Lift dina impian Naon hartosna impian angkat dina lift

 Lift dina impian Naon hartosna impian angkat dina lift

Arthur Williams

Artikel ieu nalungtik harti lift dina impian jeung gambar impian béda nu diturunkeun tina eta. Salaku lift dina kanyataanana nyambungkeun rupa-rupa lanté wangunan bringing ti handap ka luhur jeung sabalikna, lift dina impian téh link antara tingkat béda tina pangalaman manusa. Gerakan kaluhurna ngagambarkeun gerakan internal dina pemimpi anu tiasa dihubungkeun ka sababaraha daérah realitasna, ka luhur sareng katurunan kahirupan atanapi ka transformasi sareng kacenderungan dina realitas psikis na.

angkat dina impian

Angkat dina impian mangrupakeun simbol " modern " nu boga spasi relevan dina ngimpi ngeunaan manusa beradab jeung embodies rupa-rupa passages dina dinamika psikis tina ngalamun.

Tempo_ogé: Ngimpi dipacok oray

Lamun imah dina impian sarta séjén gedong dina impian bisa dianggap photograph tina kapribadian pemimpi atanapi kristalisasi tina kaayaan hirup, lift dina impian kalayan gerakan ascension na ngalir antara tendencies atanapi automatisms nu ngahurungkeun ka luhur: wewengkon sumanget, pamikiran jeung logos; atawa ka handap: zat jeung kabutuhan awak jasmani.

Harti angkat dina impian

Pikeun ngarti harti angkat dina impian perlu ngamimitian. tina fungsina nyaéta " angkat", atanapi angkat teras bawakeun deuiwanda gancang sarta ujug-ujug, lamun sanajan kanyataanana anjeun adrenaline ngalir ngajadikeun anjeun ngarasa hirup, éta méré Anjeun énergi. Ieu mungkin nu peryogi pikeun manggihan kasaimbangan dina sababaraha paripolah atawa dina sababaraha aspék kahirupan anjeun. Ngimpi ieu ogé tiasa nunjukkeun émosi séks.

Ti leuleutik kuring ngimpi ngulang kieu: di lift sareng mendakan kamar di jero: sakapeung aya baju, sakapeung kamar mandi.

Tadi peuting lift kuring dina impian boga dua panto, salah sahijina ngarah ka kamar mandi kalawan tilelep na eunteung, abdi nyandak ngintip ka kamar jeung langsung nutup panto. (Sara- Mestre)

Di dieu lift dina impian sigana boga tujuan nampilkeun kapribadian anjeun dina konstruksi sarta sagala rupa parobahan sarta pangaluyuan anu lumangsung. Impian ieu ngajantenkeun anjeun terang ngeunaan kamekaran anjeun.

Ngimpi panto anu masihan aksés ka tempat anu anjeun teu terang ayana ngagambarkeun ékspansi kasadaran anu nunjukkeun rupa-rupa kamungkinan sareng kabutuhan.

I baju. Anjeun manggihan ngajadikeun anjeun mikir ngeunaan cara béda anjeun geus sadia pikeun nampilkeun diri ka batur, nurun pertahanan tur panyalindungan. Kamar mandi mangrupikeun tempat anu dikhususkeun pikeun " Letting go ", pasti aya épisode sareng kaayaan anu anjeun kedah tinggalkeun supados tiasa maju sareng tiasa tumbuh. waktos salajengna ulah ngan masihan hijingintip, tapi lebetkeun sareng jelajah rohangan ieu anu tiasa nyarioskeun hal-hal ngeunaan diri anjeun.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun gaduh impian pikeun nganalisis, aksés Interprétasi impian
  • Ngalanggan haratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Teks diperpanjang tina artikel kuring diterbitkeun dina pituduh impian Supereva dina Méi 2006

Simpen

Simpen

Simpen

ka tempat miang. Kanyataanna, elevators munggaran nyaéta lift angkutan barang dimaksudkeun pikeun ngangkat bahan beurat ti sumur, tambang, precipices.

Gambar dasar mimiti lift ieu: lift angkutan barang dina impian bisa dibaca salaku métafora pikeun kudu ngarasa " lega, " lega tina beban sarta masalah hiji urang.

