Ngimpi koneng Harti koneng dina impian

 Ngimpi koneng Harti koneng dina impian

Arthur Williams

Daptar eusi

Naon hartina ngimpi warna konéng? Naon unsur psikis anu diungkabkeun? Naha éta warna "solar" sareng positip atanapi tiasa gaduh hartos négatip? Artikel nalungtik variabel warna konéng jeung wewengkon béda nu eta manifests sorangan, ti alam ka objék, pikeun manggihan harti paling jelas disambungkeun jeung realitas tina ngalamun.

ngalamun warna konéng

Ngimpi warna konéng dihubungkeun sareng ékspansi, gerakan sareng kabutuhan kabébasan. Konéng dina impian concentrates frékuénsi dinamis sarta luminous na, kabuka ka luar sarta tanpa wates.

Goethe ngajelaskeun salaku warna nu pangdeukeutna ka cahya panonpoé kalawan atribut archetypal na numbu ka maskulin: gerakan sarta gaya centrifugal, énergi nu radiates .

Luscher ngabandingkeun biru jeung asup ka torowongan jeung konéng keur kaluarna.

Konéng dina impian sarua jeung cahaya nurani, rasionalitas jeung pangaweruh, jeung ékspansi. pangaweruh, tapi ogé ka " iluminasi " nu ngakibatkeun saluareun realitas saharita, ka intuisi ngadadak, ka wawasan.

Ngimpi warna konéng Hartina

Warna konéng dina impian pindah ka arah dua kutub béda antara nu symbolism na declines:

  1. Ti hiji bagian urang bakal boga konéng caang jenuh ku cahaya, radiant na electrifying yén warna pangalaman kamungkinan,batur.

    13. Ngimpi topi koneng

    bisa nujul kana obat kuat pikiran nu ngalamun nu bisa rupa-rupa antara bungah, lightness, jealousy, negeskeun, atawa kudu masihan aranjeunna wujud jeung kakuatan pikeun ngajaga maranéhna tina pangaruh batur.

    14. Ngimpi sarung konéng

    bisa ngasongkeun kudu ngahargaan kana naon anu anjeun lakukeun, perhatikeun lampah anjeun.

    15. Ngimpi koneng payung

    nyatakeun kamampuh nyanghareupan masalah hirup kalawan percaya diri jeung tekad nyaho kumaha carana ngajaga jeung “ngalereskeun” tanpa sieun. Dina impian séjén bisa disambungkeun  jeung optimisme jeung kabagjaan nu ngajaga jeung konsol.

    Ngimpi barang konéng

    16. Ngimpi beus konéng Ngimpi taksi konéng

    nyaéta gambar numbu ka sosial warna konéng méré kakuatan leuwih. Éta nunjukkeun ngalamun grappling kalawan aspék hirupna di luar imah jeung hubungan di dunya gawé.

    Beus konéng nujul kana proyék koléktif, pikeun komitmen babarengan, sedengkeun taksi konéng bisa nunjukkeun perlu nyandak arah anu tepat, meunang parabot anu diperlukeun pikeun naon anu anjeun hayang ngahontal jeung ngahontal.

    17. Ngimpi inten koneng Ngimpi topaz koneng

    boga harti patali jeung panalungtikan batin jeung spiritual, ngimpi. tina manggihan gemstones konéng caang ieu tiasanganggap dirina minangka pesen pencerahan, kapercayaan sareng optimisme.

    18. Ngimpi balon koneng

    bisa nunjukkeun hampangan pikiran sareng inconsistency, panginten anu ngalamun parantos narik perhatian sareng masihan nilai kana proyek. nu teu boga kakuatan pikeun akar jeung wangun nyatana.

