Ngimpi pakarang Harti pakarang dina impian

 Ngimpi pakarang Harti pakarang dina impian

Arthur Williams

Ngimpi pakarang ngabalukarkeun sensasi anu kuat pisan: agresi, kasieun sareng kahariwang silih ganti dina aggressor sareng anu diserang. Artikel ieu examines lambang pakarang dina impian tempo harti seksual sarta ogé mindeng overlooked harti métaforis nu emerges dina ungkapan verbal.

pakarang dina impian

Ngimpi pakarang ngajurung si pemimpi pikeun ngeunteung kana alat-alat anu nyinggung anu dipikaajrihna sareng ti mana anjeunna kedah ngabela diri, tapi ogé kana alat-alat anu kagungan anjeunna sareng anu tiasa janten sumber pikeun naon anu anjeunna hoyong ngahontal. .

Aya sababaraha babasan verbal nu biasa dipake saperti: “Ieu pakarang keur kaunggulan kuring”, “Pake pakarang nu dipiboga ku anjeun ” jsb. anu nunjukkeun kamampuan, kaahlian pribadi anu tiasa dianggo dina kahirupan sosial sareng dibandingkeun sareng anu sanés sareng anu nunjukkeun visi koléktif anu langkung positip sareng nguatkeun simbol pakarang.

Ngalamun nganggo senjata sering nyorotkeun ganda ieu. hartina (pakarang salaku agresi, pakarang salaku sumber daya) nu bisa hirup babarengan atawa nu hiji crushes jeung nutupan séjén (anu mucunghul pikeun alesan ieu dua kali penting, sabab disumputkeun jeung perlu muncul dina dinamika paranormal tina ngalamun. ).

Ngimpi simbolisme pakarang

Simbolisme pakarang geus kolot pisan jeung numbu ka kakuatan fisik, agresi,konteks, keur tegas, nyaho kumaha carana membela diri.

19. Ngimpi switchblade

gambar malah leuwih numbu ka mungkin episode pemberontakan jeung naluri pikeun nyerang.

Lamun switchblade dina impian ditutup sarta sabeulah narilep, éta bisa jadi sinyal ayana potensi bahaya " alat" pertahanan pikeun diperhatoskeun (sanajan  dina sengketa verbal. ) .

20. Ngimpi pedang

miboga harti anu lega sarta konotasi anu leuwih spiritual dipatalikeun jeung kahontalna tujuan anu mulya, lambang wibawa jeung kakawasaan.

Pedang nunjuk peran kakuatan (pikir pedang Excalibur) éta simbol otoritas kaala ngaliwatan jasa atawa sumber internal acan kapanggih sarta lamun dicekel ku ngalamun bisa ngagambarkeun pilarian batin na, gelut ngalawan internal ". monster", ngalawan kakacauan nu teu sadar ogé ngalawan musuh.

Ngimpi ngagunakeun pedang pikeun ngabela diri atawa jalma séjén dina impian disambungkeun jeung pertahanan gagasan hiji. nepi ka rarasaan bener dina sababaraha sengketa, nepi ka diidentifikasi ku cita-cita kaadilan jeung pertahanan nu panglemahna.

Sapertos sagala simbol nu manjang, eta tiasa gaduh nilai phallic sareng seksual.

21 Ngimpi lengkungan sareng panah

nuduhkeun alat kakuatan, laju, tekad sareng fokus anu mangpaat pikeun" pencét " gol. Éta mangrupikeun simbol anu nyalira ngahijikeun énergi feminin (bunder sareng kalenturan busur) sareng maskulin (panah anu ditembak) sareng ngagambarkeun kaunggulan fisik sareng mental sareng otoritas jalma anu terang kumaha ngarahkeun kakuatanana. sarta nempatkeun eta pikeun pamakéan alus.

Dina impian lalaki urang eta brings ka terang seksualitas aktif, cacakan, éjakulasi, sedengkeun dina impian awéwé urang bisa nunjukkeun kahayang. pikeun hubungan seksual, tapi ogé kahayang pikeun dibuahan, kakandungan.

