Nikah dina impian Ngimpi kawin Ngimpi kawin

 Nikah dina impian Ngimpi kawin Ngimpi kawin

Arthur Williams

Daptar eusi

Harti nikah dina impian boga akar ontologis jeung archetypal, numbu sakumaha ka atraksi jeung kasaimbangan antara sabalikna. Kahayang pikeun ngahiji, anu tujuanana nikah, bentukna "conjunctio oppositorum" sareng janten pondasi tina prosés dinamis kahirupan di bumi.

nikah dina impian

Kalayan gambar nikah dina impian, salah sahiji sistem archetypal pangkuatna. dina kahirupan 'lalaki.

Sistem anu aya dina dasar perkawinan, nyaéta unggal “union” jeung fusi.

Perkawinan nyaeta adat istiadat sosial anu, dina unggal budaya jeung tradisi, miboga ajén:

  • a ritus of passage
  • a pakta (antara lalaki jeung awéwé, antara lalaki jeung Allah).
  • parobahan status
  • janji fusi
  • masa depan pikeun ngawangun jeung hirup.

Tapi ritual nikah merlukeun hiji. siap pikeun petikan ieu , yén jiwa longs pikeun Allah, nu lalaki mikanyaah jeung hayang awewe-Na, nu aya hiji kabuka sarta kasadiaan, hiji kadewasaan, hiji kasadaran kana naon anu nyanghareupan hiji.

Impian kawinan Symbolism

Kawas pakéan kawinan, kawinan ngimpi ngagambarkeun proyék deeply rooted di alam jeung dina psyche phylogenetic: transisi tina hiji fase kahirupan ka nu sejen tur minuhan akawin musibah”, ngimpi dikirim ku nu maca.

Tempo_ogé: Ngimpi anak rusa, doe sareng India beureum

19. Ngimpi kawin lamun geus nikah   Ngimpi kawin jeung nu lain salaki kuring

bisa disambung ka kabutuhan pikeun ngarobah hiji hal, pikeun nyieun parobahan dina kahirupan, pikeun ngakses fase anyar jeung status anyar, tapi ogé pikeun nginget komitmen dijieun pikeun pasangan, pikeun narik perhatian kana masalah atawa situasi pikeun reviewed di wewengkon ieu.

Emosi anu dirasakeun sarta kontéks impian bakal ngarahkeun analisis kana aspék objektif atawa subjektif (anu mindeng hirup babarengan dina impian).

20. Ngimpi kawinan tanpa panganten

éta kedah ngajantenkeun urang ngeunteung kana hiji hal anu parantos kakurangan dina lingkungan emosional, material, batin. Teu sadar nunjukkeun kurangna kasaimbangan, kahayang teu realistis, parobahan nu kaayaan optimal teu hadir, tujuan pasangan unshared.

Baca salaku conto: Ngimpi nikah tanpa panganten lalaki ngimpi dikirim ku a maca

21. Ngimpi persiapan kawinan   Ngimpi uleman kawinan

nyaeta gambar nu bisa ngagambarkeun kanyataan, kahariwang jeung kahariwang dina mangsa-mangsa saacan kawinan. Éta teras mangrupikeun indikator setrés atanapi nunjukkeun aspék pemimpi dimana éta kedah konsentrasi.

Ti sudut pandang simbolis, aranjeunna nunjukkeun naonmiheulaan fase anyar jeung kabutuhan pikeun ngalakukeun tindakan nu ni'mat eta.

Contona: uleman kawinan dina impian ngagambarkeun kabutuhan formalize jeung nyieun batur milu dina kaputusan jeung pilihan sorangan (ku kituna teu bisa deui mundur. ).

22. Ngimpi kawinan pérak Ngimpi kawin emas

lamun teu ngagambarkeun kanyataan (kahayang atawa persiapan pikeun pésta kawinan pérak, emas atawa nu séjénna) nyaéta babasan. tina kabutuhan kaamanan sarta lilana hiji beungkeut.

Ti sudut pandang subjektif aranjeunna ngagambarkeun union harmonis of opposites jeung nilai bisa attributed ka kasaimbangan antara polaritasna psikis tina ngalamun. Éta mangrupikeun ritus nampi kasusah, tekad, tapi ogé sumanget anu dipikabutuh pikeun ngajaga pusat sadar kana sagala hal anu lumangsung dina dinamika psikis.

23. Ngalamun kawinan kadua

hartina cageur pananya, neangan kasempetan hirup anyar, pilihan anyar.

