Ngimpi Yesus Simbolisme gambar Kristus dina impian

 Ngimpi Yesus Simbolisme gambar Kristus dina impian

Arthur Williams

Ngimpi Yesus Kristus mangrupikeun impian anu jarang tapi kuat anu nyerang pemimpi kalayan kakuatan simbol universal anu ngahudangkeun hormat sanajan diantara anu henteu percaya. Artikel ieu nganalisis harti sagala rupa aspék nu Kristus pakait: cinta, kurban, panebusan.

Ngimpi orok Yesus

Ngimpi Yesus nempatkeun pemimpi di payuneun tokoh rujukan, simbol bebeneran, kaadilan, cinta universal.

Sapertos Gusti, Madonna, para suci. atanapi divinities sacara umum, gambar Yesus Kristus dina impian ngagambarkeun kabutuhan kaamanan anu punjul pikeun sagala wates manusa, ayana anjeun tiasa ngandelkeun na saha weruh kumaha ngajaga tur kanyamanan, aspirasi pikeun kasampurnaan sarta universal tur transcendent. kakuatan.

Tapi lamun simbol Allah dina impian ngagambarkeun énergi parental, tapi ogé rada parna tina Senex jeung nu ti Madonna, archetype bikang tina indung hébat, Yesus ngagambarkeun ' "ngora", énergi aktif jeung manusa tina Puer dina aspék paling suci na, numbu ka jiwa sarta continuity na sanggeus maot.

Sanajan nu ngalamun teu mukmin, inohong Yesus dina impian boga dampak anu pohara kuat sarta highlights aspék renegade arah spiritualitas jeung sagala kaperluan kapastian jeung truths nu ngalamun teu manggihan di na.kahirupan.

Jarang tiasa nunjukkeun tokoh rujukan anu ngalipur, ngartos sareng nyageurkeun.

Ngalamun Simbolisme Yesus

Simbolisme gambar Yesus akar dina tradisi. ti Garéja Katolik jeung dina dogma tina Trinity Suci Rama, Putra jeung Roh Suci dimana Yesus teh depositary tina kakawasaan Allah jeung roh bari conserving alam earthly-Na.

Nurutkeun Kitab Suci, Yesus Kristus teh hiji-hijina putra Allah anu anjeunna jelmaan, nyaeta, Anjeunna nganggap wujud manusa pikeun mawa asih-Na jeung kurban-Na ka dunya pikeun panebusan dosa sakabeh manusa.

Ieu " manusa" substansi na jeung ajaran anu attributed ka anjeunna, nyieun inohong na ngagambarkeun visi ketuhanan dina sababaraha hal revolusioner, nurun sasak simbolis antara intransigence jeung otoritas patriarchal tina Perjanjian Old jeung leuwih. conto earthly jeung feminin cinta, karep, amal jeung panghampura nu warisan keur "dilahirkeun hiji awéwé ".

Ngimpi Yesus: Union

Yesus di impian teh archetype sintésis jeung union, simbol wholeness paranormal jeung rekonsiliasi opposites. Maskulin Gusti sareng feminin Madonna, vertikalitas naék ka surga sareng horizontalitas maot ngahiji dina anjeunna.

Dina visi ieu, énergina bakal diungkabkeun dina impian pikeun ngahijikeun sareng nyaimbangkeun instansi.ciri paranormal jeung ngagambarkeun kabutuhan spiritualitas, perlu mertimbangkeun kabutuhan jiwa.

Ngimpi Yesus: Sangsara jeung kurban

Ikonografi Yesus Kristus teu bisa dipisahkeun tina kurban ekstrim. tina panyaliban sareng ogé gambar impianna tiasa nunjukkeun kasangsaraan anu ngalamun, parasaan korban kateuadilan, simbolis "kanyeri " anu diwangun ku masalah nyata (kaasup kaséhatan) anu sapertos " Salib " sareng éta ngajantenkeun anjeunna sapertos " Kristus anu miskin ".

Tapi kacapean sareng sangsara ogé mangrupikeun simbol perjalanan manusa sareng milarian batin ngalangkungan Kristus salaku recited dina Injil nurutkeun John 14: 6 " Kami jalan, bebeneran jeung kahirupan" .

