "Dosa jasmani" .

"Nepi ka iraha jalma-jalma anu sangsara, teu boga akal, buta, pikun, jeung bener-bener teu waras bakal neangan panglipur samentara sarta sakedapan?" (St. Bernard of Clairvaux) , VI khutbah ngeunaan Advent)

Tempo_ogé: Ngimpi ngeunaan kembang Harti sareng simbolisme kembang dina impian

Heavyness, karanjingan, seksualitas unbridled, hoream ... keur bapa gereja, enticements tina daging salawasna lurking sarta counteract dorongan jiwa dina tegangan na ka Allah.

Harti daging dina impian

Daging dina impian némbongan sabagé lambang libido jeung manifestasi muatan vital dina realitas nu ngalamun. Freud ngahubungkeun kana seksualitas, kabutuhan jeung masalah di wewengkon ieu.

Penampilan daging dina impian, rasa tarik atawa repulsion nu dirasakeun ku ngalamun bakal nerangkeun sagala rupa aspék material. hirup: kaséhatan, tanaga, kakuatan, kamampuhan pikeun ngarasakeun pelesir, seksualitas (enyapikirkeun paribasa: kasenangan daging ).

Ngimpi ngarasa hayang dahar daging bisa nunjukkeun duanana kabutuhan pikeun minuhan sareng kakurangan dina kahirupan. nyata.

Kumaha daging muncul dina impian dina visi Freudian:

  • Nu ngalamun (atawa nu ngalamun) kabur ti lalaki nu nawarkeun anjeunna potongan daging katurunan
  • Nu ngalamun nolak daging anu asak-asak, anu teu karasa tarikna,
  • Nu ngalamun ngarasa kapaksa ngadahar daging ngarasa jijik atawa isin,
  • Nu ngalamun hayang ngadahar daging tapi "teu bisa"

Malah keur  Jung daging dina impenan dikaitkeun kana raga jeung naluri, tapi dikotomi materi-jiwa geus nyebar, ku kituna ngalamun ngadahar daging bisa ngarujuk kana kasangsaraan jiwa anu pangabutuhna teu manggih tempat.

Daging dina impian   8 impenan Gambar

1. Ngimpi ngadahar daging

ku napsu jeung sugema ngagambarkeun kabutuhan fisik nu ngalamun. Gambar ieu tiasa dihubungkeun sareng kahayang seksual, tapi ogé ka kakurangan dina awak anu kedah mulangkeun suplai beusi atanapi sél getih beureum.

Ieu kaayaan anu sering nalika pemimpi vegetarian sareng ngimpi tuang daging. Éta janten impian kompensasi anu, salian nunjukkeun kabutuhan fisik, ngaluarkeun psikis diri karnivora, aspék kapribadian anu henteu dipiboga atanapi dikontrol. Tingali impian di handap ieu sareng jawaban kuring salaku conto:

Kuring ngimpi kuring aya dina méja sareng aranjeunna masihan kuring piring ageung kalayan tuangeun, kuring ngamimitian tuang, saé, tapi saatos sababaraha waktos kuring sadar. éta sadayana daging sareng abdi vegetarian. Kuring kuciwa sanggeus didahar, naon atuh éta dahsyat na meureun batur nempo kuring.

Abdi teu terang kedah kumaha, lapar pisan sareng saé, tapi teu tiasa tuang daging !! Abdi gering nalika panginten parantos  ngicipan éta sareng kuring isin upami aya anu ningali kuring! Abdi hariwang! Naon hartina? ( Mary. Pavia)

Sanajan saurang mutuskeun pikeun jadi vegetarian pikeun kapercayaan pribadi atawa alesan kaséhatan, bagian tina kapribadian nu resep daging jeung nu. , sanajan kayakinan anu paling jero henteu leungit, aranjeunna tiasa muncul dina impian.

Aspek psikis anu paling instingtif dihubungkeun sareng warisan sato urang, pikeun kéngingkeun tuangeun ku moro  sareng henteu vegetarian.

Sareng nalika aranjeunna henteu mendakan rohangan dina kanyataan, nyaéta, nalika jalma henteu ngijinkeun dirina kasenangan, ledakan, kalambatan, émosi, nalika kontrol sareng kaku anu lumaku, Diri ieu muncul dina impian kompensasi.

