Impian badut Harti badut jeung badut dina impian

 Impian badut Harti badut jeung badut dina impian

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi badut? Naha éta impian positip anu nunjukkeun kabungahan yén badut kedah diwujudkeun atanapi, sakumaha anu sering kajantenan, naha éta sumber kasieun sareng kahariwang? Dina artikel ieu kami difokuskeun transformasi yén simbol ieu geus undergone kana waktu jeung hartos mungkin diturunkeun tina eta.

ngalamun badut

Ngimpi badut mawa pikiran kana kenangan budak leutik jeung tokoh lucu sirkus jeung beungeut dicét, jeung topi, oversized baju jeung sapatu nu dina kagok maranéhna ngabalukarkeun seuri.

Angka nu hanjakalna kiwari ngelingan carita warta pikaresepeun jeung carita pikasieuneun nu badut lembut tur kagok geus robah jadi bogeyman, jenis bogeyman modern.

Pikirkeun " Ieu" , novel anu kasohor pisan ku Stephen King dimana badut mangrupikeun ngagambarkeun kajahatan mutlak sareng fenomena jalma-jalma anu diasah sapertos badut anu nyumput dina gelap kalayan péso atanapi tongkat sareng. anu ngusir jalma anu ngaliwat. Fenomena anu kacatet ku média sareng internét anu sumebar ku cara emulasi di kalangan nonoman sareng kasalahpahaman sareng anu nyababkeun urang moal ngajalajah di daérah ieu.

Di dieu urang ngan ukur resep kana transformasi yén simbol badut. geus undergone leuwih taun sarta pangaruh transformasi ieu dina lamunan koléktif jeung impian tina jalma biasa.

Kanyataanna,Kaseueuran badut anu muncul dina impian manusa modern dianggap bahaya sapertos maling sareng pembunuh: badut goréng, badut anu ngudag pemimpi, badut anu hoyong maéhan… tina badut anu lucu, lembut sareng kagok.

Anu heran naha. Iraha jeung kunaon  narekahan ieu dijieun dina lambang badut atawa badut dina impian. Hiji simbol nu embodied antithesis Raja jeung kawasa kalayan kualitas irreverent na irreverent na. Lambang parodi jeung kritik kakawasaan anu dikedalkeun ku seuri anu ngabebaskeun.

Tempo_ogé: Kabinet dina impian. Ngimpi keur di kamar mandi

Simbol anu kiwari sigana ngan ngagambarkeun rasa sieun, anu teu dipikanyaho, kekerasan anu disamarukeun.

Ngalamun badut Simbolisme

The symbolism badut dina impian jadi kapangaruhan ku narekahan ieu antara niat aslina badut (ngahibur, nyieun jalma seuri, nyieun panongton ngarasa " superior ") jeung uneasiness nu mindeng ngabalukarkeun penampilan na jeung beungeut dicét nu emerges ti gelap.

Jeung meureun ieu gap antara ridiculous jeung warni topéng nu badut nampilkeun dirina jeung konteks mahiwal jeung lampah incoherent ( ambushes dadakan), pikeun nangtukeun kakuatan pikasieuneunana.

Malah baheula, gambar badut mindeng kontroversial sarta pakait sareng hal négatip: badut paling dipikawanoh ti abad ka.jaman baheula boga aura poék, masalah lamun teu downright malevolent (di dieu artikel ngeunaan subjék ieu).

Lamun badut dijejek sarta dihinakeun bisa brood hatreds ngamuk (di dieu oge celah antara penampilan jeung naon nyumputkeun balik) badut kagok jeung teu bahya bisa jadi ancaman jeung ngimpina.

Jeung éta téma topéng nu nutupan jeung nyumputkeun sabagian ngajelaskeun restlessness, Teu percaya atawa phobia nyata disababkeun ku badut (coulrophobia). Di dieu deui celah antara penampilan jeung naon nyumputkeun, fixity tina topeng exaggerated badut urang nu teu ngidinan urang ngartos emosi nu ngagerakkeun anjeunna jeung nu, meureun pikeun alesan ieu, dianggap exaggerated sarta sabalikna.