S ngimpi lift angkutan barang kudu mingpin ngalamun nanya. sorangan di mana lingkup realitas na anjeunna ieu " beurat " geus akumulasi sarta aya anu peryogi pikeun lightening (letting go of kaleuleuwihan tanggung jawab, babagi aranjeunna, jsb)

Revolusi industri jeung difusi lift salaku pelengkap urban geus terpadu kana imajinasi koléktif manusa abad ka-20: lift dina impian geus jadi salah sahiji loba simbol modern nu mawa kana tegangan permukaan jeung kabutuhan salaku heubeul. salaku manusa.

Jeung keur ngadeukeutan kana harti na bakal penting pikeun ngarekam sensasi nu patali jeung naek atawa turun jeung aspék angkat: mantap, anyar, glittering kalawan kaca spion, atawa heubeul, rickety jeung gerakanna henteu pasti, diblokir sareng teu tiasa nyandak pemimpi ka mana waé anu dipikahoyong .

Lift dina impian anu naék tina gelap sareng ti jero lanté handap: dungeons atanapi cellars ngagambarkeun nu pingsan, nu murtad jeung zat tanpa wujud , meunang kontak jeung rencanatingkat panengah sarua jeung awak jasmani jeung concreteness kaperluan na, nepi ka tingkat luhur lanté luhur atawa penthouses, nu disambungkeun ka rationality, jeung kagiatan pikiran, tapi ogé jeung spiritualitas.

Gerakan The lift dina impian bisa némbongkeun betah atawa kasusah dina pindah ti hiji tingkat ka nu sejen, blok jeung divisi antara floors ieu atawa, Sabalikna, kasaimbangan sarta fluidity kalawan nu ngalamun ngalaman aspék béda tina kamanusaan na .

Nalika lift dina impian naek gampang, nalika ngalamun ngalaman kanyamanan sarta kurangna usaha dina dibawa sarta diangkat, kahayang pikeun "difasilitasi" bisa muncul dina sababaraha kaayaan, kahayang pikeun manggihan pitulung sarta rekomendasi, pikeun "naek jajaran" gampang, pikeun ménta hak husus, tapi kaayaan anu sarua bisa nunjukkeun hiji pangabisa alus ngagunakeun kualitas hiji, mun " dosing aranjeunna" , pikeun mangpaatkeun kaayaan keur kaunggulan hiji, kasaimbangan batin alus nu ngidinan betah hubungan manusa jeung betah dina meunangkeun naon butuh hiji.

Sabalikna lift dina impian nu struggles pikeun pindah , anu goyah, anu ngancam ragrag nunjukkeun rasa teu aman sareng teu ngarareunah dina nyanghareupan sababaraha kaayaan, sababaraha parobihan, dina ngatasi fase kahirupan atanapi dina nyanghareupan.kalayan aspék-aspék anyar ngeunaan dirina anu muncul.

Lift dina impian  Gambar anu paling umum

Hayu urang analisa di handap sababaraha gambar anu paling umum anu aya hubunganana sareng simbol ieu, émut kana Korelasi aranjeunna salawasna kana émosi anu dirasakeun dina impian sareng nalika hudang sareng ogé pikeun ngeunteung kana kamungkinan kasieun tina angkat nyata, dina rasa claustrophobia atanapi dina unease anu dirasakeun nalika dipasrahkeun dina tempat anu ditutup sareng ukuran leutik.

1 Ngimpi lift kalayan panto muka

muncul salaku uleman pikeun naék. Kumaha perasaan anjeun di hareupeun gambar ieu? Naha anjeun ngarasa kahayang pikeun naék atanapi henteu? Lift kabuka tiasa nunjukkeun yén anjeun siap naek tina kaayaan anu anjeun alami (kaluar tina éta, transformasikeun kana kauntungan anjeun), atanapi aya anu peryogi bangkit tina kaayaan anjeun, pikeun ngahudangkeun pangaweruh anjeun, ngeunteung atanapi ngakses tingkat spiritual nu leuwih luhur.

2. Ngimpi bade dina lift

parasaan tranquility jeung kapercayaan mangrupa respon kana gambar saméméhna: nu ngalamun nuturkeun inclinations yén manéhna ngarasa alam jeung anu nyetir, kacenderungan anu tiasa sifatna material anu dihubungkeun sareng kamajuan dina tangga sosial, pikeun ngahontal tujuan, atanapi dihubungkeun sareng prosés évolusionér atanapi ka jalan initiatory atanapi agama.

