Ngimpi sasak Harti sasak jeung Parancah dina impian

 Ngimpi sasak Harti sasak jeung Parancah dina impian

Arthur Williams

Daptar eusi

Ngimpi sasak mangrupa impian anu penting sabab dipatalikeun jeung loba "lingkungan" kahirupan. Gambar tina sasak dina impian, solidity na, rasa kaamanan eta nawarkeun jeung kahayang atawa kudu meuntas eta, bakal nembongkeun kumaha ngalamun nungkulan passages ieu jeung sumber nu datang ka bantuan na. Di handapeun tulisan aya gambar impian anu béda sareng sasak sareng hartosna.

sasak dina impian

Ngalamun sasak hartina nyebrang-ngungkulan momen nu tangtu dina kahirupan, nyanghareupan kasusah, fase transisi ti hiji umur ka nu sejen, tina hiji kaayaan emosi ka sejen atawa confronting kaputusan pikeun nyieun.

Jeung, di hareupeun sasak dina impian hartina ngumpulkeun kakuatan pikeun meuntas kahirupan dimana kanyataanana ripples dina kasusah jeung halangan, dina masalah jeung konflik di luar jeung di jero diri. , poék saperti " kalangkang" tina jero pingsan jeung nu ngalamun ngarasa sieun maju.

Ngimpi sasak jeung DUA shores na bisa ngagambarkeun dua kaayaan mahluk, dua conflicting. kahayang, dua énergi psikik lawan, salah sahijina teu acan dipikawanoh tur digali.

Sasak nangtung leuwih hiji " kosong" nu ngagambarkeun sagala kanyahoan pikeun nungkulan, sieun, setbacks, ingabales harepan jeung aturan nu dibutuhkeun.

Ieu ngimpi numbu kagagalan jeung rasa kagagalan.

20. Ngimpi di handapeun sasak

nu ngalamun manehna bisa ngarasa aman tur ditangtayungan, tapi mangrupakeun nurun tina kabur ti kahirupan, ti kahirupan saméméhna dipilih (atawa nu batur geus dipilih pikeun manéhna), hartina néangan alternatif lengkep beda atawa nyerah (ku wasiat atawa ku kawajiban) sadaya. éta geus bagian tina kahirupan anjeun. Pikirkeun babasan:" Anjeunna cicing di handapeun sasak" pikeun nunjukkeun jalma anu teu boga bumi atanapi " tungtung di handapeun sasak" nalika aya anu teu gaduh nanaon.

21 Ngimpi sasak batu

ngagambarkeun hiji hal anu padet sareng terstruktur, upami éta mangrupikeun proyék anu bakal dilaksanakeun bakal masihan jaminan anu suksés, upami éta mangrupikeun jalan anu ditempuh ku pemimpi, anjeunna ngagaduhan kualitas anu diperyogikeun. nepi ka ahir, upama aya usaha pikeun ngahijikeun deui sababaraha urang atawa ngalempengkeun jiwa, sasak batu nuduhkeun kajayaan jeung katengtreman.

22. Ngimpi sasak kai

Semuna tina kai. sasak mangaruhan harti jeung ngagambarkeun sarana jeung sumber daya nu ngalamun ngabogaan pikeun ngahontal hiji tujuan, kasempetan jeung precision jeung nu maranéhanana dipaké.

Contona: lamun sasak kai dina impian padet tur cocog sésana. tina lingkungan ngimpi (misalna leuweung, aliran, solokan a) hartina étapemimpi adaptasi jeung realitas jeung neruskeun kalawan prudence sarta tanpa lamunan ngeunaan hasil nu mustahil.

Lamun, sabalikna, sasak kai geus kolot, ruksak, bobrok atawa lokasina di tempat bahaya jeung improbable (misalna hiji meuntas badag. walungan) nu ngalamun téh sugan néangan hasilna sarua teu mungkin ngandelkeun sarana kawates teu cocog jeung kaayaan.

23. Ngimpi sasak super modern

mangrupa gambaran harepan , sumanget, tina ambisi. Nu ngalamun teu sieun ku kanyataan nu hirupna jeung teu sieun kahareup.

24. Ngimpi sasak kuno

ningali atawa meuntas hartina ngandelkeun pondasi kapribadian. : jaman baheula, akar anggota kulawarga, nilai-nilai nu geus terpadu salila tumuwuhna. Sadaya aspék anu tiasa janten pitulung sareng sumber anu berharga pikeun anu disanghareupan ku pemimpi, naha éta kasusah atanapi fase transisi. Éta gambar anu ogé tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun ngémutan masa lalu, kenangan, nilai.

