Ngimpi barudak Simbolisme jeung harti anak dina impian

 Ngimpi barudak Simbolisme jeung harti anak dina impian

Arthur Williams

Barudak ngalamun ngalegaan sareng ngalengkepan sadaya nuansa anu aya hubunganana sareng archetype Anak Abadi dina impian sareng sadaya aspek realitas internal sareng éksternal anu ngalamun. Artikel highlights duanana aspék, tapi ogé qualities of lightness sarta kamungkinan ngembangkeun sarta kabutuhan panyalindungan anu milik simbol.

ngimpi anak ambek

Ngalamun murangkalih sapertos anu kajantenan sareng simbol bayi anu lahir dina impian nyambungkeun kana hal anu énggal dina kahirupan pemimpi, hal anu tacan tumbuh pikeun nganyatakeun poténsina.

Tapi upami anu anyar lahir anu aya dina nuce , nu manifests sorangan kalawan imprecise, formulir malleable nu kudu dihartikeun, anak dina impian ngagambarkeun hal anu geus tumuwuh dina arah tepat, tapi nu masih merlukeun perawatan, panyalindungan, perhatian.

Ngimpi barudak mawa perhatian kana aspék psikis tina ngalamun anu boga ciri umum dipikawanoh di anak: immaturity, kalemahan, fragility, henteu mampuh pikeun membela diri, butuh panyalindungan jeung perawatan, tapi ogé vitalitas jeung énergi fisik, kacenderungan tumuwuh. , ngamekarkeun jeung transformasi, irrationality, tungtutan jeung whims, restlessness, perhatian wates.

Sagala karakteristik anak, positif jeung negatif, constellated sabudeureun inti nusensitipitas sorangan sangkan teu cilaka dina kahirupan antara séjén.

16. Ngimpi budak kalelep

bisa nuduhkeun aspék Puer atawa aspék orok anu disuguhkeun ka “ dewasa “ gairah, amarah, aggressiveness, kahayang, seksualitas. Ieu ngandung harti ngorbankeun aranjeunna pikeun ngalaman émosi ieu dina cara meureun leuwih sengit, tapi ogé hartina depriving diri levity, senang jeung kabagjaan.

17. Ngimpi barudak maot dina peti mati

ngalambangkeun impian. jaman baheula , gagasan, fantasi, proyék, kreativitas. Sadayana, dina kahirupan, parantos dikubur, ditinggalkeun sareng disimpen.

18. Ngimpi budak maot anu ngahirupkeun deui

Ieu ogé gambaran khas anu nunjukkeun lalawanan sareng kebal batin. diri anak dina dinamika psikis manusa.

Ieu mangrupikeun jinis dorongan anu aya hubunganana sareng kabutuhan pikeun mendakan aspék diri ieu sareng masihan rohangan dina kahirupan sadar. Sensasi lega anu dirasakeun ku anu ngalamun di payuneun gambar ieu mangrupikeun léngkah munggaran pikeun mulangkeun énergi ieu.

19. Ngimpi orok maot dina jero beuteung

mun nu ngalamun teu reuneuh, ngimpi ieu ngan nembongkeun tungtung hiji harepan, teu mungkin pikeun nerangkeun naon anu dipikahayang, henteu mampuh ngébréhkeun kréatipitasna.

20. Ngimpi barudak.maotna nalika kakandungan

ngagambarkeun sadaya kasieun kaleungitan sareng kahariwang anu janten ciri momen ieu kahirupan awéwé. Ieu mangrupikeun impian anu tiasa ngingetkeun pisan sareng disambut salaku pertanda anu goréng, tapi sering nyababkeun sagala kasieun anu henteu deui tiasa nganyatakeun bagian anu paling riang sareng bébas tina diri atanapi henteu deui tiasa ngawujudkeun impian. jeung proyék. Ieu ogé kajadian nalika kakandungan anu dipikahoyong sareng disambut kalayan kabagjaan.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong naséhat pribadi kuring aksés Rubrica dei dreams
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1400 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan anjeun ninggalkeun kami

Pamaca anu dihormat, upami anjeun ogé ngimpi murangkalih sareng tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun ngartos kana simbol ieu, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan budi leutik:

BAGI ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

ngagambarkeun kualitas jeung harti utama anak dina impian: kerentanan.

