Maling dina impian Ngimpi maling atanapi dirampok

 Maling dina impian Ngimpi maling atanapi dirampok

Arthur Williams

Sakadar ayana maling dina impian anu teu obah-obah sarta jongklok dina kalangkang dianggap ancaman sarta ngalaman sieun pisan. Kadang-kadang pemimpi ningali aranjeunna dina aksi bari maok, atanapi anjeunna sadar naon anu dipaling ti anjeunna, sieun kabeungharanna, atanapi janten maling. Naon peran maling dina impian? Dupi aranjeunna disambungkeun ka mungkin maling nyata? Atanapi maling ieu dina impian ngan ukur gambar anu diremehkeun, tatu, gelo, hariwang bagian tina dirina?

maling dina impian

Maling dina impian sakumaha dina kanyataanana ngagambarkeun intrusion nu sistem psikologi pemimpi didaptarkeun salaku berpotensi ngabahayakeun sarta destabilizing.

Maling dina impian lurking tukangeun panto atawa di pojok poék aranjeunna numbu ka anceman nyata atawa sieun, atawa frustasi, tatu narsis, sieun kaleungitan batur atawa hiji hal. muatan kahariwang-provoking sarua salaku nightmares jeung karakter pikasieuneun anu populate aranjeunna: murderers, lalaki hideung, monster, perkosa.

Éta téh ngagambarkeun jelas disumputkeun dina kalangkang jeung, mindeng, ti kalangkang psikis individu maranéhna muncul. salaku aspék diri yén maranéhna boga kakuatan pikeun engulf waktu jeung tanaga pemimpi urang, ku kituna dianggap ngabahayakeun sarta outlawed.

Thengomong? (Roberto-Forlì)

Hai, tadi peuting kuring ngimpi aneh pisan.

Dua maling keur aya di hiji imah (sanes milik kuring), ujug-ujug kadenge sirineu pulisi jeung salah sahijina. kabur ngaliwatan jandela, sedengkeun nu sejenna tetep.

Ujug-ujug maling anu kabur ITU AKU. Kuring kaluar wae jeung kuring sadar geus pinuh ku pulisi keur mariksa.

Salah sahijina ngeureunkeun kuring tanpa ngakuan kuring sareng naroskeun sababaraha patarosan, kuring pura-pura cacad mental sareng anjeunna ngantepkeun kuring. Kuring ngambeu seungit kabebasan sareng ngewa sempit, kuring ningali deui budak éta (anu kuring sadinten sateuacanna) dina motor sareng pasangan sanés, anjeunna ngagaduhan jinis ransel dina taktakna sareng sigana siap ngalakukeun perampokan énggal.

Tempo_ogé: Ngimpi treuk Harti treuk, lori sareng van dina impian

Dina impenan aya duplikasi kieu, mimitina manehna tuluy kuring, tapi kanyataanana urang teh sarua. Dupi anjeun ngabantosan abdi ngartos hiji hal Marni? Abdi hatur nuhun. (Mary- Foggia)

Conto munggaran nu ngalamun geus ngimpi ngulang deui nu manéhna maling bisa dihubungkeun jeung kurangna harga diri, jeung perasaan teu pantes jeung teu boga kamampuhan. meunang naon manéhna hayang.

Dina impian kadua, leuwih pajeulit jeung variatif, aya dua maling dina impian , sarta salah sahiji transforms kana ngalamun anu sadar duplikasi ieu.

Ieu maling-ngalamun némbongan salaku bagian tina kapribadian anu barontak, usaha pikeun  kaluar tina hijikaayaan nu, teuing tartib jeung teratur, jadi heureut jeung nyeri.

Pulisi dina impian ngagambarkeun bagian tina kapribadian nu ngandung aturan batin nu ngimpi ngan hayang dijauhkeun.

Manéhna bakal kudu ngeunteung dina kahirupan sapopoe dirina, dina tugas jeung tanggung jawab nu manehna anggap jeung nu beuratna dina dirina (ransel dina taktak maling siap nyieun perampokan sejen), sarta ogé dina imajinatif, nonconformist jeung outlaw impulses yén manéhna meureun represses. jeung nu robah jadi maling dina impian.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong abdi piwuruk pribadi, ngakses Buku Impian
  • Ngalanggan haratis ka NEWSLETTER of Guide 1400 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan anjeun ninggalkeun kami

Pamiarsa anu hormat, upami anjeun parantos dugi ka ieu hartosna tulisan ieu kabetot sareng panginten anjeun ngagaduhan impian kalayan simbol ieu.

