Arguing dina impian Naon hartina ngimpi arguing

 Arguing dina impian Naon hartina ngimpi arguing

Arthur Williams

Ngabantah dina impian ngahudangkeun émosi anu leuwih telenges tibatan anu dirasakeun dina kanyataan. Émosi anu tetep sanajan anjeun hudang, anu ngaganggu, sedih, ngaganggu. Naon hartina ngabantah dina impian? Éta hiji outlet pikeun tegangan daytime alatan amarah jeung hanjelu disababkeun ku hubungan jeung jalma nyata, atawa éta simbol sagemblengna aya hubungan interpersonal? Dina artikel ieu kami baris coba pikeun manggihan harti gambar simbolis jadi pikaresepeun ieu.

Ngabantah dina impian

Ngabantah dina impian sering pisan: urang mimitian tina kaayaan impian naon waé. Dina ayana jalma anu anjeun terang atanapi henteu terang, anjeun ngabantah, ambek-ambekan, sakapeung anjeun dugi ka ngajerit sareng gelut nyobian negeskeun alesan anjeun atanapi nyobian ngartos diri anjeun.

Bisa kajadian. yén karakter impian séjén raises sora na, teu ngadengekeun atawa ngabales tanpa ninggalkeun waktu pikeun muka sungut. Dina kasus ieu, gampang pikeun rasa ambek pikeun nahan ngalamun, pikeun anjeunna ngarasa korban kateuadilan, ngarasa provokasi, atawa ngarasa kuciwa dina teu bisa nyieun jalma ngarti naon manéhna ngarasa.

Ngadebat dina impian ngahudangkeun émosi anu kuat, anu inténsitasna sering langkung luhur tibatan anu dirasakeun nalika pasea nyata, émosi anu ogé tiasa nyababkeunhudang.

Jeung hudang moal gumbira, bakal kaganggu, bingung, bakal aya dina panji-panji emosi sarua dirasakeun dina impian, dina kanyahoan naon anu lumangsung, dina usaha pikeun ngarti. naha, jeung naha, hiji ngarasa jadi ambek.

Jeung beuki jalma dikontrol jeung sieun pikeun nganyatakeun naon karasaeun dina kanyataanana, atawa dicirikeun ku aspék psikis anu teu resep konflik, langkung seueur impian ieu bakal ngulang deui sareng pentingna émosional anu hébat.

Mekanisme ieu dibuktikeun pisan dina impian di handap ieu anu dilakukeun ku awéwé 45 taun anu bakal urang sebut Anna.

Ngadebat dina impian Conto

Jalma anu bageur sareng ngabantosan, ngalaksanakeun seueur kagiatan, Anna ngimpi ngabantah dina impianna . Manehna ngarasa diserang ku batur sapagawean anu attends kursus refresher sarua manehna jeung anu mangrupa bagian ti grup sarua nya. Kolega éta ngabantah peran Anna salaku sekretaris sareng koordinator di payuneun sadayana, sareng anjeunna ditandatanganan di handapeun unggal bewara sareng dokuméntasi tinulis.

Anna dina impian ngabela dirina sacara animasi: ngabela anjeunna. tugas, anu anjeunna salawasna dilaksanakeun ku cara ieu, anu anjeunna laksanakeun tanpa nampi santunan naon waé, sareng anu sok nampi persetujuan batur. Sareng anjeunna henteu ngartos naha anjeunna henteu kedah nandatanganan bewara anu ditulis ku anjeunna.

Anu sanésna terus henteu ngadangukeun anjeunna, sacara terang-terangan nunjukkeun kaganggu kana metode ieu.karya anu anjeunna ngartikeun salaku " ostentation ", sarta pikeun pribadi Anna.

Anna hudang teu damang. Manehna teu resep arguing. Anjeunna aya pikeun nyobian ngalancarkeun konflik naon waé, pikeun nyéépkeun, pikeun ngalembutkeun nada sareng ngabantosan sadayana pikeun saling ngartos sareng rukun.

Harmoni penting pisan pikeun Anna : anjeunna hoyong. ngarasa tengtrem jeung batur, dipikaharti sarta ditarima. Argumentasi dina impian ngeunaan sistem psikisna mangrupikeun gambaran murtad anu nyanghareupan anjeunna sareng sadayana anu paling pikasieuneun anjeunna: salah paham, kateuadilan, kurangna pangakuan, kekerasan verbal, pikiran sempit, dengki.

Ieu arguing di impian nunjukkeun kabutuhan dirina, awéwé dewasa, pikeun tiasa nahan beban émosional kuciwa sareng iritasi kusabab sikep batur, sareng ogé tiasa ngabandingkeun dirina sareng dirina " kakuatan pribadi ", kalayan sipat-sipatna anu nyababkeun anjeunna gaduh peran visibilitas sareng pinunjul.

Sensasi anu teu pikaresepeun tina pasea ogé nunjukkeun konflik batin antara bagian. tina kapribadianna dutiful, anu kaluar generosity sarta komitmen gawé sarta meta pikeun alus grup, sarta bagian séjén nu patali jeung kapentingan pribadi, anu euweuh hayang dirina dina peran éta.

The batur sapagawean jeung Anu Anna udur dina impian kanyataanna mangrupikeun jalma anu cerdas, tapi cadang sareng henteu pribadi, anu henteu kalibet dinaaspék gawé anu henteu langsung patali jeung dirina, sarta luhureun sakabeh manehna teu masihan dirina silaturahim atawa simpati gampang.