Ngalamun barudak Simbolisme

Simbolisme barudak dina impian téh disambungkeun kana archetype tina Puer aeternus jeung ka sagala hartos vitalitas sareng kerentanan anu disebatkeun di luhur, tapi di luhur sadayana kana "esensi " individu.

Puer nyaéta " anak anu langgeng" anu Jung nyarita  jeung bisa nimbang-nimbang intina pangadeg manusa, naon nu aya ti asal-usul jeung nu mana jangji nu bakal jadi, mahluk nu bakal salamet nalika raga geus euweuh.

Simbol anak dina impian nunut prinsip évolusionér , éta ngandung sarta ngirimkeunana deui, tapi ogé bisa nunjukkeun blok évolusi, némbongkeun pemimpi hiji ngembangkeun dieureunkeun dina fase awal atawa "infantile" modalitas sareng dugi ka neraskeun.

Murangkalih dina modéren imajinasi koléktif nyaéta rahmat, kaéndahan sareng jangji hirup sareng, sigana ku alesan ieu, gambar anu teu aya getih. , maot, atanapi penjahat anu dianggo sareng dianiaya dina pilem horor nyababkeun seueur kasieun (contona. The Shining, The Innocence of the Devil, The Village of the Damned).

Kontras antara ekspektasi koléktif pingsan jeung gambar poék atawa anomali "kalangkang" ngabalukarkeun disorientasi nu teu kaampeuh. jeung pikasieuneun pikeun nurani.

Ieu ngawanohkeun téma renegadetanaga anak nu ngajadikeun eta repressed jeung dikomprés sarta nu bisa ngahontal wates unimaginable tina represi nyieun gambar ngimpi dahsyat ogé numbu ka nyiksa jeung mistreatment barudak.

Ngimpi barudak Harti

Ka ngartos harti anak atawa barudak dina impian perlu mikir ngeunaan fungsi simbol, nu boga tujuan nunjukkeun hiji hal anu, dina kanyataanana ngalamun, boga ciri anak: évolusi jeung tumuwuhna atawa infantilism jeung irrationality. .

Perlu ogé pikeun ngaidentipikasi lingkup kahirupan hiji anu tiasa nyambungkeun barudak anu diimpikeun ieu, naha aranjeunna kedah dikaitkeun kana aspék subjektif (diri orok, Puer aeternus, jsb.) atanapi obyektif (anyar). hal-hal, proyék-proyék anu bakal dibawa ka istilah, murangkalih pikeun digedékeun, jsb.).

Ngalamun murangkalih tiasa dihubungkeun sareng:

  • anak batin tina ngalamun.
  • kapungkur sareng budak leutik tina pemimpi
  • berita sareng proyék anu lumangsung
  • kréativitas sareng karya réngsé
  • barudak pemimpi

Naha ngimpi barudak maot jadi ilahar?

Mimpi anu sering pisan barudak maot, nalangsara atawa gering atawa maot anu lajeng condong resuscitate pantes komentar misah.

Anu teu sadar boga bakat dramatis. jeung tujuanana kalawan gambar tangtu éta pikeun neunggeul perhatian sarta ninggalkeun tanda emosidina ngalamun ambéh ngimpi inget jeung reflected kana.

Ngimpi barudak maot geus jadi ilahar sabab numbu ka represi jeung kurangna sambungan jeung kerentanan, rigidity jeung panyalindungan nu naksir aspék-aspék anu paling penting tina pemimpi, tapi ogé pikeun kasieun anu condong  ngagagalkeun unggal hal anyar jeung unggal gerakan ka arah nu anyar.

Tapi sarua umumna ningali barudak maot dihirupkeun deui jeung ieu nunjukeun yen unggal bagian tina manusa eta nahan tanaga vitalna siap hudang, khususna budak anu ngagambarkeun lolongkrang kana kahirupan tara unggul.

