Ngimpi nelepon Telepon sareng telepon sélulér dina impian

 Ngimpi nelepon Telepon sareng telepon sélulér dina impian

Arthur Williams

Ngimpi nelepon, teu bisa nelepon nomer, teu inget deui, leungit HP dina impian ngan sababaraha kaayaan ngimpi nu patali jeung nelepon dina impian, salah sahiji lampah paling umum dina dunya kontemporer, dilahirkeun jeung digedékeun ku évolusi téhnologi geus jadi indispensable. Naon hartosna impian nelepon? Jeung naha eta mindeng mawa kalawan jumlah nu tangtu kahariwang?

nelepon dina impenan

Ngimpi nelepon atawa ngalamun ngajawab telepon nu ngirining boga fungsi nu sarua dina kanyataanana: ngidinan nu ngalamun ngobrol jeung batur.

Ngijinkeun anjeunna pikeun KOMUNIKASI.

Ieu titik sentral ti mana sagala aspek simbolisme telepon atawa telepon sélulér dina impian dimimitian: kontak jeung, ngobrol, komunikasi, nyambungkeun.

Ngimpi nelepon atawa ngalamun narima telepon dina telepon jadi sering sabab ngagambarkeun realitas diwangun ku lampah jeung kabutuhan deeply rooted dina modus vivendi lalaki kiwari, éta ngawengku sapuan anu geus otomatis tur geus robah. gagasan koléktif kontak interpersonal jeung hubungan.

Ngimpi telepon. Arah analisis anu béda

Marios sareng daptar pungsi telepon sareng telepon sélulér dina kanyataanana tiasa netelakeun harti

Sering kajadian telepon dina impian jadi sarana komunikasi jeung almarhum. Seueur conto nunjukkeun kumaha éta dianggo ku anu teu sadar pikeun milari kontak sareng anu dipikacinta anu parantos ngaleungit, sareng kumaha tiiseun nyeri haté, komunikasi lasut atanapi interrupted panarimaan.

Tingali impian di handap ieu dilakukeun. ku lalaki anu kaleungitan kabogohna dina kacilakaan mobil. Impian anu henteu peryogi koméntar atanapi interpretasi  sareng anu gaduh tujuan tunggal pikeun ngajantenkeun jalma sadar kana kanyataan anu hanjelu:

Kuring ngimpi yén kuring ngatelepon Emanuela pikeun satuju kana program soré. Teleponna disada, tapi anjeunna henteu ngawaler. Abdi henteu terang kumaha tapi kuring mendakan diri kuring diproyeksikan di bumina sareng kuring ningali yén anjeunna henteu hoyong ngajawab.

Anjeunna neuteup teleponna seuri, Sigana di kuring (Kuring henteu weruh kumaha, tapi manehna sadar saha aya) jeung ngajadikeun kuring ngarti yén ngawalon panggero kuring bakal salah sahiji hal anu anjeunna moal bisa ngalakukeun deui! Dina titik ieu kuring hudang jeung mimiti na anguish dahsyat assails kuring, lalaunan kuring sadar ngimpi sarta nempatkeun kanyataanana kana fokus. Awakening ieu dahsyat…(M.-Ferrara)

Tempo_ogé: Supermarket jeung toko dina impian

Impian sapertos kieu tiasa diulang deui salami prosés tunggara dugi ka ngalamun tungtungna " hayukeun" beungkeutan bumi anu jangkar anjeunna kaayaan éta. jeung pengunduran diri nyokot alih anjeunna.

Hartina handphone inngimpi

Kuring cagar bagian tina artikel ieu pikeun handphone jeung smartphone dina impian sanajan hartina condong coincide jeung pamadegan ngimpi nelepon jeung sok numbu ka komunikasi jeung nyieun sorangan dipikaharti (atawa nyoba ngarti )

13. Ngimpi kaleungitan telepon sélulér

Impian anu sering pisan  anu nyorot rasa teu aman jeung kabingungan. Émosi yén gambar ieu ngahudangkeun dina ngalamun, umumna kahariwang, hariwang, amarah atanapi putus asa, bakal janten ujian lakmus pikeun netelakeun maknana.

