Ngimpi tukang sihir Harti tukang sihir jeung tukang sihir dina impian

 Ngimpi tukang sihir Harti tukang sihir jeung tukang sihir dina impian

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi ngeunaan dukun? Naha éta impian dihubungkeun sareng pangaruh dongéng sareng saran anu henteu terbatas pikeun pilem sareng carita? Atawa éta simbol bagian poék tina kapribadian? Tulisan nampilkeun dukun sareng tukang sihir dina impian salaku gambar kualitas archetypal anu akar dina pingsan koléktif unggal jaman.

sihir dina impian

Ngalamun dukun confronting nu ngalamun kalawan " kalangkang " tina archetype bikang, kutub sabalikna mun awéwé idealized: putri, priestess, nu Madonna, gadis polos, indung alus.

<1 kahadéan, kageulisan gadis jeung " alus" pangaweruh priestess nu ngahimpun sagala projections tina maskulin leuwih orok jeung unevolved, tapi mindeng ogé coincides jeung kamerdikaan ti ekspresi leuwih reassuring na conformist tina feminin .

Dukun teh bebas, dukun ngabaktikeun dirina kana naon anu dipikahayangna jeung naon anu asup akal keur dirina, dukun nalungtik tur mibanda kakuatan anu dihalangan ku awewe biasa.

Ngalamun. ngeunaan dukun bisa mawa ogé ngambang kakuatan bikang disumputkeun na ditahan captive ku ekspektasi batur etina norma-norma sosial: kahayang pikeun hirup béda ti batur ngudag, acuh tak acuh kana pamadegan batur, reueus dina diversity sorangan jeung kahayang pikeun membela eta.

Teu disebutkeun yen epithet "penyihir " ogé dipaké pikeun menyihir jeung awéwé nu ngagoda anu ngagunakeun pesona maranéhanana pikeun ngahontal cita maranéhanana.

Pikirkeun babasan: " Anjeun dukun" " Anjeun geus bewitched kuring "ceuk ka awéwé nu dipikacinta tur dipikahayang atawa ka sobat anu geus ngahontal hal nu mustahil.

Tapi duanana dukun jeung tukang sihir dina impian numbu ka aspék renegade tina kapribadian jeung ngingetkeun nu ngalamun kudu neuleumkeun dirina dina jero mahluk sorangan pikeun ngakuan sorangan " jahat, gelap sorangan, amarah sorangan " (atawa sorangan " originality na non-conformism. ") pikeun nampa aranjeunna sarta transformasi kana aspék empowering, kana kamungkinan anyar jeung pangalaman anyar kamerdikaan jeung timer minuhan.

Ngimpi ngeunaan hiji dukun Simbolisme

Pikeun Freud, dukun. nyaeta ekspresi indung castrating atawa wanoja nu geus teu cinta dirina sorangan, hiji énergi anu ngahalangan afektif jeung seksualitas alam jeung senang.

Jung nganggap eta nuansa simbolisme Anima: nu penyihir dina impian ngagabung ka Indung anu dahsyat, palacuran, rajapati, awéwé poék dina nganyatakeun kakuatan anu paling teu sadar.primitif, impulses darkest jeung paling renegade nu agitate dina individu, simbol tina sagala hal anu manusa teu ngakuan jeung teu hayang ningali dina diri: agresi, naluri, kekerasan nu atikan geus " ngalilindeuk" atawa digubris.

Ieu dunya dihubungkeun jeung dukun ku kituna tetep dina kaayaan primordial, ngandung dana barbarism nu teu robah ngaliwatan mediasi pangaweruh jeung nurani.

Jeung, dina lega lega. rasa, éta bisa dianggap salaku hasil tina penindasan jeung represi kakuatan lalaki ka diversity awéwé , arah kakuatan nu nyandak bentuk alternatif jeung teu bisa dikadalikeun. Pikirkeun moro tukang sihir dina Abad Pertengahan, sadaya bidan, jamu, ulama atanapi awéwé anu henteu konvensional dina waktos éta, diduruk sapertos tukang sihir.

Tapi ogé tukang sihir dongeng dina ikonografi klasik anu awon, awéwé heubeul bengkung , goréng diasah jeung warty, bisa dianggap kalangkang indung atawa inohong awéwé séjén: éta indung goréng, a nini dukun anu ngumpulkeun takwa budak leutik ka arah agresi atawa kekerasan ditanggap dina inohong rujukan atawa arah kanyahoan. populates dunya luar leungeun indung asih.