    Ngimpi unsur alam koneng

    19. Ngimpi kembang koneng    Ngimpi kembang matahari koneng     Ngimpi kembang lili koneng  Ngimpi koneng. tulip

    éta sakabéh gambar anu ngagabungkeun simbolisme warna konéng jeung kembang (kaéndahan, kabeungharan batin, minuhan, kadewasaan) konsentrasi aspék positif: harga diri, kapercayaan jeung kakuatan pribadi, kabagjaan,

    20. Ngimpi koneng laut    Ngimpi langit koneng

    nyaeta gambar impian anu sering dramatis dikaitkeun jeung badai, ombak badag anu ngagedur, atawa kaayaan anomali anu ngabalukarkeun kahariwang jeung sieun dina ngalamun. Éta impian dihubungkeun sareng kahariwang nyata, kana émosi, kamampuan sareng kakuatan anu teu dipikanyaho.

    Sedengkeun langit konéng emas dina impian panonpoe surup atanapi surup, sabalikna, mawa harepan ka permukaan sareng kapercayaan, éta konfirmasi naon anu keur dipigawé jeung aspék spiritual anu consolidating.

    Ngimpi warna konéng dina awak manusa

    21. Ngimpi konéng huntu

    mangrupikeun aspék anu teu séhat tina huntu, ku sabab éta nunjukkeun kakurangan énergi etina kakuatan, kaayaan stres anu ogé bisa muncul dina lingkungan sosial dimana ngalamun bisa ngarasa teu nepi ka tara, béda, inferior atawa teu bisa bersaing jeung batur.

    22. Ngimpi panon konéng

    gambar anu sering dipatalikeun sareng gambar anu pikasieuneun, gaib atanapi alien ngungkabkeun kahariwang anu ngalamun anu sigana " dijaga" (dikawasa) di sababaraha daérah.

    Tempo_ogé: Ngojay dina impian Ngimpi ngojay

    The panon jeung sclera konéng mangrupakeun gejala jaundice, ku kituna bakal penting lamun ngimpi panon konéng ogé pariksa fungsi ditangtoskeun tina ati.

    23. Ngimpi utah konéng

    bisa nuduhkeun regurgitation tina " bili " (ambek-ambekan, ambek-ambekan, repressed amarah, dengki) atawa inconclusive jeung exalted kecap dikedalkeun dina cara goréng.

    Sateuacan ninggalkeun urang

    Pamaca anu dihormat, upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan sakedik kahadean:

    BAGIKAN ARTIKEL

    Sareng émut yén anjeun tiasa nyerat pendapat kuring atanapi nyarioskeun impian anjeun dina koméntar

    Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Réproduksi téks anu dilarang

    • Upami anjeun gaduh aksés impian Interprétasi impian (*)
    • Daftar gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma anu sanés parantos ngalakukeunana DAFTARAYEUNA

    Téks dicokot sarta dimekarkeun tina artikel kuring diterbitkeun dina Guida Sogni Supereva dina bulan Nopémber 2005

    Tempo_ogé: Ngimpi ujian Harti ujian dina impian

    Anjeun resep eta ? klik IEUH pikeun LIKE anjeun

    Simpen

    Simpen

    Simpen

    Simpen

    Simpen

    tina dinamisme jeung pikagumbiraeun.
  2. Di sisi séjén urang bakal boga konéng kotor jeung ngaronjatna kuantitas walirang nu bakal ngakibatkeun nada asam sarta empedu greenish, kalawan harti sarua jeung asam héjo sarta busuk. hejo : kontraksi, kritik, niat jahat, pait atawa dengki jeung dengki sakumaha tradisi populér.

Unsur positif dina harti konéng dina impian

Konéng, kawas lampu nu nyaangan nu poek tur ngidinan Anjeun pikeun nempo jelas, pakait jeung pamahaman gancang, ideu ditetepkeun jeung kacenderungan ka kasampak di jero, pikeun muhasabah diri.

Ieu bisa ditarjamahkeun kana iluminasi dadakan, flashes nyata pamahaman kana kaayaan hirup jeung masalah nu disanghareupan.

⇒ Konéng mangrupakeun warna nu expands, nu sigana bitu. ti puseur internal nu teu aya watesna, pindah ka luar, leyur sabudeureun, éta ngageter jeung bersinar siga emas jeung frékuénsi ieu nunjukkeun apparitions ketuhanan jeung sagala hal anu ethereal, "luhur" jeung unattainable.

