Ngimpi POLRI jeung CARABINIERI Hartina

 Ngimpi POLRI jeung CARABINIERI Hartina

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi pulisi jeung carabinieri, financier, sipir lalulintas, jeung sajabana? Éta sadayana mangrupikeun simbol STOP tina kasadaran di payuneun naon anu dilakukeun ku pemimpi atanapi réspon di payuneun kabutuhan atanapi kateuamanan. Éta gambar tina eling jeung norma terpadu, tapi maranéhna ogé boga fungsi pelindung. Tulisan ngajalajah hartos sareng kemungkinan anu béda-béda anu aya pulisi sareng carabinieri dina impian.

carabinieri jeung pulisi dina impian

Ngimpi POLRI jeung CARABINIERI atawa wawakil sejenna tina tatanan anu mapan hartina nyanghareupan aspék kakawasaan anu aya dina diri. Aranjeunna bagian tina kapribadian numbu ka aturan, legalitas, atikan jeung ajén-inajén anu diintegrasikeun kana lingkungan di mana hiji digedékeun.

Dina impian, maranéhna nganggap peran ketat, ngadalikeun, coercive sarua salaku nyata maranéhanana. counterparts, guna ngawaskeun, ngawas, meungpeuk, repress tendency transgressive, anarkis jeung barontak dina ngalamun (jeung di jalma di sabudeureun manéhna).

Éta téh nurun tina SENSOR internal nu boga tujuan pikeun ngajaga. pikiran jeung lampah di jero sistem anu tartib, ditarima jeung bisa ditarima.

Tempo_ogé: Ngimpi rubah Simbolisme sareng harti rubah dina impian

Tumbu sponsor

Kadang-kadang coincide jeung superego Freudian jeung peran observasi, pangawasan, kritik.

Naon hartina ngimpi pulisi ecarabinieri ?

POLISI jeung CARABINIERI dina impian mawa kana beungeut prinsip nu dina psyche individu geus jadi HUKUM jeung nu prescind tina sagala diskusi, cerminan, mediasi, nu meta otomatis tur dina ragam stereotyped handap Konvénsi sosial. jeung aturan moral anu mangrupa bagian tina budaya pemimpi jeung lawon sosial.

Éta téh éksprési tina:

  • wewenang

  • otoriterisme

  • kakuatan

  • urutan

  • kewajaran

Éta némbongan dina kaayaan ngimpi dimana nu ngalamun:

  • ngarasa kaliru

  • aya kasalahan sarta bisa dihukum

  • kudu dibimbing dina momen kalemahan, kateupastian, rusuh atawa sieun.

Ngimpi ngeunaan policemen and carabinieri The Dynamics of the Self

sponsored links

POLISIERS and CARABINIERI, policemen, financiers and birokrat in the téoritis system of the Dynamics of the Self nyaéta ekspresi tina Primary Selves bearers aturan jeung wates, tapi dina sababaraha kaayaan maranéhna bisa embody énergi Kritik batin kalawan judgments parna sarta pangabisa nyorot kelemahan sarta incapacity tina ngalamun.

Dina impian maranéhna bisa ngagambarkeun. rasa kasalahan, kasalahan anu dilakukeun atanapi ngagambarkeun campur tangan bagian anu langkung kaku sareng pelindung dina ngabendung kaayaan anu dianggap salakupicilakaeun atawa teu bisa diatur.

Ieu oge mungkin yen karakter ngimpi ieu gambar bapa ketat tur konservatif, rigorous tur conformist énergi maskulin.

Ngimpi pulisi waspada jeung carabinieri sinyal positif. ?

Pulisi jeung CARABINIERI dina impenan teu salawasna alluded kana beurat jeung larangan, aranjeunna mibanda kamampuhan pikeun nangtayungan ku néwak sarta nempatkeun penjahat hiber, ku kituna aranjeunna nyumbang kana méré relief jeung rasa aman.

Éta téh ngagambarkeun simbolis anu paling eksplisit tina aspék psikis anu langkung terstruktur sareng teu fleksibel, tapi ogé pelindung anu tujuanana ngajantenkeun pemimpi aman, ngajantenkeun anjeunna leres, ngabantosan anjeunna dina kaayaan kateupastian.

Ngimpi pulisi sareng carabinieri Bedana

Upami leres yén PULISI sareng CARABINIERI dina impian mangrupikeun ekspresi aturan internal sareng censorships pemimpi, éta sami leres yén bédana nyata antara Polisi Negara sareng Carabinieri tiasa ogé mangaruhan kana impian .