Kaleungitan ponsel anjeun dina impian sami sareng kaleungitan jati diri sosial sorangan, bunderan babaturan, ngarasa nyalira, ka teror anu ditinggalkeun. Henteu kedah hilap yén éta mangrupikeun kabiasaan umum pikeun ngarékam diréktori nomer telepon dina telepon sélulér, ku kituna, di luar kaleungitan saleresna sareng material, kaleungitan telepon sélulér ogé nyababkeun leungitna parah sadaya kontakna.

Ieu ditarjamahkeun dina impian jadi leungitna métaforis sadaya kontak, sieun kaleungitan bunderan babaturan, sieun ditinggalkeun.

14. Ngimpi teu ningali konci dina ponsel

Nunjukkeun henteu mampuh komunikasi. Meureun aya unsur éksternal anu mangaruhan komunikasi jeung hubungan. Sapertos dina impian awéwé ngora:

Kuring ngimpi kuringdi leuweung anu subur tapi kuring sadar yén éta palsu sareng kuring di kamar nyalira, janten kuring hoyong nelepon kabogoh kuring, tapi lampu anu hurung henteu hurung sareng kuring henteu tiasa ningali nomerna. Naon anu tiasa hartosna? ( Sandra - Empoli)

Panginten anjeun pingsan ngingetkeun anjeun yén hubungan anjeun sareng kabogoh anjeun henteu sapertos anu sigana. Leuweung anu subur palsu, lampu hurung teu terang, sareng anjeun teu tiasa komunikasi sareng anjeunna. Sadaya gambar simbolis anu tiasa nunjukkeun rasa henteu puas atanapi momen krisis.

15. Ngalamun mendakan telepon sélulér

Bisa ngarujuk kana hubungan anyar, komunikasi anu efektif, metode hubungan anyar, sareng usaha suksés pikeun neangan cara anyar pikeun nganyatakeun diri

16. Ngimpi telepon sélulér dipaling

Hal ieu numbu ka invasi wewengkon intim hiji. Panginten urang ngarasa diserang, panginten urang sieun dicabut kamampuan urang pikeun komunikasi sareng grup, milarian bantosan sareng kanyamanan, nampi dorongan sareng kepuasan. Éta impian anu ogé tiasa timbul salaku akibat tina maling telepon sélulér anu nyata sareng ngagambarkeun rasa karugian, kasedih, kasepian, rasa kasedih dipicu ku kasadaran henteu gaduh deui telepon sélulér.

17 Ngimpi hp rusak     Ngimpi hp teu jalan   Ngimpitelepon sélulér kalayan tampilan anu henteu hurung

Sapertos anu kajantenan ku telepon dina impian anu henteu jalan, éta ngémutan komunikasi anu kaganggu sareng kurangna komunikasi, teu mungkin pikeun komunikasi. Khususna, ngalamun telepon sélulér kalayan tampilan anu henteu hurung tiasa ngarujuk kana ideu sareng kasempetan anu bernuansa, kana impossibility ningali sareng ngarebut aranjeunna. nepi ka rumasa teu kaasup kana kahirupan jeung ti golongan.

18. Ngalamun smartphone nu teu nyambung ka internet

Saperti di luhur, kalawan ajén nu leuwih accentuated. Nu ngalamun ngarasa teu kaasup atawa sieun dikaluarkeun tina sababaraha inisiatif anu diayakeun ku grup gawéna atawa babaturan. Sugan baé ngarasa teu bisa asup kana mékanisme nu ngatur hubungan dina grup, teu bisa "jaringan", gawé salaku tim, komunikasi.