3. Ngalamun. tina turun alift

gancang ngarasa gerakan gancangan dibarengan ku sensasi teu pikaresepeun, ku sieun atawa iritasi, bisa jadi simbol turunan métaforis dina sosial tangga . Panginten anjeun kuciwa, henteu kahartos, henteu dihargaan, atanapi anjeun ngarasa peryogi pikeun ngémutan deui aspék anu langkung sederhana sareng langkung pragmatis atanapi, deui, peryogi langkung jero kana diri anjeun, pikeun langkung kenal ka diri anjeun.

Lamun Gambar anu dipirig ku sensasi fisik sapertos burih kosong tiasa nunjukkeun gejala fisik nyata: pusing, tekanan darah rendah atanapi nyambung ka salah sahiji gerakan konvulsi kambuh dina awak anu dilaporkeun ku jalma anu ngalaman OBE, atanapi ngiringan kejang myoclonic (gerakan otomatis suku sareng sensasi ragrag anu kadang dirasakeun dina fase mimiti saré).

4. Ngimpi lift ragrag

eta bisa ngagambarkeun ragragna ilusi hiji, leungitna harepan, proyek kapal karam, kuciwa cinta ekspektasi atawa lamunan, hiji dadakan jeung unwelcome mulang ka realitas jeung ka concreteness kahirupan sapopoe.

Lift ragrag dina impian mangrupikeun salah sahiji gambar anu paling sering, simbol ieu sigana ngagambarkeun kasieunan manusa anu nyata, rasa teu aman dina nyanghareupan alat mékanis anu dipercayakeun nyawana.

5 Ngimpi hiji lift wobbling sarta ngancam karagrag

highlights rasa insecurity, mamang ngeunaan naon anu dipigawé atawa mikir, kurangna harga diri atawa kaayaan nyata nungguan, nu hiji kudu tunduk kana kaputusan batur, nu hiji sieun kaleungitan. kakuatan sorangan atawa peran hiji.

6. Ngimpi lift diblokir

bisa nunjukkeun kaayaan stagnan nu teu bisa direngsekeun, kaayaan nyeri ti mana hiji hayang kabur, tapi nu kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyorong jauh, kurang élastisitas, lalawanan ka robah.

7. Ngimpi lift nu teu ngarah ka lanté nu dipilih

jeung teu nuturkeun parentah nu ngalamun highlights. rarasaan kakurangan, kasusah nyata dina nyanghareupan kaayaan jeung kasempetan, teu ngarasa sanggup méré arah nu dipikahoyong pikeun proyék-proyék jeung kahirupan hiji jalma.

Gambar ieu bisa jadi balukar tina sababaraha frustasi dina karya, usaha misdirected atawa nu teu méré hasil nu dipikahoyong.

8. Ngimpi lift nu nembus siling wangunan

jeung naek nepi ka langit bisa jadi simbol. tina hiji pangalaman exhilarating , tina robahan nurani, tina kaayaan mabok jeung kabagjaan ka béntang nu ngakibatkeun fantasizing na basking dina gambar jeung pikiran, tapi ogé bisa némbongkeun perlu balik saluareun appearances, ka " naek" kalawan pamikiran, asup kanakontak jeung aspék spiritual diri sorangan, pikeun manggihan cara pikeun nganyatakeun spiritualitas hiji.

9. Ngimpi lift poék

bisa dihubungkeun jeung ngantepkeun diri kabawa ku hal-hal ti kaayaan tanpa bisa méré arah, tanpa ningali jelas (nalika lift keur obah).

Lamun, di sisi séjén, lift poék ogé dieureunkeun sarta diblokir, ngalamun kudu mikir taliti ngeunaan naon anu anjeunna laksanakeun sareng motivasi anu nyababkeun anjeunna ngalakukeun atanapi henteu ngalakukeun, sigana pikeun bagian tina dirina anjeunna ngarasa kedah eureun sareng ngeunteung tinimbang sateuacanna.

10. Ngalamun lift anu mana hiji. karasa sesak

sakumaha di luhur , bisa dianggap tanda eureun, meureun anjeun ngalaman kaayaan anu sarua nyesek jeung ngaruksak, atawa anjeun ngarasa terjebak dina sababaraha hubungan atawa dina momen susah nu teu nyaho kumaha carana kaluar. Sadaya impian anu anjeun karasa sesak tiasa dihubungkeun sareng apnea sare anu nyata, ku kituna henteu kedah diremehkeun sareng kedah dianggap salaku sinyal awak.

