Seuneu dina impian Naon hartosna ngimpi seuneu

 Seuneu dina impian Naon hartosna ngimpi seuneu

Arthur Williams

Seuneu dina impian, sapertos unsur alam bumi, cai sareng hawa, mangrupikeun simbol kuno sareng akar-akar anu kaayaan, pikagumbiraeun sareng diinget. Sareng persis kana émosi primér sareng naluri anu nyambungkeun, nyangking kabeungharan anu dikubur sareng karep unacted, ambek-ambekan anu milarian jalan kaluar sareng résiko péngkolan ngalawan pemimpi atanapi munculna kasadaran anyar, seuneu anu hurung sareng nyaangan. persepsi dirina. Artikel di handap ieu nalungtik kaayaan ngimpi anu paling sering sareng dualisme anu ngabédakeun seuneu dina impian.

seuneu-dina-impian

Hartina seuneu dina impian dihubungkeun sareng kakuatan dorongan naluri: gairah cinta, daya tarik seksual, amarah, agresi sareng polaritas anu bagian tina simbol sorangan: seuneu sumanget sareng seuneu naraka, seuneu anu haneut sareng seuneu anu. ngancurkeun, seuneu fulcrum énergi kreatif jeung seuneu nu ngurangan jadi lebu, seuneu cinta jeung seuneu hate.

A dualisme nu bakal salawasna kudu dianggap  dina analisis simbol seuneu dina impian jeung nu ditarjamahkeun kana aspék positif cahaya, panas jeung transformasi jeung aspék négatif haseup, karuksakan jeung maot.

Di dieu téh kalangkang seuneu naraka ngawang-ngawang, sarta kalawan éta karep fisik anu pakait sareng seuneu: naluri, seksualitas, amarah,agresi. Pikirkeun ungkapan anu biasa dianggo: "p nyieun seuneu", " kaduruk ", " rasakeun seuneu di jero" anu saloba metafora pikeun ngaduruk gairah amorous jeung seksual atawa abandoning diri kana "ngaduruk" emosi momen.

Kanggo Freud seuneu dina impian numbu ka awakening tina libido jeung manifestasi fisik na bari pikeun Jung, seuneu dina impian mangrupa ekspresi énergi archetypal numbu. ka sumanget atawa ka cinta.

Gastone  Bachelard dina téksna "Psikoanalisis seuneu" ngaidentipikasi paralelisme antara seuneu jeung cinta, sarta ningali dina téhnik rubbing anu diperlukeun pikeun meunangkeun seuneu, gambar simbolis hubungan seksual.

Hal ieu ngajadikeun urang ngarti, sakali deui, kumaha perlu pikeun nyambungkeun unggal gambar ngimpi jeung sensasi nu dirasakeun ku pemimpi jeung nu tetep dina hudang. Utamana, sensasi awak jasmani teu kudu diabaikan.

Tempo_ogé: Ngimpi tilu buaya sareng tangki bensin pinuh impian Carlo

Simbol seuneu dina impian

Simbol seuneu dina impian éta primér dina pingsan koléktif manusa tina unggal umur jeung budaya jeung disambungkeun ka opat unsur alam.

Papanggihan jeung kamampuhna pikeun ngajagana mangaruhan pisan kana lahirna peradaban. Seuneu penting pisan kusabab cahaya sareng panas anu dipancarkeun, anu ngajantenkeun éta samipanonpoé, pikeun transformasi dahareun jeung unsur nu datang kana kontak jeung eta, pikeun kahirupan jeung kaayaanana nu diturunkeun tina eta.

Peran seuneu penting pikeun unggal ritual pagan sareng simbolisme agama. Dina petikan jeung ritual inisiasi eta ngagambarkeun kamurnian spiritual jeung kakuatan, hiji énergi unggul heralding omens positif numbu ka perpetuation sahiji spésiés manusa jeung kaunggulan na leuwih hiji sato.

Baptisan ku seuneu hadir dina ritual loba agama kaasup Kristen éta wangun punjul tina inisiasi nu ditandaan awal kaayaan anyar.

Dina Injil Mateus, urang maca kalimah Yohanes Jurubaptis kieu: “Kami ngabaptis maraneh ku cai, tapi sanggeus Kami aya anu bakal ngabaptis maraneh ku Roh Suci jeung seuneu.” 8>

Seuneu sacara simbolis dipatalikeun jeung kurban jeung purifikasi (tina basa Latin sacrum facere nyaéta ngalaksanakeun hiji kalakuan suci) jeung dipaké salaku unsur diskriminasi jeung karuksakan naon anu pantes tina naon. Éta henteu, pikirkeun durukan manusa anu dahsyat dina waktos inquisition, tapi ogé seuneu anu dianggo pikeun ngancurkeun mayit sareng nyucikeun nalika bala.

Dina simbolisme seuneu dina impian Aspék-aspék anu aya hubunganana sareng hormat ka unsur ieu anu ngémutan kahirupan, cahaya sareng kaayaanana sareng kasieun pikeun karusakan anu tiasa.mawa.

