Ngimpi Gerbang Simbolisme sareng harti Gerbang dina impian

 Ngimpi Gerbang Simbolisme sareng harti Gerbang dina impian

Arthur Williams

Ngimpi gapura nempatkeun pangimpian di hareupeun diafragma anu misahkeun dua rohangan anu tiasa nyinggung dua umur, dua pangalaman, dua kamungkinan, dua dunya. Pentingna simbol ieu gede pisan, sabab némbongan nalika aya hiji hambalan nyandak (pilihan, kamungkinan, hareup, maot) jeung sinyal inevitability na urgency.

Gerbang dina impian

Ngimpi gerbang dihubungkeun sareng wates anu kedah dilewati anu, dina kasus gerbang, bahkan langkung ti konci sareng panto dina impian nunjukkeun fase transisi ka diungkulan, kana nilai anu bakal dikaitkeun kana ieu " divisi " sareng kana rohangan anu diciptakeun.

Ruang anu béda, antitétis atanapi konflik dibagi ku gerbang, rohangan anu nyiptakeun dua dunya. , dua realitas antara nu urang ogé kudu kaasup hirup jeung maot.

Gerbang dina impian mangrupa " ritual" unsur nu nunjukkeun kamungkinan neruskeun salajengna jeung betah atawa kasusah jeung nu hiji. nyanghareupan momen-momen transisi ieu.

Pasage ti hiji umur ka nu sejen, ti saméméh jeung sanggeus dina timeline, antara kenangan nu merlukeun elaborasi jeung pangakuan jeung mangsa nu bakal datang nu meureun frightening atawa fascinates, tapi nu geus mucunghul di kiwari.

Gerbang dina impian lajeng bisa ngagambarkeun kabutuhan pikeun nungkulan " panghalang" sieun kana novelties sarta béda, tapi bisaogé jadi bangbarung nu nyumputkeun kanyahoan jeung maot.

Maot dipikaharti salaku ahir jaman jeung hiji pangalaman, tapi ogé salaku maot fisik.

Ngalamun gerbang. Harti

Harti gerbang dina impian sahingga alludes kana naon anu aya sarta bisa glimpsed antara bar na atawa lawang na, sinyal penting naon awaits nu ngalamun "saluareun ": kemungkinan , novelty nu urang can bisa contemplate, fase anyar nu perlu ngalaman jeung nu geus manggihan rohangan dina pingsan.

Gerbang nyumputkeun faktor kanyahoan ngeunaan mangsa nu bakal datang ngalamun: tungtung hiji ayeuna jeung awal hal sejenna anu kasempetan positif sarta évolusionér kudu dianggap: hirup anyar, umur anyar, tingkat anyar pangalaman jeung pangaweruh.

Harti gerbang dina impian numbu ka:

  • fase transisi
  • baru
  • kasempetan
  • pilihan pikeun nyieun
  • robah
  • robah status
  • tumuwuh
  • tingkat pangaweruh
  • maot

Ngimpi gerbang Gambar impian

1. Ngalamun gerbang anu muka

ngalambangkeun hiji jenis uleman, jalan kabuka anu jalanna sigana penting pisan pikeun kasaimbangan atanapi kamekaran pemimpi, tapi ogé tiasa nunjukkeun gampangna jalanna, kabuka pikeun kahirupan sareng kawani pikeun nyanghareupan masa depan. 3>

Étagambar anu ngadorong anu dihubungkeun sareng kalenturan sareng kamampuan pemimpi pikeun neraskeun.

Dina tingkat obyektif, éta nunjukkeun kasuksésan, halangan anu diatasi.

2. Ngalamun gerbang anu dibuka

Gerbang anu dideukeutan bakal janten "kamungkinan " masih kedah digali sareng anu peryogi dorongan langkung seueur, kakuatan anu langkung ageung pikeun meuntas "ambang ".

3. Ngimpi gerbang anu ditutup sareng buta

nalika gerbang ditutup sareng " buta" nyaéta, diwangun tina permukaan tunggal tanpa palang sareng bukaan, ditutup ku panon, padet. salaku panto ngagambarkeun halangan anu nyegah kamajuan atawa kaputusan, hiji hal anu nahan deui ngalamun ngajaga anjeunna rigidly dikonci dina posisi jeung kabiasaan na.

Éta ogé bisa allude kana conformism tangtu atawa hormat kaleuleuwihan kana aturan.

4. Ngimpi muka gapura

Hartosna ngungkulan kasieun atawa halangan-halangan anu ngahalangan antara nu ngalamun jeung kahontalna hiji tujuan. Éta nunjukkeun tekad, kawani sareng kasadaran kedah nuturkeun jalanna.

5. Ngalamun muka gerbang kalayan konci

Nu ngalamun gaduh sumber daya anu pas pikeun maju dina jalur individuasi. , gaduh alat sareng kasadaran anu dipikabutuh pikeun ngungkulan momen sareng halangan anu sesah.

Impian ieu tiasa gaduhkonotasi seksual nuduhkeun kahayang pikeun hubungan intim jeung pikeun muka rohangan dina kahirupan batur.

6. Ngimpi buka gapura

sakumaha di luhur, kalawan leuwih isin atawa meureun sieun. Éta ogé tiasa nunjukkeun kahayang pikeun ngatasi résistansi sareng "penutupan" batur, pikeun ngaksés kaakraban sareng jalma anu caket.

Kadang-kadang nunjukkeun sadar kana bagian anyar tina diri sorangan. muncul ka eling jeung nu kudu dipikawanoh.

