Baraya dina impian. Naon hartosna impian kulawarga sareng baraya

 Baraya dina impian. Naon hartosna impian kulawarga sareng baraya

Arthur Williams

Kulawarga sareng baraya dina impian mangrupikeun karakter impian anu paling sering. Ngimpi kulawarga sareng baraya mangrupikeun jinis automatism psikis anu ngagunakeun tokoh anu paling caket sareng paling dikenal ku pemimpi pikeun ngaluarkeun émosi (sering nyeri sareng amarah), anu ngajamin mémori tina impian. Tapi naon hartos baraya dina impian? Naha aranjeunna ngagambarkeun jalma nyata anu aranjeunna rujuk? Atawa aranjeunna simbol hiji hal anu pingsan atribut ka aranjeunna?

ngalamun kulawarga jeung baraya

Sakulawarga jeung baraya dina impian, nyieun (sering) penampilan maranéhanana dina unggal umur jeung budaya.

Kulawarga teh inti. di mana hiji tumuwuh nepi jeung nu narima, nalika hiji untung, kahaneutan, panyalindungan jeung cinta jeung aturan, nilai, kapercayaan, sanajan teu dijieun eksplisit, anu introjected jeung forge karakter.

Ieu ngajelaskeun kumaha kulawarga baraya dina impian teu kungsi pentingna sareng ningali maranehna ngabalukarkeun  kahariwang jeung kareueus.

Kulawarga teh boga pangaruh nu gede pikeun manusa jeung kaayaanana leuwih ti nu diaku saha wae. Malahan jalma sawawa anu ngarasa ditolak keur kulawarga jeung hayang megatkeun hubungan jeung nu geus kaliwat, bakal kudu nungkulan warisan ieu, sabab kaliwat ieu jeung jalma ieu aya dina manéhna saolah-olah maranéhanana brand.

Tempo_ogé: Ngimpi Bulu 16 Harti bulu dina impian

Anggota kulawargajeung baraya dina impian: lanceuk, adi, paman, misan jeung, laun-laun nepi ka ikatan anu paling jauh, maranehna teh " aktor" tina hiji téater pribadi, tina hiji  " piéce " dijieun ku pingsan pikeun pamakéan sarta konsumsi pemimpi anu ngagunakeun karakter ieu  pikeun "ngukir" memori pemimpi sarta  ngajadikeun manéhna mikir.

Harti anggota kulawarga jeung baraya dina impian

Kulawarga jeung baraya dina impian mangrupakeun simbol tina sababaraha aspék kapribadian pemimpi nu teu dipikawanoh.

Kulawarga jeung baraya dina impian. tiasa dihubungkeun sareng naon anu teu dipasihkeun ku pemimpi dina kanyataanana.

Tempo_ogé: Warna beureum dina impian Harti

Nalika pemimpi ditanggung tanggung jawab, rasa kawajiban sareng perawatan kulawarga, éta gampang pikeun adina. , misan, bibi dina impian ngagambarkeun aspék karakter atawa peran sosial nu ngalamun teu bisa mampuh nganyatakeun atawa teu bisa ngalaman, contona:

  • cara leuwih uninhibited tur bébas ngalaman feminitas hiji.
  • kurang perhatian pikeun karaharjaan jeung persetujuan batur
  • leuwih ngurus diri jeung kahayangna.

Proses anu sarua lumangsung pikeun lalaki: anggota kulawarga jeung baraya dina impian ngimbangan, kalawan ciri fisik maranéhanana jeung kualitas attributed (nyata jeung sejenna) pikeun lompang dina kahirupan pemimpi, frustrations na, sumberdaya nukarasa dina diri jeung nu masih kudu terpadu.

Tatali pangdeukeutna antara anggota kulawarga jeung baraya dina impian ngabalukarkeun émosi pangkuatna.

Ngalamun adina atawa ngalamun ka lanceukna mindeng nyambung aspék nu ngalamun: diri murtad,  bagian kapribadian anu teu ditarima.

Adina dina impian, lanceukna dina impian tiasa nampilkeun diri kalayan sikep anu teu pikaresepeun anu nyerang, anu dikritik ku anu ngalamun sareng tiasa nyorot rivalitas sareng timburu anu henteu kantos maot, atanapi tiasa janten simbol kualitas anu pangabutuh pemimpi, tina " berbudi" jeung paripolah transformatif anu diusulkeun ku nu teu sadar.

Kulawarga jeung baraya dina impian boga hubungan jeung archetype nu feminin atawa maskulin, leuwih jarang aranjeunna dimuat aspék idéal numbu ka konsép Jungian anima atawa animus nalika ngagambarkeun tokoh karismatik, boga pangaruh, admired hadir dina realitas pemimpi. indung atawa bapa sajati (sakapeung dina  nini-nini) , nalika nu ngalamun ngarasa butuh panyalindungan, kaasih, hiji beungkeutan nu ngaleungitkeun kasepian eksistensial.

Bapa, indung, nini-nini dina impian boga harti archetypal jeung nujul kana akar kulawarga jeung ka sambungan positif atawa négatif étaditurunkeun.

