Ngimpi buta Ngimpi teu ningali Harti buta dina impian

 Ngimpi buta Ngimpi teu ningali Harti buta dina impian

Arthur Williams

Ngimpi janten buta mangrupikeun kaayaan anu pikasieuneun, tapi éta gaduh hartos anu terang anu aya hubunganana sareng visi logis sareng analogi tina pangalaman hiji. Artikel ieu nganalisa simbol jeung métafora lolong nepi ka rengse kalayan gambar ngimpi paling umum nu ngalamun "teu ningali".

ngalamun teu ningali

Naon hartina ngimpi buta atawa ngimpi teu bisa nempo dina impian? Nu ngalamun anu ngalaman gelap kawas ngimpi sarta manggihan dirina groping dina poek antara kesel jeung anguish nanya ka diri sorangan.

Kahariwang nu mindeng lumangsung isuk-isuk jeung gambar nu ninggalkeun jalan satapak nu teu pikaresepeun tur condong ngulang sorangan insistently.

Sanggeus ngajajah harti panon dina impian, mangka perlu cicing dina gambar ieu. jadi sering jeung numbu ka wewengkon realitas atawa aspék diri nu teu bisa atawa teu hayang ningali. Kusabab buta dina impian ngagambarkeun sarupa "buta" di sawatara wewengkon kahirupan.

Ngimpi jadi buta oge jalan leuwih éféktif jeung nu pingsan individu brings kana beungeut lolong tina eling, i.e. visi kawates diri primér anu, kalawan aturan tetep maranéhna jeung kabiasaan, meungpeuk perspéktif anyar, visi anyar atawa, sabalikna, dominasi bahan.unprocessed pingsan nu awan nu ngalamun tur ngajaga anjeunna dina rusuh jeung kateupastian.

Ngimpi buta hartina positif

  • perlu kajelasan
  • robah jeung évolusi
  • mundur batin
  • intimasi
  • spiritualitas

Sanaos émosi anu teu pikaresepeun sareng kahariwang anu aya hubunganana, hartos ngimpi janten buta atanapi ngalamun dina poék tiasa janten kirang négatip tibatan anu disangka.

Gambar nyorot pentingna " ningali" sareng ngasahkeun pentingna " nurunkeun cahaya", nyaeta, netelakeun, muka panon hiji diri jeung kanyataan.

Tapi lolong dina impian bisa disambungkeun kana nurun tina batin. ditarikna ka nu gelap maksa jeung kituna ka sauyunan gede jeung diri, mun kudu nutup panon hiji on dunya appearances pikeun ngaktipkeun visi deeper, a sensitipitas jeung pangaweruh unggul, ningali jero sorangan tanpa gangguan jeung pangaruh luar. Buta mindeng dikaitkeun jeung clairvoyance  jeung ka tempoan " lain " nu dipegatkeun tina spasi-waktu.

Ngimpi jadi lolong teu ningali Hal ieu sering dihubungkeun sareng jalur analisa, dimana éta negeskeun kabutuhan pikeun parobihan: saurang parantos atanapi masih dilebetkeun dina gelap sangsara sareng teu sadar sareng kedah diurus heula ieu.tina "buka panon anjeun" , sateuacan ningali kanyataan ku panon anyar.

Ngimpi buta Harti négatip

  • kabodoan
  • kerentanan
  • disorientasi
  • kaku
  • superficiality
  • sieun kanyataan, sieun batur
  • kurangna tanggung jawab
  • panutupanana dina nyanghareupan warta
  • panolakan ideu anyar

Buta dina impian hartina trudging di nu poek dina kaayaan bahaya jeung sieun jeung panon ditutup, glued atawa muka kana gelap pangjerona jeung ieu disambungkeun ka NOT hayang ningali masalah hiji, sieun nyanghareupan kanyataan jeung bebeneran, kurangna tanggung jawab, pikeun nyederhanakeun kanyataan.

Ngimpi henteu ningali tiasa nyorot bagian tina kapribadian anu sigana " hoyong" tetep aya dina gelap ieu, bagian anu sieun ku masalah atanapi ku jalma sanés pikeun ngaleungitkeun jilbab lolong sadayana.

Tapi harti lolong dina impian ogé numbu ka kerentanan unattended, kana aspék rapuh jeung sénsitip tina diri sorangan nu, tinimbang dipikawanoh tur ditangtayungan, dipaké (jeung tatu) antara séjén atawa, sabalikna. , aspék-aspék primér anu nolak kanyataan nalika henteu saluyu jeung ajén-inajén jeung kayakinan anu dilenyepan salila tumuwuhna pemimpi.

Ngimpi jadi buta penting nepi kangarah kana réfléksi jeung manggihan naon kabutuhan hiji, kumaha carana nungkulan lolong dina impian, kumaha carana meunangkeun deui visi ngimpi, métafora pikeun kasadaran anyar jeung visi anyar nu ogé bakal reflected dina kanyataanana.

Ngimpi ngeunaan keur buta 12 Gambar Oneiric

1. Ngimpi hiji buta

dina cara positif nunjukkeun kamampuh konsentrasi, pikeun abstraksi sorangan jeung cageur centering sorangan dina jaman. tina kabutuhan, panutupanana nalika nyanghareupan rangsangan ti dunya luar pikeun ngecas diri atanapi nuturkeun jalur spiritual.

Dina négatip éta pakait sareng métaforis " teu ningali " atawa " teu hayang ningali" hiji hal tina kanyataanana sorangan, tetep dina lolong nu ogé bisa bahaya.

