Ngimpi tina Madonna Symbolism of Virgin Mary dina impian

 Ngimpi tina Madonna Symbolism of Virgin Mary dina impian

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi ngeunaan Madonna? Kumaha kultus Virgin Suci mangaruhan impian? Artikel ngeunaan simbolisme Ibu Ilahi dina budaya urang sareng hartos gambarna dina impian anu mukmin sareng anu henteu percaya.

madonna dina impian - ngimpi Virgin Mary

Ngimpi jeung Madonna hartina datang kana kontak jeung aspék archetype bikang numbu ka sakral jeung spiritualitas nu mangaruhan rasa aman, panyalindungan jeung nu nawarkeun jawaban kana patarosan nu ngalamun.

Kanyataanna, Madonna dina impian lends gambar dirina ka sakabeh eusi psyche nu boga kontak jeung iman jeung harepan, ditampa, nu nyaho kumaha carana ngumpulkeun jeung maca tanda kahirupan, nu nyaho kumaha carana manggihan jawaban.

Tapi simbol Virgin Mary dina archetype bikang ngagambarkeun kutub sabalikna mun Aphrodite jeung muatan sensuality, pelesir awak jeung ekspresi seksualitas jeung kasuburan.

Ieu ngandung harti yén ngalamun Madonna bisa nunjukkeun:

  • kabutuhan nu ngalamun pikeun panglipur
  • jalan anu kudu diturutan anu mibanda ciri spiritual
  • ibu anu masihan diri anu dilakukeun. tina dedikasi jeung kurban
  • an ethereal, feminitas parawan tanpa eros jeung sublimated dina spiritualitas.

Ngalamun Madonna, kumaha oge, sanajan ngabogaankonotasi spiritual profoundly jeung embody sabalikna unggal énergi aphroditic, expresses sakabeh kakuatan, sacredness, martabat tina feminin anu "narima" peran nya jeung anu meta salaku perantara antara kakuatan archetype jalu. Allah Rama sareng Kristus sareng kabutuhan paling manusa.

Ngalamun Simbolisme Madonna

Simbolisme Madonna dihubungkeun sareng peranna salaku indung Yesus Kristus, peran anu nyusun ulang. The rift dahsyat nu agama monoteistik geus dibawa ngeunaan antara lalaki jeung awewe.

Allah nuntut jeung absolutist tina Perjanjian Old jeung norma-norma kaku jeung parentah-Na: "Anjeun teu kudu boga Allah séjén iwal Kami" , mupus pantéon déwa-dewa kuna anu sarua dibagi antara lalaki jeung awéwé.

Ieu asal muasalna teu saimbangna anu geus nimukeun kakawasaan jeung kaangkuhan patriarki, anu geus repressed ajén-inajén feminin sareng ngahambat poténsi psikis individu. Kategangan psikis nuju persatuan sareng kasampurnaan, sacara simbolis ditembongkeun dina kutub maskulin sareng feminin tina ketuhanan, parah pisan dikompromi sareng munculna agama-agama monoteistik.

Parobihan éta ngan ukur bakal kajantenan ku datangna Kristus sareng perantaraan-Na. antara Allah jeung manusa nu ogé bakal reflected dina feminin poho. Our Lady bersinar kalayan cahaya sareng kakuatan anu dipasihkeun ku putrana ka anjeunna sareng ieufeminin, sanajan disublimasi sarta dicabut tina eros jeung carnality (aspék nu ngaganggu maskulin sabab bisa lolos kadali na), kudu dianggap usaha pikeun mulangkeun " feminin ketuhanan " ku gereja Katolik.

Usaha dihijikeun jeung ngadegna dogma jeung kultus Virgin Rahayu, nu Jung sorangan dihartikeun salaku acara pangpentingna tina Kontra-Reformasi.

Tapi usaha ogé ngadalikeun feminin ku framing. eta dina susunan aturan jeung ciri anu luput sagala logika manusa (parawan anu conceives tur jadi indung) tapi nu mangrupakeun pamundut pikeun purity, chastity, cinta, pangorbanan, komitmen, dedikasi jeung luhureun sakabeh kaluman kana takdir hiji.

Ngimpi Madonna pikeun lalaki

Madonna dina impian lalaki tiasa nunjukkeun kabutuhanna pikeun énergi indung sareng panglipur anu terang kumaha ngabales kabutuhan sareng kasusahna, anu " solves ", nyageurkeun sareng nyenangkeun sakumaha anu leres-leres dilakukeun ku indungna atanapi ngimbangan cacad sareng kalemahanana.

Tapi éta ogé tiasa ngagambarkeun ideu kamurnian, docility sareng kapinteran awéwé anu ngajaminkeun. Anjeunna, anu ngamungkinkeun anjeunna ngalaksanakeun kadali dirina tanpa bersaing sareng lalaki sanés.