Harti anggota kulawarga jeung baraya dina impian bisa disusud deui ka:

  • perlindungan
  • kaamanan
  • kabutuhan kaamanan
  • ajén kulawarga
  • akar kulawarga
  • aspék renegade diri
  • aspék diri numbu ka maskulin atawa feminin
  • aspék batur pikeun ngahijikeun
  • kenangan
  • konflik, kapentingan, timburu

Ngimpi kulawarga jeung baraya. Sababaraha conto impian:

Mindeng anggota kulawarga jeung baraya dina impian marengan nu ngalamun dina momen nu tangtu atawa dina fase transisi kahirupan. Tingali sababaraha serpihan impian anu aya simbol-simbol ieu:

"Kuring ngimpi yén lanceuk kuring maot sareng misan kuring anu mikawanoh jasadna. Dina mikawanoh anjeunna kitu, anjeunna teu hayang ningali beungeutna. Dina bagian kadua ngimpi, kuring ngan ningali maot. Kuring ngawadul yén anu maot anu kuring tingali nyaéta sadayana anggota kulawarga kuring"

Anu ngalamun ngalaman fase transisi: rumaja parantos réngsé sareng peran kulawarga ogé robih.

Di hiji sisi aya kateupastian sareng katerbukaan nuju masa depan, di sisi sanésna, sieun kaleungitan kapastian sareng titik acuan anu, langkung saé atanapi langkung goréng, nyiptakeun kanyataanana. Lanceukna nu geus maot siga nu nyinggung kieu.

“Kuring ngimpi leumpang di antara kios-kios pasar jeung ema, bapa, paman jeung dulur-dulur. Kuring nyandaksababaraha baju, tuluy kuring eureun "ditepak" ku sapasang calana jero pink nu geulis, kuring nelepon indung kuring sarta kami meuli eta. ningali anggota kulawarga sareng baraya dina impian salaku jinis jaringan pelindung anu marengan anjeunna kana rupa-rupa kamungkinan anu aya hubunganana sareng masa depan, dina waktos anu sami anjeunna ningali rasa kabébasan fisik (kalebet seksual) dimana kaayaan énggal ieu dibuka. panto ka dirina kalawan persetujuan sarerea.

"Kuring ngimpi akina di sirah meja dapur dahar piring pasta di imah kuring teu nyaho tapi kuring nyaho kuring milik mertua kuring. . Naon maksudna?”

Nu ngalamun téh saurang nonoman anu nembé nikah anu nyobian ngajaga jati diri sareng nilai-nilai kulawargana sanajan dina kontéks énggal anu diciptakeun kalayan nikah sareng asup kana kulawarga pamajikan "anyar" .

"Kuring ngimpi yén lanceuk kuring ambek, nyarioskeun hal ka indung kuring sareng aranjeunna mutuskeun pikeun ngalungkeun kuring kaluar ti bumi. Kuring mikir ngeunaan naon anu kuring kedah angkat.

Kuring mikir ngeunaan sapatu anu mana sareng kumaha carana nyandak sadayana. Cimata kaduhung. Ngimpina kurang leuwih saperti kieu: Kuring nyaho kuring kudu neangan imah sejen tur anggota kulawarga kuring teu hayang deui kuring jeung aranjeunna. imah sejen tur kota sejen pikeunGawe. Kalayan tokoh-tokoh anggota kulawarga anu ngalungkeun anjeunna kaluar ti bumi, parasaan ambivalen na muncul: di hiji sisi sieun naon anu ngantosan anjeunna, rasa kasedihan sareng kerawanan pikeun detachment ieu sareng di sisi anu sanés, konkretna, kedah nyanghareupan hal-hal praktis, pikeun miara jeung mertahankeun diri.

Ngimpi kulawarga, ngalamun inti kulawarga bisa nembongkeun kabutuhan kahaneutan jeung persatuan, kabutuhan kaamanan nu aya kaitannana ka kaayaan nuntut nu hiji. geus ngalaman, tapi ogé bisa nunjukkeun kaduhung keur budak leutik, pikeun kali nalika hiji ngarasa pampered, tampi tur miara atawa, sabalikna, nyorot hiji Intoleransi kana beungkeut ieu nu teu dipilih, nyieun kaayaan unresolved patali warisan jeung kapentingan finansial, dendam heubeul, jealousy, konflik, sengketa.

Ku kituna bakal jadi utamana penting pikeun ngadeteksi émosi evoked ku anggota kulawarga jeung baraya dina impian, émosi nu bakal interpretasi sentral analisis, gampang nyambungkeun. kana dinamika jeung émosi nu sarua   hadir  dina realitas pemimpi.

Kulawarga jeung baraya dina impian bisa dianggap prosés numuwuhkeun parasaan atawa konflik aktif atawa indikasi pikeun  paripolah alternatif pikeun ékspérimén dina situasi nu ngabalukarkeun ngarareunah.

Cara unik nu dijieun ku kecerdasantina pingsan pikeun maksa pemimpi pikeun nempatkeun urutan na pacify aspék conflicting nu reflected dina parasaan na korban, ambek-ambekan, teu satuju, rasa kasalahan jeung nu muncul jeung gambar anggota kulawarga jeung baraya dina impian.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong nasihat pribadi kuring, aksés Rubrica dei Sogno
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER tina Panungtun 1400 jalma anu sanés parantos ngalanggan AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun kami

Pamaca anu dihormat, upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring. kahadean leutik:

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.