19. Ngimpi narima sms

E pasti salah sahiji impian paling umum diantara jalma ngora. Harti gambar ieu dibahas dina artikel husus Ngimpi narima pesen téks

Taun ka tukang dina majalah online Il Cofanetto Magico, kuring diterbitkeun analisis ngimpi ngeunaan topik ieu. Kuring ngajak anu resep maca éta kalayan seueur koméntar sareng impian para pamiarsa sareng waleran kuring.

Salaku conto, di handap ieu impian awéwé ngora anu ngimpi ngulang deui dimana anjeunna henteu tiasa. nelepon jeung ngirim talatah teks.

Naon maksudnasok ngalamun hapé? Ieu mangrupikeun unsur anu sering diulang dina impian kuring sareng kuring henteu tiasa ngajelaskeun naon hartosna. Dasarna kuring ngimpi teu bisa nelepon atawa ngirim pesen téks ka ex kuring, anu Abdi salawasna cinta jeung ieu ngabalukarkeun kuring anguish jeung displeasure. (R- Terni)

Dina hal ieu, ngimpi teu bisa nelepon jeung ngimpi teu bisa ngirim sms ka urut kabogoh ngagambarkeun kahariwang Anjeun pikeun ngadegkeun deui kontak jeung kahayang pikeun balik. pikeun hirup naon anu anjeun parantos bagikeun, tapi ogé nunjukkeun yén, dina waktos ayeuna, komunikasi antara anjeun kaganggu.

Ngimpi nelepon masihan dirina kana variabel anu ampir teu aya watesna. Kuring parantos nyobian daptar kaayaan anu paling umum sareng anu parantos dikirim ka kuring kalayan impian pamiarsa. Abdi gaduh hak pikeun nambihan gambar-gambar sanés anu dipikaresep umum anu tiasa diajukeun ka kuring.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Pamaca anu hormat,

upami anjeun dugi ka jauh, anjeun tiasa nyangka yén tulisan anu panjang ieu peryogi seueur panalungtikan sareng organisasi eusina. Tapi malah dinten ieu abdi hoyong mungkas ku naroskeun pendapat anjeun.

Anjeun tiasa nyerat kuring dina koméntar sareng, upami anjeun hoyong, anjeun tiasa ngawartosan impian anu dibawa ka dieu. Atanapi, sakumaha anu disebatkeun di luhur, bagikeun impian anjeun ngeunaan nelepon telepon.

Mugi anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun. Abdi naros anjeunngan pikeun ngabales komitmen kuring ku budi leutik:

BAGI ARTIKEL

simbol sarta ngidinan pemimpi pikeun nyambungkeun impian na nelepon telepon ka wewengkon nu tepat dina kahirupan hubungan na.

Pungsi jeung tujuan nelepon:

  • meunang di keuna ku batur nu diperlukeun
  • néangan informasi
  • néangan batur nu dipikacinta atawa boga beungkeutan,
  • ngadéngé sora nu comforts atawa boga harti pikeun pananda
  • nyieun perjangjian, nyieun kaputusan
  • ngungkulan topik-topik rumit, netelakeun sanajan ti kajauhan
  • nampa warta alus atawa goréng,
  • ngahubungkeun jeung  batur nu teu nyaho unggal lain, ngadenge sora nu teu dipikanyaho
  • narima ancaman, ngarasa kapanggih  jeung teu boga pertahanan,
  • ngadenge gangguan kana privasi hiji

Kemungkinan ieu bakal ditalungtik pikeun ngartos skenario relasional anu aranjeunna rujuk. Contona:

  • lamun ngimpi nelepon ka batur nu dipikacinta ku jelas yén téma ngimpi bakal numbu ka hiji hubungan,
  • lamun ngalamun telepon boga tujuan nyieun kasapukan atawa kaputusan, perhatian bakal ditarik ka dunya gawé, mun mungkin saingan antara kolega atawa tujuan jeung proyék akan kahontal.
  • upami ancaman atanapi hinaan kaluar tina telepon dina impian anjeun anjeun kedah nalungtik masalah kurangna panyalindungan, perasaan diserang sareng teu aya pertahanan dina sababarahawengkuan, ku sieun indiscretions atawa rusiah nu bisa muncul.

