Ngimpi tina Simbolisme konci sareng harti konci dina impian

 Ngimpi tina Simbolisme konci sareng harti konci dina impian

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi konci? Dihubungkeun sareng simbolisme panto anu muka atanapi nutup ka luar, koncina mangrupikeun simbol anu sami kuno sareng penting anu fungsina dina kanyataan fisik mangrupikeun métafora anu jelas ngeunaan peranna dina pingsan sareng maknana.

konci dina impian

Ngalamun konci éta nyambung ka simbolisme tina aksés ka rohangan anyar, tina overcoming hiji wates jeung panto pikeun muka atawa nutup. Hartina kakuatan anu ngahasilkeun alat anu pas pikeun lumangsungna sareng ngarobih kaayaan atanapi kaayaan.

Konci dina impian masihan ego anu ngalamun hartosna pikeun ngalangkungan halangan sareng wates "ambang ", pikeun nembongkeun hiji misteri, pikeun nembongkeun hiji realitas béda.

Saperti panto jeung gerbang dina impian, konci ngabogaan kualitas initiatory anu dinyatakeun dina petikan ti "saméméh" ka " sanggeus" jeung dina fase nu sinyal prosés, tumuwuhna, maturation.

Ngimpi Simbolisme konci

Simbolisme konci dihubungkeun sareng kamungkinan ngarobih kaayaan anu ngamungkinkeun pemimpi pikeun ngaksés tingkat eksistensi anu béda sareng langkung luhur.

Koncina mangrupikeun alat kakuatan sareng wewenang, pikirkeun:

  • konci Pirdaus anu masihan St. Petrus kakuatan pikeun nampi atanapi nampikjiwa,
  • ka konci Karajaan Sawarga jeung nu hiji bisa ngabedakeun jeung milih
  • ka dua-rupa Janus disebut oge Dewa lawang anu mibanda kenop pikeun muka sagala lawang jeung nu presides leuwih unggal bangbarung jeung petikan boh dina imah jeung dina kamajuan kahirupan, antara kaliwat jeung nu bakal datang antara awal anyar, proyék jeung parobahan. nu ganda meuntas konci, hiji di emas jeung pérak hiji ngagambarkeun kakuatan temporal jeung spiritual.

The symbolism sahiji konci ogé numbu ka misteri, pangaweruh jeung inisiasi. Misteri nu bisa diungkabkeun, pangaweruh ngeunaan naon nu disumputkeun jeung inisiasi kana fase anyar kahirupan berkat kakuatan konci.

Dongéng téh embung taya conto-conto dimana konci mangrupa unsur puseur dina. aksi: konci emas nu ngidinan Anjeun pikeun manggihan hal nu bisa nyieun pakaya protagonis urang, konci dipaling nu manggihan misteri jeung horor disumputkeun (tapi ogé betrays protagonis ku staining dirina ku getih) saperti dina Bluebeard.

Tapi koncina, kusabab bentukna anu panjang sareng tembus, ogé ngagaduhan konotasi phallic anu kedah diperhatoskeun nalika muncul dina impian (pikirkeun konci anu asup kana konci, gambar penetrasi anu eksplisit, sareng epithet " chiavare" ilahar dipaké pikeun ngaranan kalakuanseksual).

Ngalamun Harti Konci

Makna konci dina impian dipatalikeun jeung pungsi muka jeung nutup, ku kituna ngungkulan halangan atawa nyumputkeun hiji hal tina paningal batur.

  • Tapi kumaha carana konci dipaké dina impian?
  • Naha gawéna pangalusna?
  • Naha hasilna meunang nu dipikahoyong?

Ieu patarosan anu kedah ditaroskeun ka diri nalika anjeun ngimpi konci sabab masing-masing konci:

  • nu muka petikan sareng panto
  • nu gampang dihurungkeun dina liang konci
  • anu dipaké dina waktu jeung cara luyu

eta bakal nunjukkeun perluasan sumberdaya pemimpi, kamampuhan pikeun "muka lawang" , (nawaran kasempetan, ngabuka blokir situasi) sareng ngalaksanakeun tindakan anu ditargetkeun anu leres pikeun tujuan.

Konci dina impian salaku simbol positip ngamungkinkeun anjeun ngaliwat halangan atanapi ngabéréskeun enigma, mawa urutan jeung kajelasan kana kaayaan bingung, pikirkeun ekspresi verbal " Kuring manggihan konci katuhu " nalika solusi pikeun masalah nangtang tungtungna kapanggih.