11. Ngimpi lift ngabeledug

bisa nunjukkeun kuciwa, ambek, frustasi ku proyek sorangan atawa ku kahayang pikeun ngarti hiji hal, naek ka tingkat nu leuwih luhur (dina lingkungan sosial) atawa ka tingkat batur. Ngadadak ragrag tina ilusi jeung kahayang. Sieun teu dianggap.

Ngalamunconto sareng lift dina impian

Di handap ieu kuring ngalaporkeun sababaraha impian tina arsip kuring (sareng komentar ringkes kuring) dimana simbol lift muncul dina impian :

Tempo_ogé: Ngimpi utah Harti utah dina impian

Peuting ieu kuring ngimpi kuring aya dina lift jeung gadis kuring geus jeung opat taun.

Lift éta transparan, kabeh kaca jeung dina titik nu tangtu, nalika urang naek, urang geus euweuh di wangunan, tapi di langit nu jadi kawas roller coaster, éta pikasieuneun jeung spektakuler, urang jadi luhur nepi ka bisa ngabedakeun nuansa béda biru tina laut jeung urang nangkeup silih sabab urang sieun.

Dina hiji waktos aya anu narik sapertos rem darurat sareng ujug-ujug kami dina pesawat sareng sadayana ngawadul nyarios " pilot gélo ngalakukeun hal anu gélo ieu " ( Silvia)

Impian tinangtu anu sigana nunjuk ramo indéks kana rasa teu aman yén hubungan ieu masih nyababkeun anjeun, dina " kakacauan " anu anjeun pikasieuneun tiasa dibawa kana kahirupan anjeun, tapi ogé dina atraksi tangtu pikeun sakabéh ieu: keur gadis, pikeun kaayaan kahayang jeung transgression, pikeun kamungkinan atawa kahayang pikeun mibanda sagalana jeung ngatur sagalana. The " rem darurat " mawa anjeun deui kanyataanana sarta ogé kana tanggung jawab anjeun salaku " pilot ". Panginten aya aspék anjeun anu henteu hoyong deui "gila".

Sakedap kuring ngimpi lift anu naék sareng nutup kuring sareng kuring sieun; Abdi gaduhAbdi nyarioskeun impian ieu sareng kuring ngagaduhan pencerahan anu aya hubunganana sareng kahirupan kuring.

Poé kamari kuring ngulang deui impian, ngan ukur angkat anu macét. Panginten kuring sieun yén hirup kuring bakal lirén, yén hal-hal bakal tetep statik sapertos ayeuna? Marni tiasa pasihan abdi? ( Jun -Ferrara)

Kamungkinan angkat anu diblokir ieu ngagambarkeun hiji hal anu ogé ngahalangan dina kahirupan anjeun, tapi henteu "sadayana" kahirupan anjeun, ngan ukur hiji aspék anu, ngagambarkeun, bahkan nyalira anjeun tiasa mendakanana. jeung, meureun, muka konci. Hal nu dimimitian lajeng ditinggalkeun, kahayang anjeun teu bisa minuhan, jsb.

Impian ieu salah sahiji aneh nu pernah kuring ngalaman. Abdi dina lift ngadadak murag.

Émosi adrenalin anu kuat, tapi ogé sieun pisan. Angkatna dugi ka taneuh sareng sigana mumbul naék, nalika angkat naék kuring laun-laun ngajauhan tina lift ningali ti luar ti kajauhan (ngan mobilna, sésana poék sadayana) dugi ka lantai luhur, teras bari ragrag deui ka handap kuring progressively ngadeukeutan nepi ka kuring manggihan diri di jero salila ragrag sejen, jeung saterusna pikeun 3-4 rebounds.

Sigana sigana aneh mun anjeun, tapi sanggeus ngalakukeun eta tilu kali kuring ngamimitian. resep pisan. (Luca- Cortona)

Impian anu pikaresepeun sareng khusus. Anjeun tiasa naros ka diri upami hirup anjeun ogé tunduk kana kontras anu kuat ieu, upami anjeun robih

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.