Ngimpi dihianati Ngimpi dihianati jeung dihianati

 Ngimpi dihianati Ngimpi dihianati jeung dihianati

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi hianat? Naha ngimpi ngahianat atanapi dihianat tiasa dianggap impian premonitory? Ieu mangrupikeun patarosan anu dijawab ku tulisan ogé ngajalajah pangaruh panghianatan dina kahirupan. Sinister, teu pantes, morally reprehensible ieu judgment unanimous on panghianatan, tapi manusa terus ngahianat jeung bakal betrayed.

panghianatan dina impian

Ngimpi panghianatan nyababkeun urang ngeunteung kana salah sahiji masalah anu paling hipu sareng nyeri anu aya hubunganana sareng hubungan antarpribadi, topik anu maksa urang naroskeun ka diri urang sorangan, nyaéta. muka tatu nu ngaduruk, nu nimbulkeun rasa ambek, putus asa, reueus tatu.

Sabab nu ngahianat dina impian saperti kanyataanana sok jadi jalma nu deukeut, nu dipikanyaah jeung dihargaan, nu dipikanyaah ku anjeun. cinta, perhatian, closeness, pitulung, jeung nu panghianatan dahsyat na destabilizing:

"Kami betrayed persis dina hubungan paling intim, maranéhanana di mana kapercayaan aslina mungkin. Urang ngan bisa bener-bener dihianat di tempat anu bener-bener dipercaya: ku dulur-dulur, pameget, pamajikan, salaki, lain ku musuh, lain ku urang asing.

Langkung gede kanyaah, kasatiaan, kalibet jeung komitmen , beuki gede panghianatan. Amanah ngandung bibit panghianatan” (J.Hillman “Puer aeternus”, Adelphi, kaca 19)

Tapi lamunkonstelasi psikis aya aspék renegade (utamana di awéwé) anu TEU resep monogami, aspék nu mibanda kualitas aphroditic numbu ka kapuasan murni tina pelesir.

WHO betrays diri dina impian?

10. Abdi ngimpi selingkuh sareng kabogoh abdi Ngimpi selingkuh ka pamajikan/salaki abdi

pasangan, pasangan hirup, kabogoh sareng kabogoh anu sami dina impian ieu anu nyababkeun rasa henteu sugema anu anjeun pikahoyong, anu sigana mah teu dirasakeun sajero-jeronana atawa nu teu boga kawani pikeun komunikasi.

Éta ogé bisa nuduhkeun perluna kabur, kakeueung jeung kahayang nu teu kacumponan.

11. Ngimpi selingkuh samemeh nikah

kudu ngeunteung kana karagu-raguan jeung kasieunan, kana aspek-aspek diri anu sieun ku hubungan resmi anu ngaku kabebasan, kasenangan sareng kakurangan tanggung jawab.

12. Ngimpi ngahianat babaturan

gambar ieu ogé ngagambarkeun rasa malaise dina hubungan anu henteu dikedalkeun ku kecap atanapi anu ngalaman pasrah sareng korban.

Panghianatan dina impian teras ngamungkinkeun pikeun males dendam ti aspék-aspék anu henteu pikaresepeun, oppressive atanapi ngawatesan tina silaturahim ieu, ngaku peran utama.

Impian anu sami tiasa nunjukkeun sikep atanapi sikep anu tiasa nganyenyeri babaturan atanapi anu bertentangan sareng (teu diucapkeun, tapi umumna ditarima). aturan tinaéta silaturahim.

Saha anu anjeun curang dina impian?

13. Ngimpi selingkuh ka kabogoh anjeun sareng babaturan Ngimpi selingkuh sareng sahabat anjeun

dina impian ieu peran babaturan penting, sigana mangrupikeun simbol ngajauhan tina aturan pasangan atanapi peryogi pamahaman sareng perhatian anu langkung ageung. .

Hianat jeung sobat pangalusna dina impian ogé bisa nunjukkeun kahayang seksual nyata jeung panasaran ka manéhna nu ngan keuna dina pikiran lajeng sisihkan dina nami silaturahim.