Sedengkeun konci nu TEU jalan bener , nu teu muka jeung teu nutup numutkeun wasiat nu ngalamun bakal nerangkeun kasusah nu manehna berjuang jeung henteu mampuh ngagunakeun pangalusna sumberdaya sorangan.

Harti konci dina impian bisa diringkeskeun jadi:

  • solusi pikeun hijimasalah
  • réspon kana kasusah
  • sumber daya batin
  • pangaweruh
  • kaamanan
  • suksés
  • kasempetan
  • sukses
  • nyaho kumaha nyanghareupan kasusah
  • penemuan
  • buka blokir (situasi, émosi, hubungan)
  • kabutuhan kabébasan
  • pangalaman anyar
  • kakuatan
  • wewenang
  • komando
  • paksaan
  • rusiah, misteri
  • represi
  • Seks

Ngimpi konci Gambar Ngimpi

1. Ngalamun neangan konci    Ngimpi batur mere konci

mangrupa positip simbol nu disambungkeun ka kasuksésan jeung kasuksésan: anjeun boga alat katuhu pikeun meta, nyieun pilihan jeung meunang naon aspire pa. Konci anu aya dina impian mangrupikeun sumber daya anu tiasa diaksés ku anu ngalamun sareng anu teu sadar nunjukkeun anjeunna salaku kamungkinan pikeun ngarengsekeun masalah, pikeun ngatasi halangan.

2. Ngalamun konci dina liang konci

nyorot hiji "alat " nu sadia tur nu ngalamun ngan perlu ngagunakeun. Nunjukkeun kasempetan anu tiasa direbut. Dina sababaraha impian bisa jadi simbol phallic sarta ngagambarkeun kahayang pikeun hubungan seksual

3. Ngimpi ngonci up

bisa disambungkeun jeung represi perasaan (pikir ekspresi " ngonci jauh parasaan “) jeung  kenangan, tapi ogékana naon nu disumputkeun, kana trauma jeung rusiah nu geus kaliwat

4. Ngimpi leungit konci   Ngimpi poho konci   Ngimpi neangan konci

sinyal kurangna unsur dasar nu mangaruhan kahontalna hiji tujuan, atawa momen kabingungan jeung disorganisasi nu sarana pikeun meta jeung ngajawab masalah kurang.

Hal ieu disambungkeun jeung frustasi, gagal, gangguan jiwa.

5. Ngimpi manggihan konci

mangrupa gambar anu ngadorong anu nuduhkeun réaksi anu ngalamun sarta henteu ngarecah dina nyanghareupan kasusah atawa kakurangan. Éta hartosna pulih énergi anu diperyogikeun pikeun nyanghareupan kaayaan. Éta simbol harga diri sareng kapercayaan kana kamampuan diri.

6. Ngalamun konci anu gampang ngancik

ngeunteung kana gampangna lumangsungna numutkeun kahayang anu ngalamun. Éta mangrupikeun simbol kasuksésan sareng kasuksesan di unggal daérah (kalebet seksual)

7. Ngimpi konci anu TEU ngahurungkeun konci

sabalikna di luhur, nunjukkeun impossibility atanapi ' henteu mampuh pikeun meunangkeun naon anu dipiharep sareng dipikahayang.

Konci anu henteu diimpi-impi ogé nunjukkeun kurangna ide atanapi asosiasi mental anu diperyogikeun, atanapi union anu gagal (ogé fisika).

8. Ngimpi konci rusak

panginten anjeun nyobianKéngingkeun hiji hal nganggo alat anu teu cocog atanapi henteu tiasa dianggo. Ieu sinyal kurangna kakuatan énergi gagasan jeung kudu ngarobah strategi.

9. Ngimpi konci megatkeun dina konci

ngagambarkeun kagagalan proyek, tina usaha, tina kahayang di sawatara wewengkon. Éta simbol kagagalan anu ogé tiasa dihubungkeun sareng otoritas sareng karep frustasi.

10. Ngalamun konci imah

mangrupikeun gambaran métaforis ngeunaan kedah milarian konci anu leres (jalan katuhu) pikeun ngajawab masalah nu patali jeung kulawarga atawa ngakses kasadaran diri béda. Ieu simbol nu dihubungkeun jeung kapercayaan diri jeung rasa jati diri.

11. Ngimpi leungiteun konci imah

sabalikna nu di luhur: meureun nu ngalamun geus leungit kamampuhan jeung kakuatan pikeun nyanghareupan masalah, meureun manehna teu boga cukup tanaga atawa willpower atawa aya dina momen kabingungan, depresi, rusuh internal. Éta ogé tiasa dihubungkeun sareng konflik di kulawarga atanapi pamisahan.

