Ngimpi biarawati Simbolisme biarawati dina impian

 Ngimpi biarawati Simbolisme biarawati dina impian

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi ngeunaan biarawati? Naha éta mangrupikeun simbol anu dihubungkeun sareng kabutuhan awak, kana kasenangan anu teu tiasa dipasihkeun sareng aturan anu ketat pikeun nuturkeun? Atawa biarawati dina impian ngagambarkeun kabutuhan spiritual jeung adherence nyata kana pagawean, jasa jeung pitulung? Artikel nampilkeun simbol kontroversial anu hartina bisa balik dina arah pisan béda.

Nus dina impian

Ngimpi ngeunaan biarawati mawa perhatian kana aspék pangorbanan, ta'at, renunciation jeung panutupanana sabalikna spiritualitas, asceticism jeung generosity.

The nun di ngimpi mangrupakeun facet tina archetype bikang nu priestess jeung beguine hirup babarengan, pagawean spiritual jeung rigidity paling bigoted.

Sangkan ngalamun biarawati bakal ngajadikeun anjeun muhasabah cara anjeun sorangan narima jeung hirup. pleasures hirup jeung awak (utamana sensuality jeung seksualitas) jeung dina aturan pikeun niténan, tapi ogé bakal mawa terang propensity ikhlas pikeun mantuan jeung nyalametkeun, mun kontemplasi jeung solat.

Ngalamun tina simbolisme biarawati.

Lambang biarawati dina impian dikaitkeun kana peranna dina kanyataanana, kana kahirupan anu dikhususkeun pikeun komitmen apostolik sareng agama, kana iman anu diaku ku doa sareng jasa di biara, misi, sakola jeung rumah sakit, dimana wae karyana bisa ngahiji jeung amal jeungtransmisi nilai-nilai religius.

Biarawati disebut "Panganten awewe Kristus" , ieu nunjukkeun penolakan sukarela tina perkawinan, keibuan, seksualitas sareng aspék feminin anu langkung umum.

Tempo_ogé: Ngimpi angka sabelas Harti 11 dina impian

Feminitas biarawati ditindas sareng dihukum, disumputkeun sareng dijilbab, dikorbankeun kana aspék androgynous sareng nétral anu ngalindungan anjeunna tina kahayang batur, anu ngagem anjeunna dina baju sober anu ngahinakeun bentukna sareng " nunjukkeun. ” salaku milik hiji tarekat agama jeung salaku manusa bakti ka Allah.

Dina tokoh biarawati sababaraha ngakuan komitmen, kasatiaan, kawani tina hiji pilihan anu ngandung harti kapercayaan jeung iman batur, Sabalikna, adherence unmeditated, tapi favored by kabutuhan kulawarga, ku kurangna budaya jeung kamiskinan jeung, saterusna ratified ku ritual jeung cara anu tanpa harti, mampuh ngarojong hiji aparat salaku hiji tungtung dina sorangan.

Ngimpi biarawati Harti

Ngimpi biarawati sering nunjukkeun represi sensualitas bawaan sareng joie de vivre pikeun milih disiplin anu kaku, norma batin anu kaku disatujuan ku Superego atanapi lirén nyata pikeun hirup seksualitas. sieun atawa prasangka.

Harti anu kudu dikaitkeun ka biarawati dina impian numbu ka:

  • represi seksual
  • represikasenangan
  • kaku
  • panutup
  • kurban
  • taat
  • penance
  • aturan batin jeung disiplin
  • doa
  • rasa jasa
  • komitmen
  • berehan
  • rendah hati
  • bakti
  • doa
  • Spiritualitas

Ngimpi ngeunaan biarawati teras muncul salaku:

  • ekspresi énergi panutupanana kana sagala aspek kasenangan sareng ringan. ngalir kana pelesir awak
  • énergi sabalikna ti " Aphrodite ", salaku (sering disowned) aspék psikis devoted kana pelesir jeung kapuasan na
  • sistem represi fisik, panutupanana jeung rigidity batin, tina norma éksternal anu teu dibagikeun, tapi ngalaman
  • aspék generosity, rasa kurban jeung komitmen
  • ekspresi iman jeung spiritualitas sorangan

Ngimpi biarawati 18 gambar ngimpi

1. Ngimpi jadi biarawati

Numutkeun interpretasi populér nunjukkeun gairah fisik anu teu puas jeung sieun tetep "spinsters ". Ieu mangrupikeun gambar anu tiasa nunjukkeun kacenderungan pemimpi pikeun henteu ngijinkeun dirina kasenangan sareng tetep terasing tina lawan jenis (biasana nyarios yén " manéhna nyaéta biarawati" anu henteu nampi kontak seksual. ).