Hiji deui alesan pikeun ngahijikeun kana perlambangan ritual pangrumat. Conto nyaéta Petasan St. John anu nandaan wengi anu paling pondok dina sataun sareng solstice usum panas, pembaharuan bumi sareng janji anu énggal.

Simbol maot-rebirth archetypal hadir dina wangun ieu dina loba budaya.

Harti seuneu dina impian

Harti tina seuneu dina impian nalika kaduruk dina lebu atanapi di jero taneuh, dihubungkeun sareng parasaan anu kedah terang, kana émosi penting anu kedah mendakan rohangan sareng dileupaskeun, amarah atanapi ka ambek-ambekan. gairah disumputkeun.

Gambar anu paling langka tina ngahurungkeun seuneu dina impian tiasa ngagambarkeun hurungna cahaya nurani, kasadaran kana émosi sareng tanggung jawabna, sapertos anu lumangsung dina impian di handap ieu anu dilakukeun ku saurang awéwé ngora sanggeus sababaraha sesi analisis:

"Teu aya deui seuneu di bumi Kuring bakal nyieun deui eta: pikeun ngalakukeun ieu kuring ngagosok leungeun kuring dina tonggong, jadi éta cukup teuas pikeun ngabalukarkeun. hiji percikan...Teras percikan narajang jeung seuneu datang". ( *)

Seuneu dina impian Gambar nu paling sering

1. Ngimpi seuneu ngahuru handapeun imah

atawa tukangeun tembok, nyambungkeun amarah ditindes, mun emosi dikaluarkeun tina ngalamun anu tetep laten sarta dikubur, tapinu bisa ngakibatkeun kalakuan amarah atawa hatred. Ngimpi ieu mangrupikeun pesen bahaya, piwuruk pikeun nguji diri anu dianggap négatif sareng henteu ngadorong aranjeunna jauh. kaduruk ku gairah (gairah cinta, gairah politik, gairah artistik), atawa amarah anu kuat anu ngadominasi kahirupan pemimpi.

3. Ngimpi hurung seuneu

sajaba ti harti nu disebutkeun di luhur, bisa ogé nuduhkeun awal karep cinta atawa jenis séjén: ngamimitian usaha atawa proyék nu excites nu ngalamun.

Tempo_ogé: Susu dina impian Naon hartosna ngimpi susu

4. Ngimpi nempatkeun kaluar a seuneu

bisa patali jeung panyabutan dina sababaraha aspék kanyataanana. Éta tiasa ngawakilan kabutuhan pikeun nindes atanapi ngontrol dorongan naluri, éta tiasa ngalambangkeun tungtung atraksi cinta atanapi kacapean gairah seksual, atanapi kedah ngandung émosi anu ditanggap ku bagian utama pemimpi salaku bahaya atanapi ngaganggu.

>>>>>>>>>>>>>> Naon anu dipake pikeun mareuman seuneu dina impian: naha cai atawa bahan sejenna.

5. Ngimpi mareuman seuneu ku cai walungan

nyaéta kabutuhan pikeun ngantunkeun diri kana kahirupan, ngantepkeun, ngantepkeun hal-hal anu kaluar tina awak pikeun nenangkeun émosi sareng kaayaan anu tiasa ngarusak,Sabalikna, éta bisa nunjukkeun éncér émosi ganas kana parasaan anu leuwih bisa dikontrol.

6. Ngimpi mareuman seuneu ku cai laut

bisa dihubungkeun  jeung introspeksi jero  nu kudu dilamun. laksanakeun pikeun ngarobah dorongan naluri: teuleum ka diri sorangan, pulihkeun harti lampahna, nyaho kabutuhanna.

7. Ngimpi mareuman seuneu ku bumi ku simbut atawa pakean atawa nu sejenna

kudu ngeunteung kana aspék-aspék material kahirupan nu bisa mantuan "quench" émosi ngaruksak atawa nu kaciri dominan dina eta.

8. Ngimpi seuneu dina hearth

nu kaduruk kalem jeung kalem, nunjukkeun rasa persatuan kulawarga, kahaneutan jeung kaamanan nu bisa datang ti hubungan paling intim jeung dipercaya; Sabalikna, ngimpi seuneu pareum dina hawu mindeng nujul kana persatuan anu geus bubar, karep pareum, cinta rengse.

9. Ngimpi seuneu dina awak hiji.

bisa nunjukkeun naékna suhu (demam), peradangan internal, kasakit nu teu acan urang sadar, malaise nu urang condong mopohokeun jeung nu teu sadar atribut urgency tangtu.

Conto anu penting ngeunaan awéwé anu ngimpi ningali seuneu anu dilahirkeun tina beuteungna sareng mendakan yén anjeunna ngalaman panyakit anu serius.borok. Éta salawasna sasaena ulah maranéh ngalalaworakeun kana gambar seuneu dina impian nalika aranjeunna disambungkeun kana awak atawa bagian tina eta.

(*) Conto dicokot tina  J. d.l. Rocheterie, La natura neidreams, RED 1988 ( pag.142)

Marzia Mazzavillani Copyright © reproduction of the téks

  • Upami anjeun hoyong naséhat pribadi kuring, aksés kana Buku Impian
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1400 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun urang

Pamaca anu dihormat, upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan budi leutik:

BAGI ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.