Ngimpi BALKONI 19 Harti Teras sareng Balkon dina impian

 Ngimpi BALKONI 19 Harti Teras sareng Balkon dina impian

Arthur Williams

Naon hartosna impian balkon sareng teras? Éta simbol numbu ka diri jero tina ngalamun atawa nunjukkeun hal sejenna? Tulisan nganalisa balkon salaku unsur arsitéktur projecting sareng ditunda anu ngagaduhan fungsi nyandak pemimpi di luar bumi (simbol kapribadian) sareng ieu parantos ngenalkeun hartos utama anu aya hubunganana sareng "luar" sareng sadayana anu dipikabutuh pikeun diri. -kapercayaan jeung panyalindungan.

ngalamun téras

Ngimpi balkon atawa téras ngagambarkeun kontak jeung dunya luar, kahayang nu ngalamun atawa kudu leuwih reseptif jeung leuwih aub dina dunya nu muka saluareun imah jeung saluareun dinamika batin sorangan.

Ngimpi balkon bisa dianggap hiji uleman ka " kaluar dina kahirupan " jeung nyieun sasak jeung luar, sésana dina zone kaamanan nu ngidinan Anjeun pikeun ngalaman tina " di luar. ", tanpa direndam.

Pangalaman anu dihontal:

  • kalawan ati-ati sareng kawijaksanaan nalika balkon leutik sareng henteu protruding
  • kalayan kahayang pikeun muncul, pikeun diperhatoskeun, pikeun ngarawat batur nalika balkon anu protruding
  • Badé , ngagungkeun jeung narima tamu.

TapiBalconies atanapi teras dina impian, naha protruding atanapi kalebet dina daérah gedong, sok janten outlet anu muka ka luar sareng ngagambarkeun aspék kapribadian anu langkung sayogi pikeun ngahubungi batur, langkung kabuka pikeun novelties sareng anu teu kaduga. eksistensi.

Ngimpi balkon  Harti

Harti kahiji balkon dina impian jadi numbu ka ieu protruding ka luar nu ngabalukarkeun ngalamun nuju pangalaman hirup sosial jeung hubungan interpersonal kirang intim, tapi teu kurang nungtut.

Tapi dimensi jeung jangkungna di mana téras jeung balkon nu lokasina mangaruhan symbolism, sabab bisa allude kana rasa ngalamun tina kaunggulan jeung dominasi, jeung otoritas-Na (pikir batur nu harangues). riungan ti balkon atawa Pangeran, Raja jeung Paus anu muncul dina balkon keur salam atawa ngaberkahan.)

Sedengkeun Freud jeung pengikut na ningali dina balkon hiji analogi jeung projections leuwih dibuktikeun tina awak bikangna. .

Lamun imah téh gambar tina ngalamun dina sakabéhna (kapribadian jeung awak fisik), teras balkon bisa ngagambarkeun payudara (atawa leuwih jarang imbit) lajeng nunjukkeun rasa indungna, kahayang pikeun pamer, bisa ngayakinkeun tur ngagoda atawa ngarujuk kana masalah fisik di wewengkon éta.

Harti balkon dina impian patali jeung:

  • hirup.sosial
  • kabébasan
  • extroversion
  • hubungan interpersonal
  • obrolan, gosip
  • komunikasi
  • rasa kaunggulan
  • sombong
  • dominasi, kakawasaan
  • kabutuhan parobahan
  • krisis kulawarga
  • krisis pasangan
  • parobahan status
  • leungitna gengsi jeung wibawa

Tapi naon nu bakal nyumbang kana nangtukeun harti bakal numbu ka:

  • penampilan balkon: geulis, kembangan, rindang atawa kumuh tur pinuh ku retakan
  • bahan tina balkon: batu, kai, logam
  • naon muncul dina balkon: objék, sasatoan, tutuwuhan, jalma séjén
  • lampah nu lumangsung dina balkon
  • émosi nu ngalamun karasaeun

Ngimpi dina hiji balkon   19 Gambar jiga ngimpi

1. Ngimpi balkon batu   Ngimpi balkon kai

bahan nu dijieun balkon disambungkeun jeung solidity jeung kaamanan nu ngalamun nyanghareupan dunya .

Contona: batu nunjukkeun beurat aturan kulawarga, tapi ogé kaamanan tangtu, kai, kalenturan gede jeung kamerdikaan, tapi ogé hesitations gede jeung parobahan tujuan, logam, tekad, kakuatan, kaamanan.