Tapi ogé bisa nuduhkeun kaayaan anu dijalanan ku pangorbanan, kalemahan, rasa kawajiban,kayakinan hébat atanapi beurat hébat.

Bisa jadi impian nu confronts hiji realitas uncomfortable tur mantuan pikeun meunangkeun deui proporsi katuhu ngeunaan naon bisa ngidinan sorangan.

Ieu jarang numbu ka spiritualitas. , tapi dina sababaraha impian bisa dihubungkeun jeung kudu undur ti dunya, katiisan jeung réfléksi, cageur énergi fisik jeung méntal sarta néangan harti pikeun hirup.

2. Ngimpi solat nun

bisa mere rasa katengtreman jeung, sakumaha di luhur, nuduhkeun perluna pangeling-eling jeung introspeksi sarta kudu bener-bener mercayakeun diri kana hal nu leuwih luhur, iman, boga harepan, terbuka kana naon nu bisa hirup. mawa.

3. Ngimpi mantri biarawati

Makna gambar ieu dikaitkeun pisan jeung pangalaman nu ngalamun jeung hubunganana meureun geus kaliwat jeung biarawati anu, dina sababaraha kasus, aranjeunna tiasa ngagambarkeun otoritas anu disangsara sareng penindasan tina unggal wasiat sareng kasenangan.

Mantri biarawati tiasa dianggap amal, paduli sareng ngabagéakeun atanapi pajeujeut, jahat, overbearing sareng kurang kakuatan panglipur.

Sanajan kitu, kakuatan " penyembuhan " simbol mindeng prevails, ku kituna ngimpi biarawati di rumah sakit bisa allude kana kamungkinan nyageurkeun tatu heubeul kalawan rojongan ti amal ieu, tapi aktip. jeungkuat.

4. Ngimpi ngeunaan biarawati ngobrol sareng anjeun

nunjukkeun kontak, pesen bahkan pangaruh anu tiasa diturunkeun tina bagian diri anjeun. Ieu cara nu teu sadar brings kana beungeut énergi biarawati dugi ka submerged sarta presents ka ngalamun.

5. Ngimpi biarawati nyium anjeun

ngagambarkeun kabutuhan pikeun ngahijikeun aspék nu patali jeung symbolism nu nun urang, bisa jadi kasadiaan pitulung sarta bantuan atawa narima rasa kurban jeung tanggung jawab atawa, deui, doa jeung panalungtikan spiritual, tapi ogé bisa mawa kana aspék lampu represi fisik jeung seksual.

6. Ngimpi biarawati hamil

bisa jadi impian pemberdayaan nu nembongkeun kamungkinan transformasi énergi biarawati, parobahan nu bisa diturunkeun justru tina konsentrasi jeung meditasi. Tapi ogé bisa nyorot kakuatan feminitas jeung kreativitas nu overcomes represi eros.

Tempo_ogé: Impian Natal Naon hartosna ngimpi Natal

7. Ngimpi biarawati nangis

mawa kasedih jeung sugema terang pikeun sakabéh ieu nu, dina hirup pemimpi, nyaeta devoid kabagjaan, pelesir, kontak fisik jeung interpersonal, kabebasan. Atawa, sabalikna, bisa jadi nuduhkeun kabutuhan spiritual jeung kabutuhan pikeun isolasi nu teu kacumponan.

8. Ngimpi biarawati hideung

bisa nuduhkeun diri murtad nu keur ngadeukeutan.mun nurani, meureun aspék nu patali jeung spiritualitas atawa rasa jasa, tapi bakal emosi ngarasa jeung konteks ngimpi nu bakal masihan arah.

9. Ngimpi nu goréng biarawati

tiasa ngagambarkeun pangalaman sareng prasangka tina pemimpi sareng nyambungkeun ka jaman baheula, kana pangalaman négatip, kana rasa repressive, agrésif, kaku otoritas tanpa kahaneutan sareng kabagjaan.