Ieu nunjukkeun momen anu henteu kondusif pikeun tindakan sareng proyék.

12. Ngalamun konci mobil

aya hubunganana sareng kamungkinan " fungsi " paling saé dina lingkungan sosial, panginten di tempat damel atanapi di sakelompok réréncangan.

Tempo_ogé: Ngimpi Sholat Harti Sholat dina Ngimpi

Ningali konci mobil dina impian, milarianana. sarta manggihan aranjeunna brings perhatian ka kabutuhan pikeunngagunakeun sumber daya di ieu wewengkon, dina kudu ati-ati jeung waspada bari boga kayakinan miboga sipat-sipat anu diperlukeun pikeun meta atawa muncul.

13. Ngimpi kaleungitan konci mobil

nunjukkeun kaleungitan kontrol kana kaayaan,  perasaan geus teu boga deui kakuatan jeung kredibilitas nu sarua.

Panginten anjeun henteu tiasa ngatur masalah, hubungan, konflik dina lingkungan sosial.

14. Ngimpi yén konci mobil anjeun dipaling

tiasa nunjukkeun parasaan korban. tina hiji ketidakadilan atawa nyiksa (sugan di gawe), ngarasa dicabut tina kakuatan kaala, ngarasa yen batur merhatikeun peran hiji.

Tapi bisa oge ekspresi halangan anu "maok. " tanaga jeung motivasi, nu ngahalangan kahontalna hiji tujuan.

15. Ngimpi sakumpulan konci

nyaéta simbol kakuatan anu ngagambarkeun sumber daya sareng kamampuan ngalamun ngagunakeun aranjeunna ka fullest.

16. Ngimpi hiji konci kuna

hartina nungkulan aspék kaliwat nu kudu kapanggih deui atawa jeung rusiah nu kudu datang ka terang.

Konci kuna dina impian ogé bisa nunjukkeun bagian tina Diri nu mibanda konotasi archetypal jeung nu expresses pangabutuh évolusionér jeung spiritual.

17. Ngimpi konci keyeng

mangrupakeun simbol tina poténsi mana anu henteu dianggo sareng mana anugeus underestimated ku ngalamun sorangan. Ieu ngagambarkeun hiji hal anu teu bisa dikedalkeun alatan kurangna kapercayaan diri. Bisa jadi aya patalina jeung jaman baheula.

Tempo_ogé: Ngimpi Ceuli Harti Ceuli dina impian

18. Ngimpi konci peti mati

ngamaksudkeun kapanggihna rusiah atawa rusiah "adi" aspék diri nu Panginten kedah muncul dina dinamika psikis salaku kualitas anu diperyogikeun ku pemimpi.

19. Ngalamun konci emas      Ngimpi tilu konci emas

ngagambarkeun nilai anu dikaitkeun kana kamampuan sorangan, Kaamanan anu tiasa maju sareng kéngingkeun kasuksésan sareng pangakuan.

Éta tiasa dihubungkeun sareng aspék spiritual atanapi sensitipitas pemimpi anu ngamungkinkeun anjeunna empathize sareng mahluk sanés.

Nalika konci. ka emas dina impian téh TILU simbol ilubiung dina harti patali évolusi jeung overcoming hiji fase transisi dina cara nu sarua nu, dina dongeng, unggal konci ngidinan Anjeun pikeun nungkulan halangan béda pikeun ahirna ngahontal tujuan longed-pikeun. meunangkeun hadiah anu dicita-citakeun.

20. Ngalamun ku rengkuh

hartina neangan cara praktis pikeun ngarengsekeun masalah praktis, neangan alat anu bener jeung kaahlian anu diperlukeun pikeun ngahontal hiji tujuan. .

Harti rengkuh dina impian ogé bisa dikaitkeun kana dua kecap juxtaposed: " konci" jeung" Inggris " nyaeta "perlu. kamanggihan konci pikeun basa Inggris" i.e. manggihan bantuan katuhu pikeun basa Inggris (pikeun diajar) atawa pendekatan katuhu jeung individu kabangsaan Inggris.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Dilarang baranahan tina text

  • Upami anjeun hoyong naséhat pribadi kuring, aksés Rubrica dei dreams
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1400 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun kami

Pamaca anu dihormat, mugi-mugi artikel ngeunaan nilai simbolis konci ieu tiasa mangfaat sareng menarik pikeun anjeun sareng parantos ngabantosan kapanasaran anjeun. Hatur nuhun upami anjeun ayeuna tiasa ngabales komitmen kuring kalayan sakedik kahadean:

SHARE ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.