Éta sadayana gumantung kana naon anu dipikirkeun ku anu ngalamun ngeunaan duanana. Aya jalma anu curiga ka pulisi (fasis sareng reaksioner) sareng langkung resep kana peran bersejarah kaamanan sipil sareng militer Arma sareng ayana di unggal aglomerasi kota leutik.

Sabalikna, aya jalma-jalma. anu aranjeunna nangkeup stereotype tina carabiniere foolish jeung bodo(pikir rebuan guyonan ngeunaan eta) jeung maranehna bener ngarasa dibela jeung diwakilan ngan ku pasukan pulisi.

Sadaya ieu mangaruhan harti impian nu POLISI jeung CARABINIERI mucunghul, mawa rasa panyalindungan jeung kaamanan. atawa teu percaya jeung kudu ngungsi, kitu ogé pangaweruh sababaraha wawakil ieu ordo mangaruhan (dina hal ieu hubungan langsung jeung jalma jeung pangaweruh ngeunaan qualities na bakal dominan dina harti ngimpi).

Pulisi ngimpi jeung carabinieri  Harti

  • otoritas
  • hukum
  • aturan
  • kaku
  • moralitas
  • kakuatan
  • urutan
  • alesan
  • superego
  • sensor
  • rasa kasalahan
  • pituduh jeung panyalindungan
  • Selves Primer

Ngimpi pulisi jeung carabinieri    17 Gambar Oneiric

1. Ngimpi pulisi jeung carabinieri dina seragam

nu paling murni ekspresi otoritas jeung larangan. Nu ngalamun kudu nanya ka dirina sorangan wewengkon mana hirupna jeung lampah mana nu ngaktifkeun énergi ieu.

2. Ngalamun pulisi jeung carabinieri nunggang kuda

sakumaha di luhur, tapi kalawan leuwih tekenan. dina peran pasukan ieu ordo. Keur di " luhur" tunggang kuda méré policemen na carabinieri hiji aura kakuatan gede tur respectability. Saolah-olah pingsan anu nungtut hormat jeung hormat ti ngalamunnampi posisi kakawasaan ieu.

3. Ngimpi pulisi sareng carabinieri dina pos pamariksaan

mangrupikeun tanda STOP. Nu ngalamun ngalakukeun hiji hal anu ku nurani  hayang " diblokir" . Impian nunjukkeun kakuatan anu paling konservatif dina tindakan sareng sieun ku sababaraha parobihan anu lumangsung.

4. Ngimpi mobil pulisi atanapi carabinieri

nunjukkeun peran waspada sareng pangaturan anu aya dina diri unggal jalma. momen, utamana dina kahirupan sosial. Nu ngalamun teu kudu sesat jeung lamun geus ngalakukeun kitu, mobil pulisi dina impian ngingetkeun manehna yen kalakuanana tunduk kana pangadilan tur bakal dituntut.

5. Ngimpi pulisi awewe   Ngimpi ngeunaan a carabiniere bikang

sering alludes ka awéwé deukeut jeung ngalamun anu boga sikep pulisi (curiga tur panasaran) atawa carabiniere a (otoriter, tegas, decisive sarta rada bangor. Pikirkeun ekspresi " Éta carabiniere nyata "). Tapi ogé bisa nunjukkeun aspék pemimpi  anu sarua patuh kana aturan jeung anu kabuka némbongkeun diri dina impian.

6. Ngimpi pulisi atawa carabinieri dina baju polos   Ngimpi pulisi atawa carabinieri tanpa seragam

ngungkabkeun jaringan pangrojong, tapi ogé aturan anu salawasna aya dina kahirupan pemimpi sareng kaayaan anjeunna.

Kurangna seragam dina carabinieri atanapi perwira pulisi  tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeunnangkep closeness émosional jeung kamanusaan anu perenahna tukangeun karakter ngimpi ieu, naon di balik penampilan atawa ayana nyebar maranéhanana, impossibility meunang leupas tina eta.

Ieu bakal émosi dirasakeun dina impian ngarahkeun analisis. nuju kana rasa panyalindungan atawa kaganggu.