Konéng nyaéta warna sisikian asak tina loba kembang jeung bungbuahan sarta, dina imajinasi Kulon koléktif, éta pakait jeung unggal tahap kematangan, completeness atawa tegangan nuju fase tumuwuhna.

⇒ Warna konéng nyaéta lambang sadar jeung sagala rupa nu dipikawanoh jeung dipikawanoh ngeunaan diri. Miliknafrékuénsi geter jeung cahaya ngahubungkeun ka alam hawa jeung logos ku kituna brings kaluar nalar logis tur kamampuhan pikeun manggihan solusi mahiwal.

⇒ Konéng ngabogaan gancang jeung seru nu arouses dinamisme. , kabungahan jeung kahirupan.

Ngimpi warna koneng ngarujuk kana:

  • Kacerdasan, akal
  • Fungsi sadar, sadar diri
  • Kedewasaan, évolusi
  • Amplitudo, ékspansi
  • Spiritualitas, aspék numinous
  • Gerakan radian, gerakan centrifugal
  • Kudu ngaleupaskeun uap, kudu kabur, kabebasan
  • Kagumbiraan, liveliness, cheerfulness
  • Kagumbiraan, rangsangan

Unsur négatif dina warna konéng dina impian:

Alatan ciri-ciri anu sami di luhur: geter, gerak, énténg, ékspansi, warna konéng tetep dina beungeut cai, henteu jero, teu eureun-eureun, nyababkeun kareueus, kabingungan, sareng sakapeung kacau.

Éta ngagumbirakeun indra, ngajengkelkeun, ngarah ningali "ka luar", ngaheureuykeun  pikiran, ngarobahna jadi lamunan anu beuki samar jeung teu nyata nepi ka wates jeung paranoia.

Ngimpi warna konéng ngarujuk kana:

  • Lightness, superficiality, dispersion
  • Reglessness, disquisi, exaltation
  • Kabur, lolos tina kanyataan
  • Pengeluaran énergi
  • Acidity , malaise , dengki, dengki
  • Hianat,palsu
  • Desperation, madness

Ngimpi warna konéng Symbolism

Konéng di Yunani kuno muncul salaku atribut ketuhanan: dewa Helios jeung Apollo digambarkeun ku buukna pirang emas, dikurilingan ku lampu konéng.

Kuning dina unggal kabudayaan dikaitkeun jeung dewa-dewa surya.

Kristus, para wali jeung Penampakan Marian tina ikonografi Katolik paling klasik muncul dikurilingan. ku cahaya konéng atawa emas radiating sabudeureun. Malah halo para wali koneng sareng radian, bahkan Roh Suci dibungkus ku lampu anu jelas sareng konéng sareng rambut pirang anu sami Yesus (pikir ogé tina sebutan " Christ lux mundi ") anu kontras. kalawan genotip Yahudi-Paléstina, aranjeunna mastikeun karakter ketuhanan konéng sarta pakaitna antara cahaya, wahyu spiritual jeung kaayaan elevated tina eling.

Kuning boga sagala ciri cahaya.

I barudak. gambar ngagambarkeun panonpoé kalawan gambar warna konéng stereotypical tur caang kalawan sinar kaluar ti pusat jeung, mindeng, mibanda atribut anthropomorphic pikeun ngonfirmasi karakter benign attributed ka béntang, kana warna konéng jeung lampu nu kieu.

Geter koneng pakait sareng chakra ka-3: Manipura (batu anu bersinar).

Numutkeun doktrin oriental, Manipura mangrupikeun pusat énergi anu aya di tingkat burih.Ieu numbu ka kualitas harga diri jeung minuhan di dunya, jeung rasa kakuatan anu dinyatakeun dina negeskeun: " Kami" , tapi nu peryogi kahayang jeung kecerdasan pikeun minuhan.