Panah dina impian ogé bisa jadi lambang ambek atawa kecap sindir, niat jahat jeung dengki (enya mikir " Panah “).

22. Ngalamun nargetkeun udagan

yén pakarangna nyaéta péstol, bedil atawa busur gambar anu dihubungkeun jeung tujuan anu bakal dituju. kahontal: neunggeul udagan bakal jadi dorongan jeung konfirmasi tina naon anu dilakonan pikeun ngahontal hasil.

Gagal udagan dina impian mangrupa gambaran métaforis anu némbongkeun tanaga anu dibalanjakeun pikeun tujuan anu hese dihontal atawa nu kudu diperjuangkeun ku cara nu beda.

Tongkat ngimpi atawa nu sejenna

Tongkat dina impian dihubungkeun jeung parentah, ka wibawa jeung Pikeun kaunggulan anu dipamerkeun, dina sababaraha impian éta ngagambarkeun pemimpi dirina, résistansina, kaku atanapi fleksibel: "sadayana dina hiji sapotong " upamiiteuk téh saragam lemes jeung tina kai alus, lusuh lamun gantina reup jeung pinuh ku cangreud.

Tongkat atawa barang-barang panjang jeung runcing séjénna dina impénan anu dijadikeun pakarang miboga harti phallic murni sarta nyieun. rujukan ka fisik jeung virile " kakuatan" ti lalaki ngalamun atawa ka virility psikis awéwé, atawa kontak dirina jeung aspék leuwih agrésif tina archetype jalu.

23. Ngimpi neunggeul

nyaeta gambaran métaforis ogé dijelaskeun ku babasan verbal:” Nyandak tawuran ku takdir” nu ngalambangkeun kasedih, masalah, kagagalan, drama kulawarga, kagagalan.

Tempo_ogé: Hideung dina impian Ngimpi warna hideung Harti

24 Ngimpi cudgel   Ngimpi truncheon

nyaéta gambar phallic anu nuduhkeun perluna menonjol diantara batur, pikeun dipikawanoh pikeun kakuatan sarta kakuatan hiji (anu meureun kurang kanyataanana).

Lamun dipaké ngalawan batur dina impian maranéhna bisa nembongkeun agresi repressed nyata, bari lamun aranjeunna ngan dicekel ku ngalamun bisa alluded kana masturbasi.

25. Ngimpi maledog batu ka batur

yén sikep anu dilaksanakeun pikeun ngabéla diri atawa nyerang téh nyorot cara-cara aksi réaktif anu teu dipikir-pikir, anu miboga aspék budak leutik.

Pikirkeun lémparan batu di antara budak di taun 1950-an atawa batu anu dialungkeun ku Budak Paléstina di padumuk Yahudi,sagala gestures nu ngagambarkeun hiji arkais jeung insting tonik nu asal-usulna mangrupa ekspresi kekerasan destructive, nya éta sikep Kain anu maéhan Habil ku batu.

Sateuacan ninggalkeun urang

Dear reader , I Mudah-mudahan tulisan anu panjang ieu parantos nyugemakeun kapanasaran anjeun, émut yén upami anjeun hoyong pendapat kuring ngeunaan impian anjeun, anjeun tiasa nyerat dina koméntar atanapi nganggo jasa pribadi anu anjeun mendakan dina kolom impian.

Hatur nuhun upami anjeun tiasa ngabantosan abdi nyebarkeun ieu eusi

KU BAGIKAN ARTIKEL

kamampuan pikeun nyerang sareng ngabela. Pakarang dina impian dikaitkeun jeung maskulin jeung ngagambarkeun virility pemimpi, ekspresi " kakuatan" na, kabeungharan sarta ogé simbol atribut exquisitely seksual.

Senjata. dina impian impian bisa ngawakilan barudak (kabeungharan jeung panyalindungan kulawarga, kitu ogé hiji ekspresi virility sahiji kapala kulawarga), barang material jeung kasuksésan diala dina sengketa jeung dina bisnis.

