Kakandungan dina impian. Ngimpi keur kakandungan

 Kakandungan dina impian. Ngimpi keur kakandungan

Arthur Williams

Daptar eusi

Kakandungan dina impian mangrupikeun simbol kasuburan sareng kamungkinan-kamungkinan anyar anu dewasa sareng tiasa turun tina tingkat kahayang sareng kabutuhan kana kanyataan anu objektif. Hayu urang manggihan dina artikel ieu kumaha ngalamun keur reuneuh nyetél poténsi hareup gerak, bisa ngakibatkeun cara anyar keur mahluk atawa ngarojong urang dina ngalengkepan hiji hal nu deukeut jeung haté urang.

Révisi katilu tina artikel anu dirobih sareng dilegakeun kalayan tambihan gambar impian énggal (Januari 2017).

kakandungan dina impian

Harti kandungan dina impian dipatalikeun jeung parobahan yén éta bisa lumangsung dina ngalamun jeung kanyataanana.

Parobahan nu bisa disusud deui ka:

  • fase anyar ayana
  • évolusi psikis jeung aspék anyar diri
  • kematangan anyar
  • kualitas jeung sumber daya anyar

Ngimpi ngeunaan kakandungan ngagambarkeun momen inkubasi parobahan ieu sareng akibatna pikiran, kahayang, poténsi anu nyambung ka tingkat pangalaman anyar anu, ngaliwatan impian, janten diaksés ku pemimpi.

Kakandungan di ngimpi bisa nunjukkeun periode antosan diperlukeun pikeun " incubate " (dewasa, mawa ka hareup) parobahan, fase hirup, proyék a.

Kumaha nyebutkeun yén ngimpi kakandunganaeternus, anak batin nu teu dipikawanoh ku pemimpi jeung ngalalaworakeun.

Mindeng barudak maot ieu hirup deui mujijat lamun urang perhatikeun aranjeunna sahingga némbongkeun kakuatan sarta lalawanan Jiwa psikis ieu anu mendakan sarébu cara anu béda pikeun nampilkeun diri dina impian sareng narik perhatian anu ngalamun.

Upami anu ngalamun leres-leres reuneuh ngimpi ieu tiasa nyababkeun kasieunana pikeun

16. Ngimpi keur reuneuh dina ménopause yén dina kudu ngalahirkeun, ngalahirkeun (ngaluarkeun) Puer aeternus anak batin anu, sapanjang hirup awéwé, geus meureun. geus disisihkeun jeung dilalaworakeun keur ngurus batur (kulawarga, anak sajati) .

Lamun rumasa geus maju teuing umurna kacida kuatna ,lamun rumasa teu jadi" katuhu" umur keur kakandungan prevails , ngimpi bisa ngaluarkeun mamang pingsan ngeunaan kamampuhan sarta kakuatan hiji jalma.

17. Ngimpi hamil tanpa bapa

nuduhkeun kurangna énergi maskulin nu bisa jadi mangpaat pikeun ngudag kahayang hiji.

Energi maskulin mangrupa aspék kapribadian numbu ka kakuatan.jeung tekad, kamampuhan pikeun fokus kana tujuan hiji tanpa nyerah.

Nu ngalamun kudu sadar kana kahayang nu ngaduruk dina jero dirina tapi ogé kalemahan dirina, kurangna kapercayaan jeung tekad.

Ngimpi ieu ogé tiasa dihubungkeun sareng henteuna titik rujukan sareng dukungan dina waktos peryogi sareng transformasi.

18. Ngimpi kakandungan sareng mantan kabogohna

hartosna aya hal masih pending dina hubungan ieu atawa yén sababaraha qualities milik urut kabogoh bisa empowering pikeun ngalamun tur bisa nyaimbangkeun Tret karakter dirina. Ku sabab kitu maranehna kudu ngarobah jero dirina jeung " dilahirkeun " kana kahirupan anyar.

19. Ngalamun keur kakandungan jeung budak kuring resep

sering ngimpi- akibat tina kahayang seksual sareng minat jalma éta. Nu pingsan nembongkeun " konsékuansi " tina hubungan intim, sarta parobahan hirup.

The ngimpi ngora kadang ngabejaan ngimpi ieu kalawan sumanget jeung romantisme, sabab maranéhna ngalaman cinta jeung hubungan pasangan. Gambar ieu bisa dianggap tanda mimiti kahayang pikeun kamerdikaan ti kulawarga jeung kadewasaan.

Pikeun awéwé umur séjén ngimpi bisa boga pangaruh deterrent, atawa nunjukkeun kahayang nyata. boga hubungan jeung nabalukarna.

Najan kitu, teu kudu poho yén budak manéhna resep dina impian bisa jadi simbol kualitas nu ngalamun butuh, nu bisa mempermudah mecenghulna bagian anyar tina dirina atawa transisi tina hiji. fase ka hareup. 'hirup séjén.