[bctt tweet = "Kuning dina impian ngahubungkeun cahaya ilahi, wahyu spiritual sareng kaayaan eling anu luhur." username=”Marni”]

Ngimpi NGAN warna koneng

jarang pisan ngimpi warna koneng didekontekstualkeun, tanpa gambar atawa kaayaan sejen. Nalika ieu kajantenan, urang tiasa mikirkeun kabutuhan pemimpi pikeun ngahijikeun atribut simbolisme konéng.

Sensasi dirasakeun di payuneun konéng dina impian, kambuh atanapi keunikan tina impian ieu sareng di luhur sadayana. naon anu ngalaman, bakal alamat sambungan jeung realitas sorangan.

Jenis ngimpi bisa dipangaruhan ku pangaweruh pemimpi sarta ku pendekatan kana Chakra nu pingsan ngumpulkeun sarta ngagunakeun pikeun tujuan évolusionér, pikeun nyorot. teu saimbangna tanaga atawa kabiasaan anu kudu dirobah.

1. Ngimpi warna koneng caang

ngabogaan harti positip patali jeung gerak fisik jeung mental (gerakan gagasan jeung intuisi). Ieu ngawengku aspék lightness (cheerfulness, joy, light-heartedness), extroversion, tapi ogé spiritualitas jeung panalungtikan batin.

Dina aspék sabalikna, ieu disambungkeun jeung hyperactivity, dispersi, superficiality, jealousy.

2. Ngalamunwarna konéng poék

ngabogaan harti numbu ka aspék renegade, mun judged, inexpressible jeung émosi unaccepted kayaning dengki jeung kahayang pikeun dendam. Bisa nuduhkeun tanaga fisik kusam jeung saeutik vitalitas.

Ngimpi sato koneng

3. Ngimpi oray koneng    Ngimpi oray koneng di imah

bisa nuduhkeun ka peryogi tekad sareng harga diri, vitalitas sareng kayakinan yén pemimpi kedah pulih khususna nalika anjeunna katingali asup ka bumi sareng nalika anjeunna henteu nimbulkeun kasieun. Dina kaayaan séjén, sarta dina ayana émosi négatif, éta bisa nunjukkeun hiji jalma anu sieun jeung teu mere ilham kapercayaan.

4. Ngimpi lancah koneng  Ngimpi beurit konéng

geus konotasi négatip numbu ka sensations sieun jeung kahariwang yén sato ieu ngabalukarkeun. Éta tiasa dihubungkeun sareng kasieunan jalma anu caket, sareng parasaan timburu batur atanapi " sorangan" timburu anu ditilik sareng ditindas ku nurani sareng diwakilan dina impian kalayan fitur anu teu pikaresepeun ieu.

5. Ngimpi kanari koneng    Ngimpi kanari dina kandang

dina tafsir populér dua gambar ngimpi ieu dikatalogkeun minangka lambang sirik jeung sirik ka batur. paribasa berbunyi: " Kanaria dina kandang lamun manéhna teu nyanyi pikeun cinta manéhna sings for amarah. The ngalamun kudu ngeunteung kana naon manéhna hears dina impian jeung saterusna.kamungkinan parasaan anu anjeunna mungkir dina beurang sabab dianggap " henteu saé ".

6. Ngimpi manuk konéng

tiasa gaduh hartos anu langkung pikaresepeun sareng positip anu aya hubunganana. ka hiber manuk nu ngagambarkeun pikiran jeung gagasan pemimpi anu diarahkeun ka wewengkon ethereal, spiritual atawa ngan hebat pisan jauh tina kanyataan. Atawa, mun kanari, tetep jangkar kana harti nu leuwih teu pikaresepeun (pikiran niat jahat jeung ambek-ambekan) atawa nuduhkeun pendamping pisan timburu.

7. Ngimpi anjing koneng

sakumaha geus dijelaskeun dina lambang anjing dina impian bisa nunjukkeun kahayang pikeun dominasi, agresi laten, tapi ogé kudu méré " nilai " sarta spasi pikeun naluri. Atanapi pasangan anu dominan anu dipasihkeun sareng dipasihan kakawasaan.