Harti budak dina impian:

  • kerentanan
  • sensitipitas
  • kelemesan
  • kapolosan, kapinteran
  • kaceriaan
  • playfulness
  • fantasi, imajinasi
  • kayakinan
  • harepan
  • joie de vivre
  • énergi fisik
  • tumuwuh
  • teu dewasa
  • karepuhan
  • kelemahan
  • kabutuhan panyalindungan jeung perawatan
  • irrasionalitas
  • immaturity
  • infantilisme
  • elemen orok renegades
  • hal ti baheula
  • proyék pikeun ngalaksanakeun
  • kréativitas
  • barudak

Ngalamun budak leutik

Dibandingkeun jeung ngalamun budak lalaki, ngan nempo NGAN budak awéwé leutik dina impian bisa mawa terang leuwih intim jeung dikumpulkeun aspék batin, meureun perlu aleuwih alus delicacy, rahmat jeung fragility, tapi ogé brings a passivity tangtu numbu ka archetype bikang nu bisa narjamahkeun kana drive Lesser nuju realisasi, kurang kamampuhan atawa minat dina ngawujudkeun jeung completing. interpretasi ngimpi budak awéwé leutik éta simbol nasib goréng, expenses, troubles jeung worries ogé kanyataan yén éta ngagambarkeun hiji ékonomi " leungitna" jeung kawajiban pikeun nyieun mas kawin.

Ngimpi murangkalih Gambar Ngimpi

1. Ngimpi murangkalih anu bagja

mangrupa gambar anu positif anu dihubungkeun sareng kontak anu saé sareng kerentanan kana perhatian ka dirina sareng sensitipitasna. Éta nunjukkeun kasuksésan sareng kasuksesan, kamampuan pikeun ngabagéakeun sareng ngawujudkeun impian tapi ogé tiasa ngagambarkeun kahayang pikeun ningali budakna bagja.

2. Ngimpi budak ulin     Ngimpi budak ulin

merhatikeun " kalucuan" nu mangrupakeun ciri positif tina simbol ieu jeung kabutuhan yén pemimpi ngidinan dirina, yén anjeunna carves kaluar spasi dina hirupna pikeun aspék leuwih playful tur basajan.

Ku kituna, ngalamun budak ulin di cai bakal ngagambarkeun nurun kanikmatan jeung enteng dina alam parasaan, sedengkeun ngimpi budak maén salju bakal nunjukkeun transformasi malah paling "tiis" sarta diblokir ku rahmat etina humor bubudakeun.

Tempo_ogé: Ngimpi Gusti Naon hartosna ningali Gusti dina impian

Tapi barudak maén dina impian ogé bisa nunjukkeun sumberdaya, kabeungharan jeung kemungkinan hareup atawa, négatip, immaturity, irresponsibility sarta kurangna exasperated komitmen. Unggal impian bakal kudu dievaluasi individual.

3. Ngimpi ulin jeung budak

Numutkeun interpretasi populér, ieu numbu ka tuah jeung minuhan bari, nurutkeun sakola Freudian, bisa mibanda aspék seksual, bisa nunjukkeun "maén aurat " atawa masturbasi.

4. Ngimpi nyekel budak ku leungeun

nuduhkeun kontak jeung anak anjeun. jero diri jeung kamampuhan pikeun nangtayungan kerentanan sorangan. Ieu mangrupikeun impian anu positif pikeun konfirmasi sareng dorongan anu ogé tiasa dikaitkeun sareng rasa panyalindungan ka anakna.

5. Ngimpi budak utah     Ngimpi budak utah ka anjeun

ngagambarkeun sagala émosi repressed numbu ka sensitipitas nu ditolak, émosi nu tungtungna dikedalkeun dina cara telenges.

Tempo_ogé: Laut dina impian. Ngimpi tina laut Harti jeung symbolism

Ieu sanitizes yén beuki hiji ngaidentipikasi jeung "dewasa " nyaeta, kalawan kakuatan, tanggung jawab jeung kahirupan sawawa, beuki kualitas anak dina dirina bakal jadi "toksik" jeung aranjeunna bakal ngabalukarkeun hiji malaise indefinable.

Barudak anu utah susu atawa getih dina impian nunjukkeun perluna ngaleupaskeun énergi anu patali jeungkaliwat sarta ka tungtungna mawa kana beungeut hiji sangsara nu, disumputkeun, bisa jadi impoverishing.

Gambar anu sami tiasa ngarujuk kana proyék atanapi parobihan anu teu tiasa dikontrol, anu tumuwuhna nyababkeun masalah anu henteu cekap dievaluasi.