20. Ngimpi keur kakandungan jeung kabogoh abdi

bisa ngagambarkeun kahayang nyata kakandungan atawa sieun ieu. Émosi anu dirasakeun bakal masihan arah kana impian.

Éta ogé tiasa nunjukkeun proyek umum pasangan anu nuju dewasa.

21. Ngimpi kakandungan tambahan uterus

hartina nempatkeun tanaga dina tempat anu salah, konsentrasi kakuatan jeung kahayang dina kagiatan jeung proyek anu ditakdirkeun gagal ti awal. Sinyal " kahayang buta" dipegatkeun tina rasionalitas naon waé anu tiasa nyababkeun karusakan sareng bakal nyeri pisan hudang.

22. Ngimpi ibu hamil

ningali aranjeunna, ngahubungkeun sareng ngobrol sareng aranjeunna nunjukkeun poténsi transformatif anu aya dina pemimpi, lingkunganana atanapi dina kaayaan anu anjeunna alami.

Impian ieu tiasa janten pesen konfirmasi tina sababaraha tindakan anu dilakukeun atawa tanda pangjurung jeung patalina jeung réa-réa jeung kréatipitas.

Bisa ogé nuduhkeun bagian-bagian diri nu aya.ngarobah jeung mekar nuturkeun kanyataan anyar nu ngalamun.

23. Ngimpi awewe hamil dipikawanoh

contona, ngimpi kakandungan babaturan, ngimpi kakandungan adina , ngalamun kakandungan baraya atawa kenalan basajan, disambungkeun ka kualitas nyata jalma nu pingsan ngagambarkeun salaku "pinuh " tina kemungkinan keur ngalamun, kualitas. mertimbangkeun, pikeun ngahijikeun, pikeun transformasi ambéh maranéhanana jadi diaksés ku sistem psikologis hiji urang.

Penting pikeun muhasabah aspék-aspék ieu iraha wae kakandungan dina impian highlights jalma anjeun terang ciri ogé. .

Tapi impian nu sarua bisa tetep dina tingkat obyektif murni, nunjukkeun parobahan ditanggap dina jalma hamil tina impian, parobahan nu ngalamun kudu sadar.

24. Ngalamun tina indung nu keur kakandungan    Ngimpi kakandungan indung

bisa dihartikeun ku dua cara (anu bisa hirup babarengan):

  • perubahan jeung transformasi nu keur lumangsung dina indung sabenerna hiji jeung anu sinyalna nu ngalamun kudu diajar mikawanoh sarta narima.
  • hiji évolusi jeung parobahan dina " indung" aspék diri, atawa dina bagian tina kapribadian hiji disambungkeun ka archetype indung, bagian anu ngébréhkeun insting indung, nyaéta, kamampuhan pikeun ngorbankeun diri pikeun batur atawa pikeun hiji sabab, kamampuhan pikeun ngajaga diri jeung batur.

Kakandungan dina impian lalaki

25. Ngimpi jadi " hamil "      Jadi lalaki jeung ngimpi hamil

teu anéh atawa luar biasa. Sakumaha anu sering kajadian pikeun awéwé, éta nyambung ka hiji poténsi kréatif anu pulih aspék receptivity has feminin sareng ngahijikeun aranjeunna kalayan tekad sareng kamampuan pikeun ngudag tujuan sorangan tina archetype maskulin.

Kombinasi simbolis anu unggul.

Éta mangrupikeun impian anu saé anu positip anu, upami aranjeunna ngagumkeun anu ngalamun, ampir sok ngantunkeun anjeunna ku perasaan euforia, hiburan, kamungkinan.

26 Ngimpi kakandungan pamajikan    Ngimpi kabogoh reuneuh

sering ngagambarkeun rasa sieun kakandungan nu sabenerna, utamana lamun nu ngalamun nyaho yen manehna teu make pancegahan salila ngalakukeun seksual.

Tapi bisa. ogé nuduhkeun parobahan anu dirasakeun dina pamajikan atawa kabogoh, hiji hal anu masih kénéh can bisa méré ngaran, anu can écés naon anu bakal ngakibatkeun.

Mun ieu kakandungan dina impian Ditampi sareng ditampi ku pemimpi tiasa ngawakilan proyék umum, sedengkeun upami hariwang sareng kasieunan tiasa nyababkeun persépsi pingsan tina parobihan atanapi angkat.pamajikan atawa kabogoh.

Kakandungan dina impian pamajikan atawa kabogohna ogé bisa nunjukkeun kahayangna pikeun nanggung tanggung jawab ka dirina atawa pikeun nyiptakeun kulawarga.