Ku sabab kitu sering pisan pikeun vegetarian ngimpi ngadahar daging, sabab ku impian ieu anjeunna " ngimbangan " kakurangan.

Ieu ngimpi.Éta nunjukkeun yén anjeun nyarioskeun téma "dahareun" tina sudut pandang tunggal (sanaos pilihan anjeun mangrupikeun pilihan étika).

Parasaan éra, sieun kapendak janten panginten. yén aya ogé bagian psikis anu dipertaruhkeun anu nanggung aturan kulawarga atanapi agama (urang henteu kedah ngaraosan kasenangan, henteu kedah ngantepkeun diri, jsb.), sareng henteu kalebet yén aya ogé hubungan sareng séks sareng kasenangan anu pikaresepeun atanapi kurang.

2. Ngimpi masak daging

mangrupikeun citra positip anu tiasa nunjukkeun kana ngurus diri sareng kabutuhan, sareng anu nyorot internal sareng kamampuan pikeun ngamangpaatkeunana pikeun kabutuhan sareng kasenangan. .

Daging mangrupa kadaharan Yang sarta dikaitkeun kana arkétipe maskulin, pikeun beton, ka bumi , pikeun aksi ( nempatkeun daging dina seuneu ).

Tempo_ogé: Ngimpi anu CEMBURU Timburu dina impian Hartina

3. Ngimpi masak daging

pikeun diri sorangan atawa keur batur bisa nuduhkeun kana udagan, obah pikeun ngahontal hiji tujuan.

4. Ngimpi ngadahar daging busuk

bisa nuduhkeun hubungan intim anu teu nyugemakeun jeung teu pikaresepeun, aspék kahirupan hiji jalma anu henteu "diasuh" leres anu "diracun" " (teu dibela, teu ditangtayungan ku nu ngalamun) , gambar nu sarua bisa jadi rujukan jelas kana awak jasmani jeung ka hiji hal anu "mabok" eta .

5. Ngimpi ngadahar daging kalayan jijik.

Malah leuwih ti gambar saméméhna, bisa dihubungkeun jeung aspék seksual jeung kamungkinan hubungan unwelcome nu ngalaman.

6. Ngimpi dahar daging atah

Masih dihubungkeun jeung jenis kelamin, kabutuhan jasmani jeung naluri jeung kamungkinan kabutuhan beusi nu jadi sinyal awak.

7. Ngimpi ngadahar daging anjing atawa sato lianna

(misalna dahar daging ucing, dahar daging manuk) disambungkeun kana integrasi simbolis tina kualitas sato sorangan. Dina kabudayaan primitif ngimpi ngadahar daging sato nya éta cara pikeun nganggap ciri-cirina: licik atawa wani, kakuatan atawa galak.

8. Ngimpi ngadahar daging manusa

ngahubungkeun kana  kabutuhan pikeun ngahijikeun kualitas anu aya dina jalma anu didahar, kakuatan, résistansi, kejantanan, tapi ogé kana kahayang pikeun fusi, janten hiji (aranjeunna nyarios: Kuring bakal ngahakan anjeun cium ) atawa kana ekspresi karep fisik anu kaleuleuwihi sarta engulfing.

Hayu urang tingali kumaha simbol daging dina impian maksakeun pemimpi pikeun nungkulan awak sareng kabutuhanna: kapuasan, kakuatan. , énergi fisik jeung seksual, pelesir, well-mahluk jeung kaséhatan sabalikna inersia, kalemahan, peluh jeung rigidity seksual, éra, kasakit, kontrol.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Réproduksi téks dilarang

Anjeun gaduhngimpi nu intrigues anjeun sarta rék terang lamun eta mawa pesen pikeun anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Ngalanggan gratis ka nu NEWSLETTER of the Guide 1600 jalma sejen geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun urang

Dear pemimpi, mun anjeun oge geus ngimpi daging, mugia artikel ieu geus mangpaat pikeun. Anjeun sareng puas kapanasaran anjeun.

Tapi upami anjeun teu acan mendakan naon anu anjeun milarian sareng anjeun gaduh impian khusus kalayan simbol ieu, émut yén anjeun tiasa masangkeunana di dieu dina koméntar kana tulisan sareng kuring bakal ngajawab anjeun.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka abdi upami anjeun hoyong diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun karya abdi ayeuna

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.