Buta dina impian nyaeta gambar jalma-jalma nu teu sadar jeung teu nyaho (anu teu dipaliré) nu bisa ngarugikeun dirina jeung batur (nu nuturkeun manéhna).

2. Ngimpi buta    Ngimpi buta   Ngimpi teu ningali deui

Nu ngalamun manehna kudu nanya ka dirina sorangan naon anu lolos manehna, naon anu teu bisa nangkep, naon deui " nempo (teu ngarti, teu hirup atawa hirup dina cara exasperated).

Atawa ku naon anjeunna diserep jeung diangkut ka titik pikeun nempo nanaon sejenna, nepi ka titik jadi " buta " pikeun sagalana sejenna.

Tempo_ogé: Ngimpi basa Harti basa jeung basa dina impian

Pikirkeun nu ilahar dipaké. babasan: " Buta cinta, Buta gairah, Buta karanjingan Cemburubuta" patali jeung kaayaan dimana parasaan " buta " jeung mareuman " cahaya akal".

3. Ngimpi teu ningali oge    Ngimpi hudang teu ningali

Ngacu kana sieun pingsan tina ngalamun jeung kanyahoan nyanghareupan, sieun kahareup, nu sieun teu bisa ngalaman realitas, teu boga alat katuhu jeung luyu pikeun ngarti naon anu lumangsung sarta naon anu kudu dipigawé di sawatara wewengkon.

Tempo_ogé: Ngimpi pindah Harti pindah imah jeung mindahkeun dina impian

4. Ngimpi teu ningali hal anu batur ningali

bisa dihubungkeun jeung rasa inferioritas, jeung rasa kurang ti…, kurang mampuh, kurang hade, kurang pinter, jeung kritis kana aspek-aspek diri sorangan anu dibandingkeun jeung batur jeung hakim. Bisa ngabalukarkeun salah paham kana beungeut hiji hubungan.

5. Ngimpi buta dina hiji panon   Ngimpi teu ningali dina hiji panon

Ngarujuk kana kasaimbangan anu rusak, ningali barang dina hiji panon. jalan parsial jeung non-obyektif.

6. Ngimpi boga panutup panon teu ningali

Pikirkeun babasan " boga panutup panon" hiji gambar métafora jelas pisan anu nunjukkeun henteu. tiasa ningali sareng ngartos naon anu lumangsung. Nu ngalamun ogé kudu nanya ka dirina SAHA nu nutup panonna jeung dina konteks naon jeung bakal gampang manggihan jawaban kana impianna.

7. Ngimpi teu ningali beungeutna sorangan

bisa nyambung. ka teu aman,ka henteu mampuh pikeun meunteun diri sacara obyektif, teu gaduh definisi atanapi bentuk keuheul di payuneun diri, perasaan " ngaleungit" diantara anu sanés. Éta nyandak téma jalma tanpa rupa dina impian.

8. Ngimpi teu tiasa ningali hiji jalma

tiasa dianggap minangka peringatan ti alam teu sadar: éta jalma teu tiasa dihartoskeun. , pikeun ngahartikeunana, di jerona aya anu luput, anu luput tina pamahaman urang.

9. Ngimpi teu ningali jalan bari leumpang

leumpang tanpa ningali dina impian bisa nunjukkeun Otomatis " ngalakukeun ", " neruskeun dina poék", kurangna proyek sareng kanyahoan masa depan.

10. Ngimpi teu ningali bari nyetir Ngimpi tina nyetir sareng henteu ningali jalan

hartosna sami sareng anu di luhur, tapi gambar anu langkung sering anu hartosna raket hubungan sareng sensasi anu dirasakeun dina impian.

Di hiji sisi urang bakal sieun nabrak sareng putus asa teu ningali naon-naon anu nujul kana kateuamanan sareng sieun naon anu disanghareupan, di sisi sanésna urang bakal tenang sareng katenangan ogé kagum kana kamampuan nyetir mobil anu terus maju tanpa. kacilakaan anu nyababkeun, anu tiasa nunjukkeun kayakinan diri sareng kamampuan, terang kumaha carana kaluar tina jalan sanajan dina kaayaan anu paling hese sarengmenantang. Atawa kudu mikawanoh sipat-sipat ieu sarta sangkan muncul dina diri sorangan.

11. Ngimpi ngalahirkeun tapi teu ningali budak

sarua jeung teu bisa nempo atawa ngarti hasilna. tina hiji hal anu pemimpi geus dipigawé, nu anjeunna geus réngsé tapi nu, meureun, teu ngabales ekspektasi na atawa nu sagemblengna béda ti naon anjeunna imagined. Éta ogé saluyu jeung teu boga kasalahan diri, ngaminimalkeun lampah hiji, teu tempo dampak na, low harga diri.

12. Ngimpi ningali deui   Ngimpi meunangkeun deui visi

Alah jelas gambar nu nunjukkeun lawang anyar nuju kahirupan sarta pendekatan anyar pikeun kanyataanana. Bisa dihubungkeun jeung kapanggihna hal: ngabalukarkeun masalah, " illuminating" gagasan, hiji lalampahan seru. Bisa jadi sinyal ahir fase transisi ti hiji umur ka umur nu sejen.

Samemeh ninggalkeun urang

Pamaca anu dihormat, artikel ieu oge geus rengse

Mugi-mugi anjeun bakal kapendak éta mangpaat sareng pikaresepeun sareng kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan hormat:

Bagikeun ARTIKEL

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.