27. Ngimpi kakandungan anu kaganggu    Ngimpi kakandungan sareng kaleungitan orok

mangrupikeun simbol anu bakal dianalisis langkung jero dina tulisan anu bakal datang ngeunaan aborsi dina impian.

Gambar ieu mangrupikeun métafora tina hudang anu ngadadak tina impian sareng kahayang, gangguan ngadadak tina proyék anu dijalankeun, ideu anu ditaksir pikaresepeun sareng berbuah anu henteu didukung ku kanyataan, anu henteu mekar, henteu dewasa sareng henteu tiasa " dilahirkeun"

28. Ngimpi kaleungitan getih nalika kakandungan    Ngimpi hamil sareng kaleungitan getih

bisa nunjukkeun leungitna kakuatan sareng kayakinan dina ngadukung naon anu anjeun percanten. Leungitna tanaga anu ogé tiasa dikaitkeun sareng kalemahan fisik anu nyata sareng anu ngenalkeun téma kahariwang kakandungan dina impian awéwé anu leres-leres hamil.

29. Ngimpi kakandungan anu haid     Ngimpi haid. dina kakandungan

nembongkeun dua hal irreconcilable anu sakuduna nyieun ngalamun ngeunteung. Panginten anjeunna nyanghareupan parobihan anu penting tanpa kaayaan anu pas pikeun kajantenan, panginten anjeunna ngudag tujuan tanpa gaduh alat atanapi tanpa ngalakukeunparobahan nu nyukupan sangkan bisa diwujudkeun.

Haid dina impénan ogé bisa nuduhkeun leungitna tanaga (percanten atawa harepan kana naon anu dipikahayang) alatan kurangna kakuatan atawa pangaruh luar.

30. Ngimpi kakandungan kembar   Ngimpi kakandungan kembar

Ngimpi mawa dua atawa leuwih anak kembar dina kandungan menyimpulkan kana multiplikasi kamungkinan pikeun ngahontal hiji hal, atawa alternatif-alternatif anu mungkin. kalungguhan tina réfléksi atawa tina évolusi pribadi.

Nunjukkeun mecenghulna dua aspék sinkronis tina kapribadian, nu TEU konflik.

31. Ngimpi keur kakandungan ku triplets

Aya tilu kamungkinan anu béda pikeun nuturkeun sareng meunteun.

Tapi nalika jumlah kembar nambahan, simbolisme unggal angka ogé kedah dipertimbangkeun, contona:

32. Ngimpi reuneuh ku quadruplets

angka opat bakal alluded kana kamampuhan pikiran rasional jeung uninga kumaha narima warta (lahir) ngandelkeun akal sehat sarta rasa tanggung jawab.

Proyék anyar anu dilambangkan ku quadruplets mangrupikeun hal anu dilahirkeun tina konkret sareng rasionalitas.

Kakandungan dina impian sareng umur

Aya seueur impian dimana kakandungan dipatalikeun sareng umur. Anu sering ditaroskeun perkawis :

33. Ngalamunhamil dina umur 13    Ngimpi hamil dina umur 50 atawa 60.

Kalayan seueur umur antara dua ekstrim

Patarosan anu nunjukkeun rasa panasaran pikeun umur dimana awéwé éta henteu acan siap gaduh anak atanapi henteu subur deui.

Henteu aya aturan anu diterapkeun sacara buta kana sagala rupa umur, tapi parantos diperhatoskeun yén kakandungan dina impian awéwé ngora pisan sering ngarujuk kana fase kahirupan anyar anu aya hubunganana sareng kamekaran sareng kadewasaanna, atanapi nepi ka mecenghulna aspék-aspék anyar tina kapribadianna anu keur ngawujud.

Sedengkeun kakandungan dina impian wanoja déwasa anu dina bagian kadua hirupna mindeng nuduhkeun mecenghulna Puer Aeternus, inkubasi tina aspék ieu diri nu kudu " dilahirkeun " ka kasadaran tina ngalamun, atawa kana parobahan tangtu dina kahirupan dirina atawa proyek dimimitian.

Tapi dina sagala umur di mana hiji impian keur reuneuh, mimiti sagala ngimpi kudu ditempo pikeun sambungan jeung simbol lianna sarta émosi eta ngabalukarkeun. kakandungan

Malah bulan-bulan kakandungan gampang diinget nalika nyaritakeun impian. Salaku kakandungan ngimpi progresses, aranjeunna bakal allude kana kamajuan proyek, ka maturation gagasan atawa bagian anyar diri nepi ka momen parantosan,dina ahir inkubasi sarta dina kalahiran "anyar"

Nanging, harti impian ieu ogé bisa disambungkeun kana simbolisme angka nu inget . Contona :

