Halimun dina impian Ngimpi halimun

 Halimun dina impian Ngimpi halimun

Arthur Williams

Detail tina impian bisa ngarobah sakabeh sudut pandang jeung harti gambar. Ieu sering kajantenan sareng kabut dina impian anu nutupan visi, masker unsur-unsur anu sanés sareng ngarobih sensasi anu dirasakeun dina impian. Artikel di handap ieu nalungtik simbolisme jeung frékuénsi halimun dina impian jeung gambar kajadianna pikeun manggihan hubungan jeung kanyataan nu kaalaman ku nu ngalamun.

halimun dina impian

Kabut dina impian disambungkeun kana kurangna kajelasan, henteu mampuh pikeun meunteun situasi nu kaalaman, kateupastian jeung karaguan.

Bisa ngagambarkeun eusi nu teu jelas tina pingsan, bagian tina jiwa nu teu acan dicaangan ku cahaya kasadaran sahingga teu kaharti jeung teu ngalaman, nurun tina wangun inti nu bisa tetep dina fase intangibility ieu atawa muncul tur manifest sorangan salaku concreteness, kasempetan, parasaan didefinisikeun.

Ciri ieu transformasi jeung gerakan tina kabut dina impian ngajadikeun eta simbol sentral momen petikan, tina shifting tiring jeung teu pasti ti hiji fase eksistensi ka nu sejen, tina indeterminacy yén ieu entails, sadaya nu, sanajan imagined jeung dipikahoyong, masih kudu turun ka pesawat kanyataanana.

Simbolisme halimun dina impian

Simbolisme halimun dina impian eta ngagambarkeun zat wujud tur undifferentiated nu miheulaan penampilan materi dina mitos kreasi. Éta mangrupikeun inti kreatif anu munggaran sareng bahan alkimia munggaran dimana sadayana mekar, poténsi anu penting, kuman anu sadayana parantos aya tulisan.

Ieu ditarjamahkeun kana kemungkinan, ékspansi, transformasi, kahirupan.

Aspék positip anu dicerminkeun dina impian sareng anu nyaimbangkeun persepsi anu teu pikaresepeun tina simbol ieu dimana dua polaritas anu jelas muncul: ti hiji. kulawu, poék, kateupastian, stasis, di sisi séjén robah, elaboration, dinamisme.

Harti halimun dina impian

Kabut dina impian saperti kanyataanana nyegah visi, Ngabodorkeun indra, meredam sora, ngaburkeun tepi ka barang-barang sareng sering nyababkeun perasaan hariwang sareng kasedih. Impian ieu dihubungkeun sareng rasa kateupastian sareng kurangna kontrol kana realitas, sieun anu teu dipikanyaho, sareng kanyataan anu katingalina poék sareng kacau.

Kateu mungkinan ningali bentang jeung hal-hal di sabudeureun, katutupan jeung ditransfigurasi ku halimun dina impian, bisa dialaman ku nu ngalamun salaku hukuman jeung incapacity, sahingga ngungkabkeun rasa inadequacy jeung ngarareunah, atawa bisa nunjukkeun. kurangna réaksi kana naon anu ditepikeun ku kahirupan, " teu ngarasa sanggup" (ngalakukeun, ngartos, ngajentrekeun, nganalisa) henteu tiasa " tingali kalayan jelas "(ngabayangkeun, nangkep hal penting dina situasi, intuit, manggihan sambungan logis).

Dina waktu nu sarua halimun dina impian dititénan kalawan nétral, kalawan minat atawa panasaran bisa nuduhkeun naon anu geus disebutkeun di luhur: nyaeta, mun mecenghulna kamungkinan anyar, gagasan jeung sensations nu budding, mun letting diri dipandu ku drive batin percanten ka diri jeung dina abilities sorangan. Atawa, deui, nembongkeun hiji aspék elaborasi kreatif sarta gestation, ekspektasi hasilna, harepan.

Kabut dina impian Gambar nu paling umum

Sakumaha pikeun sakabéh simbol séjén dina impian ngimpi. kontéks sareng sensasi anu dialaman ku pemimpi bakal janten indikasi dasar pikeun nungtun analisis. Ieu bakal ngamungkinkeun pikeun manggihan dina halimun dina impian tanda sumbatan, sieun, cacad atawa potensi transformasi jeung novelty.

1. Ngimpi halimun

dina bentang impian meureun gambar anu paling umum, halimun dina impian ngagambarkeun naon anu dirasakeun ku ngalamun sareng dimodelkeun kana émosina, anu kedah diperhatoskeun. mindeng leuwih négatip ti positif. Ngimpi ieu tiasa nunjukkeun momen kasusah, kabingungan sareng kateupastian, ngantosan hiji hal sareng teu terang naon anu kedah dilakukeun, atanapi ngarasa sieun ku tindakan.