7. Ngimpi gerbang nu teu muka

subyektif ngagambarkeun rigidity jeung sieun nyanghareupan aspék anyar kanyataan atawa nunjukkeun kasusah nu teu bisa. diungkulan, pilihan nu teu bisa dijieun, kematangan nu teu bisa diakses. Dina sababaraha impian nembongkeun lalawanan jeung closures batur atawa impossibility of achieving tujuan.

8. Ngimpi gerbang nu teu nutup

hartina teu bisa leupas tina kaliwat, teu bisa ninggalkeun kenangan jeung hubungan, maju dina kahirupan tanpa parobahan perlu jeung kematangan. Bisa mawa perhatian kana trauma jeung episode nyeri ti baheula.

9. Ngimpi gerbang badag

bisa nunjukkeun masalah badag, halangan badag anu nangtung antara ngalamun jeung tujuanana atawa nembongkeun kasusah milih jalan katuhu nu lumangsungna, indecision étaéta ngagedékeun kasieun.

Tempo_ogé: Gelang dina impian. Ngimpi gelang Harti gelang dina impian

10. Ngimpi gerbang leutik   Ngimpi gerbang leutik

ngagambarkeun léngkah anu perlu tapi gampang pikeun diatasi. Ogé bisa ngagambarkeun kabutuhan fokus kana tujuan leutik, pikeun meunteun lengkah leutik pikeun nungkulan.

11. Ngimpi gerbang rusak   Ngimpi gerbang ragrag

meureun Aya hiji episode nu ngaruksak pertahanan tina ngalamun (atawa jalma deukeut), meureun aya outburst telenges nu mawa hal disumputkeun, émosi atawa kenangan ka beungeut cai.

Gerbang ragrag. dina impian ogé bisa nunjukkeun aspék leuwih kaku tina diri primér anu knocked handap ku prosés cathartic, bari gerbang rusak dina impian ogé bisa allude mun defloration.

12. Ngimpi gerbang anu karat

upami mukana, sanaos creaking, ngagambarkeun usaha pikeun lumangsungna, tapi ogé kahayang pikeun ngatasi momen anu paling nungtut atanapi kaku karakterna.

Upami gerbang Rusty dina impian diblokir sareng henteu dibuka sanajan ku konci atanapi ku kakuatan, anjeun kedah mikirkeun panyalindungan internal anu aya hubunganana sareng masa lalu, kana aspék diri anu hoyong ngajaga pemimpi dina kasalametan sareng kabiasaan anu dihijikeun, bagian anu sieun konfrontasi jeung adversity jeung kanyahoan.

Ieu lajeng bakal perlu digawekeun ku diri paranormal ieu uninga sieun maranéhanana sarta soften aranjeunna.kaku.

Gerbang keyeng dina impenan ogé nuduhkeun hiji hal nu geus kolot jeung geus kolot, nu kudu “minyak” (diropéa).

13. Ngimpi gerbang kuno

bisa boga tujuan pikeun ngaitkeun martabat sareng ajén kana fase transisi anu badé diatasi ku pemimpi, atanapi tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun nyanghareupan sorangan " sajarah" sarta kalawan halangan numbu ka jaman baheula.

Gerbang kuna dina impian boga nilai archetypal, hartina boga akar na dina kaperluan umum overcoming thresholds simbolis, passages simbolis.

14. Ngimpi gerbang beusi

ngagambarkeun résistansi nu kudu diungkulan jeung diungkulan, tapi ogé bisa dihubungkeun jeung kakuatan internal, kana kasampurnaan nu teu goresan.

15 Ngimpi gapura kai

mangrupa lambang kasempetan pikeun direbut, kamajuan, tumuwuhna anu ngajangjikeun basajan tur alam

16 Ngimpi nanjak ngaliwatan gerbang

ngahususkeun kana kahayang pikeun ngurilingan halangan sareng ngalangkungan pertahanan internal anu dipasang ku sistem psikis pikeun ngajagaan pemimpi. Éta tiasa ngagambarkeun prosés katarsis anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaksés aspék-aspék anu langkung rentan, teu dipikanyaho, teu dipikanyaah.

17. Ngimpi gerbang kuburan

bisa nuduhkeun perlunaconfronting sakabeh maotna simbolis ayana hiji atawa jeung kaayaan husus tina detachment tina hal atawa batur. Jarang ngarujuk kana maot fisik, tapi ngagambarkeun elaborasi parasaan anu aya hubunganana sareng maotna batur.

Tempo_ogé: Ngimpi selop Ngimpi selop Perlambang sareng Makna

18. Ngimpi gerbang taman

nyaéta aksés kana kaayaan kasenangan sareng kaharmonisan anu tiasa dihubungkeun sareng cinta, kana sensualitas, tapi ogé kana aspék anu paling imajinatif anu ngalamun, kana kamampuan pikeun ngaraos sareng ningali. kageulisan jeung kaharmonisan sabudeureunana.

19. Ngimpi gerbang panjara

ngalambangkeun kaayaan anu diblokir sareng panjara simbolis dimana saurang tiasa murag ku neraskeun jalan anu ditempuh, atanapi fase katutup sareng sesak tina mana anu kaluar.

20. Ngimpi gerbang sakola

sakumaha pikeun impian sareng kelas sareng babaturan sakola, gambar ieu nunjukkeun kana jaman studi anu kapungkur atanapi anu kedah dituju, kana kaahlian, pangaweruh, kaahlian anu bakal dipikabutuh sareng, sigana, kana komitmen anu teu acan dilaksanakeun atanapi anu teu acan disiapkeun cekap.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Lamun bakal anjeun resep saran pribadi kuring ngakses Buku Impian
  • Ngalanggan haratis ka NEWSLETTER of Guide 1400 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacannatinggalkeun kami

Pamaca anu dihormat, upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun ngabales komitmen kuring kalayan kahadean leutik:

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.