35. Ngimpi reuneuh 3 bulan

bakal menyinggung aspek kréatipitas jeung ékspansi anu muncul

36. Ngalamun reuneuh 4 bulan

naon anu dipiharep sareng dicita-citakeun nyaéta akar sareng bentukna kalayan soliditas sareng konkrit

37. Ngimpi reuneuh 5 bulan

dikaitkeun sareng parobahan anu lumangsung dina awak, tapi ogé dina kahirupan ngimpi urang, nepi ka kudu narima jeung ningali "naturalness" na

38. Ngimpi keur hamil 7 bulan, jsb.

bisa nuduhkeun narima kana kaayaan anyar, motivasi, sakapeung sumanget, ngarasa rasa "kasampurnaan" jeung réngsé

Impian kakandungan ibu hamil

Kakandungan di impian ibu hamil sering pisan umum tur ngagambarkeun prosés fisik lumangsung. Ngimpi nalika kakandungan mangrupikeun impian anu hariwang anu nampilkeun masalah dina tingkat anu béda sapertos dina gambar anu dijelaskeun di luhur ngeunaan impian kaleungitan getih ti daérah intim. kakandungan dina kamajuan jeung nu bener bisa antisipasi leungitna getih nyata jeung teu kudu underestimated.

Sawaktos kakandunganawéwé tunduk kana tegangan pisan kuat. Parobahan dina awakna saluyu jeung jenis regression nu ngakibatkeun manehna relive konflik sarua jeung frustrations manehna ngalaman jeung indungna sorangan dina waktu éta.

Dina waktu nu sarua, anak éta awéwé mawa dina rahim manéhna jadi depository tina projections positip atawa négatif na, udagan investasi libidinal nu ngagambarkeun citra diri na.

Anak ngagambarkeun dirina sorangan " alus " Diri ( numbu ka ditampa, cinta, harepan, kahayang) atawa sorangan " goréng " diri sorangan (numbu ka kanyahoan, sieun, tampikan) sarta ieu bakal nyandak dina wujud dina impian na.

Impian dilakukeun dina rupa-rupa tahap kakandungan

Tahap kakandungan anu béda-béda tiasa nyababkeun impian anu béda:

  • trimester kahiji: ngimpi anu aya hubunganana sareng sieun kaguguran sareng terminasi kakandungan,
  • trimester kadua : simbol numbu ka konflik disebut tadi (contona ngimpi teu keur kakandungan deui , atawa ngimpi teu keur kakandungan deui. bisa ngagerakkeun )
  • trimester katilu : ngimpi nu bisa dihubungkeun jeung kaayaan nyata ingetan cai jeung bareuh jeung ka blunting tina émosi fokus kana kaayaan sorangan ( ngimpi nu aya cai, ngimpi nu jadi ngimpina jeung ngimpi maot).

Sababaraha impian has salempang awéwé difungsina pikeun " ngabiasakeun " jeung " narima " naon nu bakal, sagampil kajadian dina kanyataanana jeung kakandungan nyata.

Kakandungan dina impian Topik:

Simbolisme kakandungan dina impian

The kakandungan dina impian jaman baheula digambarkeun pikeun duanana sexes omen tina hiji hal anu, gumantung kana situasi jeung momen, bisa jadi positip atawa négatif.

Kanggo Artemidorus éta simbol kompensasi: lamun aya kakurangan atawa kabutuhan dina kahirupan pemimpi, éta bakal dieusian, mun gantina aya kaayaanana, éta bakal

Jadi kakandungan dina impian digambarkeun méré atawa nyokot jauh nurutkeun takdir pribadi. kana hasil ieu, atawa naon anu dilahirkeun:

  • a putri diprediksi kabagjaan
  • a putra nasib goréng pikeun masalah

Jadi urang ngarti yén interpretasi kuna kapangaruhan ku gagasan kakandungan nyata jeung datangna konsékuansi tina hiji individu anyar dina kahirupan.

Hal ieu ngabalukarkeun kabagjaan, tapi leuwih mindeng disebut masalah finansial, survival jeung tanggung jawab.

Kakandungan dina impian salaku pesen ti awak

Dina interpretasi populér kakandungan dina impian disambungkeun kana kahayang pikeun kaayaanana.kakandungan anu maca sinyal négatif jeung nu ngagambarkeun sakabéh kahariwang maranéhanana.

39. Ngimpi huntu ragrag nalika kakandungan

huntu ragrag kaluar dina impian numbu ka moments kahariwang jeung sieun. Kaleungitan hiji hal atanapi batur, dina hal ieu anu sieun nyaéta kaleungitan orok anu teu kuat pikeun ngalahirkeun kakandungan, gaduh masalah anu serius.

Ieu mangrupikeun impian anu tiasa sinyal pisan. kaayaan kuat kahariwang , nu bisa muncul di handap kulawarga atawa masalah fisik.