14. Ngimpi selingkuh kabogoh anjeun sareng mantan anjeun

kahayang seksual tiasa muncul anu masih hirup sanaos waktos sareng kamungkinan konflik pamisahan, ku kituna mantan dikonpigurasikeun salaku simbol pelanggaran, kabébasan sareng kabur. laporan ayeuna.

15. Ngimpi selingkuh sareng lanceukna Ngimpi selingkuh sareng batur sapagawean

selingkuh sareng jalma-jalma anu anjeun terang dina impian tiasa nunjukkeun kahayang anu nyata pikeun aranjeunna, nyangking cinta anu disumputkeun sareng kasepian.

Lamun teu aya parasaan tipe ieu panghianatan jeung batur sapagawean atawa jeung anggota kulawarga (adi, mertua, misan) ngarespon kana kabutuhan pikeun ngahijikeun kualitas attributed ka jalma jeung nu mana kudu tumuwuh jeung dewasa.

16. Ngimpi selingkuh jeung jalma kawentar

saperti di luhur, jalma kawentar bisaboga ciri jeung sifat nu dipikabutuh ku nu ngalamun, tapi gambaran ieu leuwih gampang ngabales kabutuhan pangumbaraan, méré lolongkrang kana lamunan, pikeun luput tina kabingungan hirup kawin.

17. Ngimpi sok selingkuh sareng jalma anu sami

hartosna jalma ieu mangrupikeun simbol anu penting pikeun pemimpi, sigana éta ngagambarkeun cinta idéal (Anima atanapi Animus) atanapi hubungan anu nyata sareng rahasia anu muncul dina impian supados anu ngalamun. tanggung jawab naon anu anjeun alami sareng pilihan anu mungkin dilakukeun.

Émosi panghianatan

18. Ngimpi selingkuh jeung ngarasa kaliru Ngimpi selingkuh jeung tobat atawa ceurik

nyaeta ngimpi nu patali jeung konflik antara kahayang jeung kontrol atawa represi naluri.

Éta némbongkeun dominasi diri primér jeung aturan maranéhanana dina hubungan resmi (kasatiaan, correctness, cinta abadi, jsb) sahingga, unggal pamikiran anu boga tujuan pikeun nyugemakeun pelesir, eros, kabebasan ku ninggalkeun jalur ieu geus disusud, ngabalukarkeun émosi pikaresepeun disebutkeun di luhur.

19 . Ngimpi nolak panghianatan

dibandingkeun sareng hartos gambar saacanna, impian ieu nunjukkeun kameunangan aturan sareng moral umum tina kahayang pikeun ngalanggar.

Éta ogé tiasa timbul salaku réaksi pikeun a panghianatan nyata, salaku gambar compensatory yén, reflecting sabalikna naonkajadian, boga tujuan pikeun nenangkeun rasa dosa.

20. Ngimpi katangkep selingkuh

bisa ngagambarkeun kanyataan, nyaéta sieun aya hubungan rahasia anu anjeun alami atanapi kaayaan anu sami disumputkeun bakal kapendak.

21. Ngimpi selingkuh jeung TEU ngarasa kaliru

bisa jadi impian kompensasi numbu ka kabutuhan hiji kabur nu nyugemakeun, gambar kasenangan, bagian tina diri nu meureun ngalaman kaayaan kawates atawa teu nyugemakeun.

Saméméh ninggalkeun kami

Nu maca anu dihormat, lamun anjeun ogé geus ngimpi panghianatan, mugia artikel ieu geus tuntas jeung metot pikeun anjeun. HATUR NUHUN upami tiasa ngabales komitmen abdi kalayan sakedik kahadean:

SHARE ARTIKEL

panghianatan geus jadi ilahar dina kahirupan jeung dina impianhiji heran naon hartina, nu drive naluri eta responds jeung naha eta jadi rooted dina kabiasaan manusa.

Ngimpi panghianatan Symbolism

Ngimpi panghianatan sareng émosi anu aya hubunganana (anu sering gaduh inténsitas anu sami sareng anu nyata) ngajantenkeun anjeun ngartos kumaha pikaresepeun sareng cilaka aranjeunna sareng nalika aranjeunna ngarusak rasa aman sareng amanah.

Panghianatan sakitu nyerina sareng ngaganggu stabilitas, sabab mangaruhan kaamanan sareng ngalakukeun pagawéan anu ngarusak tepatna dina kaamanan.