Simbolisme telepon jeung telepon sélulér

Telepon dina jaman urang hirup dina ngaran speed, geus dianggap hiji pentingna éksponénsial sarta mimiti robah jadi tanpa kabel (kabébasan gede gerak ), lajeng kana mobile jeung smartphone (kabebasan salajengna, kontak dina situasi naon jeung iraha wae).

Malah sambungan internét anu nepi ka sababaraha taun ka tukang ngan ukur dikaitkeun kana simbol komputer dina impian, ayeuna beuki sering muncul dina simbol telepon sélulér sareng smartphone. , sabab surfing internét ogé geus jadi mungkin kalawan parabot ieu.

Telepon tetep nu ngidinan Anjeun pikeun nyarita ngan di tempat nu tangtu sarta ngan sanggeus neangan nomer telepon jeung rotasi ritual tina disc numerik, sahingga geus diganti ku parabot beuki canggih tur multiguna: telepon sélulér jeung smartphone mangrupakeun kaulinan for geus dewasa, objék kahayang nu marengan manusa dina unggal kaayaan jeung di unggal tempat, tapi ogé ngajadikeun anjeunna. beuki bisa dilacak , " nyambung " ka batur.

Hésé nyangka yén pamakéan nyebar sapertos kitu sareng difusi nyebar sapertos kitu henteu dibarengan ku investasi libidinal sareng individu anu kuat pisan. projections.

Jadi, lamun dina impian landline jeung telepon cordless téh lambangkamungkinan komunikasi sareng kakuatan pikeun ngabéréskeun kaayaan, milarian pitulung sareng pulihkeun beungkeutan, telepon sélulér sareng smartphone sigana nunjukkeun sambungan anu langkung jero sareng intim: kabutuhan aya , sok aya nu nyumputkeun sieun TEU aya , kudu aya sambungan, nu nyumputkeun sieun euweuh, ku kakosongan.

Ngimpi nelepon Gambar anu pangseringna

Gambar impian dimana telepon muncul sering sareng rupa-rupa, tapi dibarengan ku émosi anu béda pisan.

Urang bakal ningali sababaraha gambar di handap ieu. kaayaan paling umum patali ngalamun nelepon jeung komentar ringkes aimed dina manggihan mungkin harti.

Saperti biasa, analisis unggal situasi jeung unggal nuansa emosi bakal penting pikeun ngarti simbol jeung sambungan jeung realitas. nu ngalamun.

1. Ngimpi narima telepon  Ngimpi ngajawab telepon

Lamun ieu kajantenan kalem, eta bisa dianggap ngimpi positip nu nembongkeun kamampuhan nu ngalamun bisa hubungan ka batur, kamampuhan pikeun narima pamadegan jeung gagasan batur, pikeun komunikasi, ngadangukeun.

Ngimpi narima telepon bisa nyorot kasadiaan batur dina maturan rojongan, pitulung, kanyaah ka nu ngalamun, némbongkeun yén anjeunna teu nyalira, anu boga hubungan dina kahirupan, sedengkeun nukualitas interaksi telepon bisa nembongkeun kahayang pikeun mantuan jeung nyaho kumaha carana narima.

Dina impian ieu, rupa-rupa elemen kudu dievaluasi: nyaeta nu nelepon dina telepon atawa nu disebut dipikawanoh. jalma?

Lamun enya , ciri jalma ieu bakal mangaruhan analisis jeung harti. Upami anu diomongkeun dina telepon tiasa kaharti sareng diinget nalika hudang, éta tiasa dianggap pesen anu nyata.

Upami jalma éta henteu dipikanyaho, maknana bakal fokus kana sikep anu ngalamun, sensasi na, tujuanana. panggero-Na (lamun inget).