40. Ngimpi seuneu nalika kakandungan

ngahubungkeun jeung repressed emosi ambek, jeung kurangna narima kaayaan hiji. jeung kasusah dina nahan kanyeri kakandungan.

Bisa nuduhkeun kaduruk nyata deet atawa jero, radang awak.

41. Ngimpi ngaluarkeun getih nalika kakandungan

oge ngimpi ieu ngagambarkeun kahariwang nu ngalamun, sieun gangguan kakandungan, atawa kalemahan nyata jeung anemia

Tempo_ogé: Cangkang dina impian Naon hartosna impian cangkang

Bisa sinyal sateuacanna masalah nyata atawa leungitna getih jadi salawasna alus pikeun dipariksa.

42. Ngimpi oray reuneuh

seueurna anu teu dihaja sareng sumber kasieunan mangrupikeun ekspresi kasieun anu paling hébat ti ibu hamil, sieun pangaruh négatip, atanapi sabab éksternal anu tiasa mangaruhan kamajuan diri. kakandungan jeung kaséhatan tianak.

Dina sababaraha kasus bisa nunjukkeun kahayang seksual anu teu puas.

43. Ngimpi beurit nalika kakandungan    Ngimpi cacing nalika kakandungan

kawas di luhur ngeunaan sieun jeung pangaruh éksternal négatip, tapi ogé bisa disambungkeun kana kaayaan stress exaggerated jeung kahariwang nu ngabalukarkeun rumination konstan pikiran obsesip, " hideung" pikiran, pikiran négatip.

Kakandungan dina impian  Sababaraha conto impian

Impian di handap ieu anu nunjukkeun simbol kakandungan dina impian dicandak tina arsip impian kuring sareng mangrupikeun didamel ku awewe sareng budak awewe anu TEU reuneuh, salah sahijina didamel ku lalaki.

Impian anu pondok sareng umum pisan dimana seueur pamiarsa bakal tiasa mikawanoh diri.

Waleran abdi tiasa ngabantosan anjeun langkung ngartos naon anu parantos diomongkeun ngeunaan masalah kakandungan dina impian:

Ieu mangrupikeun impian anu paling anéh anu kuring kantos kantos. kungsi: Kuring ieu expecting anak! Masalahna, AING LALAKI! Abdi ngagaduhan beuteung ageung sareng sababaraha baraya sumping ka kuring di bumi. Naon hartina?

Sanajan anjeun lalaki, ngimpi ngarep-ngarep budak hartina boga hal anyar dina inkubasi anu kudu " dilahirkeun" dina kanyataanana. Panginten ideu énggal, cara hirup anu béda, parobahan anu diumumkeun.

Naon hartosna upami sering ngimpi ningali awéwéhamil?

Ngimpi ningali ibu hamil nunjukkeun " anyar " anu tos aya dina gestation di jero anjeun sareng anu kedah diwujudkeun. Parobahan jeung évolusi dina karakter anjeun sarta ogé dina kahirupan anjeun.

Naon hartina ngimpi keur kakandungan? Abdi leres-leres ngimpi yén kuring ningali beuteung kuring sareng ngusapan éta…. tapi kuring teu hayang boga anak pisan! Naha lajeng ngimpi ieu? Marni, tulung atuh!

Kakandungan téh momen nungguan anu samemeh " kalahiran" (tina batur atawa hiji hal). Kakandungan dina impian ngimpi bisa ngagambarkeun gestation tina hal anu anjeun bawa dina diri anjeun.

Éta panginten panginten anu hoyong dikenal sareng mendakan wujud atanapi kahayang anu hoyong diwujudkeun. Impian ogé tiasa nunjukkeun kana proyék anu anjeun " dipikacinta" .

Salajengna, upami awak anjeun siap gaduh murangkalih, kamungkinan ogé yén subconscious anjeun nunjukkeun yén anjeun hoyong naluriah. ngalahirkeun yén anjeun mungkir dina tingkat kasadaran.

Ieu impian kuring ngulang deui: ngimpi " sieun " keur kakandungan. Naon hartosna?

Kamungkinan sieun kakandungan dina impian ngagambarkeun kasieun anjeun yén hal dina kahirupan anjeun bakal robih sareng anjeun bakal mendakan diri anjeun kapaksa nanggung tanggung jawab anu anjeun laksanakeun. teu rumasa acan siap.

Kuring ngimpi eta milikbatur sapagawean éta hamil , sarta geus diasupkeun kana bulan kadua kakandungan jeung nu kembar bakal dilahirkeun! Kuring ngajawab yén éta teu mungkin sabab kabogohna teu hayang budak!

Sabenerna mah kabogoh batur kuring teu hayang budak, tapi kuring teu bisa mere harti impian ieu.