2. Ngimpi balkon leutik pisan   Ngimpi balkon leutik

bisa nunjukkeun sieun ngalaan diri, isin dina hubungan interpersonal,teu aman.

3. Ngimpi balkon kembangan   Ngimpi téras anu loba tatangkalan

mangrupa gambaran anu positip sarta ngadorong (naha anjeun dina téras ngurus kembang jeung tatangkalan, atawa mikaresep. eta ti luar) nuduhkeun kapercayaan dina kahirupan, harepan dina mangsa nu bakal datang jeung kamampuhan pikeun ngahubungkeun jeung kajadian luar ku cara ngarebut aspék pangalusna sarta ngokolakeun kasempetan maranéhanana.

4. Ngimpi tina balkon jeung baju ngagantung   Ngimpi awewe dina balkon

sering dihubungkeun jeung gosip jeung gosip atawa rusiah kulawarga anu diungkabkeun.

Numutkeun interpretasi populér, ningali awéwé kanyahoan dina balkon dina impian ngagambarkeun sieun jadi “diobrolkeun “ , jadi objek kapentingan jahat jeung gosip.

Tempo_ogé: Ngimpi maehan Rajapati dina impian Harti maehan

5. Ngimpi balkon kotor

Némbongkeun teu mampuh nu ngalamun ngatur. hubunganana jeung batur jeung aspék kahirupan sosial.

Panginten aya unsur-unsur anu aya hubunganana sareng jaman baheula anu ngondisikeun anjeunna, anu nyegah anjeunna hirup sareng nikmati hubungan atanapi anu ngajantenkeun anjeunna henteu cekap dina nyanghareupan kanyataan.

6. Ngimpi téras kabanjiran Ngimpi balkon kabanjiran

dipatalikeun jeung aspék émosional anu mangaruhan kana kahirupan sosial si pemimpi anu bajoang pikeun ngébréhkeun dirina sakumaha anu dipikahayang sarta henteu mampuh. komunikasi sareng batur.

Éta mangrupikeun impian anu ogé tiasa nunjukkeun kakuatan parasaan,ragrag asih nu ngarobah hubungan jeung persepsi dunya.

7. Ngimpi balkon bahaya   Ngimpi balkon lanté lanté miring

ngagambarkeun kasusah dina hubungan jeung dunya luar: kaamanan. , henteu mampuh ngatur hubungan jeung kudu teguh dina kayakinan.

Bisa nuduhkeun rasa sieun nyanghareupan kahirupan jeung parobahan dina dunya pagawéan atawa sakola.

8. Ngalamun balkon jeung pager anu rusak   Ngimpi balkon tanpa pagar

Hartosna ngarasa kakeunaan penilaian batur, ngarasa teu aya pertahanan nalika jauh ti bumi, jauh tina pangaruh sareng panyalindungan kulawarga.

Ieu mangrupikeun gambar-gambar anu nunjukkeun kasusah hébat dina hubungan sareng luar sareng kerentanan anu ageung.

9. Ngimpi balkon runtuh

nunjukkeun momen krisis (malah dramatis) dina kahirupan pemimpi: Bisa jadi parobahan status, kagagalan , turunna dina tangga sosial jeung leungitna gengsi, kasusah alatan masalah komunikasi atawa episode nu discredit sosial ditakuti.

10. Ngalamun téras on laut

mangrupa gambar positif numbu ka visi masa depan, kahayang pikeun robah, kudu " tingali jauh". Bisa ogé mibanda ajén spiritual, nuduhkeun parasaan "luhureun", rarasaan deukeut ka Allah

11. Ngimpi berjemur diteras   Ngimpi tuang di teras

mangrupikeun gambar katengtreman, katenangan sareng kasenangan anu ngagambarkeun kabutuhan pemimpi pikeun ngaksés kaayaan katengtreman ieu sareng anu sering ngimbangan kaayaan anu sabalikna: konflik sareng oppressive.

Sanajan kitu, aranjeunna boga kakuatan positif sarta reassuring sarta bisa dianggap dorongan ti pingsan nu nembongkeun sumberdaya hadir nu ngidinan ngalamun ngarasa alus sarta ngalaman kaayaan senang.

12. Ngalamun keur di balkon

nunjukkeun harepan, harepan, kahayang pikeun kaamanan, tinimbangan sosial atawa parobahan status.