Kaamanan anu dibutuhkeun ku unggal manusa sareng anu aya hubunganana sareng kuno sareng dikubur. rujukan: nu nostalgia of Eden, tina rasa persatuan jeung ciptaan, jeung Allah, jeung indung, nostalgia pikeun hiji " kamanunggalan " nu ngageter jero, tapi nu ditéang sanggeus di luar jeung nu proyek / nya. ekspektasi jeung kabutuhan sorangan pikeun cinta, kapercayaan jeung stabilitas onto batur.

Man hayang " ngarasa aman ", manéhna hayang bisa percanten batur jeung ka sakabéh kahirupan nuturkeun drive internal ieu. nu ti orok saterusna (ti infamy tina " dosa aslina ", ti Firdaus earthly ka expulsion ti Eden) bakal inexorably disregarded.

Panalungtikan kaamanan bisa dianggap salaku petualangan archetypal, nu simbolis "quest keur Grail" nu unggal manusa invests unggalsumberdaya.

Panghianatan dina kanyataanana

Penghianatan dina impian sareng kanyataanana nyelapkeun hiji kana putus asa pisah, kana huru-hara kateupastian, ngajadikeun jalma sadar kana kasepian sareng ti ditinggalkeun.

Sakur jalma, sahenteuna sakali dina hirupna, ngalaman panghianatan dina kulit sorangan: dihianati ku kolot anu nembongkeun diri dina sakabéh kamanusaan banal maranéhanana, ku baraya, ku babaturan pangdeukeutna. leuwih dipikacinta, ti pasangan paling dipikacinta. Panghianatan matak reuwas jeung karasa pisan boh dina kahirupan boh dina impian.

Naon hartina?

Mungkin yen panghianatan miboga harti simbolis yen prescinds ti indignation jeung unanimous disgust?

Naha bisa jadi panghianatan mangrupa archetype vital jeung boga fungsi évolusionér?

Fungsi panghianatan

"Kaayaan aslina tina kapercayaan jeung kaamanan teu ni'mat hirup ... nu hartina panghianatan perlu". (J.Hillman " Puer aeternus ", Adelphi, kaca 18)

Lamun fungsi panghianatan nyaeta " hirup " anu dijieun ku ninggalkeun spasi ditunda Taman Eden, urang ngarti yén éta téh ngan drive destabilizing HIS nu maksakeun lalaki. pikeun nyabut monochromatic, reassuring na steril " kacamata" kalayan mana manéhna nempo kahirupan, nu nawarkeun anjeunna sudut pandang béda jeung kamungkinan anyar pikeun ngaréaksikeun kana rasa na.kateuadilan sareng korban.

Penghianatan ngadorong urang milarian stimulus kreatif , cara pikeun " ngahirupkeun deui" perasaan, kalayan nyeri, tapi jelas yén anu sanés nyaéta " lain diri sorangan "sarta pangalaman ngahiji jeung integrasi teh perlu, mimitina, jeung diri sorangan.

Ngimpi panghianatan Harti

Harti panghianatan dina impian dikaitkeun kana kabutuhan pikeun nyanghareupan pemimpi:

  • kateuamanan anu nyicingan anjeunna
  • sieun yén panghianatan ngagambarkeun kanyataanana
  • sieun yén panghianatan bakal lumangsung
  • kahariwang milik
  • timburu
  • kurangna harga diri
  • kaleuleuwihi indifference
  • kacenderungan nyandak hubungan for granted
  • nu kuciwa
  • nu teu satuju

Tapi bisi éta ngalamun ngahianat, ngimpi bakal mawa lampu repressed emosi tina :

  • ambek
  • kahayang dendam
  • kateusugemaan
  • butuh perhatian
  • butuh cinta
  • kahayang seksual
  • kudu ngahijikeun kualitas jalma kalawan saha anjeun ngahianat

Ngimpi panghianatan Firasat?

Ngimpi panghianatan terus-terusan bisa jadi tanda panipuan nyata anu bakal geura-giru nyerang kahirupan kawas baud ti biru.

Urang bisa ngomong ngeunaan impian premonitory?