Nu jahat dina impian ogé tiasa nunjukkeun a jalma deukeut anu ah ciri-ciri atawa aspék-aspék diri sorangan anu neken jeung neken batur kalawan kaku sorangan jeung butuh kontrol. abnegation of nun, nyaeta, énergi disowned nu terus repressed jeung dikomprés sarta nembongkeun diri dina aspék darkest na paling malevolent na.

Nu dipiboga nun dina impian bisa disambungkeun ka represi kaku idéntik naluri. jeung feminitas tapi, sagampil gampang, pikeun allude kana represi tina naluri spiritual jeung ascetic jeung ka kabutuhan pikeun " ketuhanan ".

11. Ngimpi ngeunaan hiji biarawati maot

nunjukkeun ngungkulan fase isolasi, pangorbanan, represi eros.

12. Ngimpi maehan biarawati

nuduhkeun konflik batin antara aturan batin nu kaku pisan jeung norma nu merepress seksualitas, ulin, nu pelesir jeung kuduNgajalajah kamungkinan anyar, pikeun kaluar tina kabiasaan jeung kawatesanan nu geus ditimpa ka nu ngalamun.

13. Ngimpi biarawati jeung friars

Némbongkeun wewengkon hirup hiji devoted kana renunciation, aturan, harti jasa  Sadulur jeung friars dina impian bisa  nunjukkeun kabutuhan "slowness" jeung muhasabah, meditasi jeung doa dina mangsa setrés jeung aktivisme unbridled atawa, salaku gambar séjén, ngelingan kontrol jeung represi libido. .

14. Ngimpi ngeunaan biarawati sareng pandita

ngagambarkeun polaritasna lalaki-awéwé sareng peryogi kasaimbangan sareng kasampurnaan sanajan dina kaayaan panyabutan.

Ngimpi ngeunaan a biarawati jeung imam aranjeunna deukeut atawa intim jeung kaca spion nu itching populér tur itching rumor urusan rusiah sarta excesses antara dua inohong anu sakuduna devoted kana chastity. Harti gambar ieu bisa ngagambarkeun prasangka pemimpi atawa nunjukkeun kabutuhan "lengkep " kakuatan spiritual nu tenderness sarta perawatan tina feminin sarta kakuatan sarta convictions tina maskulin coexist.

15. Ngimpi biarawati jeung budak

bisa nginget-nginget kenangan katukang anu pikaresepeun atawa henteu pikaresepeun pikeun diolah nalika pemimpi geus dititipkeun pikeun ngurus biarawati di sakola atawa paguron luhur, disebutkeun eta mawa kaluar warta kamungkinan. maranéhanana bisadatang ti moments doa jeung layanan ka batur.

16. Ngimpi biarawati dibaju hideung

bisa jadi warna nu paling umum pikeun biarawati, tapi lamun jubah hideung nyerang perhatian nu. symbolism tina warna hideung accentuates aspék rigidity, extremism jeung meureun fussiness tina simbol, aspék nu meureun reflected di sawatara wewengkon kahirupan pemimpi. 16>

Warna bodas, sabalikna, ngancemkeun ciri-ciri simbolis biarawati sareng nunjukkeun spiritualitas anu ati-ati sareng dipilih, kana aspek priestly sareng parawan, kana kasucian niat sareng lampah anu panginten kedah milarian jalan pikeun Nganyatakeun diri dina pagawean anu tepat, anu henteu kedah mendakan rohangan dina kahirupan pemimpi.

18. Ngimpi biarawati anu dibaju beureum

nunjukkeun dua dorongan anu saling bertentangan anu hirup babarengan: dina hiji sisi, disiplin, represi, rigidity of nun, di sisi séjén gairah, ardor jeung vitalitas warna beureum. Ieu bisa narjamahkeun kana konflik internal antara tugas jeung kahayang, antara rasa tanggung jawab jeung transgression.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong nasihat pribadi kuring, angkat ka Rubrica dei Sogni
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1500 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta.SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun urang

Pamaca anu dihormat, mugi-mugi simbul suster tos dipikaresep ku anjeun, émut yén anjeun tiasa nyerat ka kuring upami anjeun ngalamun gambar anu henteu muncul di dieu sareng kuring bakal nyobian masihan anjeun jawaban. Hatur nuhun upami anjeun ayeuna ngabales komitmen kuring kalayan sakedik kahadean:

BAGI ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.