Ku kituna, ngimpi Yesus bisa nunjukkeun jalan idéntifikasi, évolusi jeung kualitas "katahanan " anu ngamungkinkeun anjeun henteu ngantunkeun tujuan anjeun sapertos Yesus henteu ngantunkeun misina di bumi.

Ngimpi Yesus: Kasalametan

Tapi hiji teu kudu mopohokeun kakawasaan Yesus Kristus dina peran-Na salaku putra Allah jeung fungsi-Na salaku "Jurussalamet". "dipilih" pikeun nyebarkeun bebeneran sareng pesen anu ditujukeun pikeun umat manusa.

Dina hal ieu, penting pikeun ngalebetkeun simbol dina visi anu langkung intim, pikeun nyangkingngalamun pikeun dirina sareng kabutuhanna, nempatkeun anjeunna di payuneun kahayang-Na pikeun "nyalametkeun ", ngabéréskeun atanapi ngarobih kaayaan anu aya hubunganana sareng anjeunna, kalebet anu sanés milik anjeunna atanapi anu di luar jangkauan anjeunna.

Bisa kajadian ka jalma-jalma anu teu ngarasa dihargaan jeung dipikanyaah ku batur, anu hayang némbongkeun ajén-inajénna jeung kumaha pentingna maranéhna di payuneun Kristus.

Jalma-jalma anu teu bisa narima kana hal éta. biasa-biasa wae jeung frustrasi hirup hiji, nu creeping dissatisfaction saluyu jeung kurangna apresiasi poean jeung " earthly" hal sarta kalawan kabutuhan "kasampurnaan" nu terus tabrakan jeung kasampurnaan manusa.

Ngimpi Yesus Harti

Sapertos japati (sering dikaitkeun jeung Kristus), gambar Yesus mangrupakeun simbol katengtreman universal, kamurnian jeung kajujuran. Harti séjén patali jeung:

  • kasampurnaan
  • kurban
  • panebusan
  • hirup langgeng
  • gairah
  • komitmen moral
  • penebusan ngaliwatan sangsara
  • kaluhuran
  • cinta lelembut
  • kahadean
  • kabeneran
  • kaamanan
  • perlindungan
  • katengtreman

Ngimpi Yesus 8 gambar impian

1. Ngalamun Yesus ngobrol sareng abdi

lamun ngalamun aya dina momen kasusah, éta ngagambarkeun kabutuhan pesen jeung aindikasi, peryogi sosok "otoritatif " anu terang kumaha ngahibur, ngarahkeun, anu nawiskeun kamungkinan.

Tempo_ogé: Ngimpi kuncén Harti kuncén jeung gembok dina impian

Pikeun anu percaya, impian ieu ngagaduhan makna anu ageung dihubungkeun sareng harepan sareng kakuatan. kapanggih dina diri, kakuatan nu asalna " ti luhur" jeung alesan ieu boga nilai decisive bari, pikeun atheis atawa agnostik, éta bisa nunjukkeun kabutuhan pikeun muka nepi ka tingkat spiritual tina atawa kabutuhan pikeun ngabagéakeun pesen perdamaian anu béda sareng alternatif.

Tempo_ogé: Ngimpi rel Harti rel sareng rel dina impian

Nalika kecap Kristus kaharti sareng diinget, éta tiasa dianggap pesen nyata anu mangpaat pikeun ngatasi krisis atanapi nyandak kaputusan.

Tapi Kristus anu nyarita dina impenan bisa ngajurung nu ngalamun ngarasa "dipilih " jeung neundeun hiji "bebeneran " anu manehna ngarasa wajib dibagikeun ka dunya atawa invested kalawan “ misi” pikeun ngayakinkeun jeung ngarobah batur.

Tapi mindeng perlu ngarobah ieu sarua jeung némbongkeun diri, demonstrating pentingna hiji jeung kakuatan pribadi.

15> 2. Ngimpi Yesus anu ngaberkahan kuring

sapertos unggal berkah anu ditampi dina impian, salian ngagambarkeun kabutuhan panglipur atanapi nampi ti batur, éta tiasa dianggap persetujuan sareng konfirmasi pikeun hal anu parantos dilaksanakeun atanapi pikeun hasilna diala.