24. Ngimpi saksi kawinan

mangrupa simbol konci anu boga fungsi pikeun ngayakinkeun nu ngalamun jeung mastikeun pilihan na. atawa ogé pikeun "nyaksian" naon anu geus sarta geus ngarah ka momen ayeuna.

Lamun éta jalma dipikawanoh atawa saksi sabenerna nikah hiji urang, ngimpi brings perhatian kana kualitas. nu attributed jeung nu bisa tinamantuan dina naon anu keur ngalaman dina hubungan pasangan urang.

Lamun saksi dina impian téh jalma kanyahoan mungkin yén anjeunna ngagambarkeun aspék renegade tina ngalamun anu boga fungsi "saksi" naon anu salah, atawa pikeun mastikeun naon anu masih vital.

Sanajan parasaan pakait sareng karakter ieu négatip tur uncanny, harti (jeung pesen eta mawa) bisa nembongkeun.

25. Ngalamun kawinan

niténan aspék sosial anu patali jeung kabutuhan ditarima ku batur, ngarasa diaku, sangkan pilihanna diaku jeung ditarima. Tapi ogé muncul salaku simbol babagi, conformism atawa non-conformism gumantung kana sensasi ngalaman jeung kaayaan anu timbul.

26. Ngimpi nikah tanpa pakéan kawinan

hartina nyanghareupan. parobahan hirup tanpa kasadaran perlu, tanpa nyaho tur ngahargaan elemen dasar. Atanapi tiasa ngaluarkeun kaprihatinan pemimpi (atanapi pemimpi) anu langkung sadar tina henteu gaduh naon anu diperyogikeun. Hartina ngarasa béda, teu nepi ka robah nu dipikahayang, teu ngarasa siap.

Tapi ogé bisa nuduhkeun kaburu-buru jeung antusiasme nu nyicingan tina konsési kana wangun jeung tradisi.

27. Ngalamun kawin dina pakéan awon

hahartina sarua jeung gambar saméméhna, umumna ngagambarkeun sieun teu ditarima atawa kuciwa tina parobahan nu teu lumangsung nurutkeun kahayang urang.

28. Ngimpi nikah tanpa sapatu

ngeunteung parobahan anu lumangsung tanpa nengetan perlu kontéks jeung hubungan hartina geus overlooked elemen dasar nu bisa ngaruksak, ngalambatkeun turun, nyegah pilihan hiji urang.

Baca Ngalamun kawinan tanpa sapatu sabagé conto

29 Ngimpi nikah dina pakéan hideung

kudu ngajadikeun pemimpi ngeunteung kana tujuan perobahan anu diisyaratkeun ku nikah atawa kana kahayang pikeun ngahiji sacara ekstrim.

Hideung , warna tunggara dina budaya urang, nerangkeun harti kuna nu patali jeung maot.

Maot simbolis, atawa leuwih tepatna parobahan nu meureun teu lumangsung dina jaman mutuskeun atawa nu presents dramatis, ngadadak, elemen kaleuleuwihan nu luput kontrol nanaon.

30. Ngimpi nikah jeung pakéan beureum

nyorot simbolisme tina warna beureum (gairah, inténsitas) nu ni'mat tur underlines transisi ka nu anyar. fase.

31. Ngimpi nikah dina pakéan konéng

ngagambarkeun kabutuhan pikeun nganyatakeun individuality sanajan dina kahayang pikeun union. Éta hartosna yakin kana diri anjeun sareng naon anjeunhayang.

32. Ngimpi nikah dina pakéan hideung bodas

mangrupakeun simbol kontras jeung meureun konflik sarta sabalikna parasaan nu ngahirupkeun ngimpi.

33. Nikah dina impian barudak

Ieu mindeng dikaitkeun kana proyéksi kahayang nyata, ka realisasi cinta romantis, ka tujuan pikeun ngahontal, ka bangbarung pikeun cross nu ngahartikeun aranjeunna salaku sawawa.

34 Ngimpi nikah jeung pamakaman babarengan

dina jaman baheula nikah asimilasi kana pamakaman meureun sabab duanana pakait jeung awal jeung ahir fase anyar jeung budaya populér napsirkeun nikah salaku maot.

Ningali dua ritual babarengan dina impian sarua amplifies rasa petikan sarta robah, tapi ogé bisa nunjukkeun kedah hayu balik ti kaliwat (boga pamakaman) saméméh ngakses anyar, ditéang-sanggeus tur dipikahoyong transformasi (kawin).