2. Ngimpi leungit dina halimun

nyaéta impian kanyeri  nu ngagambarkeun kaayaan mamang jeungkurangna kajelasan ngeunaan kaayaan atawa hubungan. Nu ngalamun ngarasa " leungit ", leungit dina hal anu teu pati kaharti: parasaan  nu nyeuseup manéhna, gairah séksual, atawa déprési, émosi nu nyerbu manéhna sarta teu bisa dirasionalkeun.

3. Ngimpi halimun di imah

ngahadirkeun perhatian dina dua tingkat: tingkat internal anu nunjukkeun kabingungan, henteu sadar sareng peryogi terang naon anu lumangsung di jero diri, sareng tingkat éksternal anu leres-leres tiasa disambungkeun ka " imah" simbol kulawarga jeung kaamanan sorangan. Dina hal ieu, ngimpi bisa némbongkeun salah paham  jeung paripolah nu teu luyu  jeung naon nu dirasa, dinamika kulawarga kompléks  nu hese direngsekeun.

4. Ngimpi halimun hideung

jeung sieun kakeueum ku éta bisa dihubungkeun jeung kasieunan pikeun mangsa nu bakal datang, jeung kurangna harepan jeung alternatip, teu bisa nempo hiji kamungkinan (teu bisa nempo cahaya), jeung ka parasaan beurat nu teu dikedalkeun, tapi nu kaayaan realitas nu ngalamun.

5. Ngalamun halimun di kebon

Ieu meureun gambar paling positif nu ngajak anjeun fokus kana diri, dina kualitas sorangan. jeung sumber daya, boga iman  nyaho kumaha carana tetep sanajan dina rusuh jeung dina kateupastian sababaraha moments.

6. Ngimpi kabut bari nyetir

mawa perhatian kadunya sosial. Lamun ngalamun ngarasa kalibet dina nyetir jeung sieun ku halimun nu ngahalangan visina ku sieun nabrak, ieu bisa ngagambarkeun kaayaan sarupa stres jeung kasusah dina gawe.

Lamun, sabalikna, nyetir santai dina halimun sanajan teu ningali kamana manéhna indit, ngimpi bisa nyorot harga diri jeung kapercayaan diri, atawa sinyal imprudence jeung carelessness.

Tempo_ogé: Impian Natal Naon hartosna ngimpi Natal

7. Ngimpi halimun leyur

nyatakeun solusi. sarta ngungkulan sababaraha masalah, ngébréhkeun karagu-raguan jeung manggihan rasa dina naon anu dipilampah atawa diudag.

8. Ngimpi ningali ngaliwatan halimun

ngabogaan harti positip anu patali jeung watekna teu éléh. haté jeung pikeun maju sanajan dina kasusah atawa dina moments darkest.

Sababaraha impian, misalna jeung halimun dina impian

Di handap ieu sababaraha fragmen dimana halimun muncul dina impian. Il è primo didamel ku rumaja kalayan ideu anu jelas pisan ngeunaan naon anu dipikahoyong dina kahirupan sareng anu daék masihan sadayana pikeun suksés. Ieu mangrupikeun sempalan anu tiasa muncul dina impian anu sanés sareng dina umur naon waé kalayan hartos anu sami:

Tempo_ogé: Impian pamakaman Naon hartosna impian pamakaman

Kuring di alun-alun di kota kuring, aya seueur halimun anu dina sagala hal henteu nyegah kuring. ningali jauh. Angkot kosong diparkir hareupeun hiji gedonganu narik kuring. Kuda di hareupeun gerbong kasampak di kuring sarta draws kuring ka anjeunna nelepon kuring. (Luca-Bologna)

Impian di handap ieu malah dipiboga ku budak lalaki dina taun kahijina di universitas sareng ngagambarkeun pandangan pesimis ngeunaan kanyataan:

Kuring ngimpi pesawat perang anu hurung sareng pareum mesin rokétna terus-terusan, tapi teu bisa obah: siga serangga nu kajebak dina ramat lancah.

Tuluy kuring nempo hiji sasak nu nuju ka kota gedé, nu siga New York. Ieu pinuh ku skyscrapers immersed dina halimun, sarta Towers Kembar masih aya. (Gabriele- Lucca)

Di dieu, kabut tina impian ngagambarkeun kasusah tina momen tumuwuh sarta transformasi sarta ogé pikasieuneun, tapi ogé kanyahoan matak pikahariwangeun ngeunaan mangsa nu bakal datang.

Nu ngalamun ngarasa yén kapastian jaman baheula parantos réngsé sareng masa depan mangrupikeun " halimun" anu tiasa nyababkeun hal-hal anu teu dipikanyaho sareng bahaya (New York, Menara Kembar anu nyababkeun serangan 11 Séptémber 2011).

Manéhna ngarasa kajebak dina sistem (jaring labah-labah) ti mana manéhna kudu membela diri (pesawat perang), sanajan kahayang pikeun mangsa nu bakal datang pinuh ku kamungkinan hadir.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks. dilarang

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.