Anjeun tiasa nyerat dina koméntar sareng kuring bakal ngabales pas mungkin.

Kuring ngan ukur nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan kahadean leutik:

Bagikeun ARTIKEL sareng LIKE anjeun

rarasaan ayana maling dina impian ngabalukarkeun tegangan anu mindeng ngabalukarkeun ngadadak hudang

Harti maling dina impian

Remen harti maling dina impian ieu dikaitkeun jeung tingkat obyektif ayana, ku kituna si pemimpi kudu ngeunteung kana aspék realitas na dimana manehna ngarasa nyerang atawa defrauded tina hal anu anjeunna nempel penting pisan: cinta, hubungan, gagasan, hasil profésional, duit. Atanapi dina kamungkinan kasieun sareng kahariwang anu aya hubunganana sareng anu di luhur.

Maling dina impian mangrupikeun simbol ancaman kana wilayah intim anu ngalamun: unggal-unggal aya jalma atanapi naon waé anu asup ka dinya, henteu diondang. , manéhna robah jadi maling simbolis, unggal waktu hal atawa batur deprives nu ngalamun perhatian, tinimbangan, kaamanan, kakawasaan, cinta, manéhna bisa jadi maling anyar dina impian anyar.

[bctt tweet=”A maling dina impian ngagambarkeun gangguan dina sistem psikologi tina ngalamun"]

Dina simbol maling dina impian dikedalkeun Marie Louise Von Frantz, psikoanalis murid Jung anu, dina hiji wawancara, masihan indikasi anu tepat dina pantulan sareng patarosan anu ngalamun kedah naroskeun ka dirina:

"Naon éta? Naha aya anu ngarecah kana sistem psikologis kuring? Rujukan ogé kudu dilakukeun pikeun poé saméméh ngimpi einget kajadian di jero jeung di luar diri. Bisa jadi aya pangalaman nu teu pikaresepeun jeung nu maling bisa ngawakilan pangalaman eta.

Atawa bisa jadi aya pamikiran négatif jeung ngaruksak ti jero, nu bisa ogé ditiru ku maling. Maling di impian ngagambarkeun naon waé anu ngadadak ngarecah kana sistem anjeun.

Tempo_ogé: Gelang dina impian. Ngimpi gelang Harti gelang dina impian

Nyobian nginget-nginget naon anu kajantenan dinten sateuacanna, di jero sareng di luar, anjeun panginten tiasa mendakan sambungan anu bermakna. Teras tiasa disimpulkeun: Ah, anjeunna nujul kana pamikiran anu sumping ka kuring kamari. atanapi kana pangalaman éta, sareng éta nunjukkeun yén kuring kalakuanana dina jalan anu leres, atanapi ku cara anu salah. Impian sumping pikeun ngabenerkeun sikep anu tangtu."( M.L. Von Frantz "The world of dreams" Ed Red 2003 kaca 43)

Petikan ieu mangrupa konfirmasi kanyataan yén maling dina impian bisa timbul boh ti luar (jalma atawa kaayaan sapopoé), sarta ti jero (dipiceun eusi digolongkeun kana berpotensi bahaya ti diri primér, émosi anu destabilizing: sieun, sieun, ambek-ambekan, niat jahat).

Tapi maling dina impian ogé bisa echo kenangan budak leutik jeung rasa invasi jeung penindasan ku tina dunya sawawa, atawa aspék seksualitas ngalaman salaku palanggaran atawaagresi.

[bctt tweet=”Ngimpi maling ngageuingkeun kenangan budak leutik jeung rasa penindasan ti déwasa,”]

Jarang pisan maling dina impian téh. bray beureum-leungeun hajat dina maok hal, ayana simbolis maranéhanana jeung naon kieu dina watesan sensations jeung émosi geus cukup pikeun narik perhatian, pikeun dipicuna reflections jeung hipotesis, tapi bisa jadi kajadian nu ngalamun ningali maling dina impian maok jeung ningali objék.

Ieu bakal ngabeungharan analisis ngimpi ku cara méré arah béda nu bisa keuna wewengkon leuwih tepat jeung ekslusif, nunjukkeun yen simbolisme objék dipaling bakal mangaruhan harti umum tina impian.