Coba pikirkeun kanyataan anjeun: naha aya anu "gesting " ayeuna sareng anu aya hubunganana sareng jalma ieu? Kembar anu bakal dilahirkeun tiasa ngagambarkeun parasaan anu bertentangan ngeunaan hiji hal anu narik anjeun sareng anu anjeun peryogikeun, tapi dina waktos anu sami nyingsieunan anjeun.

Budak lalaki anu henteu hoyong murangkalih sigana mangrupikeun aspék anjeun. manéhna hayang tetep anchored kana kapastian jeung concreteness sarta yén manéhna ngarasa ngan kateupastian dina "anyar".

Kuring ngimpi kuring hamil, ieu mah kahiji kalina kuring geus ngimpi ieu. . Abdi henteu kantos gaduh murangkalih sareng yuswa 32 taun, waktos ayeuna nuju kakandungan ka 2 bulan sareng kuring ngarasa kabagjaan anu ageung!!

Ngimpi hamil atanapi ngalahirkeun mangrupikeun lambang. tina hal anyar anu rék asup kana kahirupan, bisa mangrupa aspék anyar tina karakter sarta pakait jeung parobahan, atawa silaturahim anyar, cinta atawa proyek anu keur dilaksanakeun.

Dina hal ieu. bisa oge mikiran kahayang indung nu sabenerna, meureun nepi ka ayeuna tetep disumputkeun atawa teu dianggap.

Kuring ngimpi.Kuring kaleungitan getih, ngalakukeun tés kuring mendakan yén kuring hamil, kuring bagja pisan tapi rada hariwang sabab kuring henteu ngagaduhan padamelan anu pasti (masalah padamelan saluyu sareng kanyataan, tapi kanyataanna upami kuring hamil, kuring bakal jadi leuwih hariwang ngeunaan masalah gawé).

Sigana mah ngimpi kagelisahan jeung kasieun kana naon nu bakal datang pikeun anjeun, nuju hal-hal nu teu bisa diprediksi jeung nu teu gumantung ka anjeun. tiasa " jatuh ka anjeun " sareng nyababkeun parobahan drastis.

Kakandungan dina impian dina sudut pandang ieu janten hal anu langkung, anu tiasa ngabeuratkeun kaayaan atanapi nyumbang kana anu langkung ageung. kateupastian.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Sateuacan ninggalkeun kami

Pamaca anu dihormat, tulisan panjang ieu peryogi seueur padamelan. . Ieu mimitina ditulis 10 taun ka tukang sarta geus dirévisi sarta dimekarkeun pikeun ngagampangkeun maca jeung manggihan gambar nu mungkin geus ngimpi anjeun.

Inget yén pendapat anjeun wilujeng sumping sarta yén anjeun bisa nulis ka kuring dina koméntar sareng, upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nyarioskeun impian anjeun ngeunaan kakandungan.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun ngabales komitmen kuring kalayan kahadean leutik:

Bagikeun ARTIKEL

bahan: earning duit, kasuksésan sarta hasil beton di sawatara wewengkon. Tapi bisa allude kana kahayang pikeun kakandungan nyata .

Prinsip compensatory hadir dina kalolobaan impian hartina kakandungan dina impian bisa nunjukkeun kabutuhan pikeun procreate, panyorot. maturation awak, dorongan naluri pikeun hirup pangalaman ieu salaku éksprési jeung parantosan feminitas.

Kuring geus sababaraha kali encountered sambungan ieu kalawan kahayang nyata kakandungan dina impian awéwé kalayan umur. anu beda-beda ti 28 nepi ka 35 taun.

Éta impian dimana awak sigana nunjukkeun kasadiaan kana tugas anu ditugaskeun ku alam.

Impian anu nyorot fase anu lulus. jeung guratan jam biologis nu ngingetkeun awéwé ngeunaan fungsi kasuburan jeung réproduksi salaku aspék penting tina archetype bikang dewasa.

Kakandungan dina impian nu ngalibetkeun ngalamun jeung kahayang. kituna disambungkeun duanana kana kabutuhan awak pikeun minuhan fungsi nu eta diprogram, sarta tegangan nuju hiji métaforis " fullness " nu alludes kana kapuasan jeung timer realisasi.

Jeung kana kasadaran hiji " kasuburan " awak jeung pikiran nu ditarjamahkeun jadi kabuka sarta receptive kana naon hirup brings sarta ngabogaan kamampuhan pikeun elaborate.sarta transformasi pangalaman pikeun well-mahluk jeung maturation hiji.

Kakandungan dina impian pikeun Freud jeung Jung

Freud nganggap kakandungan dina impian salaku representasi tina kenangan jeung aspék nu patali jeung tukang ngalamun yén anjeunna kapaksa mawa sabudeureun (sakumaha kajadian pikeun beuteung reuneuh). Aspék anu ngabeuratkeun anjeunna sareng anu kedah ditinggalkeun.