Ngalamun Awéwé-Madonna mangrupikeun gambar anu umum pisan dina imajinasi koléktif sareng dina budaya patriarchal urang dimana awéwé éta.dipilih, kudu murni, parawan jeung indung, bari eros ignites na vents sorangan jeung awéwé endowed kalawan énergi aphroditic. Ku kituna dikotomi Indung-Pamajikan-Madonna jeung Awéwé-lacur.

Ngalamun Madonna pikeun awéwé

Bisa ngagambarkeun feminitas tina ngalamun: amis, sadia, asih, tapi sublimated kalayan sagala. sensuality , tanpa eros, sieun ku sagala dorongan erotis nu ku kituna repressed atanapi ngalaman salaku " dosa ".

Tempo_ogé: Anggur dina impian. Ngimpi nginum anggur

Tapi gambar ti Ilahi Ilahi ogé bisa muncul salaku indikasi jeung consolation. , salaku kabutuhan pikeun pulih sentralitas sareng kakuatan indung sareng spiritualna.

Ngalamun Madonna Harti

Harti Madonna dina impian dihubungkeun sareng aspék psikis tina pemimpi anu ngagaduhan ciri comforting jeung indung jeung nu sipatna tanggung jawab nyorong manéhna, nungtun manéhna, ngarespon kana kasieun jeung kateupastian na.

Éta bagian anu pohara kuat anu bisa boga pangaruh penyembuhan jeung ngarobah sarta bisa ngarojong manéhna dina moments paling hese. .

Madonna tiasa janten simbol bagian tina diri anu leres-leres tiasa " ngadamel keajaiban " sareng anu, ku sabab kitu, nyambungkeun deui individu kana kakuatan pribadina, kana pentingna kreativitas-Na, mun ditampa visceral hirup jeung pangalaman eta brings, tapi ogé kana kakuatan iman, doa jeung spiritualitas.(utamana lamun nu ngalamun téh mukmin jeung taat).

Harti Madonna dina impian nuduhkeun:

  • cinta
  • indung
  • kurban
  • kurban
  • consolation
  • perlindungan
  • kaamanan
  • kemurnian
  • kasucian
  • parawan
  • nyageurkeun
  • harepan
  • kapercayaan, iman
  • wilujeng
  • indulgence
  • comp assion
  • penyembuhan

Ngimpi Madonna 11 Gambar Oneiric

1. Ngalamun Penampakan Madonna

bisa dianggap respon kana kabutuhan ngalamun, respon kana momen kasusah, indecision, kateupastian atawa sangsara hébat.

Dina hal ieu penampakan Perawan Suci miboga harti consolatory, tapi ogé nunjukkeun kakuatan nu ngalamun kudu cageur: kudu boga iman ka ketuhanan lamun ngalamun téh mukmin, kudu boga iman dina kahirupan tur sorangan lamun henteu.

Dina sagala hal, lambang Madonna dina impian boga kakuatan pikeun ngabalikeun kaayaan nu ngalamun ngalaman, ngarah manehna ngarasa panyalindungan indung (anu unggal jalma diperlukeun dina unggal tahapan kahirupan maranéhanana) jeung gaib. .

2. Ngimpi nyuhunkeun kurnia ka Bunda Maria

nyaéta gambaran impian anu paling jelas ngeunaan kabutuhan anjeun pikeun pitulung. Symbolically ngagambarkeun kontak jeung hiji feminin suci, kamungkinan aksés akakuatan anu dikubur dina diri anu tiasa ngabéréskeun sareng nyageurkeun.

3. Ngalamun Madonna nyarios ka kuring

tiasa dianggap pesen ti pingsan anu nunjukkeun ka Madonna kamungkinan pikeun ngayakinkeun anu ngalamun. jeung wewenang nu bisa " ngagerakkeun anjeunna " nuju hal husus.

4. Ngimpi Madonna diasah bodas     Ngimpi Virgin Suci ngaberkahan kuring

ngagambarkeun kasucian, kajujuran, kahadéan pikiran. Bisa nuduhkeun hiji aspék pemimpi atawa awéwé anu miboga ciri-ciri ieu atawa jalma anu deukeut anu kawengku ku sipat-sipat ieu.

Nyaéta gambaran anu miboga tujuan pikeun ngayakinkeun ngeunaan kajelasan jeung transparansi tina maksud sorangan. jeung batur .

Sedengkeun, ngalamun berkah Lady Urang, bisa muncul pikeun mastikeun amal alus dipigawé.

Alami, kawas unggal apparition of Our Lady dina impian, éta bisa ngagambarkeun sorangan. kabutuhan spiritual sareng kapercayaan .