Senjata dina kaayaan anu saé sareng nganggo dexterity sareng gampang (misalna pedang anu geulis sareng seukeut, iteuk anu runcing) dihubungkeun sareng hartos anu positip sareng mastikeun tuah sareng kakuatan si pemimpi, sedengkeun senjata anu tumpul, kolot, teu gampang. éta tanda masalah jeung kagagalan dina widang béda.

Ngimpi pakarang pikeun Freud

Freud nyokot up na amplifies konsép pakarang salaku ngagambarkeun kakuatan phallic pemimpi, pakarang bodas, revolver. , bedil, tapi ogé tongkat sareng alat anu nyinggung tiasa ngawakilan penyuluhan sirit sareng kakuatan anu kuat.

Khususna, péso nalika motong atanapi tatu tiasa nunjukkeun defloration (utamana upami sabeulahna diwarnaan ku getih. ) atawa ka tuduhan agresi repressed seksualitas.

Tapi gambar anu sarua ogé boga alesan dina impian awéwé, dimana aranjeunna mawa lampu sisi maskulin nya jeung dengki.tina sirit.

Ngimpi pakarang pikeun Freud highlights repressed agresi, represi libido, kakurangan atawa teu nyugemakeun hubungan seksual atawa nu vented dina masturbasi.

Freud teu teu disdain kumaha oge, aspék murni simbolis jeung métaforis tina pamakéan pakarang dina impian nu ditarjamahkeun kana réaksi kakurangan, ku disappointment, atawa dina kacenderungan psikis pikeun ngaleungitkeun, pikeun " maéhan" .

Senjata Ngimpi keur Jung

Kanggo Jung perlambang pakarang dina impenan dipatalikeun jeung éksprési kahayang nu ngalamun, kana tujuan nu kudu dihontal.

Senjata dina ngimpi téh mesin jeung kakuatan propulsive ditujukeun pikeun ngahontal hiji tungtung.

Tina pakarang bodas dina impian (utamana péso) highlights aspék numbu ka "motong" , fungsi ngabagi, misahkeun, ngabedah, motong nu, dina tingkat simbolis, ogé ditarjamahkeun kana nganalisis, suspending, ngaleungitkeun, diferensiasi, milih.

Supaya ngalamun pakarang bisa dianggap tanda elaborasi internal. , transformasi psikis anu bakal ditingali dina kanyataan salaku pilihan sareng kaputusan.

Ngimpi pakarang Harti

Ngimpi pakarang nunjukkeun aspék nyata perjuangan sareng pertahanan, éta Nyababkeun agresi kana permukaan sareng dorongan seksual anu sigana henteu dinyatakeun dina kanyataan sareng anu diungkabkeun dina impian, tiasa sinyal kaputusan tipikeun mawa ka hareup jeung ngabela, atawa kudu meta jeung nganyatakeun hiji hal dina tingkat nyata, pikeun méré substansi pikiran jeung aspirasi.

Tapi sakabéh unsur ieu kudu dievaluasi dina konteks ngimpi, kalawan sensasi anu dialaman ku pemimpi dina nyekel pakarang dina impian atanapi ningali aranjeunna nunjuk ka anjeunna, ngan ku cara ieu bakal muncul input anu leres pikeun analisa impian.

Hartosna anu kedah dipilarian dina. lambang pakarang dina impian nyaéta:

  • agresi
  • kekerasan
  • pertahanan
  • seksualitas
  • keputusan
  • pilihan
  • kakuatan
  • sumberdaya jeung kualitas
  • tujuan

Ngimpi pakarang Gambar Impian

1. Ngimpi loba pakarang

gumantung kana kaayaan, bisa nuduhkeun rasa teu aman, rasa rendah diri, isin, ngarasa kaancam ku ayana batur, kudu ngarasa ditangtayungan.

Ieu ngimpi anu nyorot agresi murtad alam (teu dipikawanoh dina kanyataanana).

2. Ngimpi nyumputkeun pakarang

dibandingkeun jeung gambar saméméhna, kasadaran leuwih gede kamampuhan hiji jalma. pikeun membela diri atawa narajang emerges.