Yesus anu ngaberkahan dina impian ngagambarkeun otoritas nangtoskeun pangluhurna edngimpi kituna encouraging, éta nunjukkeun yén lampah pemimpi urang positif, yén arah nu dicokot téh katuhu. Ieu mangrupikeun bentuk panyalindungan sareng kakuatan batin anu, sumping " ti luhur ", langkung pentingna, langkung efektif, langkung ageung kakuatan.

3. Ngimpi Yesus dina kayu salib    Ngimpi ngeunaan Penyaliban

ngarujuk kana pangorbanan sareng nilai anu tiasa dipiboga (kamampuhan pikeun ngorbankeun diri pikeun batur atanapi ngahontal tujuan), tapi ogé ngagambarkeun panebusan sareng transformasi anu asalna tina sangsara.

Penyaliban dina impian tiasa janten pesen anu nunjukkeun kabutuhan "inuman cangkir pait" sangsara  pikeun dewasa sarta tumuwuh, nyanghareupan fase transisi utamana arduous atawa nu nembongkeun kaayaan kateuadilan dimana manéhna. "disalib" (dihukum, diperlakukeun teu adil jeung kejam).

Ngimpi Yesus disalib ogé bisa nunjukkeun kamampuh hiji jalma pikeun ngorbankeun diri demi hiji cita-cita.

4. Ngimpi Yesus maot

gumantung kana sensasi anu muncul tina gambar ieu nyababkeun kuciwa, kaduhung, kasedih. Panginten perasaan anu paling luhur (sareng sigana rada utopia) ngalamun parantos tabrakan sareng kanyataan anu paling kasar sareng paling tiis, panginten cita-citana (religius sareng anu sanés) parantos luka.

Dina sababaraha impian éta tiasa nunjukkeun aspék anu paling welas asih sareng panghampura. tina dirinu geus disisihkeun dina hiji kaayaan atawa dina hubungan.

5. Ngimpi Yesus nangis Ngimpi Yesus nangis getih

pikeun nu percaya teh lambang “ nyeri Yesus. ” numbu ka anjeunna henteu satuju kana hal anu parantos dilakukeun ku pemimpi. Bisa dihubungkeun jeung rasa kasalahan pikeun dosa anu dilakukeun atawa bisa jadi sinyal jalan anu TEU ditempuh.

Ieu lambang anu bisa disambungkeun kana kasedih jeung kasangsaraan anu nyata.

6. Ngimpi orok Yesus

tiasa janten simbol "anak abadi" Puer aeternus anu, sakumaha Yesus gaduh nilai suci sareng ngajak pemimpi pikeun ngurus kerentananna, pikeun nganggap hal éta anu paling. bagian berharga tina dirina, bagian anu anjeunna tiasa ngalakukeun "kaajaiban" sareng ngarobih kahirupanna.

Éta mangrupikeun simbol penting anu dina sababaraha impian tiasa nunjukkeun kabutuhan iman, pikeun " sangkan tumuwuh " iman.

7. Ngimpi Yesus diasah beureum

ngagambarkeun cinta, gairah, kumawula ka batur, pangorbanan dilakukeun dina nami cita.

Ningali anjeunna dina impian mawa ka permukaan hiji aspék psikis anu mibanda ciri-ciri ieu sareng anu sigana tindakan dina realitas pemimpi (kadang-kadang ku ciwit masokisme).

8. Ngalamun Yesus sareng Our Lady

ngalambangkeun dua kutub maskulin jeung feminin, tapi ogé énergi indung jeung putra, ku kituna aranjeunna simbol kasaimbangan sartatina kasampurnaan, panyalindungan sareng kakuatan anu kuat pisan anu tiasa dirasakeun ku ngalamun dina dirina sareng anu ngadorong anjeunna.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong naséhat pribadi kuring, aksés Rubrica dei Sogni
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1500 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta SUBSCRIBE AYEUNA

Saméméh indit

Pamaca anu dipikahormat, mugi-mugi topik ieu dipikaresep ku anjeun. Anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan kahadean leutik:

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.