Kabagjaan robah jadi kasedih jeung musibah, lelembutan jadi hatena jeung kadeudeuh, gerak-gerik kagok jadi prédiksi.

Badut ngimpi Hartina

Ku enggon-enggonan ieu écés yén rasa nu ngalamun jeung naon-naon anjeun. pikir badut bakal boga pangaruh hébat kana harti tina impian dimana maranéhna lumangsung.

Tapi éta sarua dibuktikeun yén badut, badut jeung jesters dina impian nu boga peran négatip na malevolent bakal pakait sareng disowned. tanaga. Renegade diri tina ngalamun anu, ku asumsina formulir ieu, boga kamungkinan luhur keur inget sarta mere ilham cerminan dina impian.

Kitu oge topeng badut, kertas nyata.tina identitas karakter, bakal dihubungkeun jeung Selves primér kapribadian ngalamun urang, naon unggal nempatkeun di tempat (malah ridiculous atanapi perpetually hilarious) ngajaga kerentanan sorangan.

Tapi dina harti badut dina impian, sajaba énergi dramatis, sedih jeung nyeri, kabagjaan, imitasi, parodi, kabodoan dipaké salaku alibi ogé kudu tetep dina pikiran.

Pikirkeun ekspresi verbal: " Janten badut" anu nuduhkeun hiji jalma anu sikep bodo atawa pikaseurieun jeung anu ngagunakeun alat seuri pikeun narik perhatian batur atawa pikeun ngagampangkeun tegangan.

Ngalamun badut bisa ogé nunjukkeun sagalana yén éta téh. bertentangan jeung aturan seriousness, resmi, otoritas, penampilan jeung nu, ngaliwatan irreverence, tramples jeung mocks aturan jeung nilai dipikawanoh ku dunya dewasa.

Dina rasa ieu, badut dina impian. bisa boga muatan subversif.

Atawa bisa jadi nuduhkeun rasa inferioritas nu ngalamun, sieun “jadi badut atawa” keur batur, teu boga kredibilitas dina diri urang. konteks sosial sorangan.

Tempo_ogé: Ngimpi ngarasa nyaliara Ngimpi keur nyorangan Harti SOLIDE dina impian

Dina impian sejen, badut saukur nunjukkeun kudu nyaho kumaha carana seuri dina realitas paling prosaic jeung normal, kamampuhan pikeun manggihan alesan pikeun lightness, kabagjaan jeung senang, uninga kumaha seuseurian sanajan kana kasalahan sorangan.

Hartina badut ebadut dina impian nyambung ka:

  • aspék renegade
  • tipu daya
  • agresi, kekerasan
  • émosi disumputkeun
  • sedih, melankolis, sangsara
  • cenderung nyumputkeun émosi
  • rasa inferiority
  • teu hormat, transgression
  • lightness, cheerfulness
  • kamampuhan pikeun play down

Ngimpi badut  7 Ngimpi gambar

1. Ngimpi badut goreng   Ngimpi badut goreng

nyaeta gambar anu dipangaruhan ku film, carita atanapi carita warta dimana badut ngagaduhan peran anu ngaganggu, jahat sareng ambigu ieu anu nyababkeun kahariwang tina pemimpi, tapi ogé aspék psikis anu aya hubunganana sareng "kalangkang" : agresi sareng kekerasan anu nyamar dina kedok.

Nu ngalamun kudu nanya ka dirina lamun manéhna téh badut goréng, lamun manéhna boga kacenderungan pikeun némbongkeun bagian sarkastik jeung kagok dirina bari harboring parasaan négatip ka batur.

2. Ngimpi badut pembunuh   Ngimpi badut pembunuh

sakumaha di luhur, harti gambar ieu mangrupa hasil boh saran anu dihasilkeun ku film jeung carita, sarta tina kasieun anu diturunkeun tina eta jeung anu meureun timbul tina kontras strident antara peran alus-natured tina badut jeung wickedness of killer. Éta mangrupikeun énergi antitétis anu ngagambarkeun parasaan anu sami-sami konflik dina pemimpi.