25. Ngalamun sasak Jepang

mangrupikeun gambar kaéndahan sareng kaéndahan anu (sering) diinget. kenangan nyata tina ngalamun, akibatna eta bisa nunjukkeun moments tepat hirupna jeung kudu marios aranjeunna, ngolah aranjeunna sarta manggihan konci pikeun hadir-Na atawa kudu nyanghareupan fase na passages tenang, lalaunan, keur dipandu.tina intuisi sareng tekad.

26. Ngimpi sasak Tibét anu heureut, teu stabil, gantung dina jurang mangrupikeun gambar simbolis tina momen anu susah, tina resiko anu dijalankeun, tina fase petikan anu nungtut.

Nanging, sasak Tibét ngajamin jalanna siga sasak-sasak séjénna, ngan ukur sual kudu wani nyebrang, boga iman, ngajalankeun resiko éta. Di dieu gambar simbolis janten langkung jelas sareng nunjukkeun kamungkinan yén, sanaos dina kaayaan anu picilakaeun, tiasa direbut sareng tiasa kéngingkeun kahadean.

27. Ngimpi sasak Brooklyn   Ngalamun Golden Gate atawa sasak kawentar sejenna sarta dipikawanoh

brings mun terang kahayang, impian, harepan numbu ka naon eta sasak ngagambarkeun keur ngalamun.

Sasak kawentar dina impian mangrupakeun simbol kota husus, aranjeunna nunjukkeun kahirupan béda atawa kenangan. numbu ka eta kota.

28. Ngimpi sasak

nyaeta gambaran anu jelas pisan sering dipatalikeun jeung kahayang pikeun dicumponan atawa hubungan.

Tempo_ogé: Ngimpi peti mati Harti peti peti dina impian

Buka jeung handap. eta mangrupa uleman pikeun lumangsungna, ditutup sarta diangkat, mangrupa eureun dibuktikeun tur irrevocable.

Bisa mibanda simbolisme seksual sarta ngagambarkeun kasadiaan atawa panutupanana pasangan urang.

29. Ngimpi parancah

nyaéta simbol tina struktur samentara nu ngarojong ngalamun dina momen tangtu hirupna. Hiji rojongan éksternaldiwangun ku bantuan beton ti batur atawa internal diwangun ku nilai, sumberdaya (kaasup spiritual) jeung harepan nu ngajamin lalawanan dina adversity, solidity jeung kasuksésan proyék na. Ieu bisa nunjukkeun kadali diri.

Tangtosna, upami Parancah goyah kusabab henteu dirakit atanapi dipasang dina konstruksi anu kedah dirojong, atanapi upami runtuh, hartosna impian bakal sabalikna. arah: kurangna sumber daya, imprudence, henteu mampuh pikeun evaluate sarana sadia tur ngagunakeun eta kalawan bener.

30. Ngimpi darmaga

nu asup ka laut, kana walungan atawa kana a danau ngagambarkeun pikeun pemimpi kamungkinan aman Ngalanglang sababaraha aspék dasar mahluk, sababaraha aspék kahirupan hiji, sababaraha aspék dunya emosi hiji.

Ieu sarua jeung ngalaksanakeun hiji nurun tina tés, cara laun. pendekatan hal penting, tapi nu meureun salah sieun atawa nu teu wawuh jeung. Éta ogé bisa jadi simbol perpisahan, detasement tina hiji hal atawa batur.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Anjeun boga impian nu intrik. Anjeun sareng hoyong terang upami anjeunna mawa pesen pikeun anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER tina Guide1600 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta GABUNGAN AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun kami

Dear pemimpi, ngalamun sasak pisan umum sareng upami anjeun aya dina halaman ieu panginten éta ogé kajantenan ka anjeun.

Kuring nganggap sasak éta struktur anu luar biasa sareng pikaresepeun, kuring resep nyerat ngeunaan éta sareng kuring ngarepkeun maca ngeunaan éta mangpaat sareng pikaresepeun pikeun anjeun.

Tapi upami anjeun henteu mendakan naon anu anjeun pikahoyong. Anjeun milarian sareng anjeun gaduh impian khusus kalayan simbol sasak émut yén anjeun tiasa masangkeunana di dieu dina koméntar dina tulisan sareng kuring bakal ngawaler anjeun.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka kuring upami anjeun hoyong. Diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan kuring nyebarkeun kecap ayeuna karya kuring

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

bahaya, tapi nalika strukturna teguh sareng gembleng, pemimpi terang yén anjeunna ditangtayungan ku " kosong " sareng terang yén petikan éta mungkin, anu saurang tiasa nyandak hiji léngkah teras anu sanés sareng anu sanés, ngatasi kasieun sareng sahingga neraskeun ka garis finish nu anyar nu awaits anjeunna saluareun.