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Réproduksi téks dilarang

Naha anjeun gaduh impian anu ngahudangkeun anjeun sareng anjeun hoyong terang naha éta mawa pesen pikeun anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Ngalanggan gratis ka nu NEWSLETTER of the Guide 1500 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun urang

Dear ngalamun, Kuring geusdiropéa artikel ieu ngeunaan nikah ngimpi (versi munggaran balik deui ka 2005) pikeun ngabales requests gambar ngimpi anyar kalawan harti maranéhanana.

Kuring miharep anjeun ngarasakeun artikel jeung anjeun kapanggih naon nu ditéang. Émut yén anjeun tiasa nyelapkeun impian anjeun (henteu panjang teuing) kalayan simbol ieu dina koméntar sareng kuring bakal ngawaler anjeun.

Hatur nuhun upami ayeuna

BAGI ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

union.

Ku kituna konsép kawin mistis nu ngébréhkeun tegangan kana persatuan.

Ogé keur Jung, nikah téh mangrupa éksprési tina proyék ieu nu wangunna conjunctio oppositorum sarta anu ngagambarkeun tegangan jeung panalungtikan anu sarua aya di alam jeung di manusa.

kawinan sakral teu leuwih ti hiji reinterpretasi tina persatuan primordial indung bumi. Patepungan langit bapa, hiji persatuan roh jeung zat, a hieros gamos nu perpetuates sorangan dina bentuk taya wates di alam, dina budaya, dina mitologi, dina material jeung union simbolis sanggup perpetuating hirup jeung méré ayana harti lega. .

Conto sejen perkawinan suci ti mana turunna konstelasi archetypal anu mangaruhan jiwa manusa, nyaéta konjungsi alkimia : raja jeung ratu ngahiji dina mandi cai. sarta buah tina pernikahan suci ieu hermaphrodite, atawa individu anu ngahimpun dua kutub maskulin jeung feminin.

Gambar nu ngagambarkeun union jeung rekonsiliasi prinsip maskulin jeung feminin hadir dina psyche manusa.

Komo dina nikah dina impian Anima jeung Animus néangan jeung ngahiji dina ritual anu miboga akar ontologis jeung tujuanana nyaéta kasaimbangan antara dua bagian jeung kamungkinan ngalaman eta dina kanyataanana.

Salaku kapanasaran: jaman baheula tehkawinan dina impian éta simbol maot atawa goréng tuah jeung sagalana nu mucunghul senang jeung senang dina impian nikah ieu dianggap sabalikna. Nikah hiji sabenerna nunjukkeun kurangna cinta atawa putus dina hubungan. Nikah batur karugian finansial sarta Karuksakan. Suasana riang pamilon dina pupusna batur.

Nikah dina impian Harti

Harti nikah dina impian ngabales mitos Platonian milarian hiji. satengah jeung 'kabutuhan bawaan pikeun fusi unggal manusa, kitu ogé ngeusian lompang tina ngalamun na suggesting kamungkinan existential anyar pikeun ngakses.

Ngimpi ngeunaan nikah bisa sinyal kasadaran individu sababaraha aspék batin (misalna . diri anu dipikanyaah) atawa éksternal (misalna kualitas milik jalma anu deukeut) anu kudu " diintegrasikeun " ku  ngalamun pikeun ngadewasakeun jeung ngabeungharan jalanna sorangan.

Sugan aya nyaéta aspék sabalikna anu hayang muncul sarta manggihan kasaimbangan dina dinamika psikis: batin maskulin jeung feminin, awak jeung pikiran, zat jeung sumanget, intuisi jeung rasionalitas.

Gampang mangka nikah dina impian emerges dina na harti deepest of minuhan, union, penyembuhan, individualation.

Tapi ngimpi nikah bisa allude kana kahayang nyata pikeun union jeung pikeun parobahan dina kaayaan hiji ayeuna,ka kabutuhan pikeun ngabebaskeun diri tina jaman baheula atanapi tina kasusah jaman ayeuna, ogé kahayang anu sah pikeun ngaresmikeun hubungan séntiméntal.

Ngalamun kawin dihubungkeun sareng:

  • union of opposites psikis
  • resolusi konflik jeung kontrovérsi
  • robah radikal
  • robah status
  • proyék pikeun ngawujud
  • persatuan, fusi
  • integrasi
  • kasaimbangan
  • kontrak
  • komitmen, tanggung jawab

Nikah dina impian 34 Gambar impian

Sadaya unsur anu aya hubunganana sareng kontéks dimana pernikahan impian lumangsung: garéja , umum, bentang tiasa ngagambarkeun aspék kawinan anu nyata atanapi kahayang ngeunaan ieu sareng masihan indikasi dina kapribadian jeung kabutuhan nu ngalamun .