7. Ngimpi babaturan pulisi  Ngimpi babaturan karabiniere

Sakumaha ngalamun babaturan anu dibaju karabiniere bisa nembongkeun sikep hayang weruh , judgmental atawa pelindung dina sobat nu dimaksud, atawa ngungkabkeun kudu nyieun babaturan kalawan aspék ieu diri (nyaho jeung narima aranjeunna).

8. Ngimpi anjing pulisi

ngagambarkeun " irung "kamampuhan pikeun nuturkeun jalan satapak anu dipandu ku naluri pikeun néwak (wates) dorongan anarkis sareng ngalanggar hukum. Ieu nuduhkeun konflik antara aspék instingtif nu ditarima tur bisa ditarima (dilatih ogé) jeung nu malah luput kontrol.

9. Ngimpi pulisi maot atawa carabiniere

ngagambarkeun depletion tina énergi judgment , sénsor, panghukuman, ogé bisa ngarujuk kana sieun teu ditangtayungan deui, jadi mangsa rusuh, sieun jeung teu aman.

10. Ngimpi pulisi atawa carabinieri di imah  Ngimpi pulisi sareng carabinieri anu aranjeunna milarian bumi

mangrupikeun simbol anu paling jelas ngeunaan ayana aspék kaku, judgmental sareng dominan.dina struktur kapribadianna. Impian jenis ieu tiasa nembongkeun tindakan anu dilakukeun ku pemimpi anu ngalanggar nilai-nilai anu dihijikeun nalika kamekaranana sareng anu disorot ku gambar invasi sareng milarian rohangan pribadina ku pulisi.

11. Ngalamun pulisi jeung carabinieri ngudag kuring   Ngimpi diudag ku pulisi

sarua jeung diudag ku prinsip moral, ku nurani nu bisa jadi teu cukup didéngé atawa nu, sabalikna, boga dominan. spasi dina struktur psikis jeung inflexibility ti mana hiji teu bisa lolos.

12. Ngimpi ditahan ku pulisi atawa carabinieri    Ngimpi dipaluruh ku pulisi

bisa nunjukkeun perasaan kasalahan atawa kudu taliti ngeunteung kana lampah hiji atawa, deui, nyorot konflik antara bagian konservatif diri jeung bagian anarkis jeung pemberontak.

13. Ngimpi pulisi némbak   Ngimpi pulisi némbak

ngagambarkeun konflik aktif antara bagian rebel diri jeung bagian normatif, tapi ogé bisa ngarujuk ka jalma otoriter jeung judgmental deukeut.

Tempo_ogé: Ngimpi hawu Ngimpi hawu Harti hawu dina impian

14. Ngimpi jadi pulisi Ngimpi jadi carabiniere

lamun teu aya kahayang nyata pikeun nangkeup seragam pulisi atawa carabiniere, ieu téhngimpi brings kana beungeut énergi aturan jeung larangan nu ngalamun geus terpadu, sarta yén manéhna kudu ngakuan.

15. Ngimpi maehan pulisi atawa carabiniere

kitu ogé ngimpi nganiaya pulisi atawa carabinieri atawa ngimpi arguing jeung maranehna sarua jeung repressing énergi ieu, nolak hiji pulisi atawa carabiniere diri atawa hayang kabur pangaruh hiji jalma deukeut nu boga ciri ieu jeung ti saha hiji ngarasa diserang.

16. Ngimpi nyium pulisi atawa carabiniere Ngimpi pulisi nyium ka anjeun

Cium teh sok jadi simbol ditampa jeung integrasi jeung dina ngimpi ieu nuduhkeun kudu nurut kana aturan, narima aya wates nu teu bisa dileuwihan.

17. Ngimpi pulisi jeung carabinieri nu ngaluarkeun denda

nuduhkeun hukuman jeung ikrar nu kudu dibayar. ngalanggar sistem aturan jeung nilai sorangan.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Sateuacan ninggalkeun urang

Dear ngalamun , mun anjeun oge geus ngalamun CARABINIERI jeung POLISI atawa wawakil UU sejenna mugia ieu tulisan teh aya mangpaatna pikeun anjeun sarta geus nyugemakeun kapanasaran anjeun.

Tapi lamun can kapanggih naon anu dipilari jeung anjeun gaduh impian tinangtu dimana karakter ieu émut yén anjeun tiasa masangkeunana di dieu antara koméntar kana tulisan sareng kuring nyarioskeun ka anjeunAbdi badé ngawaler.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka abdi upami anjeun hoyong diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun karya abdi ayeuna

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun MI anjeun LIKE

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.