Kabinet dina impian. Ngimpi keur di kamar mandi

 Kabinet dina impian. Ngimpi keur di kamar mandi

Arthur Williams

Toilét, wc, kamar mandi, wc. Aya seueur istilah dimana kamar dimana fungsi fisiologis anu paling umum dilaksanakeun dituduhkeun sareng anu disebatkeun dina carita impian. Toilét dina impian mangrupikeun salah sahiji tempat anu paling sering diulang di bumi impian. Dina artikel ieu urang bakal manggihan naon hartina bisa attributed ka spasi ieu jeung naon pesen mungkin tina pingsan.

kabinét-in-impian

Harti jamban dina impian dikaitkeun kana "ngalepaskeun" simbolis, atanapi ngaleungitkeun sagala hal anu henteu aya gunana sareng ngabahayakeun pikeun kahirupan anu ngalamun.

Ngimpi keur di kamar mandi, ngalamun make jamban, Ngalamun make jamban umum , kabeh sering pisan kaayaan di dunya impian manusa modern, sibuk jeung hariwang keur boga. , nyepengan, nyumponan , nyangkut dina kaayaan nyeri jeung cilaka, dibungkus ku kabiasaan, kakeuheul ku kahariwang sapopoe.

Ninggalkeun mangsa nu geus kaliwat, hubungan jeung kaayaan nu kiwari geus béak mangrupa harti sentral tina simbol jamban dina impian.

Sapertos awak jasmani manusa ngabutuhkeun ngaleungitkeun runtah jasmani supados tetep séhat, ku kituna individu anu teu sadar ngarasa peryogi pikeun ngaleungitkeun unsur-unsur runtah psikis. sarta symbolically nungkulan, ngaliwatankalakuan évakuasi atawa ngimpi urination, kaayaan anu ngabalukarkeun kahariwang atawa penindasan dina realitas ngimpi urang.

Toilét dina impian nyaéta kamar di imah dipilih pikeun tujuan ieu: pikeun ngaleungitkeun parasaan. tina kasalahan, inhibitions, frustrations, sagalana nu harms tumuwuh sehat sarta prosés idéntifikasi.

Harti jamban dina impian

Gampang kaharti yén harti jamban dina impian raket patalina jeung karaharjaan, éta positip. simbol nu ngahasilkeun pembaharuan, tumuwuhna , novelty sanajan mindeng dibarengan ku sensations pikaresepeun tur ngerakeun: ngarareunah atawa sieun ditempo ku batur, éra, perhatian.

Sadaya ieu disambungkeun jeung sieun jadi " kapanggih ", pikeun  rusiah jeung renegade aspék, jeung sagalana ngeunaan diri nu hiji teu resep  jeung sieun  jadi katingali ku batur, ka kahariwang yén ieu bagian tina kapribadian nu jadi fisik, intim, inelegant, primitif nyokot alih jeung kompromi  kahirupan sosial.

Ieu kajadian utamana jeung jamban dina impian jeung jeung ngimpi pikeun ngalakonan kaperluan hiji di publik , dimana sensasi anjeun ngarasa indicative naon ngimpi hayang némbongkeun. Éra sareng éra dihubungkeun sareng anu parantos didadarkeun di luhur sareng kerawanan sareng kasieunan teu tiasa ngalaksanakeun tugas antara anu sanés, barikatenangan atanapi normalitas dina hirup kaayaan tiasa nunjukkeun kabutuhan sareng kamungkinan pikeun ngabebaskeun diri tina superstructures, nunjukkeun diri tanpa masker, tanpa pura-pura.

Tempo_ogé: Ngimpi nyalametkeun batur Ngimpi disalametkeun Ngimpi nyalametkeun diri

Ngimpi keur di kamar mandi jeung nempo tai kaluar tina wc

mangrupa gambaran nu sok boga dampak gede ka nu ngalamun, tapi kudu dianalisis sacara kontekstual jeung emosi nu dirasakeun. di momen: disgust jeung repulsion, hiburan, reuwas, perhatian, unggal sensations ieu radikal ngarobah bacaan ngimpi, sakumaha pisan penampilan toilet dina impian bakal masihan indikasi mangpaat.

Sababaraha unsur kudu diperhatikeun:

  • Naha toilét dina impian milik nu ngalamun atawa éta jamban nu teu dipikanyaho?
  • Toilét dina impian naha éta katingalina kotor, teu pikaresepeun, tiis, atanapi naha éta nyaman sareng merenah? kudu dilaksanakeun, atawa euweuh jamban (sering kajadian), teu aya tilelep atawa hal nu penting?
  • Naha nu ngalamun bener-bener ngarasa dorongan fisik pikeun ngévakuasi dina impian?
  • Atanapi anjeunna kapendak sacara acak di kamar mandi ieu?
  • Naha anjeun langsung kabetot sareng aub, naha anjeunna nyalira nganggo toilet dina impianna, atanapi anjeunna janten penonton. ?

Jawaban kana patarosan ieu bakal ngabantosan pisan kusabab tindakan anu anjeun lakukeundipigawé di jamban dina impian ogé ngungkabkeun hiji aspék kaséhatan fisik jeung méntal pemimpi, aranjeunna kacida pentingna pikeun ngarti pesen nyata ngimpi jeung nu kaayaan dina kanyataanana bakal ditinggalkeun balik, ayeuna exhausted, gunana. atawa ngabahayakeun.

