Anggur dina impian. Ngimpi nginum anggur

 Anggur dina impian. Ngimpi nginum anggur

Arthur Williams

Ngimpi nginum anggur nyalira atanapi babarengan, ngalamun manggang sareng mabok mangrupikeun sababaraha gambar sapertos impian anu dihubungkeun sareng simbol anggur dina impian, anu kompleksitasna ditingali dina sababaraha sensasi anu sering sabalikna .

anggur dina impian

Anggur dina impian dipatalikeun jeung aspék béda tina pangalaman manusa sarta kudu dianggap dina pajeulitna: tina warna nu recalls beureum tina getih jeung kurban atawa amber jeung jarami konéng tina emas jeung elixir gaib, kana fase transformasi diperlukeun pikeun ngahasilkeun eta, pikeun pamakéan individu atawa kelompok.

Tempo_ogé: Ngimpi gunung seuneuan Harti gunung seuneuan dina impian

Anggur teh inuman Dewata, cairan “ ketuhanan" , hasil tina prosés anu ngarobih buah bumi sapertos kebat buah anggur janten cair anu kompleks sareng halus, beunghar ku rasa sareng warna, transparansi sareng saran, sareng "roh" alkohol. nu ngajadikeun eta airy jeung sabalikna tina humor earthly ti mana matrix na asalna.

Simbolisme anggur dina impian

Pikeun prosés transformasi ieu, sarta pikeun karya jeung waktu diperlukeun pikeun realisasi pinuh na, nu anggur dina impian mangrupakeun simbol tina prosés alkimia jeung tegangan manusa nuju transendence, éta ngagambarkeun kakuatan jeung mujijat kahirupan nu naek ti zat basajan tur nurut kana kakawasaan. imajinasi jeung sumanget.

Anggur mangrupa unsur sentral tinapagan jeung ritual agama: pikir tina rites orgiastic na bacchanalia nu loosens anggota awak jeung inhibitions, procures kaayaan mabok jeung rasa corporeity tambahan nu ditéang jeung ngalaman salaku kontak jeung ketuhanan; Pikirkeun momen Eucharist dimana eta robah jadi "getih Kristus" atawa leuwih umum (jeung timeless) hajatan pribadi jeung koléktif, dimana eta mangrupa ekspresi kabagjaan tur humor alus, unsur tina aggregation jeung alus tuah.

Anggur mangrupikeun inuman anu pakait sareng kabagjaan sareng karaharjaan, tapi ogé kalayan mabok sareng kaleungitan kontrol. Hal ieu dikonsumsi kalayan senang dina grup, nurunkeun inhibisi, nyayogikeun rasa rélaxasi sareng gaduh kakuatan simbolis kohési sareng ékspansi watesna.

Harti anggur dina impian

Pikeun ngarti harti anggur dina impian perlu mertimbangkeun kontéks nu nembongan, sapuan dijieun jeung sensasi, tapi luhureun sakabeh mertimbangkeun unggal aspék kaayaan nyata ngalamun urang: lamun manéhna mangrupa alkohol, ngalamun anggur bisa ngagambarkeun kabutuhan fisik, ekspresi kahayang na atawa rasa kasalahan, tapi lamun ngalamun téh teetotaler a ngalamun. nginum anggur eta bakal boga harti pisan béda, meureun numbu ka na kedah kirang kontrol, pikeun nganyatakeun dirina hadé, pikeun sosialisasi, jsb

Ngimpi nginum anggur sorangan atawa babarengan

tiasanyambung ka kabutuhan sorangan pikeun bersosialisasi, silaturahmi jeung batur, pikeun "nyieun grup" . Ieu bisa nunjukkeun hiji aspék kabagjaan enjoyment nu ngalamun ngalaman, kamampuhan pikeun neuleumkeun diri dina ayana jeung pinuh ngarasakeun eta.

Anggur loosens létah jeung brings kaluar bebeneran nu nyumput di balik sosial jeung mannerisms. Hiji jalma mabok atawa mabok boro bakal bisa palsu naon maranéhna pikir atawa ngarasa. Tina ieu asalna paribasa "in vino veritas" .

Ngimpi mabok anggur

sareng nyarios anu teu pantes kedah ngajantenkeun pemimpi ngeunteung kedah ngémutan naon anu leres-leres dirasakeun  atanapi, sabalikna, kedah ngajaga kontrol, henteu ngantepkeun sareng henteu masihan sora naon anu tiasa ngarugikeun anjeunna.

Anggur ngajadikeun "tingali ganda " sareng ngarobih visi, ngabomkeun indra sareng nalar. Tina sudut pandang simbolis ieu ditarjamahkeun kana henteu mampuh atanapi impossibility ningali hal sacara obyektif, dina gaduh pandangan menyimpang atanapi exaggerated tina hiji situasi, tapi gambar anu sarua bisa mibanda aspék positif sarta stimulating, ngagambarkeun kabutuhan pikeun ngarévisi titik sorangan. tetempoan: ningali saluareun, ningali ku panon béda, manggihan alternatif.

Lamun ngimpi keur mabok ngajadikeun anjeun ngarasa hiji sensasi pikaresepeun, eta bisa alluded kana kudu ninggalkeunngadalikeun jeung ngarasakeun kaayaan nu hirup mawa ku cara abandoning diri ka maranehna, atawa kamungkinan nyanghareupan kaayaan kasusah jeung rusuh tanpa submerged  atawa, deui, mintonkeun kontak jeung énergi numbu ka archetype of feminin , kana intuisi sareng naluri.

Anggur dina impian teras tiasa gaduh fungsi ngungkabkeun naon konvénsi sareng kabiasaan nyumputkeun atanapi, sabalikna, tiasa nunjukkeun kusam, visi anu disaring ku haseup alkohol. , henteu mampuh nalar, irrationality, nu bisa ngakibatkeun paranoia.

Ngimpi nginum anggur watered handap

bisa nunjuk indéks dina aspék kahirupan ngalamun urang nu euweuh nyugemakeun anjeunna, éta ngalakukeun. henteu "ngadahar" anjeunna nurutkeun pangabutuhna, atanapi anu henteu deui saluyu sareng harepanana.

Ngimpi botol anggur anu peupeus     Ngimpi tuang anggur dina taneuh

bisa nunjukkeun kemungkinan nuances. (kasenangan, proyék, kaséhatan, sosialitas), sedengkeun

Ngimpi ngiuhan

nyaéta gambar anu ngégél kaputusan, silaturahim atanapi pakta, ide anu badé diudag sareng batur atanapi individu.

Anggur dina impian sakumaha dina kanyataanana ngécéskeun sakabéh rentang nuansa na dina sababaraha harti numbu ka well-mahluk jeung realisasi, atawa kabingungan, irrationality atawa kurangna wates.

Tempo_ogé: Ngimpi bayi baru lahir Harti orok sareng murangkalih dina impian Hak Cipta Marzia Mazzavillani© Réproduksi téks dilarang
  • Upami anjeun gaduh ngimpi pikeun nganalisis aksés Interprétasi impian
  • Daftar haratis ka NEWSLETTER of Guide 1200 jalma séjén geus ngalakukeun kitu DAFTAR AYEUNA

Téks dicokot sarta dimekarkeun tina artikel kuring diterbitkeun dina Guida Sogni Supereva dina bulan Nopémber 2006

Simpen

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.