2. Ngimpi nelepon jeung teu narima jawaban

Ieu salah sahiji impian nu paling sering di pasangan numbu ka kasusah komunikasi, jeung usaha dilakukeun nu teu teu dibawa ka fruition, atawa ka kapentingan hiji arah, hiji cinta unshared: Anjeun nyoba telepon pasangan Anjeun atawa jalma anjeun bogoh jeung teu aya jawaban, atawa sarébu halangan ngagagalkeun usaha. Harti impian ieu cukup jelas, euweuh kontak, euweuh komunikasi. Teu sadar nunjukkeun metaforis " henteuna garis ", " pegatna " atanapi henteu mungkinna saling ngartos atanapi henteu daék ngalakukeunana.

Ngalamun. tina nelepon sareng henteu nampi jawaban nyorot " tiiseun émosional " dina bagian tinajalma nu dipilarian: cinta nu taya watesna, silaturahmi nu cacad, harepan jeung pangabutuh nu teu kacumponan

3. Ngimpi teu apal kana nomer telepon

Ieu salah sahiji halangan nu disebutkeun di luhur. Gambar anu sering dibarengan ku kahariwang anu nyaksian kasusah pemimpi anu henteu tiasa nempatkeun dirina dina panjang gelombang anu sami sareng anu hoyong ngahontal, anu henteu ngagaduhan " konci katuhu " pikeun komunikasi, atawa ngarasa manehna teu boga alat pikeun nyambung ka silih, sangkan dirina dipikaharti. Impian di handap ieu dipiboga ku rumaja:

Kuring ngimpi yén kuring nyobian nelepon psikolog kuring, tapi kuring henteu mendakan nomerna dina buku telepon sareng di jero kuring nyarios ka diri kuring: jelas, kuring tiasa' Teu manggihan nomerna kusabab kuring kungsi nyebutkeun kuring moal indit  ku kituna kuring nyangka kuring geus ngabolaykeun eta.

Sabalikna, kuring ngarasa hariwang jeung hariwang pisan sabab kuring teu bisa komunikasi reureuh. (L.- Mestre)

Kurangna kayakinan dina diri sorangan jeung kamungkinan boh sangkan diri anjeun dipikaharti ku psikolog anjeun sarta narima pitulung dibuktikeun.

Ekspresi anu anjeun gunakeun dina tungtung ngimpi: " Kuring teu bisa komunikasi reureuh kuring" negeskeun hal-hal anu geus disebutkeun sarta highlights malah leuwih rasa eleh anjeun, impossibility jeung incapacity pikeun muka saluran komunikasi nu bisa ngandung " delay ” (kakurangan? Kasusah? Teu mampuh? Rasainferiority?).

4. Ngimpi teu bisa mencet nomer telepon

Halangan sejen komunikasi kadang dibarengan ku putus asa jeung sieun, mindeng lumangsung dina ngimpina atawa dina kaayaan stres bahaya.

Manéhna ménta tulung, tapi ramo-ramona teu nurut atawa konci telepon teu jalan. Nu ngalamun ngarasa teu mampuh nyanghareupan sababaraha kaayaan jeung ngatur sababaraha hubungan, manéhna ngarasa terasing jeung ditinggalkeun.

Ieu impian nu ogé bisa dikaitkeun jeung ditarikna émosional, jeung kuciwa sentimental, jeung hubungan pikasieuneun jeung émosi .

5. Ngimpi telepon teu ngadéngé lawan bicara

Gambar sok dipatalikeun jeung kasusah komunikasi: urang teu ngarti. Inpormasi atanapi kontak anu dipikahoyong anu, pikeun alesan anu paling rupa-rupa, henteu sumping.

