Warna biru dina impian Ngimpi warna biru

 Warna biru dina impian Ngimpi warna biru

Arthur Williams

Naon warna biru anu anjeun pikirkeun? Naon pakaitna jeung pikiran anjeun? Pikeun patarosan ieu, seueur jalma ngajawab "langit" sareng persentase anu langkung alit "laut". Asosiasi ieu penting pisan sabab ngajadikeun urang ngartos sabaraha simbol tina warna biru dina impian dihubungkeun jeung alam hawa, pikiran, sumanget, tapi ogé. ka nu leuwih material tina pingsan manusa, tina lingkungan amniotic, rarasaan indungna.

warna biru dina impian

Dua kutub ieu gerak sajajar dina  harti tina warna biru dina impian sareng aranjeunna kedah  dipertimbangkeun tanpa ngaluarkeun anu sanés.

Dina warna biru dina impian penting pisan pikeun nuturkeun garis simbolis imajinér anu katingali luhur jeung ka handap, sumanget jeung zat, gagasan jeung perasaan; elemen polar, tapi salawasna hadir tur deeply intertwined dina warna bulao.

Di hiji sisi urang bakal boga aspék numbu ka métafisika jeung rasi simbolis nu ngawengku biru-langit-Allah-teu aya watesna-kalanggengan, di sisi séjén. urang bakal boga harti numbu dina tingkat fisik jeung emosional jeung rasi biru-laut-cai-indung-Madonna-peace-rélaxasi.

Warna biru dina impian jeung di alam

The Warna bulao dina impian jarang muncul, nuansa mimitian ti biru nepi ka bulao lampu leuwih sering: panon urang ngagambarkeun naon nu katingali di alam, nyaéta nuances taya wates oflangit jeung laut sarta proposes aranjeunna deui dina impian pakait, sacara umum, kalawan sensations well-mahluk, serenity jeung kabagjaan.

Tapi nuansa warna biru anu paling jero sareng paling poék jarang jarang bahkan dina kanyataanana sareng, sigana kusabab ieu, upami aya, aranjeunna langkung misterius sareng penting: dinten anu janten wengi, retakan anu jero dina és , warna cai luhureun hiji jurang, sarta di dieu nyaéta biru unfolding sagala pesona sarta mere kasaksian kana misteri jeung pajeulitna ayana, kalawan nuansa miboga lapis lazuli jeung inten biru. Vassilly Kandinski dina tulisanna ngeunaan simbolisme warna pinuh nangkep pajeulitna sareng harmoni nalika anjeunna nyerat:

" Biru sami sareng suling, bulao poék nyarupaan cello sareng, janten langkung suram, dugi ka éndah. sora bass ganda; dina bentuk anu jero, solemn, sora bulao sabanding sareng nada handap organ. , bulao condong ka immobility, ka mahluk, ka rélaxasi jeung kaayaan reflective, ka introspeksi ka kontak batin. Kontak jeung  jero nu ogé hover ka luar.

Urang nempo langit, urang mikir immensity. , ka tanpa wates, ka kalanggengan, ka ilahi. A kalanggengan timeless nu, sakumaha Max Luscher nyebutkeun (psychotherapist jeung filsuf ogé panulis palingUji warna anu dipikanyaho), nunjukkeun kalanggengan, kana kabisat jiwa ka arah anu henteu dipikanyaho, tapi anu dicita-citakeun. Biru mangrupikeun warna refleksi, tenang meditatif, intuisi, pamikiran metafisik.

[bctt tweet="Simbol biru mangrupikeun gambar tina perjalanan individuasi dina nilai-nilai spiritual na. "]

Aspék spiritual sareng pelindung tina warna biru dina impian urang mendakan aranjeunna dina ikonografi Madonna, Kristus, malaikat sareng para wali nganggo jubah biru atanapi tunik sareng dina symbolism tina cai biru jeung biru, di bojong laut nu alludes kana misteri pingsan, tapi ogé ka alam unfathomable tina émosi manusa, ka tenang jeung kasalametan cairan amniotic, ka nangkeup maternal pelindung.

Ieu aspék reseptif ti Ibu hébat sarta Madonna nu unfolds kalawan warna biru dina impian pikeun ngahudangkeun parasaan tenderness jeung delicacy, sayang jeung benevolence, tranquility jeung kontak damai, kumawula. jeung akur, beungkeut jeung union. Harti sarua nu urang manggihan dina lambang cingcin dina impian. Tingali impian di handap ieu salaku conto:

Tempo_ogé: Ngimpi seuri. Naon hartina seuri dina impian

"Kuring ngimpi cincin anu pas dina dua ramo sareng kuring sadar kalayan rasa heran yén cincin éta tiasa diselipkeun dina tilu ramo. Batu-batu biruna, éndah pisan, aya dua.” ( I. Bari)

Dina ngimpi ieu dua batu biru tina cincin ngagedekeun kasucian.tina hiji beungkeut resmi nu meureun ayana katilu geus crept di, nu sigana aya rohangan pikeun hal sejenna. Sanajan kitu, kanyataan yén dua batu biru digambarkeun salaku " geulis pisan " nunjukkeun pentingna link resmi ieu pikeun ngalamun.