Paliwatan ti hiji sisi sasak ka séjén presupposes a saméméh jeung sanggeus nu sipatna fase signifikan tina hiji lalampahan nu ngalamun kudu ngalengkepan.

Ngimpi sasak Symbolism

The symbolism sasak geus kuno jeung nyebar di unggal budaya jeung ngagambarkeun union jeung rekonsiliasi:

  • sasak katumbiri ngahijikeun bumi jeung langit, (materi jeung roh),
  • sasak lingga ngahijikeun jalu jeung awewe,
  • sasak waktu ngahijikeun waktu nu beda. kahirupan manusa
  • Pantiff (tina basa Latin pontĭfex -fĭcis i.e. bridge-to-do) ngahijikeun sadaya umat anu satia dina agama Katolik

Tapi simbol tina sasak di luhur sadayana numbu ka lalampahan initiatory.

Saban pahlawan ngahargaan diri sooner atanapi engké kudu nungkulan téma " passage ".

A petikan anu mindeng lumangsung antara dungeons, torowongan, guha jeung leuweung tapi, sagampil mindeng, némbongan salaku sasak impervious nu naék luhureun jurang jeung nu nunjukeun manehna jalan, nawarkeun anjeunna kamungkinan pangaweruh, conciliation, tapi luhureun sakabeh ngidinan Anjeun pikeun nungkulan étawatesna.

Legenda ngeunaan " sasak Iblis" geus ilahar pisan, ti baheula  eta geus turun ka urang dina versi béda dihijikeun ku tawaran Iblis pikeun ngawangun sasak nanyakeun salaku a upeti jiwa munggaran nu crosses eta.

Di dieu sasak expresses sagala potensi na bahaya sarta kanyahoan: nyebrang sasak hartina bade kana leungeun Iblis , i.e. confronting kanyahoan jeung datang ka istilah jeung sagala aspek paling renegade jeung pikasieuneun diri, sabab Iblis dina impian ngagambarkeun sakabeh instansi tina Jungian Kalangkang, bagian renegade tina kapribadian.

Narima tantangan hartina meunang sieun, nyanghareupan monster batin hiji urang jeung, meureun, settle konflik.

Meuntas sasak mangrupakeun simbol kameunangan nu bakal mawa parobahan, kadewasaan, hiji mangsa nu bakal datang béda nu jadi mungkin jeung kamungkinan anyar pikeun kasaimbangan, conciliation, évolusi.

Ngalamun Sasak Harti

Harti sasak dina impian dumasar kana dua aspék dasar:

  • PASSAGE ti dua wilayah anu sabalikna.
  • UNION dua téritori sabalikna

Eling nyaéta wilayah anu dipikanyaho sareng katampa sedengkeun anu muncul di luar sasak nyaéta wilayah sabalikna anu dihubungkeun sareng masa depan. ka kanyahoan jeung kana aspék disowned tina Diri.

Tapi ogé aspék sasak dina impian bakalPertimbangkeun: padet sareng kuat atanapi bobrok sareng teu aman bakal ngagambarkeun kakuatan sareng motivasi pemimpi, sumber dayana, kasempetan pikeun neraskeun, kaayaan anu langkung saé.

Harti sasak dina impian kedah janten nyambung ka:

  • ngahijikeun lawanna
  • liwat ti hiji fase ka nu sejen
  • ritus petikan
  • petikan ti hiji kaayaan emosi
  • transisi
  • ngungkulan kasieun jeung inhibisi
  • ngungkulan halangan
  • keputusan pikeun nyieun
  • tujuan pikeun ngahontal
  • bahaya pikeun diungkulan
  • aspék murtad
  • aspék diri pikeun nyaho
  • jalur batin

Ngimpi sasak   30 Gambar impian

1. Ngimpi sasak

ningali sasak béda pikeun meuntas atawa boga tempoan hawa di antarana bisa ngagambarkeun runtuyan halangan pikeun nungkulan atawa rupa-rupa fase proyék nu bakal dilaksanakeun. Tapi gambar ogé tiasa gaduh nilai anu ngadorong sareng mastikeun jalan anu parantos dicandak.

