GUA dina impian. Ngimpi GUA Hartina

 GUA dina impian. Ngimpi GUA Hartina

Arthur Williams

Naon hartina guha dina impian? Naha éta nunjukkeun hal-hal rusiah sareng épisode anu disumputkeun tina jaman baheula atanapi aya hubunganana sareng pingsan anu sami sareng rahasia? Tulisan ieu ngajalajah simbol guha dina impian dina hartos kuno sareng modéren sareng dina gambar impian anu béda-béda anu nunjukkeun dirina ka manusa modern.

guha dina impian

Guha dina impian nyaéta nurun tina “ kuil batin ", tempat inkubasi sareng transformasi, kalahiran sareng kalahiran deui, regenerasi sareng perobahan.

Ieu mangrupikeun simbol anu aya hubunganana sareng mamang sareng pantulan anu gampang muncul dina fase. transisi tina hiji umur ka nu sejen dina kahirupan atawa dina moments krisis.

Rongga guha, poék jeung sieun atawa welcoming jeung receptive, nyaéta tempat dedicated papanggih bagian deepest tina diri, nya eta tempat di mana bersaing jeung pingsan jeung dimana nyanghareupan jeung transcend alam poék, jero taneuh jeung misterius na.

Pikeun Freud, guha dina impian mangrupakeun simbol rahim jeung receptivity tina feminin sarta bisa ngagambarkeun sakabéh aspék kahirupan seksual jeung réproduktif: konsepsi, kakandungan, ngalahirkeun, kalahiran.

Jung, sanajan recognizing link jeung archetype of feminin , mertimbangkeun guha dina impian salaku tempat pingsan dimana sakabehtransformasi psikis numbu ka individuasi.

Harti guha dina impian

Harti guha dina impian dihubungkeun jeung kasadaran jeung rebirth tina ego. saatos sakedap "kabur" sareng transformasi psikis anu salajengna.

Éta ogé tiasa ngagambarkeun immersion dina jaman baheula, kabutuhan pikeun ngerjakeun deui épisode anu sami-sami écés ti budak leutik sareng ngahijikeun naon emerges tina patepungan ieu tanpa sieun ku anguish atawa sieun.

Dina guha impian sagala potensi dunya pingsan individu jeung koléktif dinyatakeun kalawan nu pemimpi kudu nyanghareupan dirina, reorganizing hubungan jeung dirina jeung jeung dunya luar.

Harti guha jeung guha dina impian jeung nu mana wae pojok lianna di bumi ieu numbu ka:

  • kalahiran jeung rebirth, inisiasi,
  • transisi, passage ti hiji umur ka sejen
  • regression, kenangan jaman baheula
  • papanggih jeung monster batin, kalawan aspék disowned
  • Gempa psikis, parobahan radikal
  • énergi sareng kakuatan konsentrasi
  • rasa suci, spiritualitas
  • kasaimbangan antara zat sareng roh, antara pikiran sareng awak

Simbolisme guha dina impian

Talian guha jeung impian geus dibuktikeun ti jaman baheula nalika guha, guha jeung guha anu timbalan pikeun kultus.Asclepius jeung inkubasi tina impian. Tempat-tempat dimana jalma indit pikeun ménta ngimpi penyembuhan atawa indikasi pikeun kahirupan hiji.

A symbolism of cosmic significance ieu condensed dina konformasi morfologis guha: éta dunya dina ekspresi paling lengkep tur vital na, tapi éta ogé dunya kalangkang, pantulan, penampilan, dunya "lalaki anu dirantai" dina mitos guha Plato, dunya dimana jiwa kedah ngabébaskeun diri pikeun ngahontal anu leres. realitas cahaya sareng ide.

Ti ieu guha dunya dimimitian perjalanan manusa nuju kacerdasan  sareng naékna jiwa nuju cahaya roh : kaluar tina guha, hawa, langit.

Ti guha-imah jalur évolusionér manusa primitif lumangsung nuju homo sapiens jeung manusa modern.

Guha mangrupa bagian tina upacara inisiasi jeung rebirth anu ngalambangkeun régrési rahim anu kudu diungkulan pikeun nyanghareupan dunya, sedengkeun kalanggengan dina rohangan poék jeung sapatemon jeung monster jeung bahaya nu nyumputkeun gelap, nyaéta. ujian anu kudu disanghareupan dina raraga ngalaksanakeun upacara adat ti hiji umur atawa ti hiji status ka status nu sejen.