5. Ngimpi Madonna sareng orok Yesus dina pananganna

arketipe keibuan suci, ngagambarkeun kabutuhan pemimpi pikeun panyalindungan, a "ganda" panyalindungan nu ogé diturunkeun tina gambar comforting tur kuat Yesus.

6. Ngimpi Madonna dina prosesi

nunjukkeun aspék pelindung jeung comforting indung tina Madonna, tapi bisa kapanggih dina kontéks anu leuwih lega jeung sosial. Ngantebkeun symbolism jeungkakuatan tina ritual koléktif nu bisa mibanda sipat reassuring jeung penyembuhan.

Ngimpi prosesi jeung Madonna bakal ngajadikeun urang ngeunteung kana kabutuhan hiji urang pikeun kalibet dina sababaraha kagiatan nu boga tujuan mangpaat atawa dina perlu meunang. diserep ku dedikasi jeung komitmen ka batur.

7. Ngimpi Madonna nangis   Ngimpi Madonna ceurik

ngagambarkeun kasangsaraan nyata (sugan disumputkeun) atawa rasa kasalahan pikeun sababaraha lampah dipigawé, pikeun dosa-dosa pemimpi anu ngajantenkeun Ibu Ilahi sangsara sapertos aranjeunna kantos ngajantenkeun indungna sangsara.

Tempo_ogé: Sapatu dina impian Ngimpi ngeunaan sapatu Harti

Dina impian ieu, Madonna, sanaos kasedih sareng nyeri anu diwujudkeunna, gaduh énergi normatif anu sami sareng Superego atanapi paranormal kritis. aspék sarta ngingetkeun nu ngalamun naon bener jeung naon salah, naon geus nyieun batur sangsara, naon nu kudu diubaran.

A Madonna nangis cimata getih dina impian nekenkeun rasa sangsara (anu meureun kudu muncul. sarta ditepikeun dina kanyataan) sarta ogé nembongkeun leungitna tanaga jeung vitalitas.

Dina sababaraha impian ngagambarkeun leungitna iman sarta mangrupa teguran jempé pikeun ngalamun percaya anu ngalalaworakeun kana kawajiban agamana.

8. Ngimpi Madonna sedih   Ngimpi Madonna duka

hartina sarua jeung gambar di luhur, tapi bisa oge nunjukkeun awewe.tatangga atawa indung nu sarua tina ngalamun anu nalangsara.

Bisa ngaluarkeun kacenderungan ka korban (pikirkeun babasan "Ieu kawas Our Lady of Sorrows" pikeun nunjukkeun jalma anu ceurik, putus asa jeung gampang nembongkeun nyeri na ka batur).

9. Ngalamun Madonna hideung

numbu ka kultus kuna parawan hideung (misalna Madonna of Loreto) bisa ngagambarkeun gelap. jeung sisi misterius kakuatan feminin, kakuatan nu expresses atribut spiritual na bari tetep karakter nu muncul ti iconography Palasik jeung reassuring tina bulak Virgin Ibu Yesus.

Impian tina tipe ieu, lamun maranéhna teu numbu ka a bakti nyata ka Madonna ieu, bisa nunjukkeun kudu teu ngawatesan iman hiji jeung buka saluareun ungkapan paling umum tur reassuring nya atawa pilarian jero jero nu boga akar na dina archetype nu.

10. Ngalamun Lady Urang Fatimah

ngagambarkeun kabutuhan spiritualitas anu gampang sareng rada "budak budak" ,  bebas tina mamang sareng kanyahoan anu ngaréspon kana kabutuhan kaamanan, anu terang kumaha ngabéréskeun kasusah sareng ngirangan kasangsaraan sareng sieun masa depan.

11. Ngimpi Our Lady of Rosario    Ngimpi Our Lady of Pompeii

duanana Madonnas ieu mangrupa objek kultus deeply rooted sarta muncul dina impian nalika pemimpi. nyaeta mukmin sarta bisa mikawanoh aranjeunna. abdiéksprési kabutuhan hiji jeung indikasi pingsan nu manggih dina sosok Virgin Suci simbol pangalusna consolation sanggup reassuring nu ngalamun, mere manehna harepan jeung malah meureun nawiskeun anjeunna rangsangan arah réaksi.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong nasihat pribadi kuring, aksés Rubrica dei Sogno
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER tina Panungtun 1500 langkung seueur jalma anu parantos ngalaksanakeunana SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun kami

Pamaca anu hormat, nyerat ngeunaan Madonna dina impian henteu gampang, sabab simbol ieu aya hubunganana sareng jero sareng kapercayaan agama intim, tapi kuring miharep geus ditawarkeun anjeun kasempetan pikeun ngarti harti leuwih umum na. Pikeun gambar anu sanés, kuring ngajak anjeun nyerat dina koméntar. Hatur nuhun upami anjeun ayeuna tiasa ngabales komitmen kuring kalayan sakedik kahadean:

SHARE ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.