Sasak dina impian ogé tiasa nunjukkeun kabutuhan " ngahijikeun" tinimbang ngabagi, pikeun milari jalan anu leres. nungkulan unggal kaayaan jeung unggal jalma.

Contona: dina gawé tim atawa dina situasi sosial sejen, ngalamun loba sasak bisa nyorot diversity, tapi ogé kamungkinan pikeun rekonsiliasi.

Tempo_ogé: GUA dina impian. Ngimpi GUA Hartina

2. Ngalamun tina sasak ngaliwatan walungan

ngagambarkeun léngkah dasar anu disebut ngalamun. Bisa jadi fase nuntut tina kahirupan nu ngangkut manéhna ti hiji umur ka nu séjén atawa momen hésé, kaputusan pikeun nyieun.

3. Ngimpi sasak ngaliwatan laut

hartina ngabogaan di hareupeun mangsa nu bakal datang kalayan sagala kanyahoan, lega na, bahaya na, tapi ogé pesona na.

Dina sababaraha impian bisa nunjukkeun kawani pikeun usaha kana kanyahoan.

Lambang tina laut ieu numbu ka pingsan jeung sasak leuwih laut dina impian nawarkeun ngalamun kamungkinan bade jero kana timer pangaweruh, tanpa sieun, ngajaga jarak emosi katuhu, ngaliwatan fase béda, observasi parobahan jeung kemungkinan. 3>

4. Ngalamun sasak di luhur jurang

mangrupa gambaran anu paling penting tina momen anu hese pikeun diatasi, tina bahaya anu caket, tapi ogé kedah diatasi.

5. Ngimpi sasak anu nuju ka langit

nunjukkeun kabutuhan kontak spiritual, éta ngémutan énergi cahaya anu aya hubunganana sareng roh, tapi ogé kana pamikiran sareng imajinasi. Ieu simbol persatuan jeung rekonsiliasi sabalikna tina kabutuhan pikeun manggihan kasaimbangan antara material jeung spiritual.

Ngimpi tangga nu mana ka surga jeung robah jadi sasak sakumaha kadang kajadian, nunjukkeun hiji usaha anu. diganjar, cara nu jadi leuwihgampil, pangaweruh nu kaala nu nungtun nu ngalamun.

6. Ngimpi sasak nu ngagantung dina kakosongan

simbol sieun jeung kanyahoan, nu ngalamun teu ngarasa aman, teu boga. kapercayaan sareng anjeunna pinuh ku kasieun. Tapi, gambar ogé mangrupa sinyal alarem pikeun sakabéh kaayaan obyektif nu teu pasti, pikeun proyék-proyék nu teu boga yayasan, pikeun gagasan imajinatif, tapi kosong tur tanpa yayasan.

7. Ngimpi sasak interrupted

Aya hiji hal anu teu mungkin atawa meureun énergi anu ngamungkinkeun si pemimpi pikeun ngaléngkah ka tahap saterusna hirupna leungit.

Ieu sering nunjukkeun hiji momen hésé nu bakal ngaliwatan, kahayang pikeun robah, tapi kateupastian ngeunaan mangsa nu bakal datang, teu nyaho naon nu kudu jeung kumaha carana ngalakukeun eta, atawa boga proyek ambisius jeung unrealistic misalna hiji nu teu nyaho kumaha carana lumangsungna.

pingsan sinyal infeasibility na impossibility. 15> 8. Ngimpi sasak ragrag   Ngimpi sasak runtuh

ngahubungkeun jeung proyék jeung tujuan nu teu bisa kahontal ayeuna. Ieu gambar anu gampang ngarujuk kana hubungan (sanajan anu sentimental), kana kahayang frustasi pikeun persatuan atanapi reuni.

9. Ngimpi sasak diserbu cai ti walungan

nunjukkeun invasif. , udar atawa pangaruh bahaya tina dunya émosional nu ngalamun atawa jalma séjén.

Ieu sinyal alarm nueta kudu nyieun hiji muhasabah jeung nimbang-nimbang deui cara lumangsungna, usaha hiji di union atawa proyék nu kudu dilaksanakeun.

Éta ogé bisa ngagambarkeun fase transisi utamana nyeri ditandaan ku cimata jeung sangsara.

10. Ngimpi nyebrang sasak dina suku

mangrupa gambaran simbolis jeung ritual klasik tina hiji petikan anu kudu dilengkepan ku nu ngalamun.

Lamun perjalanan dina sasak teh tenang jeung gampang, ngimpi mangrupa konfirmasi tina naon anu keur disanghareupan, lamun aya halangan jeung bahaya ieu bakal ngagambarkeun kasusah jeung kasieun sabenerna ngalaman.