Teu ngadéngé sacara jelas naon anu diomongkeun ku lawan tutur, ogé tiasa ngarujuk kana kasusah anu aya dina hubungan anu langkung formal, dina kaayaan padamelan sareng bisnis: a kodeu umum teu bisa kapanggih, teu aya cara anu ngamungkinkeun pamahaman jeung kasapukan

6. Ngimpi telepon hurung jeung teu manggihan eta

Lo cingcin telepon narik perhatian nu ngalamun ka mungkin pesen. Pesen nu bisa datang ti pingsan. Atanapi pamenta ti sabagean diri.

Gambar anu nuduhkeun kabutuhan kajelasan mental, kabutuhan pikeunmerhatikeun Hal atawa batur ngaku perhatian atawa pitulung tina ngalamun anu kumaha oge teu bisa ngabagéakeun, jaga, ngadangukeun, aya di dinya

Tempo_ogé: Impian warna sareng impian hideung bodas Naon bédana sareng hartosna

7. Ngimpi telepon hurung teu ngajawab

Saperti di luhur, tapi ku kahayang sadar nutup. Pemimpi henteu hoyong kontak sareng dunya luar. Éta ogé bisa nunjukkeun perluna mundur, istirahat, cageur énergi méntal, égois cageur.

Atawa leungitna kasempetan, kamungkinan anu ditolak (anu teu dijawab) paménta ti batur anu. teu ditarima.

8. Ngalamun ngobrol dina telepon jeung urang asing

Bisa dianggap saluran komunikasi jeung bagian kanyahoan tina diri, kontak nu, lamun dipigawé dina tenang. cara, éta bisa  mawa aspék anyar jeung kualitas ka beungeut cai.

Lamun, sabalikna, atmosfir pinuh ku kahariwang jeung sieun, kontak lumangsung jeung diri disowned. Ngimpi ieu tiasa mawa pesen sareng wawasan anu mangpaat atanapi ngagambarkeun rasa alarem sareng kerawanan anu nyata di sababaraha daérah

9. Ngimpi nampi ancaman dina telepon

Di dieu ogé munculna aspék renegades, repressed jeung dikomprés aspék kalangkang nu nyoba nanjak deui kana eling.

Maranéhanana bisa boga muatan beurat jeung intimidating, tapi mindeng boga kualitas positif pikeun ngahijikeun nu bisa ngarojong dina eta.moment hirup. Ieu ngeunaan manggihan kerentanan, kabutuhan  jeung tungtutan sah di balik ancaman.

Dina tingkat obyektif, gambar ieu bisa nunjukkeun kateupastian anu dikawasa salila poé atawa épisode nyata dimana saurang ngarasa diserang atawa diserang. .

10. Ngalamun cabul dina telepon

Sapertos di luhur, ngagedékeun muatan agrésif tina diri anu disowned. Ieu mangrupikeun impian anu ngagambarkeun kasieun seksualitas tina sababaraha aspék psikis.

Teu pasti yén pemimpi hirup hubungan anu khusus, anjeunna bahkan tiasa gaduh pangalaman anu terbatas di daérah ieu, tepatna kusabab kontrol anu kuat tanggung jawab. ngawaskeun aranjeunna moralitas, sareng unggal kahayang sareng dorongan anu tiasa lolos tina sénsor sapertos kieu sareng kontrol ieu ngagerakkeun bagian kritis ieu   anu bakal ngaluarkeun amarahna (sareng kasieunana) dina impian ieu.

11. Ngalamun tradisional. telepon anu nganggo disk sareng nomer kanggo dihurungkeun

Upami jelas ditampilkeun, éta tiasa ngarujuk kana pesen anu dihubungkeun sareng jaman baheula, pikeun komunikasi sareng sababaraha anggota kulawarga sepuh.

Ngalamun ramo nu mencet nomer nu diselapkeun dina liang disc numerik mangrupa gambar metot nu bisa nunjukkeun perlu waktu, pikeun taliti evaluate unggal pilihan, pikeun komitmen sorangan pikeun ngahontal tujuan step by step.

12 Ngimpi nelepon jeung ngobrol jeung almarhum

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.