Komo tukang sihir dina impian expresses aspék poék psyche nu: kalangkang maskulin nu exerts pangaruhna dina kahirupan pemimpi jeung nu bisangagambarkeun kakuatan mutlak tur ganas attributed ka bapana, salaki atawa anggota kulawarga séjén, néangan otoritas jeung kaunggulan leuwih batur, menyimpang jeung pangaweruh fungsional pikeun hajatan diri jeung kakuatan hiji.

Ngimpi dukun Harti

Ngimpi tukang sihir, ngalamun tukang sihir, ogé nunjukkeun munculna aspék naluri sareng henteu disiplin anu kedah mendakan rohangan dina kahirupan pemimpi, tiasa nyorot hubungan konflik sareng tokoh acuan: indung, adina, nini, awéwé oppressive, manipulatif atawa telenges, atawa bisa nyarankeun ambigu jeung niat jahat tina tatangga, batur sapagawean.

Harti dukun jeung tukang sihir dina impian disambungkeun ka:

  • kamerdikaan judgment
  • nonconformity
  • originality
  • kakuatan
  • seduction
  • pangaweruh gaib
  • kajahatan
  • irrasionalitas
  • karusakan
  • cemburu
  • dengki
  • nafsu
  • kabencian
  • jahat
  • agresi
  • manipulasi

Ngimpi tukang sihir   17 Gambar ngimpi

1. Ngimpi ngeunaan dukun

Salain ngagambarkeun aspék renegade, pikeun awéwé éta bisa nunjukkeun sieun seksualitas, kakuatan pribadi tur kurangna kapercayaan diri.

Pikeun lalaki eta kudu nyieun. hiji ngagambarkeun hubungan hiji urang jeung nufeminin, sieun, kacurigaan, judgment négatip nu meureun boga akar maranéhanana dina pangaruh kaliwat tur dina sosok indung otoriter jeung engulfing.

2. Ngimpi kumpul dukun

hartina attending hiji hal rusiah. . Bisa jadi nu ngalamun tanpa disadari nyekel hiji kaayaan ambigu atawa ngadengekeun frasa sarua ambigu nu struck anjeunna deeply.

Kumpulan dukun dina impian ngagambarkeun hal destabilizing pikeun tranquility ngalamun urang, konspirasi atawa warta kaduga jeung disumputkeun, hiji hal anu teu bisa dibagikeun bisa mawa pangaruh négatip.

Lamun ngalamun milu kana gathering para dukun, hartina robah radikal sarta nunjukkeun kuduna kaluar tina aturan jeung ti lingkungan biasa na.

3. Ngimpi jadi tukang sihir

pingsan mawa perhatian kana bagian diri nu ditilik ku nurani jeung dibandingkeun jeung tukang sihir. Ieu bisa lumangsung lamun nu ngalamun geus kalakuanana goréng (kawas "penyihir") jeung batur (babaturan, salakina, anak-anakna, jsb).

Janten tukang sihir dina impian ogé bisa jadi impian santunan pikeun. awéwé dutiful sarta diawaskeun anu dina impian méré curhat ka dirina " dukun-kawas" muatan diwangun ku amarah, kekerasan jeung repressed impulses seksual.

4. Ngimpi jadi dukun alus

ngagambarkeun bagian tina dirina anu dipikahoyongbéda, anu hayang nangtung kaluar sarta boga kakuatan nu tangtu, tapi anu sieun aspék kuat tur leuwih dramatis tina dukun, anu teu boga kawani pikeun mikawanoh aranjeunna.

Ieu mindeng nunjukkeun kerawanan, perasaan halimunan. jeung teu relevan, sensasi inadequacy.

5. Ngimpi ngeunaan dukun alus

hartina reconciling jeung “béda” kualitas katarima dina diri. Langkung sering nunjukkeun jalma anu caket anu diakui gaduh kakuatan sareng kamampuan pikeun "ngalakukeun sihir " sareng ngarobih kanyataan dina rasa anu positif.

6. Ngimpi ngeunaan dukun anu geulis    Ngimpi tina dukun anu seuri

ngadatangkeun aspék anu pikabitaeun sareng pikasieuneun tina dukun, kamampuanna muncul, sensualitasna.

7. Ngimpi dukun anu maéhan budak

nyaeta gambaran ferocity, hatred, amarah nu dikubur dina pingsan jeung nu boga kakuatan pikeun kondisi jeung ngancurkeun impian, proyék jeung kreativitas nu ngalamun.

Lamun ngimpi milik lalaki hiji. Bisa jadi dukun nu maehan budak teh lambang jalma nu deukeut pisan (misalna pamajikan atawa indungna) nu ngagagalkeun aspirasina.

8. Ngimpi tukang sihir ngapung dina sapu

ngagambarkeun pikiran jeung bongbolongan anu patali jeung ciri-ciri dukun anu aya dina pikiran tukang ngalamun.