11. Ngimpi meuntasan sasak ku mobil

sering nunjukkeun. proyék gawé anu anjeunna nyanghareupan kamungkinan ngakses posisi nu leuwih luhur di gaw.

Kadang-kadang mobil nu meuntas sasak dina impian ngandung sakabéh kulawarga tina ngalamun na sok sanajan almarhum na, dina hal ieu. ngimpi ngagambarkeun kabutuhan pikeun " megatkeun hubungan" jeung nu geus kaliwat, pikeun asup fase anyar kalawan kasadaran diri, akar hiji jeung leuwih dipikacinta tercinta.

12. Ngalamun nungguan almarhum keur kuring di sisi sejen sasak

sasak meuntas oge bisa ngagambarkeun petikan ekstrim tina maot sarta ningali almarhum nungguan di sisi séjén sasak bisa jadi sumber anguish pikeun ngalamun.

Impenan anu rada langka, anu tujuanana ngan hijimun dibandingkeun jeung aspék kaliwat-Na, jeung kualitas almarhum nu bisa jadi asset pikeun anjeunna atanapi almarhum reminds anjeunna ngeunaan hiji hal, nyaeta dina sorangan pesen. Ieu impian nu kudu ditalungtik taliti tanpa kakeueum ku kahariwang.

13. Ngimpi meuntasan sasak jeung indung almarhum

Waktu almarhum marengan nu ngalamun dina sasak nyaeta indung atawa bapa kudu ngeunteung kana kahirupan babarengan, ngeunaan naon anu diwakilan ku aranjeunna, sareng dukungan anu masih ditawarkeun ku pamikiran aranjeunna.

Hiji tiasa ngaraos didukung sareng didorong sanajan dina kasadaran yén aranjeunna henteu deui. didinya.

14. Ngimpi satengah meuntas sasak

hartina keur aya dina titik nu hade dina jalur kahirupan, geus nyieun kaputusan, ngalaksanakeun proyek.

Tapi éta tiasa kajantenan anjeun mendakan diri anjeun satengahna sasak dina impian sareng henteu deui tiasa neraskeun atanapi ngaraosan kahayang pikeun ngalacak léngkah anjeun, ieu nunjukkeun yén sigana hiji hal anu dimimitian tanpa mikir, atanapi yén kahayang pikeun ngarobih sareng ngahontal hiji hal. geus teu pakuat-pakait ku kakuatan sorangan, nu geus teu cukup ku renung.

15. Ngimpi meuntasan sasak anu rusak atawa teu aman   Ngimpi dina sasak anu gumeter

Ilmu nu ngalamun kudu nimbang-nimbang sumber dayana, ngeunteung kana waktu jeung cara, lampah jeung tujuan nu aya patalina jeung manéhna.

Sugan téh lainMomen anu pas pikeun neraskeun, panginten henteu aya asumsi anu ngadukung kaputusan.

Nanging, upami anu sumping di sisi sanés kalayan aman, éta mangrupikeun tanda positip anu nunjukkeun tékad anu ngalamun sareng kamampuanana nyanghareupan jeung meunang malah tantangan nu paling hese.

16. Ngimpi sasak runtuh

mangrupa simbol gagalna proyék hiji, éta nunjukkeun kurangna concreteness, kurang solidity.

17. Ngimpi ragrag tina sasak

hartina pasrah kana kekosongan batin (saat melankolis, depresi, kurang motivasi), teu boga pitulung, teu ngarasa dina diri kapasitas réaksi diperlukeun. pikeun nyanghareupan kahirupan.

Dina sababaraha impian nuduhkeun kasalahan anu dilakukeun, hiji proyék anu nempatkeun tukang ngalamun dina kasusah sareng nyababkeun kasusah.

18. Ngimpi jalma ragrag tina sasak   Ngimpi murangkalih anu murag tina sasak

mangrupikeun simbol kaleungitan harepan sareng tujuan anu henteu kahontal ku pemimpi, kurangna motivasi anu henteu ngajaga anjeunna dina jalur anu dipilih.

Khususna. , budak nu ragrag tina sasak dina impian bisa nunjukkeun ragragna ilusi, kabagjaan, impian budak leutik.

19. Ngimpi mobil ragrag tina sasak

bisa disambungkeun. ka hiji proyék interrupted (meureun gawé) ka rarasaan gagal pikeun ngajaga “arah ” dipilih atawa dipénta, teu

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.