1. Ngimpi nikah ka jalma nu dipikawanoh

mun anjeun ngarasa involvement emosi, ngimpi bisa sinyal proyék sentimental nyata, ekspektasi nyata atawa kahayang cinta.

2 Ngimpi nikah jeung urang asing

kudu nyieun pemimpi ngeunteung kana ciri-ciri jalma nu teu dipikanyaho jeung kudu ngahijikeunana. Teras kedah naroskeun ka diri anjeun:

  • Kumaha jalma anu kuring kawin dina impian sapertos kieu?
  • Naon cirina?
  • Naon Naha anjeunna ngajantenkeun kuring ngarasa?
  • Saha sigana?
  • Éta ngingetkeun kuring ka batur kuring.kulawarga, babaturan, kenalan?

Ngawalon patarosan ieu bakal nulungan nu ngalamun ngartos kabutuhan nu kudu dieusi jeung nu lolong dieusian sarta di wewengkon mana realitas fisik jeung batin hiji jalma perlu mawa 'perhatian.

3. Ngimpi nikah ka batur anu anjeun henteu bogoh

tiasa nyababkeun émosi anu ditindas atanapi dikontrol sigana aya hubunganana sareng naon anu anjeun henteu ngalaman atanapi anu henteu acan dipilih. kalawan haté, sakumaha ogé bisa ngagambarkeun sensasi anu sarua dina konteks hubungan pasangan.

4. Ngalamun kawin jeung mantan

naha éta salaki atawa kabogoh, kaayaan rada sering sareng umumna dihubungkeun sareng panutupanana hubungan anu konflik, dimana duka perpisahan teu acan dijelaskeun, hubungan anu jarak fisik henteu ngirangan émosi sareng grievances bulukan.

Impian tina jinis ieu tiasa ngadorong pemimpi. pikeun milari sareng mikawanoh ciri-ciri positip ti mantan sareng hubungan anu parantos réngsé (anu sigana bakal mangpaat dina jaman ayeuna).

Baca salaku conto Naon hartosna ngimpi kawin sareng urut pamajikan?

5. Ngalamun kawinan anjeun di garéja

yén kawinan geus lumangsung dina kanyataan atawa éta ngan kahayang nu ngalamun, ngimpi ieu ngagambarkeun kabutuhan resmi, pangakuan hiji fundamental. petikan dina kahirupan hiji urang jeungogé kabutuhan kaamanan.

Nyaho yén sakabéh ieu diratifikasi di gereja (simbol sacredness jeung kaamanan dibagikeun) mangrupakeun cara pikeun nengtremkeun ati bagian diri nu ngarasa teu aman ngeunaan hiji hubungan atawa ngeunaan léngkah penting séjén. pikeun nyokot.

6. Ngimpi kawinan batur

merhatikeun kabutuhan pikeun ngahijikeun jeung ngahijikeun kontras jeung ngarobah kaayaan nu keur dialaman. Ngimpi kawin batur bisa ngarujuk kana kaayaan nu kaalaman ku pasangan nu kalibet, tapi leuwih sering eta sok nuduhkeun nu ngalamun.

Tangtu, hubungan jeung karakteristik aktor nu kalibet dina impian jeung émosi nu dirasakeun. ku nu ngalamun bakal jadi dasar pikeun ngarti hartina.

7. Ngimpi kawinan adina

ngagambarkeun kabutuhan pikeun nyusun ulang konflik internal ku cara manggihan kasaimbangan nyieun karapihan, tapi ogé bisa mibanda hubungan jeung realitas jeung hubungan jeung adina sorangan atawa nunjukkeun kasalempang atawa lamunan ngeunaan nikah nyata. Pikeun budaya populér, ngimpi kawin adina nunjukkeun bahaya.

8. Ngimpi nikah antara lanceukna

mangrupikeun simbol perkawinan anu sakral, tina persatuan antara lalaki sareng awewe sareng ngagambarkeun peryogi pikeun manggihan kasaimbangan antara pihak nu ngidinan Anjeun pikeun transformasi kaayaan anjeun. Bisa jadi impian fase ngaliwatanhirup.

Nalika lanceukna jeung adina ngimpi dipikawanoh jalma, ngimpi bisa nyorot pamahaman antara dua, susuratan niat atawa proyék umum atawa malah koalisi ngalawan ngalamun.