8. Ngimpi ucing konéng

tiasa nyorot aspek egois anu dileungitkeun salaku kabutuhan pikeun realisasi, aspék anu tiasa hadir. dina diri sorangan atawa dina jalma anu deukeut.

9. Ngimpi anak hayam koneng  Ngimpi bebek koneng

koneng nyaeta warna anu dikaitkeun ka dua sato ieu dina lamunan kolektif sarta henteu mangaruhan harti numbu. kana aspék kerentanan sareng rebirth. Ningali anak hayam atanapi bebek dina impian ogé tiasa dihubungkeun sareng kenangan budak leutik, épisode kahirupan hiji jalma, ekspresi lelembutan.

10. Ngimpi kalajengking.konéng

mangrupa gambar nu teu pikaresepeun, pikasieuneun jeung négatif. Ieu nunjukkeun perasaan ambek-ambekan, dengki sareng dendam anu dikadalikeun siang sareng anu aya dina impian. Kalajengking konéng dina impian ogé bisa dianggap tanda peringatan: Anjeun kudu nengetan hiji hal atawa batur. Musuh anu bahaya, sirik, sirik.

Ngimpi warna koneng dina pakean

11. Ngimpi baju koneng    Ngimpi jas koneng   Ngimpi jubah mandi koneng

keur diasah konéng dina impian atawa ningali batur diasah konéng bisa disambungkeun jeung kudu mawa kaluar kakuatan pribadi, kudu méré nilai ka diri sorangan, dipikawanoh tur " katempo " dina grup, tapi ogé bisa ngalakukeun, sadar naon pikir jeung harepan. Sapertos dina impian pondok saurang awéwé ngora:

Hai, Marni, abdi hoyong ngintunkeun impian énggal anu énggal ka anjeun.

Abdi ngimpi janten lengkep pakéan konéng (konéng terang pisan. ) sarta di hareup kuring baki kalayan disimpen dina luhureun hiji pulpen antik jeung botol tinta. Naon tiasa hartosna ieu? Hatur nuhun pisan. Sampai jumpa lagi, Marina

Warna koneng teh purwakanti cahaya anu nyaangan jeung ngageuingkeun, dikaitkeun kana gerak, kagiatan, kaluhuran hiji hal, kana kasadaran diri, kana wahyu sorangan. "Kuring".

Ieu ngandung pernyataan " IAbdi..Abdi tiasa “, nindakkeun harga diri sareng kakuatan pribadi (ngawujudkeun, gaduh pangaruh kana dunya).

Hésé nyarios anu tepat ngeunaan kalam kuno tanpa bukti leuwih akurat, tapi bisa mikir ngeunaan kahayang lila-repressed jeung dikubur pikeun nulis (sajak-carita-kenangan) nu kiwari, kalayan rojongan tur kakuatan warna konéng, boga kasempetan pikeun jadi kanyataan.

Tangtosna, unggal sapotong pakean gaduh simbolisme khusus anu, digabungkeun sareng warna konéng, janten unik. Contona:

  • jaket konéng dina impian miboga harti patali jeung panyalindungan jeung kudu ngagunakeun karisma jeung kahayang pikeun muncul jeung ngajaga diri, sedengkeun
  • jubah mandi dina impian dipasrahkeun ka lingkungan anu langkung pribadi sareng intim sareng tiasa nunjukkeun munculna rasa timburu anu kedah dipikanyaho. Atanapi nuduhkeun kakawasaan sareng wasiat anu dominan dina hubungan pasangan.

12. Ngimpi panganten koneng

panganten awewe dibaju koneng dina impian bisa komunikasi kaamanan jeung kakuatan sarta minuhan. Éta tiasa ngasahkeun status anu dihontal, tujuan anu dicita-citakeun sareng ditampi di lingkungan sosialna, posisi anu "katingali" sareng anu dipikahoyong.

Upami sensasi anu muncul dina impian nyaéta kahariwang, panganten anu nganggo koneng tiasa ngagambarkeun parasaan. tina sirik tina ngalamun nuju robah

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.