Ngimpi mantan. Ex ngimpi hartina

 Ngimpi mantan. Ex ngimpi hartina

Arthur Williams

Daptar eusi

Mantan ngimpi: urut kabogoh, urut salaki atawa pamajikan, urut babaturan mangrupa salah sahiji impian nu paling nyeri jeung ngerakeun pikeun jalma anu nganggap geus poho atawa nungkulan trauma perpisahan atawa masih berjuang jeung nyeri, amarah. , parasaan kasalahan jeung abandonment. Naha urut urang sering muncul dina impian? Naon hartina ngimpi ieu? Naha aranjeunna panginten ngajajapkeun hubungan urang atanapi aranjeunna ngan ukur hoyong urang nginget cinta anu lami? Hayu urang terang naon anu disumputkeun tukangeun gambar anu aya hubunganana sareng ngalamun mantan.

Ieu mangrupa révisi katilu tina artikel nu geus diropéa sarta dimekarkeun kalawan ditambahan sababaraha gambar impian ti Pébruari 2017 .

mantan kuring dina impian

Mantan ngimpi umum pisan. Éta héran ningali kumaha urut kabogoh, salaki, pamajikan, urut lover jeung urut babaturan robah jadi karakter ngimpi, upsetting peuting nu ngalamun, bringing terang sagala parasaan jaman baheula jeung nandaan awakening tina émosi.

Mantan ngimpi bisa ngahudangkeun parasaan euphoric jeung positif ngeunaan cinta jeung fusi atawa, sabalikna, tina tampikan jeung abandonment.

Ieu kudu nyieun ngalamun ngagambarkeun ngeunaan pangabutuhna ayeuna pikeun cinta sareng kaamanan, ngeunaan kasieun sareng kateusugemaan.

Sababaraha impian ieu nyata "gim " dimana pemimpi kedah nyanghareupandi kajauhan nangtung jeung kabogohna atawa ngobrol jeung dulur tapi kuring. Ku kituna, kuring hudang jeung mimiti jeung ngarasa guligah. Abdi henteu ngartos naha kuring masih ngimpi ngeunaan éta. Acan, dibandingkeun kanyataan ieu, kuring ayeuna ngarasa tenang. (Francy)

Nu ngalamun geus ngungkulan hanjelu teu dibales jeung dianggap ukur sobat alus, make akal pikiran jeung megatkeun hubungan.

Tapi, sanajan manehna ngahartikeun dirina salaku sepi , bagian tina dirina nu geus menyakiti ku panolakan jeung kurangna cinta terus hirup, kapaksa disetir deui diantara kenangan paling nyeri.

Jeung ' bagian masih cinta nu expresses énergi rumaja (sakumaha rumaja manéhna nu ngalamun dina wayah éta). Bagian anu teu masuk akal salaku rumaja sering. Hiji bagian anu teu " healed" nu reenacts, dina impian, leungitna objek cinta.

Urang bisa hipotésis yén ngimpi ngulang ieu boga fungsi pikeun Ngalamar deui ka pemimpi, ayeuna sawawa, téma panolakan sareng henteu nampi éta, sigana, nunjukkeun anjeunna dina sababaraha daérah hirupna.

Ngalamun gambar impian mantan

Teu mungkin pikeun nungkulan ALL gambar impian dina subjék ieu dina artikel. Dina hal ieu, kuring ngajak saha waé anu kabetot pikeun ngagulung daptar panjang impian dina koméntar sareng jawaban kuring anu tiasa ngabantosan.ngeunteung jeung manggihan hubungan jeung realitas sorangan.

Nanging, kuring daptar di handap nu paling umum jeung nu balik pangseringna:

Mantan kabogoh dina impian

1. Ngalamun ti mantan abdi unggal wengi

memperhatikeun hubungan jeung panutupanana nu meureun teu acan ritualized. Dina jaman urang diwangun ku komunikasi gancang via handphone geus ilahar yén cinta ditungtungan ku SMS atawa pesen obrolan.

Teras tetep aya rasa kosong, tatu jero, sensasi kakurangan. tina nilai jeung harti anu muncul dina peuting kalayan ieu impian anu tujuanana pikeun ngingetkeun ngimpi yén unggal hubungan, sanajan pondok tur paling fleeting, kudu dianggap, hirup malah ditutup, kalayan hormat.

Ngimpi ngulang deui sareng mantan dina impian sering dipatalikeun sareng kabutuhan klarifikasi sareng kagagalan pikeun milu sedih perpisahan atanapi parantos ngalungkeun diri kana carita énggal.

2. Ngalamun mantan kabogoh anu datang deui ka kuring

sering eta mangrupa ekspresi kahayang, nya eta paménta bagian tina dirina anu masih bogoh atawa anu teu hayang pasrah dirina pikeun pipisahan.

Ieu mangrupikeun impian kompensasi anu nunjukkeun kakosongan anu tinggalkeun ku hubungan anu ayeuna ditutup sareng peryogi cinta sareng perhatian.