Ngimpi badut ngudag anjeun    Ngimpi hijibadut ngudag anjeun

hartina diudag (sacara métaforis) ku bagian diri anjeun anu bisa pikasieuneun atawa matak pikasieuneun jeung pikaseurieun. Nu ngalamun meureun kudu ngungkulan ciri badut na ieu, kudu ngeunteung naon nu jadi milikna jeung nu kudu dihijikeun.

Contona: badut nu ngudag anjeun di impian bisa boga fungsi invoking lightness gede, kudu nyokot hirup kalawan leuwih humor jeung kesederhanaan atawa, sabalikna, bisa ngagambarkeun nyeri disumputkeun nu ngalamun condong ngungsi atawa émosi amarah jeung hatred nu geus lila repressed. .

3. Ngimpi badut anu hayang maehan kuring

hartina sarua jeung gambar saméméhna, tapi di dieu pamundut nu teu sadar leuwih jelas: aya kabutuhan pikeun parobahan drastis. . Badut anu maéhan dina impian mangrupa aspék dirina numbu ka agresi repressed sarta nu datang kana konflik kalawan leuwih " normal ", damai, nampung bagian tina ngalamun.

Ieu ngimpi. nu kudu dianggap salaku ngimpina, ku kituna eta bisa nembongkeun leuwih loba ku karya aktualisasi jeung kalawan pituduh mulang ka ngimpi.

Dina sababaraha impian bisa ngagambarkeun "badut batin" nu mangaruhan kana kredibilitas jeung popularitas nu ngalamun dina grup sosialna.

4. Ngalamun jadi badut    Ngalamun.mun pakéan nepi salaku badut

idéntifikasi jeung badut dina impian mangrupakeun simbol jelas kabutuhan atawa kaleuwihan. Nu ngalamun kudu nanya ka dirina sorangan naha lightness jeung cheerfulness tina badut bisa mantuan manéhna defuse kaayaan manéhna ngalaman atawa lamun manéhna tunduk uncontrolled jeung ngerakeun “ badut ” kaleuwihan.

Gambar anu sami tiasa nunjukkeun kacenderungan pikeun " maén badut" pikeun ngabobodo diri pikeun ngahontal sababaraha tujuan atanapi nyumputkeun parasaan anu leres.

5. Ngimpi maehan badut.

hartina nyoba ngaleungitkeun (menindas) sabagean diri nu boga ciri badut (positif atawa négatif) atawa ningali jeung ngabenci ieu ciri dina jalma deukeut.

6. Ngimpi badut awewe

jadi awewe jeung ngalamun badut awewe bisa nembongkeun kacenderungan nyumputkeun kakuatan pikabitaeun dina penampilan ambigu tur pikaseurieun, sedengkeun pikeun lalaki bisa nunjukkeun lucu, lembut, jalma nu teu boga pertahanan atawa pikaseurieun.

7. Ngimpi bajingan  Ngimpi bajingan pangadilan

ngagambarkeun antitesis kakawasaan jeung wewenang, duanana karakter ieu mangrupa ekspresi kabutuhan pikeun palanggaran anu mangrupa hareudang handapeun lebu.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Anjeun gaduh impian anu ngahudangkeun anjeun sareng anjeun hoyong terang upami éta mawa pesenkanggo Anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Langganan 1500 jalma anu sanés gaduh tos rengse gratis di NEWSLETTER of the Guide SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan anjeun ninggalkeun kami

Pamaca anu dihormat, ngalamun badut teh teu biasa. Untungna! Upami urang nganggap gambar impian anu teu pikaresepeun anu dikirimkeun ka kuring.

Abdi hoyong mendakan impian anu indah sareng bahagia dimana badut sirkus anu lami muncul. Upami anjeun ogé ngalamun badut anjeun tiasa ngabantosan ngalegaan téma ieu ku ngalebetkeun impian anjeun dina koméntar. Abdi badé masihan pendapat anjeun.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka abdi upami anjeun hoyong diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun padamelan ayeuna

Bagikeun ARTIKEL sareng LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.