Sadaya kualitas ieu, nu ngumpul di batur sapagawean na, constitutes Anna a " pangajaran. ”, nyaéta aspék-aspék anu kudu diintegrasikeun, anu, dina peran publikna anu diliput ku Anna, bakal ngajagi dirina, ngabantosan anjeunna henteu kapangaruhan teuing ku pendapat sareng parasaan négatip batur.

Ieu henteu Anu hartosna Anna, anu cerah sareng kabuka, kedah janten sapertos batur sapagawean, tapi anu kedah diajar nyandak kaluar sareng diajar ngagunakeun aspék "egois" anu langkung impersonal.

Ku kituna hayu urang tingali kumaha arguing. dina impian mangrupikeun pantulan sumber sareng tiasa ngabantosan pemimpi pikeun nganalisis sababaraha paripolahna sareng ningali " musuh " tina impian salaku kamungkinan " master ".

Nalika argumentasi dina impian, kualitas sareng cacad jalma anu anjeun ajak ngobrol bakal dipertimbangkeun, kecap-kecap anu diucapkeun, anu ngamimitian agresi sareng anu paling luhur évolusi sareng kamungkinan résolusi. konflik.

Pencarian Aspék panungtung téh kacida pentingna,  kadang-kadang ngan diusulkeun dina runtuyan panungtung atawa ku kecap panungtung anu diucapkeun dina arguing dina impian.

Sabalikna, nalika konflik teu boga solusi sarta tetep " open ", kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun recur dina impian kalawan téma anu sarua tapi, lamun ngalamunAnjeunna bakal "didamel", nganalisa sareng ngartos argumen na dina impian, anjeunna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ékspérimén sareng paripolah anu sanés, pikeun ngadepkeun cara hirupna anu énggal.

Argumentasi dina impian Saha anu anjeun bantah?

1. Ngimpi pasea jeung salah sahiji kolot

Mungkin kaayaan ngimpi pangseringna anu kapangaruhan ku salah paham nyata dikubur jeung sisihkan beurang. Nu ngalamun  teu bisa, ku sieun, kahéman, hariwang, dialog jeung bapana atawa indungna; manéhna ngarasa teu dipaliré, dinyenyeri atawa teu dipikaharti.

Tempo_ogé: Ngimpi nyumput.. Ngimpi nyumput

Kadang-kadang dina ieu argumentasi dina impian kalawan bapa atawa indung hiji nepi ka kekerasan jeung agresi fisik. Ieu mangrupikeun impian anu nunjukkeun kabutuhan komunikasi sareng ogé peryogi padamelan (konseling, psikoterapi) pikeun diajar kumaha ngatur sareng nganyatakeun émosi. 0>ngarah dina arah anu sarua, tapi bisa mawa konflik internal ka beungeut cai: akrab bisa jadi lambang kualitas milik nu ngalamun, qualities nu meureun ngabalukarkeun konflik, nu nyegah parobahan atawa pilihan.

3 Ngimpi ngobrol sareng lanceukna

sapertos di luhur: meureun aya salah paham nyata anu ditonjolkeun ku impian, tapi sering lanceuk sareng adina dina impian mangrupikeun gambar gaganti sababaraha jalma anu caket (misalnapasangan).

4. Ngimpi pasea jeung pasangan

(salaki, pamajikan, kabogoh, jeung sajabana..) mangrupa sinyal penting  nu, utamana lamun ngimpi téh ngulang deui, kudu ngajadikeun anjeun ngeunteung kana hal-hal anu teu diucapkeun, ngeunaan parasaan anu teu dikedalkeun, ngeunaan kaayaan anu ditarima sacara pasif atanapi kaluar tina "" cinta " , anu ngajantenkeun bagian tina ngalamun sangsara atanapi ambek.

Sering arguing dina impian kalawan pasangan éta hiji outlet nu lowers tingkat émosi tur mantuan pikeun hadé Cope jeung kanyataanana, tapi ogé mangrupa pesen ngadangukeun: didieu teuing aya anu peryogi pikeun komunikasi leuwih éféktif dina urutan teangan deui kaharmonisan jeung kaakraban.

[bctt tweet=”Ngimpi debat jeung pasangan anjeun mangrupakeun sinyal anu ngajadikeun anjeun ngeunteung kana hal-hal anu TEU diucapkeun, atawa ditarima tina cinta”]

5. Ngimpi berdebat sareng jalma anu teu dikenal

bakal narik perhatian ka jalma-jalma ieu: saha aranjeunna? Saha anu aranjeunna ngajantenkeun urang mikir? Kualitas naon anu urang atributkeun ka aranjeunna? Naon anu aranjeunna nyarioskeun ka urang?

Tempo_ogé: Ngimpi nomer OPAT BELAS Harti 14 dina impian

Ieu mungkin yén karakter anu teu dipikanyaho ieu ngagambarkeun bagian tina pemimpi anu pertama kalina nunjukkeun dirina. Penting dina kasempetan ieu pikeun sési éntri deui impian anu dipandu pikeun naroskeun karakter-karakter ieu anu anjeun mendakan diri anjeun berdebat dina impian pikeun ngartos naon anu nyababkeun aranjeunna ambek sareng naon anu bakal ngajantenkeun aranjeunna tengtrem.

Teras kahartos naon poténsi anu dikandung dina gambar simbolis argumentasi dina impian; pangaweruh diri, kapanggihna aspék anyar tina diri, atikan jeung kamampuhan pikeun nganyatakeun naon anu dirasakeun, leuwih jero dina hubungan penting, nilai gede attributed ka hubungan interpersonal.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Réproduksi téks dilarang

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.