Keur di balkon jeung jalma anu anjeun kenal nyambung kana pentingna silaturahim jeung pangimpian urang kudu ngarasa dirojong atawa nyanghareupan kaayaan ngandelkeun bantuan jalma éta.

Tempo_ogé: Ngimpi nyanyi Harti nyanyi jeung lagu dina impian

Sedengkeun ngimpi ningali balkon anjeun ti luar ditempatan ku asing ngajadikeun anjeun pikir dina sieun teu nepi ka kaayaan. , ngarasa inferior atawa kaancam ku kapribadian batur.

13. Ngimpi nyarita tina balkon

mangrupa gambaran kaunggulan jeung neangan kaunggulan anu bisa ngagambarkeun kaayaan sabalikna dina kahirupan nyata. : nyaéta leungitna wibawa jeung kakawasaan, atawa kacenderungan ngarasa leuwih unggul ti batur, méré paréntah jeung naséhat nu teu dipénta, nepi ka “pontificate “.

14. Ngalamunngagantung baju dina balkon

nunjukkeun kacenderungan ngobrol teuing ngeunaan diri sorangan (sigana henteu pantes), tapi dina sababaraha impian nunjukkeun kabutuhan pikeun komunikasi sareng dunya luar, pikeun curhat ka anu sanés sareng nyarioskeun naon anu aya. kajadian di jero imah (di jero diri jeung di kulawarga).

15. Ngimpi luncat tina balkon

bisa jadi " ngimpi bunuh diri", tindakan verifikasi di 'di jero impian lucid jeung kahayang ngapung.

Ieu sigana nunjukkeun kahayang anu sami tina pemimpi anu ditepikeun dina sababaraha alam realitas: ngarobih kaayaan janten "ngalakukeun hal anu sanés" .

Ngalamun luncat tina bumi. balkon kabur monster, assassins, hantu jeung sato galak anu narajang imah nu ngalamun nunjukkeun hiji kabur ka dunya gawé jeung kanyataanana leuwih prosaic kabur hiji urang "hantu batin ": kenangan, sieun, aspék diri ' teu terpadu, kahayang jeung naluri: sagalana nu tekenan jero ngalamun jeung nu meureun teu kaharti atawa unacceptable.

16. Ngimpi ragrag tina balkon tanpa pager

hartina kaleungitan status sosial, teu boga kamungkinan pikeun ngubaran jeung ngajaga reputasi jeung gengsi.

Ieu gambar kasusah numbu ka kurangna kaamanan.

17. Ngimpi turun tina balkon

dibandingkeun jeung gambar saméméhna nembongkeun kahayangpemimpi pikeun ngarobah posisi na, jadi ngimpi bisa dianggap nurun indikasi pikeun nyokot ukuran, pikeun "nyalametkeun dirina " dina jangka waktu, pikeun ngaropea lampah jeung tujuan na ku kituna teu " meunang cilaka. ” sarta manggihan alternatif nu sah.

18. Ngimpi di handapeun balkon

nunjukkeun karendahan, pasrah, narima posisi sosial anu saeutik pentingna atawa ngarasa tunduk kana kahayang jeung wewenang. ti batur.

Jalma anu ningali kana balkon tempatna ngalamun nangtung nyaéta jalma anu gaduh pangaruh ka anjeunna (malah sentimental), anjeunna mangrupikeun jalma anu dipikaasih sareng dipikacinta atanapi anu dipikanyaah sareng dibenci. , tapi ku kahayangna teu bisa lolos.

19. Ngimpi sato di balkon

ningali sato ngadepong dina pager atawa balancing dina parapet balkon nuduhkeun aspék spontan atawa naluri anu ngawujud. kabuka dina nurani jeung kabutuhan pikeun manggihan kasaimbangan antara drive internal jeung naon anu ditarima di lingkungan ngalamun urang.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Anjeun gaduh impian nu intrigues anjeun sarta rék terang naha éta mawa pesen pikeun anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER tina Guide1600 deui jalma anu parantos ngalanggan AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun kami

Dear pemimpi, upami anjeun ogé parantos ngalamun di balkon, mugia tulisan ieu mangpaat pikeun anjeun sareng geus nyugemakeun anjeun panasaran Anjeun.

Tapi lamun anjeun teu manggihan naon nu ditéang jeung anjeun boga impian tinangtu kalawan téras jeung balconies, inget yen Anjeun bisa masangkeunana di dieu dina komentar ka artikel jeung kuring bakal ngawaler anjeun.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka abdi upami anjeun hoyong diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun karya abdi ayeuna

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.