6. Ngimpi budak cicih

sering nuduhkeun aspek budak leutik anu kudu ditinggalkeun, tapi bisa oge ngawakilan proyek anu loba hal anu kudu ditinjau sarta dileupaskeun.

7. Ngimpi barudak ambek  Ngimpi budak bangor  Ngimpi barudak kotor

nyaeta gambaran has anu ngagambarkeun anak batin nu lalawora nu jadi aspek kalangkang batin.

Prosés anu sarua lumangsung nu ngajadikeun énergi renegade exaggerated na demonic. Tapi dina hal ieu, éta Anak anu disowned tur ditumbuk ku aspék kapribadian numbu ka Senex, atawa ku aspék dewasa kaleuleuwihan serius tur tanggung jawab nu ngarobah kualitas kageulisan, lightness jeung kamungkinan hareup kana konflik jeung bentrok, amarah jeung bahaya.

8. Ngimpi barudak hantu

ngagambarkeun aspék rentan anu teu dianggap, nu " transparan" jeung nu, kawas jurig, teu boga beurat dina dinamika psikis tina pemimpi .

Gambar anu sami tiasa nunjukkeun naon anu teu katingali ku budakna, atanapi kakuranganperhatian sareng ayana ka aranjeunna.

9. Ngimpi budak cacad

mangrupikeun gambaran dramatis anu tiasa ngagambarkeun aspek-aspek masa lalu, pangaruh beurat sareng telenges atanapi, dina tingkat obyektif, nunjukkeun a proyék "dilahirkeun goréng".

10. Ngimpi barudak diasah pikeun komuni

bisa nunjukkeun fase kaliwat tina kaliwat, momen hirup hiji urang nu pangaruh agama meureun tabrakan jeung gangguan fisik munggaran, nu konsép alus jeung jahat jeung dosa anu terpadu.

Tapi ogé bisa nunjukkeun aspék diri nu peryogi aksés ka tingkat spiritual luhur atawa anu hayang diteguhkeun kana jalanna.

11. Ngimpi budak sedih   Ngimpi budak ceurik     Ngimpi budak ceurik getih

Sedengkeun budak ambek atawa kotor, eta nembongkeun lalawora ka anak batin nu keur remuk. ku diri primér pisan kaku. Éta impian anu ngagambarkeun malaise sareng sangsara anu dirasakeun dina kahirupan sadar sareng anu tiasa nyababkeun kasedih, isolasi sareng déprési. Ngan kontak jeung énergi vital tur playful tina Puer bisa mantuan cageur kabagjaan, harepan jeung vitalitas.

12. Ngimpi anak ditinggalkeun

mangrupakeun simbol tina Puer aeternus jeung sakabéh na. aspék karep atawa pangabutuh anu ditolak ku nu ngalamun.

Bisanyambung ka kurangna kapercayaan diri nu ngarah ngalamun ka abandon hal deukeut haténa: kahayang, tujuan. Hal-hal anu henteu diudag ku lampah, kahayang jeung karep.

13. Ngimpi anak leungit

dibandingkeun jeung gambar saméméhna némbongkeun néangan sambungan jeung tanaga batin anak "leungit", ieu ngandung harti yén pemimpi terang bagian ieu tina dirina sareng yén anjeunna sono, tapi anjeunna henteu nyiptakeun rohangan pikeun ngabagéakeunana sareng nganyatakeunana dina kahirupan sadar.

Impian ieu tiasa tanda awal recovery ieu bagian tina diri atawa nuduhkeun kahayang, ngimpi, proyek “leungit” .

14. Ngimpi barudak maot    Ngimpi barudak gering

ieu sareng impian di handap ieu kalayan bédana leutik sadayana gaduh hartos anu sami anu ngagambarkeun anu parantos kakeunaan: ngalalaworakeun sareng represi anak batin Diri, nyaéta, aspék anu langkung ulin, naif atanapi enteng tina diri anu ditumbuk. atawa disumputkeun ku bagian sawawa.

Tapi dina tataran obyektif, impian-impian ieu nunjukkeun represi anu sami kana harepan, impian, sareng proyek, bahkan kurangna vitalitas sareng kabungahan.

15. Ngimpi budak anu maot kacekék

16>

hartina ngahalangan kahayang, émosi, harepan, jeung kahayang, nyedek jeung nyumputkeun kahayang.

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.