9. Ngimpi kawinan putri anjeun

sering nujul kana kahariwang kolot atawa kahayang, kahayang putri manggihan akomodasi pangalusna, gagasan nikahna salaku tujuan numbu ka kamerdikaan, dina tungtungna. tanggung jawab langsung atanapi ku sieun yén hal-hal moal jalan sakumaha anu dipiharep.

Putri dina impian tiasa janten simbol bagian anu bungsu sareng paling teu berpengalaman sareng nikahna tiasa nunjukkeun kamungkinan anyar, kahirupan anyar. pikeun nu ngalamun.

10. Ngimpi nikah kolot

ngahudangkeun rasa kulawarga jeung persatuan nu geus dihirupkeun (atawa teu dihirupkeun) atawa dina kahayang pikeun perjangjian antara dua kolot.

Kawinan kolot dina impian bisa jadi nurun tina cita-cita jeung ngagambarkeun kahayangna pikeun parobahan sarta harmoni gede dina pasangan sorangan.

11. Ngimpi ngeunaan nikah nyalira     Ngimpi nikah tanpa salaki atawa pamajikan

mangrupakeun impian nu patali jeung motivasi kuat si pemimpi jeung transformasi hirupna, motivasi nu ngarah manehna nyanghareupan hiji sorangan.fase transisi diperlukeun. Sensasi anu dirasakeun dina impian bakal nyaangan harti sumanget, tekad, positip atanapi kacapean sareng kasepian.

12. Ngimpi nikah sareng lalaki kolot (atanapi awéwé kolot)

sanaos sedih. omens tina interpretasi kuna ngimpi nikah jeung lansia bisa nunjukkeun perlu ngahijikeun kahayang pikeun novelty sarta robah kalawan aspék dewasa sarta tanggung jawab.

Saleresna, dina sababaraha impian, ngalamun sepuh tiasa ngaluarkeun sipat konservatif, rada lambat sareng bijaksana, tapi ogé ngayakinkeun pasangan anjeun.

Tempo_ogé: Ngimpi ngeunaan salaki Naon hartosna impian ngeunaan salaki kuring? Lambang salaki dina impian

13. Ngimpi nikah sareng nangis

ngajadikeun hiji jalma mikir ngeunaan parobahan nu teu acan dipilih sarta meditated on sarta konsékuansi nu boga dampak negatif kana émosi. Atanapi nginget-nginget hubungan anu nyata anu dijalanan anu henteu aya deui syarat pikeun babarengan, tapi anu tetep ngajaga tina kabiasaan atanapi sieun.

14. Ngimpi nikah hamil

sajaba ti nuduhkeun sieun nyata kakandungan dina waktu nu salah, ngimpi ngagambarkeun proyék, gagasan, warta nu ngakibatkeun ngalamun nyandak lengkah decisive. Sensasi impian bakal penting pikeun ngartos upami impian nunjukkeun hal anu positip sareng nguatkeun atanapi upami dihubungkeun.nepi ka rasa beurat jeung prihatin pikeun mangsa nu bakal datang.

15. Ngimpi nikah deui jeung salaki nu sarua

bisa jadi duanana konfirmasi harmoni pasangan nyata jeung, dina moments kasusah. atawa krisis, pingsan kudu ngahiji atawa ngahiji deui jeung tanaga maskulin salaki.

Bisa ngingetkeun nu ngalamun jaman baheula, momen-momen gumbira, putusan jeung pilihan waktu éta atawa, sabalikna, Bisa jadi impian anu teu pikaresepeun anu nunjukkeun henteu mampuh pikeun robih sareng kacenderungan pikeun ngalakukeun kasalahan anu sami deui-deui.

16. Ngalamun nikah anu diatur

bisa ngagambarkeun parobahan anu anjeun moal aya nu teu boga daya, aya nu sangsara, boh putusan, kaayaan, inisiatif.

17. Ngimpi nikah bahagia

lamun kaayaan ngimpi positif jeung dulur puas, ngimpi bisa nunjukkeun yén rugbi sentimental nyaeta padet tur ulet atawa yén union atawa tujuan nu nyekel hiji (tiasa dina widang emosi, tapi ogé sosial, karya, moneter) méré jaminan alus tur responds kana kaperluan ngalamun.

Baheula eta nuduhkeun kabeneran jeung hal-hal anu bakal datang.

18. Ngimpi nikah anu cilaka

bisa nuduhkeun rasa teu aman di sawatara wewengkon, anu ngalamun teu jelas mana jalan anu bakal ditempuh anjeunna hoyong dijalankeun, tapi di luhur sadayana anjeunna henteu percanten kana kakuatan dirina sorangan.

Baca salaku conto "Ngalamun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.