Maling dina impian  Gambar nu paling umum

1. Ngimpi maling disumputkeun di imah anjeun

sakumaha geus dipedar di luhur, bisa nunjukkeun invasi. . Paripolah pemimpi sareng maling anu tiasa tetep teu gerak dina poék, atanapi nyerang pemimpi, langkung saé bakal ngajelaskeun gambar sareng harti impian. Tapi indikasi pikeun ngeunteung naon anu kaalaman jeung dirasakeun ku hiji jalma dina poé-poé saméméh éta impian tetep valid.

2. Ngimpi diserang ku maling

di lingkungan umum (sakola, pagawéan , garéja, karéta, jsb) bisa nunjukkeun yén ngalamun geus ngarasa defrauded tina hal, atawa geus ngarasa peran na questioned,kakuatanana. Lingkungan di mana sagala ieu lumangsung téh indikatif, éta kontekstualisasi simbol maling dina impian sarta kudu méré renik leuwih tepat.

3. Ngimpi maling jeung dipaling barang dipaling

nu teu milik nu ngalamun bisa narik perhatian kana hiji aspék dirina nu ngagunakeun batur, nu scrapes babarengan, " maok ", nyokot tina sumberdaya batur naon diperlukeun pikeun gain sorangan. Gambar anu sami tiasa ngageterkeun ngalamun dina lingkungan dimana kaahlian batur dieksploitasi tanpa pangakuan anu leres, anu dianggo ku batur.

4. Ngimpi ngudag maling

mangrupa gambar anu positif. nu nunjukkeun kamampuh hiji Cope jeung kaayaan stres, teu kaharti, teu adil, négatip. Ogé bisa ngagambarkeun konfrontasi jeung pangakuan jeung bagian tina diri nu ngamangpaatkeun batur, nu maok (waktu, perhatian, gagasan), nu nyerang.

5. Ngimpi maehan maling

mangrupa évolusi tina gambar saméméhna, nu ngalamun ngalaksanakeun strategi nu ngarobah kaayaan obyektif, atawa transformasi internal geus dimimitian jeung nu ngalamun sorangan nu robah.

6. Ngimpi nangkep maling   Ngimpi ngeunaan maksakeun maling pikeun mulangkeun barang anu dipaling

dihubungkeun sareng sistem primér anu kuat anu ngaréaksikeun gancang sanaos aya kamungkinandestabilizing, atawa bisa ngagambarkeun kaayaan nyata nu ngalamun geus membela gagasan sarta wewengkonna ti gangguan batur, anu geus " ditéwak" hal ngancam bringing deui nurun tina " meunangna" nu kadaptar positif ku pingsan.

7. Ngimpi jadi maling

mangrupa gambar rada umum nu bisa hirup babarengan jeung nu geus didaptarkeun. Éta tiasa dihubungkeun sareng paripolah pemimpi anu henteu saluyu sareng aturan internalna sorangan, paripolah anu ku kituna ditilik " pelanggar hukum " sareng ngabahayakeun kana citra diri. Kapribadian anu utami ngalamun ngageterkeun sareng nganggap anjeunna " maling".

8. Ngimpi janten maling

sareng maling tiasa janten cerminan kabutuhan, tina kakurangan anu diabaikan dina tingkat sadar (cinta, kamampuan, sumber daya) anu ku diri sorangan tina impian nyobian ngeusian ku maling.

9. Ngimpi maok

bisa disambungkeun ogé kana henteu mampuh pikeun ngahontal tujuan anu ditetepkeun sareng kedah nyepetkeun sababaraha acara saluyu sareng anu dipikahoyong. Behaving kawas maling dina impian ogé bisa jadi tanda low harga diri: pingsan nembongkeun yen ngalamun ngan bisa meunang hal " maling" . Dina ieu urang tiasa ningali boh judgment tina diri batin kritis, atawa rasa kasalahan nujunyata sikep engulfing atawa invasif dilaksanakeun ka jalma sejen.

10. Ngimpi dituduh maling

ngagambarkeun rasa teu ditarima, teu dianggap atawa “katempo ” keur nu hiji teh. Ieu bisa mawa perhatian kana realitas nu hiji teu sabenerna ngaapresiasi, atawa mawa kaluar hiji victimhood tangtu, tapi luhureun sakabeh eta boga tujuan sangkan ngalamun muhasabah cara sorangan keur diantara batur. meureun kadang teuing percaya diri, teuing agrésif atawa teu condong kana perantara.