Jung ngalegaan visi pembaharuan ieu ku cara ngaitkeun kana buah kakandungan dina impian: "Puer aeternus" simbol " anyar "Éta nyandak akar sareng tumuwuh dina jiwa pemimpi. Anjeunna boga pamadegan yén:

Anak anu bakal dilahirkeun nyaéta anak anu masih kénéh teu sadar. Anjeunna mangsa nu bakal datang masih dina poténsi "(C.G. Jung- Psychological type in Works vol. 6 Bollati Boringhieri To)

Kalimah ieu nyimpulkeun simbolisme kakandungan dina impian dianggap sasak pikeun realisasi. tina poténsi évolusionér manusa.

Kakandungan dina impian Gambar anu paling sering

Kakandungan dina impian mangrupikeun gambar anu sering pisan dina sagala umur (dimimitian ti rumaja) sareng tiasa. ogé muncul dina impian lalaki anu mindeng éra ku eta.

Dumasar anggapan yén kakandungan dina impian sok dihubungkeun jeung kurang leuwih sadar kahayang-kabutuhan nu keur dikedalkeun, hayu urang manggihan handap sababaraha paling gambarumum, tanpa hilap yén émosi anu dirasakeun bakal janten dasar pikeun nganalisis impian.

1. Ngimpi hamil

mangrupikeun gambaran kréatipitas, nuduhkeun hiji hal anu aya dina " gestation ” dina ngalamun, hiji hal anu bisa jadi kanyataan atawa anu bisa diwujudkeun.

Hal anu bisa ngarujuk kana hiji proyek anu dibayangkeun, direncanakeun, diharepkeun, ditalungtik anu nyokot bentuk atawa anu. keur ditransformasi , nu pindah tina "ide" kana realisasi na.

Ku sabab kitu, sanajan éksponén lalaki bisa ngimpi kakandungan.

Kakandungan dina impian ogé bisa ngarujuk kana kadewasaan bagian anyar tina diri, kana parobahan anu laun-laun ngadeukeutan.

2. Ngimpi keur kakandungan jeung ngarasakeun rasa bungah   Ngimpi keur kakandungan. dina "antisipasi amis"

nunjukkeun yén pemimpi SIAP pikeun parobahan sareng yén, sanaos anjeunna henteu ngagaduhan tujuan atanapi kahayang anu khusus, anjeunna gaduh kamampuan sareng kakuatan pikeun ngabagéakeun novelties, status. parobahan, kamungkinan anyar.

3. Ngimpi keur kakandungan tanpa beuteung

lamun salempang prevails, hartina numbu ka teu percaya jeung kurangna sarana: proyék jeung tujuan diudag tur teu dibagikeun, diteundeun. disumputkeun, atawa kurangna pakakas jeung kakuatan anu diperlukeun pikeun ngalaksanakeun naon anu dipikahayang.

Nalikasensasi ngimpi téh lightness jeung relief ngimpi nembongkeun kamampuhan pikeun kaluar tina skéma biasa, pikeun ngabebaskeun diri tina kabiasaan jeung ekspektasi batur, tanpa abandonning tujuan.

4. Ngimpi kakandungan anu picilakaeun    Ngimpi kakandungan anu sesah

nuduhkeun kasusah sareng halangan anu nangtung antara pemimpi sareng naon anu anjeunna hoyong laksanakeun; Bisa jadi gangguan éksternal anu kondisina, tapi ogé bisa jadi kurangna motivasi.

Kakuatan jeung kayakinan teu cukup nu nempatkeun hasil dina resiko, atawa nu nyieun hésé pikeun asup fase anyar kahirupan.

5. Ngimpi tes kakandungan positif

gambar ieu bisa mangrupa ekspresi kahayang nyata pikeun kakandungan (atawa sieun eta) jeung sensasi nu dirasakeun dina impian dimaksudkeun pikeun ngimbangan frustrations. tina kakandungan anu henteu sumping.

Bisa ngumumkeun parobahan anu bakal datang dina kahirupan pemimpi, tiasa janten tanda anu positip ngeunaan pilihan anu bakal dilakukeun.

6 Ngimpi tes kakandungan négatip

bisa ngagambarkeun kanyataan: displeasure keur kakandungan ekspektasi nu teu datang sarta nyorot malah leuwih kahayang ngalamun urang jeung sedih nya.

Atawa, sabalikna, bébas. nya tina sieun kakandungan teu dihoyongkeun sarta tetep cicing nya ambéh saré bisa neruskeun.