Bisa jadi sinyal anu metot sarta nuduhkeun kudu adu hareupan.kalayan énergi ieu pikeun kenal sareng anjeunna tinimbang nampik sareng ngahukum anjeunna pikeun nyegah anjeunna tina nunjukkeun dirina (kalayan sikep anu goréng, sapuan " penyihir" ) di sababaraha daérah kanyataanana sorangan.

9. Ngimpi penyihir anu kutuk

nyaéta éksprési parasaan anu katutup sareng ditindas: aranjeunna tiasa janten émosi telenges anu nyingsieunan bagian anu terdidik sareng terpadu tina diri, tapi anu gaduh kakuatan sareng paménta anu ngaganggu. perhatian.

Tempo_ogé: Jung sacara koléktif teu sadar rumusan Lahirna Harti

Éta tanda malaise hébat nu kudu dikumpulkeun.

10. Ngimpi dukun di imah

nuduhkeun bagian diri nu meureun kalakuanana kawas. a " tukang sihir "Atawa nu ngalaman judgment nurani pikeun gagasan nonconformist na atawa sikep na nu ngalanggar norma lingkungan di mana urang hirup.

11. Ngimpi maehan dukun

hartina repressing sorangan" tukang sihir batin" . Ieu ngagambarkeun perjuangan internal antara pangkuatna, primitif, indomitable tur bébas tina sagala impulses udar jeung Selves primér diadaptasi jeung ditangtukeun pikeun ngajaga kontrol leuwih kapribadian.

12. Ngimpi dukun Salju urang

ngagambarkeun oposisi antara jujur ​​jeung naivety jeung dengki jeung jealousy.

Ieu ngandung harti yén ngalamun meureun ngalaman konflik lacerating pikeun kahayang pikeun jadi LEUWIH (dipikahayang, admired, katempo, jsb) atawa manehna kahayang kualitas sarta honors attributed ka baturjalma.

Atawa manehna perceives kaayaan tandingan di lingkungan manehna sering atawa ngarasa sasaran pikeun kualitas dirina ku awéwé séjén sirik tur jahat kawas dukun di Snow White.

13 Ngimpi ngeunaan hiji haunted. imah

bisa ngagambarkeun rasa sieun leungit kontrol, sieun kaleuleuwihi ku émosi poék anu dirasakeun dina diri atawa nunjukkeun lingkungan akrab "hantu ", nyaéta teu gerak, kaku jeung teu pikaresepeun.

14. Ngimpi dukun hideung

ngalambangkeun sagala aspek anu paling négatif sareng murtad tina simbol.

15. Ngimpi dukun bodas

mawa pikeun terang aspék empowering jeung positip: pangaweruh, kabebasan, pesona, unconventionality.

16. Ngimpi sihir    Ngimpi ngalakukeun elmu sihir

bisa boga positip atawa négatif, sensasi anu kaalaman ku nu ngalamun bakal masihan indikasi deui.

Bisa nuduhkeun rasa sieun ku pangaruh batur anu jadi halangan atawa kasadaran bisa ngungkulan hiji kasusah berkat sifat-sifat anu luar biasa.

Tempo_ogé: Ngimpi kolam renang Harti kolam renang dina impian

17. Ngimpi tukang sihir   Ngimpi jadi tukang sihir

ngagambarkeun aspék kalangkang tina archetype lalaki, kakuatan poék jeung jahat, kualitas agresi, irrationality, hate jeung kekerasan diteundeun disumputkeun ku ngalamun, tapi ogé bisa nunjukkeun kakuatan pribadi sareng kamampuan pikeunngarobah kaayaan pikeun kauntungan.

Nunjukkeun kréativitas anu henteu diatur.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Anjeun gaduh impian nu intrigues anjeun sarta rék terang naha éta mawa pesen pikeun anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Ngalanggan gratis ka nu NEWSLETTER of the Guide 1600 jalma sejen geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun urang

Dear pemimpi, lamun geus ngimpi tukang sihir, tukang sihir atawa dukun sugan anjeun masih oyag. . Éta mangrupikeun impian tinangtu anu tiasa ngantunkeun karesahan sareng kasieunan. Ku sabab kitu kuring nulis artikel jeung mudah-mudahan aya mangpaatna pikeun anjeun sarta mantuan nenangkeun anjeun.

Tapi lamun anjeun teu acan manggihan naon anu anjeun pilari jeung anjeun boga impian tinangtu dimana dukun. némbongan, émut yén anjeun tiasa masangkeunana di dieu dina koméntar dina tulisan sareng kuring bakal ngawaler.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka kuring upami anjeun hoyong diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun karya abdi ayeuna

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.