Aspék simbolis séjén tina guha dina impian téh bisa dikorelasikeun jeung magma pingsan sareng ka sadaya eusi anu dileungitkeun anu aya di jerona sareng anu luar biasa pikeun nurani, eusi dianggap " bahaya" , tapinyanghareupan "jalur" , tés anu bisa dianggap ngaliwatan fase tina prosés individuasi: individu papanggih dirina, sadar dirina, ngahontal kematangan.

Guha dina impian 12 gambar anu paling umum

1. Ngimpi guha

nunjukkeun milarian sareng perjalanan anu kedah dilakukeun, peryogi mundur sareng ngecas mental sareng fisik, atanapi milarian diri, peryogi kasepian sareng refleksi.

  • Upami guha dina impian dipatalikeun sareng sensasi karaharjaan, kahaneutan, panyalindungan anu nyorot karakter indung sareng regenerasi, éta tiasa janten simbol novelty jeung rebirth, énergi anyar jeung kahirupan anyar. Hiji tempat nu ngalamun bisa manggihan dirina jeung mikawanoh poténsi sorangan.
  • Lamun eta ngalaman salaku konstrain , salaku dungeon poék jeung infernal kalawan kahariwang, teror tina katiisan jeung kanyahoan, nu ngalamun anjeunna bakal grappling jeung gelap tina pingsan, jeung aspék renegade atawa jeung kajadian masalah anjeunna ngalaman dina usaha simbolis dina solusi.

2. Ngimpi kaluar tina hiji guha

dina interpretasi populér eta boga harti positif malah visi modern nganggap eta simbol solusi, overcoming hiji halangan, ngahontal hiji obyektif, tina tungtung hiji jalur, tina petikan ti. hiji kaayaan(sosial, ékonomi) jeung lianna. Bisa ngagambarkeun kenangan baheula jeung momen kalahiran.

3. Ngimpi leungit di guha

Nalika guha dina impian henteu dipilih jeung kapanggih, tapi sangsara, nalika hirup. anu nempatkeun pemimpi di hareup " guha jero " na, gambar ieu tiasa muncul dina impian pikeun nunjukkeun régrési, kurangna kasadaran, arah, tujuan. Kaayaan anu sami tiasa dihubungkeun sareng sieun sangsara, nolak komitmen diri sareng nyanghareupan kaayaan anu kedah dialaman sareng naluri.

4. Ngimpi janten tahanan di guha

sarua jeung ngarasa mangsa naon emerges ti pingsan. Ngimpi ieu ogé nunjukkeun kasieun sareng henteu mampuh ngaréaksikeun, sakapeung déprési.

5. Ngimpi sumur di guha

gambar anu parantos aya dina simbol sateuacana sumur dina impian nunjukkeun kabutuhan sareng kahayang pikeun balik jero dina diri, marios kaliwat atawa nyambung ka bagian paling primitif diri, cageur rasa universal mahluk hiji jeung link jeung pingsan koléktif.

6. Ngalamun guha pinuh ku cai

ngacu kana dunya émosional anu kudu diperhatikeun jeung dikedalkeun atawa eusina dominan. Sakumaha biasa, penampilan cai: ngeuyeumbeu jeung hideung, atawa caang jeung ayeuna bakal mawadina arah béda. Di hiji sisi urang bakal nampik, stagnasi sareng represi émosi, di sisi sanésna ngagelembung sareng aliran anu harmonis, anu ngalamun kedah nyandak kasadaran sareng tanggung jawab.

7. Ngimpi di jero cai guha Ngimpi guha marina

malah ngalamun guha nu cai laut tembus bebas ngabeungkeut aliran emosi. Nyilem ka laut sareng milarian guha jero cai, atanapi ngajalajah guha laut mangrupikeun kaayaan impian anu nekenkeun kontak sareng pingsan sareng misteri kahirupan sareng kasadaran manusa.

Tempo_ogé: Kutipan ngeunaan impian Walt Disney

Éta impian anu masihan rasa kasenangan sareng euforia, anu nyababkeun rasa panemuan sareng petualangan sareng anu tiasa ngimbangan momen krisis, kalemahan fisik, kaleungitan harepan.

8 Ngimpi walungan di guha

ningali cai ngocor di guha umumna ngabalukarkeun sensasi positip sareng dihubungkeun sareng dinamisme kahirupan sareng émosi, pembaharuan anu terus-terusan, élastisitas mental sareng fisika.

Numutkeun sababaraha pangarang ngimpi ngojay di walungan di jero guha tiasa ngarujuk kana kenangan kahirupan intrauterine.