Istilah anu bener nyaetangimpi anticipatory, ngimpi nu pingsan brings kana lampu sinyal jeung kaayaan nu ngalamun teu bisa atawa teu hayang ningali, sahingga nempatkeun anjeunna di hareup kamungkinan dramatis (panghianatan).

Ieu. Henteu hartosna yén unggal impian panghianatan anu ngulang deui nyalira ngagambarkeun panghianatan nyata pasangan, tapi anu ngalamun kedah ngeunteung kana hubunganana sareng langkung nengetan jalma-jalma di sakurilingna anu sigana teu ditingali, " TEU katingal “ , teu dihargaan ku sifat-sifatna, dina kasaeanana.

Atawa yen kasapukan awal jeung kadeukeutan geus robah sacara radikal ngarah kakecewaan nu bisa kaalaman salaku “penghianatan “.

Panghianatan diri

Ngimpi panghianatan ogé bisa nunjukkeun panghianatan diri: kahayang anu teu kacumponan, gagasan teu ditarima, harepan anu teu kacumponan dirobah ku pingsan jadi gambar. tina panghianatan murni tur basajan.

Impian ieu ogé boga tujuan ngarah pemimpi pikeun mikawanoh, ngajentrekeun, ngabéréskeun atawa ngahampura panghianatan anu dipigawé ngalawan dirina, gagasan atawa aspirasi na.

Tempo_ogé: Bulu dina impian Naon hartosna impian rambut?

Ngalamun jadi mahluk. dihianati

1. Ngimpi penghianat

ngawujudkeun panghianatan ajén-inajén, bisa ngarujuk ka jalma nyata anu geus nguciwakeun nu ngalamun atawa ngagambarkeun ambiguitas sorangan, aaspék dirina " penghianat " anu dianggo ngalawan gagasan jeung nilai professed dina kahirupan sadar, anu ngahianat aranjeunna.

Nu ngahianat tara kaunggulan nyaeta Yudas anu ngajual Yesus pikeun 30 denarii (simbol tina naon anu anjeunna percanten sareng nilai anu paling murni sareng paling mutlak).

Nu ngalamun kedah naroskeun ka dirina upami, pikeun kauntungan langsung atanapi émosional, anjeunna ngahianat dirina, impian, aspirasi sareng nilai-nilaina. .

2. Ngimpi panghianatan ka anu dipikacinta

sagala kaayaan anu kalebet

  • ngimpi panghianatan pasangan atanapi pasangan anjeun,
  • ngimpikeun panghianatan kabogoh anjeun atawa kabogoh,
  • ngalamun ngahianat ka kabogoh
  • ngalamun ngahianat ka salaki atawa pamajikan
  • ngalamun ngahianat ka kabogoh

tiasa dihubungkeun sareng sieun ditinggalkeun sareng kurangna kapercayaan sareng kaamanan, tapi ogé tiasa ngagambarkeun panghianatan métaforis tina ekspektasi sareng ilusi.

Nalika aya anu kuciwa ku kabogoh - pasangan - salaki ( teu kudu di ), lamun kalakuanana atawa kanyaahna teu luyu jeung nu dipiharep, di dieu aya kamungkinan “ panghianatan” dina impian.

3. Ngimpi dihianati babaturan

hartina sarua jeung di luhur: meureun anjeun ngarasa ditinggalkeun (teu jadi puseur perhatian na), meureun anjeun teu pinuh.percanten ka anjeunna atanapi aya episode anu nunjukkeun anjeunna henteu dipercaya atanapi kalayan konsép silaturahim anu béda ti dirina.

Impian éta tiasa ngagambarkeun épisode nyata dimana saurang ngarasa "dihianat" (singgung ku a kecap , tina sikep, tina kurangna solidaritas).

Lamun babaturan geus bener-bener ngahianat kapercayaan nu ngalamun, ngimpi bisa boga tujuan ngarah manehna ngeunteung kana kanyataan, pikeun ngajentrekeun wengkuan maranéhanana, pikeun némbongkeun aspék béda.