Conto ngimpi jeung maling

Basa di handap kalawan maling dina impian conto naon. ditulis di luhur sarta bisa mantuan pamiarsa nyambungkeun simbol ieu kanyataanana sorangan tur hadé ngartos eta. Kuring mimiti nampilkeun dua impian anu pondok sareng umum pikeun teras ngalaporkeun anu sanés anu langkung jelas sareng rumit. Dina dua impian pamungkas si tukang ngalamun sorangan robah jadi maling.

Hai, Marni, geus katilu kalina kuring ngimpi kudu gelut jeung maling anu nyolong ka imah kuring. Naon éta hartosna? (Monica- Rovigo)

Kuring ngimpi aya di imah anu poék (tapi sanés bumi kuring) sareng kuring ngarasa bahaya di tukangeun jandela: maling. Janten kuring mutuskeun pikeun nyanghareupan anjeunna, tapi henteu aya gelut sabab kuring ngarasa ayana maling, tapi kuring henteu ningali anjeunna. (Antonella-Rome)

Dina dua carita ieu maling dina impian tiasangagambarkeun kaayaan éksternal anu geus ngabalukarkeun kasusah jeung ngarareunah, jeung dua ngalamun kudu ngeunteung dina kahirupan maranéhanana sacara umum ku pamikiran ngeunaan naon maranéhna nganggap disturbing na intrusive. Ieu maling dina impian ogé bisa ngagambarkeun sieun nyata atawa:

  • Kabutuhan anu teu puas
  • Percaya diri henteu pantes
  • Pikiran henteu dihargaan

Ieu mangrupikeun impian anu asli anu maling dina impian henteu muncul, tapi disebatkeun mungkin, produk anu teu pikaresepeun tina sistem anu salah. Ngimpi dimana penilaian ka lembaga implisit:

Tadi peuting kuring ngimpi keur di jero universitas, aya loba jalma tapi teu nanaon tapi ngalakukeun angka senam artistik aneh, kumaha carana naek tangga. tanpa nempatkeun suku anjeun dina undak, tapi dina railings, jsb. Tujuan tina sagala latihan ieu, dina pamanggih kuring, pikeun ngalatih maling terampil. (D.- Genova)

Nu ngalamun, merhatikeun pisan kana masalah sosial, meureun nyangka yén sagala hal anu dilakukeun dina kursus pangajaran henteu dilakukeun ku cara anu logis sareng dipikahoyong, tapi ku cara anu absurd sareng irasional sareng Sadaya ieu ngahasilkeun " maling anu berpengalaman", nyaéta, yén sistem ieu nyababkeun hasil anu tiasa diprediksi pikeun anjeunna: teu jujur, hoarding, maling sumber daya jalma sanés.

Impian anu langkung dramatis dina anu maling dina impian maling hiji hal:

Kuring ngimpi anyar tadi peuting nu matak pait: Kuring di imah kolot kuring, sagalana bingung nepi ka kuring sadar yén maling geus beberesih kaluar imah.

Maranéhanana geus praktis nyokot sagalana, Kuring sadar yén bohlam tina sorotan geus dicabut, teu aya nanaon deui, laci dikosongkeun, jeung papakéan nu kasampak kawas rorongkong, komputer televisi. , Kuring teu bisa manggihan nanaon deui, iwal sababaraha jam alarm radio ditinggalkeun dina meja bedside.

Kuring lumpat ka meja kuring, rasa hanjelu jero datang ka kuring nalika kuring sadar yen eta geus "dilanggar" , kenangan kuring, sababaraha hurup, sagala hal kuring dina hawa sarta kuring teu bisa angka kaluar lamun maranéhna malah maok hal tina makalah kuring. (Stefano- Forlì)

Dina impian ieu invasi anu disababkeun ku maling dina impian ngantunkeun jejak anu jelas, sigana lumangsung dina kahirupan kulawarga sareng mangaruhan hubungan sareng kolot sareng rohangan pribadi sareng intim. Sadayana anu dikosongkeun sacara simbolis dihubungkeun sareng carita pemimpi (papakéan, laci, méja).

Hiji-hijina barang anu henteu dipaling: jam alarm radio dina méja ranjang ngarujuk kana anu tepat, teratur, satia. kapribadian. Dina hal ieu, meureun, réfléksi kudu ngaléngkah ka jaman jeung mangsa katukang.

Hay, akhir-akhir ieu kuring mindeng ngalamun jadi maling: naon atuh.

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.