Contona, laku lampah buang cai dina impian jeung kiih dina impian bisa dihubungkeun jeung kudu  nyingkirkeun: hiji hal, batur, pikiran. , worries, rengse, kaayaan luntur, landlocked. Sanajan aranjeunna sering nunjukkeun kabutuhan fisiologis nyata yén pingsan nyelapkeun kana impian nganggo gambar ad hoc sareng tujuan pikeun ngajaga saré.

Umum pisan yén rangsangan fisiologis haus, lapar, nyeri, évakuasi, digambarkeun ku gambar ngimpi nyukupan.

Ieu mékanisme sarua nu assimilates sora éksternal disturbing dina impian nu bisa ngahudangkeun ngalamun.

Fenomena ieu , dipedar ku Freud sarta disebut papayung sare , highlights wates rapuh antara sare jeung wakefulness sarta pamakéan positif impian nu ni'mat tumuwuhna psikologis jeung évolusionér, ogé nyoba ngajamin well-mahluk jeung rélaxasi pikeun awak ngalamun.

Toilét dina impian. Gambar anu paling umum

1. Ngimpi milarian jamban sareng henteu mendakanana

ngahubungkeun kana kabutuhan fisiologis nyata anu mungkin tina pemimpi anuIeu bisa dianggap simbol kabutuhan sarua urgent pikeun transformasi batin (pembebasan) anu anjeunna sadar, tapi teu nyaho kumaha carana ngatur, atawa simbol kaayaan nyeri jeung frustrating nu teu acan kapanggih jalan kaluar.

2. Ngimpi ka jamban kotor

nu nimbulkeun rasa jijik dikaitkeun jeung sagala halangan anu disanghareupan ku nu ngalamun dina nyanghareupan parobahan anu mungkin. Ngagunakeun toilet dina impian disgusting sadayana sami, ngaleungitkeun pangjurung anjeun pikeun pipis atanapi defekasi sanajan sagalana, manggihan strategi ngagunakeun jamban tanpa kotor bakal jadi naon bédana.

Conto kaayaan ieu: wanoja patengahan yuswa anu gaduh masalah anu aya hubunganana sareng ménopause sareng gambar fisik sareng sosial anyarna ngimpi di kamar mandi anu kotor pisan : wcna kotor malah di luhur tempat diukna, bari di suku wc aya cai cikiih anu gede.

Dina impenan eta awewe oge ngarasa bau bau tai batur. Sanajan disgusted, manéhna ngadeukeutan ka percanten kana sapatu nya nu ngajaga dirina tina cairan dina taneuh sarta bending handap dina suku nya tanpa condong kana jamban, manéhna frees dirina.

Rarasaan lega dina impian éta pisan kuat. , sajaba relief, kapuasan jeung 'reueus geus junun nungkulan halangan kokotor jeunggeuleuh, sabab geus dieksploitasi kamungkinan yén jamban masih ditawarkeun nya dina impian.

Pikeun awéwé ieu mangrupa impian penting tur nembongkeun, éta ngajadikeun dirina ngartos sabaraha udar éksternal numbu ka gambar awéwé di ménopause. diblokir, mangrupakeun nurun konstan " bau goréng" tina "kokotor" nu lumpuh dirina sarta henteu ngidinan anjeunna nyandak hambalan dina arah transisi alam ka tahap béda. kahirupan .

3. Ngimpi wc rusak

dimana tai sorangan jeung batur teu miceun cai, tapi stagnate, bisa nyambung ka pikiran jeung masalah nu teu diolah terus. tetep aya dina pikiran, dimana "stagnate" ngondisikeun realitas si pemimpi.

Gambar-gambar anu siga impian ieu ogé dihubungkeun ka tingkat eksistensi anu leuwih subjektif: ayeuna aya aspék-aspék nu teu aya gunana jeung luntur tina diri  éta. kudu digarap deui, diukir deui, ditransformasikeun jeung ngaleungitna simbolis. Sagalana bakal balik deui jadi mangpaat dina wujud anyar, kawas tai robah jadi pupuk nu eupan bumi.

Tempo_ogé: Ngimpi gurita Harti gurita, gurita jeung gurita dina impian

4. Ngimpi unclogging jamban mampet

mangrupakeun gambar warna-warni tapi positif. nu dihubungkeun jeung di luhur jeung ka wasiat éféktif pikeun nyingkirkeun naon anu dianggap  ngawatesan.

5. Ngimpi sato kaluar ti jamban   Ngimpi sato dikamar mandi

sanajan rada langka,  eta bakal  narik perhatian nu ngalamun kana kualitas simbolis sato ( oray, buaya atawa lianna), kualitas nu meureun "lembur" dina kahirupan nu ngalamun jeung nu kudu diwatesan atawa dikedalkeun ku cara ditarima ku nurani.

Ku kituna urang ngarti yén dina harti jamban dina impian kudu  robah. nyaeta sentral, nyingkirkeun jaman baheula jeung sagala hal anu geus jadi euweuh gunana jeung leungit.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang
  • Mun anjeun boga impian pikeun nganalisis aksés Interprétasi ngimpi
  • Ngalanggan NEWSLETTER gratis tina Pituduh 1200 jalma anu sanés parantos ngalaksanakeun éta GABUNGAN AYEUNA

Téks anu dicandak sareng dilegakeun tina tulisan kuring anu diterbitkeun dina pituduh impian Supereva dina Oktober 2005

Simpen

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.