Pikeun neruskeun analisis bakal kudu ngarti dimana pakarang disumputkeun, ti naon atawa ti saha aranjeunna disumputkeun, dina antisipasi kaayaan naon jeung naon sensasi ngalaman. dina nyieun sikep ieu (kaamanan? kahariwang? nungguan aserangan?)

3. Ngimpi boga pakarang di imah

bisa boga harti nu sarupa jeung nu di luhur, tapi leuwih mindeng eta alludes kana kamungkinan pemimpi nu jadi diaksés, kana kualitas sarta sumberdaya na ( pakarang nu dipiboga jeung nu ngidinan manéhna pikeun meta dina kahirupan atawa pikeun ngahontal naon manéhna kahayang.)

4. Ngimpi pakarang diarahkeun ka diri sorangan

sugan aya nu ngarasa sasaran ku hiji hal atawa batur. hiji ngarasa korban kaayaan atawa sieun évolusi négatip tina masalah.

Impian bisa ngagambarkeun aggressiveness batur direbut ku pingsan. Nu ngalamun tuluy kudu ngeunteung kana hubunganana jeung dinamika nu dialamanana.

5. Ngimpi ngarahkeun pakarang ka batur

ngagambarkeun ngarahkeun agresi fisik, mental atawa seksual. Upama jalma nu diasongkeun pakarangna geus dipikawanoh, ngimpi netelakeun niat agrésif, kahayang pikeun ngungkulan, pikeun ngungkulan kahayang batur atawa némbongkeun diri leuwih unggul di sawatara wewengkon.

Lamun jalma di éta ngimpi moal aya impian anu tiasa terangkeun kaputusan, pilihan pikeun ngalakukeun tindakan, rumasa " hardened ".

6. Ngimpi jalma bersenjata

nempatkeun nyorotkeun diri. sieun, ngarasa teu aman (sugan di tempat gawe atawa dina situasi sosial), sieun teu boga " pakarang " diperlukeun pikeun bersaing jeungnu séjén.

Dina sababaraha impian bisa museur kana aspék agresi atawa kekerasan anu aya dina realitas pemimpi sarta anu diremehkeun atawa henteu dikumpulkeun ku nurani.

7. Ngimpi pakarang jeung perang.

ngahubungkeun jeung situasi konflik nu keur ngalamun ngalaman di sawatara wewengkon kanyataanana.

8. Ngalamun pakarang kuna

ngahubungkeun leuwih kana kualitas batin jeung kakuatan. naluri tibatan tarung jeung pertahanan.

Senjata kuna dina impian bisa jadi lambang kakuatan spiritual atawa mental si pemimpi, kakuatan anu asalna kuna diwangun ku kamungkinan anu aya hubunganana jeung manusa. sapertos kitu.

Ngimpi senjata api

senjata api dina impian ngandung harti phallic sareng nunjukkeun ekspresi "kuat", agrésif (kadang-kadang ambek) tina poténsi seksual hiji jalma .

9 Ngimpi nembak pakarang

ngalambangkeun konflik anu terus-terusan, kaayaan dimana jalma ngarasa " kajebak antara dua seuneu" sareng henteu terang kumaha ngabela diri.

10 Ngimpi némbak maké bedil

bisa nuduhkeun kudu aktip mangaruhan kaayaan, negeskeun kahayang nu mungkin dina kanyataanana frustasi.

Lamun lalaki némbak, ngimpi némbongkeun kahayang pikeun mawa. kaluar hiji aksi (agrésif atawa seksual) ka jalma nu keur ditembak, kalayan saha meureun hiji teu bisa mibandakontak atawa sieun.

Ieu alludes kana " némbak cartridges sorangan" nyaeta, némbongkeun naon bisa dipigawé, kamampuhan sarta poténsi hiji ogé ngagambarkeun éjakulasi.

Lamun nu nembak téh awéwé, gesture ngagambarkeun agresi nya jeung aspék maskulin batin nya nu curhat dina impian.

