Ngimpi ngawawar jeung bapa

 Ngimpi ngawawar jeung bapa

Arthur Williams

Naon maksudna lamun ngimpi gelut jeung bapa? nanya ka nu ngalamun kagum ku kawani manehna dina pasea jeung bapana. Impian anu umum pisan anu negeskeun deui kedah nyingkirkeun diri tina warisan kulawarga sareng pangaruhna, bahkan tiasa mendakan kawani pikeun netelakeun posisi, nyatakeun naon anu dirasakeun, ngabéla dimensi salaku déwasa.

<> Ngimpi--tina-argess-sareng-bapak<0 0> Hai, naon hartosna ngalamun ku bapak ieu?

Jawaban Ngimpi ngadebat sareng bapa

Bapa dina impian ngagambarkeun otoritas sareng prinsip anu diturunkeun ngaliwatan pendidikan. Geus judul impian anjeun; ngimpi arguing jeung bapa kuring sarta gambar saterusna (misalna nyieun diri dihormat pikeun kahiji kalina) mangrupakeun pesen geulis tur jelas nu kudu diinterpretasi salaku kabutuhan pikeun ngabebaskeun diri tina mangsa katukang jeung naon mungkin gaduh. geus sajarah kulawarga anjeun sarta hubungan anjeun jeung manéhna.

Kabutuhan pikeun muncul salaku inohong mandiri anu lain ngan hiji putri, tapi hiji manusa.

Tempo_ogé: Ngimpi seuri. Naon hartina seuri dina impian

Ngangkat sora anjeun, dina hal ieu, hartina nyobian sangkan diri "kadéngé" , jauhdatang nepi ka alesan sorangan, nganyatakeun naon sabenerna anjeun boga kasusah ngalakukeun (jeung naon kudu maneh mun).

Tempo_ogé: Maling dina impian Ngimpi maling atanapi dirampok

Impian nunjukkeun kumaha latar kulawarga anjeun tiasa ngakondisikeun anjeun sareng nempatkeun anjeun dina "kasusah di payuneun batur " sareng kumaha waktosna pikeun ngabéréskeun masalah, pikeun " cageur ” sadayana ieu, sareng tanggel waler kana kaayaan anjeun ayeuna.

Salam, marni

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang
  • Upami anjeun gaduh impian pikeun nganalisis aksés Interprétasi impian
  • Ngalanggan haratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta. DAFTAR AYEUNA

Téks anu dicandak sareng dilegakeun tina artikel abdi anu diterbitkeun dina Guida Sogni Supereva dina bulan Désémber 2005

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.