7. Ngimpi ngeunaankeur reuneuh jeung sieun

atawa ngarasa héran, teu percaya, putus asa nunjukkeun yén pemimpi teu siap pikeun parobahan nu nuju jalan hirupna ngadorong anjeunna.

Sugan aya Éta hal sareng pangalaman anu anjeunna kedah tumbuh sareng dewasa, tapi sistem diri primérna dijaga pisan sareng nganggap bahaya pikeun nyanghareupan kanyataan anu langkung nungtut.

Ieu mangrupikeun impian anu nunjukkeun konflik antara bagian psikis anu langkung dewasa sareng giat sareng bagian anu langkung pikasieuneun sareng biasa.

Konflik anu kumaha ogé nandaan awal prosés internal anu bakal ngakibatkeun transformasi anu sami.

8 Ngalamun anu teu dihoyongkeun. kakandungan    Ngimpi keur reuneuh jeung TEU hayang orok

bisa nunjukkeun transformasi nu teu acan " dipilih ", tujuan nu teu didefinisikeun atawa nu ngalibatkeun efek samping nu teu kaduga .

Nu ngalamun teu ngarasa bisa nanggung tanggung jawab pikeun parobahan manehna teu boga kakuatan pikeun ngalawan.

Makna dominan patali jeung sieun. tina nyanghareupan hal nu teu kanyahoan, sieun teu kanyahoan, teu ngarasa nepi ka kaayaan.

9. Ngimpi keur kakandungan jeung ceurik

Némbongkeun munculna karentanan nu teu diurus. jeung meureun ogé katiisan jeung kasedih nu datang beurangdikadalikeun jeung dipiceun.

Mungkin ieu ngimpi teh cerminan tina kakandungan nu sabenerna jeung sagala rasa nu aya hubunganana jeung nu teu bisa “bisa ” dikedalkeun (dina kakandungan kudu bagja “ maksa ”, kudu némbongkeun ka batur yén manéhna téh bagja jeung kasugemaan).

10. Ngimpi keur kakandungan jeung utah

Aya hal-hal anu geus diteken (amarah, kakeuheul, kateuadilan) anu kudu ditepikeun atawa meureun geus dikedalkeun kaleuleuwihi atawa telenges.

Tempo_ogé: Ngimpi jeruk Simbolisme sareng harti jeruk dina impian

Ieu gambar bisa nuduhkeun duanana kana situasi nu patali jeung gugatan obyektif ti keur kakandungan nyata jeung utah nu afflicts nu ngalamun (atawa sieun ieu) ti parasaan unexpressed nu kudu manggihan cara pikeun “ kaluar “.

11. Ngalamun keur hamil sarta ngabogaan ultrasound

hartina wanting pikeun pariksa kamajuan sarta arah katuhu tina proyék hiji, kudu pariksa naha maranéhna masih saluyu jeung pilihan awal atawa lamun cadangan kejutan.

Bisa ngagambarkeun kasieun nyata ibu hamil anu sieun sababaraha masalah.

12 . Ngimpi keur reuneuh jeung ngarasa orok move

mangrupakeun impian positif numbu ka évolusi parobahan dimimitian jeung realisasi tina naon anu diatur dina gerak jeung ngudag salaku kahayang.

Alami. ogé gambar ieu bisa boga sambungan akaayaan kakandungan nyata jeung ngagambarkeun kahayang nu ngalamun hariwang jeung hariwang ngeunaan immobility orok dina kandungan.

Hal ieu bisa nunjukkeun énergi " anak batin " jeung kabutuhan na. Nganyatakeun diri .

13. Ngimpi keur reuneuh jeung peupeus cai     Ngimpi keur reuneuh jeung ngalahirkeun

Dihubungkeun jeung sagala momen rusuh, sieun, kateupastian jeung sagala emosi nu aranjeunna miheulaan realisasi tina kahayang atawa parobahan.

Nu ngalamun kudu sadar naon awaits dirina jeung kabutuhan pikeun mikawanoh tanda-tanda jeung nanggung moments paling nangtang nu bakal ngakibatkeun dirina robah.

Ieu sarua jeung nyanghareupan karusuhan parobahan.

14. Ngimpi keur kakandungan jeung ngalahirkeun

ngagambarkeun sorotan hiji transformasi, minuhan hiji proyék, realisasi hiji tujuan, realisasi tina gagasan anu ngalamun geus dewasa sarta diteundeun dina dirina.

15. Ngimpi keur kakandungan jeung ngalahirkeun anak maot

nuduhkeun luntur tina hiji kahayang atawa realisasi ieu nu mana arah nu beda ti nu dipikahoyong tur miharep hiji.

Anak maot dina impian mangrupakeun simbol tina transformasi nu teu kajadian. , tina hiji novelty nu teu sadar.

Tapi anak maot oge bisa jadi simbol tina gagalna ngahubungan Puer.

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.