9. Ngimpi danau di guha

ageung atanapi alit, danau di guha dina impian ngagambarkeun turunan salajengna ka jero mahluk. Tingali éta, ngojay di dinya,Mandi di cai na mangrupikeun simbol kontak, kapercayaan, pikagumbiraeun pikeun anu teu sadar anu tiasa:

  • nyambungkeun kana kabutuhan pikeun ngajajah langkung jero dina diri
  • nyangking pesen dina bentuk. objék atawa sato nu naek ka beungeut cai
  • pikeun ngamimitian komunikasi salajengna nu éta ngalamun urang dreamlike diri nu ngirim pesen na requests dina nurun inkubasi tina impian nu lumangsung dina impian sorangan. 13>

Misalna, ngimpi nulis angka atawa kalimah dina batu terus ngalungkeun ka danau ngabogaan nilai pamundut dijieun ka pingsan, éta ngagambarkeun kabutuhan dikedalkeun, nurun tina internal. programming.

Ieu gambar ogé bisa muncul dina lamunan, visualisasi, atawa reentry ngimpi dipandu. Kieu naon anu ditulis ku tukang ngalamun ka kuring ngeunaan éta:

Hai Marni, kuring hoyong pendapat anjeun ngeunaan jinis implengan atanapi impian anu kuring ciptakeun unggal waktos kuring kedah hudang dina waktos anu tangtu atanapi kuring hoyong émut. sok sanajan kuring boga kahayang nu tangtu.

Kuring ngabayangkeun kuring di guha (salawasna tempat anu sarua) kuring ngarasa hébat, kuring ngarasa ditangtayungan, guha leutik tur taneuh batu haneut.

Deukeut kuring aya hiji danau anu leutik pisan ampir ku cai anu poék, kuring nyandak batu anu ageung sareng datar sareng nyerat dina waktos kuring badé hudang, teras kuring ngalungkeun kanabalong. Kuring ningali batu tilelep lajeng, saolah-olah kuring nempo danau di bagian, abdi ningali eta tilelep beuki loba ... Kuring terus ningali batu nurun jeung kuring ogé ningali waktu kuring nulis dugi, sanggeus turunan panjang, nu batu nepi ka handap.

Dina waktos éta impian kuring réngsé (sok langsung saré). Anjeun moal percanten tapi éta sistem infallible, leuwih hade tinimbang jam alarm, sarta ogé requests séjén atawa hal pikeun nginget condong muncul kalawan exactness sarua.

Kuring mesen jeung batur satisfies kuring, tapi saha ieu sababaraha Kuring bener teu nyaho. Naon anu anjeun pikirkeun? Hatur nuhun  Luciano

10. Ngimpi guha handapeun imah

nyaéta gambar anu paling jelas ngeunaan struktur psikis sareng rohangan pingsan anu ngadukung pangwangunan kapribadian. Di guha handapeun bumi anjeun tiasa mendakan harta, artos disumputkeun, batu mulia, atanapi anjeun tiasa nyumponan karakter misterius, sato liar atanapi monster anu kedah diurus ku pemimpi. Sakabeh lambang aspék diri nu mumbul.

Tempo_ogé: Ngimpi kumbang Naon hartina mun ngimpi kumbang

11. Ngimpi nyumput dina guha

dina hal ieu guha dina impian mangrupa suaka, nurun. tina rahim indung jeung reassuring nu ngajaga pemimpi ti dunya luar, tina kontak jeung batur, tina kasusah jeung masalah. Éta tiasa nunjukkeun kaayaan ditarikna émosional, bentuk depresi sarengtampikan dunya.

12. Ngimpi guha és

bisa dianggap gambaran métaforis tina batin " katirisan ", katirisan parasaan jeung émosi anu bisa ngagambarkeun momen asa, nyeri atawa tunggara. Pemimpi ditempatkeun di hareup naon anu teu bisa digerakkeun " beku " dina dirina: parasaan sareng émosi anu henteu deui tiasa ngahontal kasadaran sareng " panaskeun" , nyaangan sareng masihan a hartina hirup.

Sateuacan ninggalkeun urang

Oge artikel ieu geus rengse, tapi ANJEUN bisa ninggalkeun kuring pamadegan anjeun atawa nulis impian anjeun patali jeung simbol ieu dina rohangan komentar sareng kuring bakal ngabales pas-gancangna.

Upami topik anu dipikaresep ku anjeun sareng ngajawab patarosan anjeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan kahadean leutik

Bagikeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.