Harti warna biru dina impian

The warna biru dina impian numbu ka dimensi spiritual, jeung realm gagasan jeung parasaan. Éta ngagambarkeun tegangan ego nuju instansi anu ngaleuwihan lingkup eling jeung arah dimensi transpersonal. Jung ngahubungkeun warna biru dina impian sareng fungsi pamikiran, abstraksi, sublimasi, tungtung kahirupan material .

Tempo_ogé: Ngimpi emas Simbol sareng hartos emas dina impian

Harti warna biru dina impian eta ngembunkeun sifat-sifat sareng hubungan anu parantos disebatkeun, tapi unggal penampilan impian sareng unggal nuansana kedah dibandingkeun sareng émosi sareng saran anu dibangkitkeun dina ngalamun.

Langkung luhur bakal kesan di payun warna biru dina impian, beuki biru ieu bakal boga harti signifikan jeung analisis kudu nungkulan garis simbolis urang ngobrol ngeunaan di awal artikel..

Warna biru dina impian atawa warna biru muda dina impian

bakal mingpin arah analisis nuju lightness pamikiran, receptive dengekeun, tiiseun, kenangan budak leutik, réfléksi, stillness fisik, istirahat, katengtreman jeungkatenangan anu ogé kagambar dina awak sareng karaharjaan na. Biru mangrupikeun warna anu dipilih utamina di kamar tidur sareng rumah sakit kusabab kualitasna "tenang" sareng santai.

Tapi warna biru dina impian tiasa nyandak nuansa anu béda. Dina impian di handap ieu anu dilakukeun ku indung ngora, warna bulao diulang sareng dimodulasi dina nuansa anu béda:

Hai Marni, dinten ieu kuring seueur impian dimana warna

biru muncul. , biru kadang caang kadang poek.

Peuting harita kuring ngimpi jaket biru anak kuring (anak kuring teu kungsi boga jaket eta). Peuting ieu kuring ngimpi ka imah nini, dimana bapa kuring masangkeun kere biru sareng kuring ngawadul sabab sigana poék teuing. Dina impian anu sanés, kuring sadar sirah kuring baseuh sareng indung kuring masihan kuring lawon biru muda.

Naon anu ngagambarkeun warna biru dina impian? Kuring miharep teu maot! Ieu warna biru dina impian henteu masihan kuring kasedih, sabalikna, kuring ngarasa tenang. (M.-Reggio Calabria)

Upami ieu warna biru dina impian uih deui kalayan keukeuh sapertos kitu sareng diperhatoskeun sareng diinget kalayan akurasi sapertos kitu ku pemimpi, tangtosna mangrupikeun gejala kabutuhan yén dina hirup sadar teu paduli.

Sugan nu ngalamun kajebak dina kahirupan sapopoe salaku wanoja jeung indung teu boga waktu pikeun bakti ka dirina jeung teu aya deui pikiran.jero jeung spiritual teu boga tempat. Panginten anjeunna kedah ngalambatkeun, ngeureunkeun sareng ngeunteung, nyalira, panginten kanyataanana mangrupikeun sumber setrés sareng warna biru dina impian janten simbol kompensasi anu tujuanana pikeun ngajamin anjeunna.

Hipotesis rupa-rupa  sarta kudu diverifikasi kalayan bantuan pemimpi sarta tanpa neglecting simbol sarua relevan anu muncul dina impian nya.

Salaku nada warna biru laun konsentrasi dina bulao leuwih sengit sarta cemerlang, hartos séjén bisa muncul, harti patali spiritualitas, hubungan jeung Allah, ka jalan batin, karapihan, nepi ka nuansa darkest nu ogé ngagambarkeun aspék shadowy tina warna biru .

Ku kituna katengtreman jeung katenangan bakal ngajanggélék jadi katiisan, ditarikna émosional, katutupan kana kahirupan, apatis, déprési jeung, dina kasus ékstrim, jadi lamunan kosong, linglung, bunting.

Tapi ieu aspék négatip jarang muncul, malah nuansa darker tina warna biru dina impian pakait sareng harmoni atawa disambungkeun ka peuting, sésana, tiiseun, quietness aranjeunna ngabalukarkeun émosi pikaresepeun tur positif .

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang
  • Upami anjeun gaduh impian pikeun nganalisis, aksés Interprétasitina impian
  • Daftar haratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma séjén geus ngalakukeun kitu DAFTAR AYEUNA

Téks anu dicandak sareng dilegakeun tina tulisan kuring anu diterbitkeun dina Guida Sogni Supereva dina bulan Nopémber 2005

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.