4. Ngimpi hianat ka kolot

contona ngalamun ka bapa anu ngahianat ka indung, atawa ngalamun ngahianat ka indung bisa timbul salaku kacurigaan dina nyanghareupan sikep ambigu anu dikumpulkeun dina tingkat teu sadar, atawa salaku sieun kaleungitan pasangan kolot anu ayana mangrupikeun jaminan karaharjaan sareng kaamanan.

Tapi kolot anu silih hianat dina impian silih tiasa ogé nyorot hiji disharmony yén ngalamun teu hayang ningali, a kaayaan teu satuju antara dua atawa malah leuwih kuat tur leuwih agrésif parasaan tampikan sarta " teu cinta " nu teu dikedalkeun verbal.

Sedengkeun, ngalamun kolot anu ngahianat ka pemimpi (anu nolak anjeunna, anu disinherit anjeunna, jsb.) mangrupikeun pasualan sanés anu nunjukkeun tatu anu kabuka, rarasaan kurangna nampi, henteu satuju sareng konflik bawah tanah. .

Bisa ogé ngagambarkeun angabalikeun perspéktif, revolusi nyata dina kahirupan hiji urang nu founding nilai, aturan jeung kapercayaan hiji tumuwuh kalawan sigana turun tahta peran maranéhanana sarta euweuh masalah: " ngahianat" .

5 . Ngalamun manggihan hiji panghianatan

boga tujuan pikeun muka panon nu ngalamun, pikeun maksa manehna pikeun catetan hal nu meureun menyakiti atawa kuciwa anjeunna, tapi dampakna (sugan kuat teuing) geus disisihkan (dikubur, repressed) .

Jeung, sakumaha ditulis di luhur, kudu inget yén panghianatan ogé bisa lumangsung ngalawan diri sorangan, impian jeung aspirasi.

Tempo_ogé: CAHAYA Impian Harti Cahya dina Impian

6. Ngimpi ciuman panghianatan

lamun geus boga persepsi ciuman panghianatan dina impian, gambar brings ka beungeut cai teu percaya ka jalma nu nyium jeung sinyal, meureun, perlu leuwih perhatian jeung don 'Entong kabuka teuing sareng percanten.

7. Ngimpi panghianatan homoseks

teu aya bédana harti dibandingkeun jeung panghianatan heteroseksual. Tapi pikeun impian ieu hususna émosi anu dirasakeun ku pemimpi sareng kamungkinan penilaian sareng prasangka ngalawan homoseksualitas bakal dievaluasi, pikeun ngartos naha hartosna condong kana simbol panghianatan atanapi kana aspek anu aya hubunganana sareng seksualitas.

8. Ngalamun deui ngahianat

ngimpi ngulang deui anu temanapanghianatan ka pasangan, sakumaha geus ditulis, kudu disanghareupan dina dua fronts:

  • di hiji sisi mungkin nu hiji ngarasa kuciwa jeung menyakiti ku pasangan
  • di sisi séjén. ngimpi eta bisa ngonpigurasi salaku pesen waspada ti pingsan nu ngumpulkeun sinyal verbal jeung non-verbal nu teu bisa diasupan di tingkat eling jeung, pikeun alesan ieu, boga leuwih " denda " sareng nu sanesna. persépsi anu bener ngeunaan realitas.

Impenan bisa nembongkeun kahariwang dina pasangan jeung masalah anu kudu diungkulan.

9. Ngimpi panghianatan nalika kakandungan

nyaéta ekspresi malaise anu sering dipatalikeun sareng kaayaan hiji jalma, panginten henteu ngarasa pikaresepeun sareng cukup dipikahoyong sareng sieun kaleungitan perhatian pasanganna.

Hiji. ngarasa " dihianati ku raga" nalika parobahanana dijalanan ku kahariwang jeung sieun.

Hianat ka batur

Jeung iraha pemimpi teh hianat? Lamun ngimpi ngahianat batur, émosi jeung harti pisan béda, anjeun bakal kudu nungkulan émosi nu marengan gambar ngimpi (sugan ambek, kahayang pikeun dendam, kasalahan) jeung nanya ka diri:

  • Saha atuh nu rumasa ditindes?
  • Saha nu rek dipisahkeun?
  • Saha nu rek ditinggalkeun?
  • Naon beurat atawa tanggung jawab kuring. kabur ti?

Ogé kudu dianggap yén dina

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.