11. Ngimpi ditembak ku bedil

alludes kana simbolisme. tina penetrasi na recalls paripolah, kahayang atawa anxieties kolot rooted dina pingsan koléktif nu, lamun éta awéwé anu pencét, ngimpi bisa mawa kana beungeut rasa ancaman seksual atawa lamunan distressing tina genre ieu.

Tempo_ogé: Ngimpi budak lalaki rambut pirang keriting

Lamun gantina lalaki, ngimpi nunjukkeun konflik patali ekspresi kakuatan maskulin hiji jeung invasi hiji " wilayah ".

Nalika jalma nu némbak di ngimpi geus dipikawanoh, anjeun bakal kudu ngeunteung kana hubungan jeung mungkin kekerasan jero taneuh (atawa atraksi) nu animates eta.

12. Ngimpi bedil Ngimpi bedil

boga simbolisme seksual. , bedil dina impian, hususna, alludes ka anggota lalaki (shooting bisa nunjukkeun éjakulasi, firing kalawan misfire bisa nunjukkeun momen peluh), tapi milih nahan aranjeunna pikeun membela diri atawa batur ogé bisa mawa perhatian kana kematangan tina. ngalamun, sanggup akting lamun diperlukeun, sangguppikeun milih jeung tanggung jawab ngajaga jeung ngajaga diri.

13. Ngalamun bedil mesin

ngabeungharan agresi kuat anu dikawasa di dunya poé, konflik  anu ngabéréskeun sorangan. salaku kahayang pikeun karuksakan total, rusuh, maot.

14. Ngalamun mariem

bisa allude kana kajadian dadakan jeung dahsyat nu boga kakuatan pikeun radikal ngarobah realitas nu ngalamun. .

Gemuruh mariem dina impian tanda datang atawa geus nyanghareupan kasusah.

Ngalamun pakarang edged

Komo di dieu seksual. symbolism nyaeta kaprah, tapi closeness ragana ka musuh jeung aksi decisive sanggup delivering niup nawarkeun visi disambungkeun ka ahir passivity, ka réaksi aktif dina nyanghareupan nasib atawa dina nyanghareupan ancaman.

15. Ngalamun péso

sering pisan dina impian awéwé sabab ngagambarkeun agresi maskulin ka feminin, sieun kalakuan seksual telenges, kekerasan carnal, agresi gratuitous.

Ngadidik ti abad repressing jeung fearing agresi maranéhanana, kakuatan, kakuatan jeung kahayang pikeun sex, awewe mawa jeung maranehna koper sieun jeung énergi renegade nu dina impian transforms kana kanyahoan pakarang jeung péso.

The péso tina murderer atawa perkosa ogé mangrupa énergitablet anu kudu diakuan, diélaborasi jeung dipikaharti sangkan mekar tur nyadarkeun gambaran diri salaku mahluk anu mandiri, mampuh ngabéla diri sarta netepkeun wates jeung wates-wates pikeun ancaman batur.

16. Ngalamun tarung jeung péso melee

sajaba simbolisme seksual, éta bisa ngagambarkeun situasi konflik di mana hiji nyoba nyieun kahayang hiji lumaku tanpa ditahan dihalang, leveraging kana kalemahan batur, ngagunakeun sagala cara sadia. .

Ngalenyapkeun lawan dina impian ngajadikeun anjeunna lungsur péso bakal mangrupa ekspresi kameunangan hiji, kakuatan hiji (fisik, seksual, verbal) atawa simbol otoritas anu diakuan.

17. Ngimpi tusuk batur Ngimpi cilaka ku peso

neunggeul batur ku peso dina impian hartina nganyatakeun lila teuing agresi anu dikendali, éta butuh nyembur jeung dendam jeung pikeun ngalakukeun sababaraha kajahatan anu ngimbangan sikep anu teuing patuh.

Ngimpi nyeri atanapi dinyenyeri ku péso ogé tiasa nunjukkeun tatu anu disababkeun ku kecap " seukeut" , nyaéta kawas "péso" .

18. Ngimpi motong hiji hal ku péso

bisa allude kana kamampuh ngagunakeun kakuatan pribadi: nyaho kumaha carana mutuskeun, jadi incisive. dina dibikeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.