Nanging, impian ieu tiasa kajantenan nalika anjeun tenang atanapi kalibet sareng anu sanés.jalma, dina hal ieu urut kabogoh nu balik bisa nunjukkeun nostalgia keur jaman baheula idealized ku jarak waktu atawa kabutuhan jeung kahayang nu teu sugema dina hubungan ayeuna.

3. Ngimpi mantan kuring masih cinta jeung kuring

sakumaha di luhur, ngagambarkeun kahayang pikeun tetep ngarasa penting tur dipikacinta tur sieun euweuh dianggap, katempo, dipikacinta. Éta impian anu nunjukkeun rasa teu aman.

4. Ngimpi mantan kuring timburu    Ngimpi urut kabogoh ambek

ogé gambar ieu ngagambarkeun kabutuhan pikeun ngarasakeun perhatian ka diri sorangan, ngarasa unik, leuwih alus, leuwih dipikahayang, ngarasa kahayang batur, ngarasa berharga.

Tapi ngimpi ieu bisa boga ciri ngimpina lamun ngagambarkeun hubungan guligah nyata jaman baheula jeung adegan timburu jeung sieun a mungkin (atawa nyata) kekerasan.

Mantan kabogoh ambek dina impian ogé bisa nunjukkeun konflik atawa masalah anu underestimated dina hubungan hiji ayeuna.

5. Ngimpi ngeunaan urut kabogoh nangkeup atawa nyium anjeun

bisa jadi indikasi pingsan jeung kudu TEU nurunkeun ajén hubungan, kudu inget perasaan sayang jeung cinta nu aya, ngarasa eta salaku simbol hiji archetypal "cinta", kawas kado milik nu ngalamun, hal anu "tetep" sanajanhubungan rusak.

6. Ngimpi cinta jeung mantan kuring

hartina sarua jeung gambar di luhur, tapi kalawan wengkuan erotis leuwih accentuated. Aya kamungkinan yén kahayang seksual anu dominan di dieu utamana lamun hubungan geus gratifying ti sudut pandang ieu sarta ayeuna aya kurangna hubungan atawa kirang intens intimasi fisik.

Di dieu oge, urut bisa jadi simbol. tina pasangan sareng kamungkinan masalah atanapi kasieunan dina lingkup seksual atanapi tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun ngahijikeun kualitas anu dipimilik ku mantan atanapi anu muncul dina hubungan anu baheula.

7. Ngimpi mantan kabogoh anu sedih    Ngalamun ti baheula kuring nangis

bisa nembrakkeun rasa salah lamun putus hayang ku nu ngalamun, tapi umumna nuduhkeun perasaan nu masih hirup, pikiran dipuseurkeun ka manehna, atawa kahayang nu mantan anjeun. masih SANGKASA pikeun urang.

Rarasaan sanggup ngahudangkeun parasaan batur (cinta atawa sangsara) mangrupa wujud kakuatan anu, dina impenan, nutupan wujud kateuamanan anu ngalamun.

8. Ngalamun mantan di rumah sakit

bisa nunjukkeun prihatin nyata, inkling tina masalah atawa kasusah urut (sugan anjog ngaliwatan rumor atawa gosip), bisa nunjukkeun pingsan perlu " ngalereskeun. éta ", pikeun " nyageurkeun anjeunna " tina sagala aspek anu henteu katingali leres, anu henteudihargaan jeung nu nyieun manehna kaciri béda, teu cocog, lemah (gering).

9. Ngimpi urut kuring utah

kawas sagala impian jeung utah eta nembongkeun outburst dadakan jeung ' ekspresi naon geus lila repressed. Dina hal ieu, meureun eta ngagambarkeun émosi pikaresepeun ti baheula atawa eta brings perhatian kana hubungan hiji urang ayeuna, akting salaku tanda kamungkinan outburst dadakan ti pasangan hiji.

10. Ngimpi ex kabogoh kuring maot

gumantung kana émosi anu muncul, éta tiasa nunjukkeun pupusna simbolis tina mantan dina dirina, atanapi transformasi parasaan anu kalibet dina hubungan sareng panginten akhirna nyeri pisah, atanapi kahayang pikeun anjeunna. robah, tumuwuh tur dewasa atawa, dina kasus hubungan ribut, nu definitively ninggalkeun realitas hiji urang.

Dina sababaraha impian brings kaluar nyeri jeung rasa leungitna, kuciwa keur jaman baheula jeung naon urang hirup babarengan .

11 Ngimpi urut kuring jeung kabogoh anyar

bisa muncul salaku hasil tina hubungan exhausted nu umumna nunjukkeun jealousy, insecurity, sieun teu unik deui, tapi bisa mawa nyata. worries, sieun jeung insecurities ka permukaan nuju hubungan hiji ayeuna jeung pasangan.

Kabogoh ngimpi anyar ogé bisa jadi simbol kabutuhan pikeun parobahan dina diri: gagasan anyar,inclinations, kahayang anu materialize dina kalahiran hiji anyar (jeung béda) feminitas.

12. Ngimpi yén urut kuring boga putra

hartina manggihan aspék anyar jeung béda, intuiting dasi jeung proyék unsangka. , jadi sadar kana impian jeung kahayang nu béda ti anjeun sorangan.

13. Ngimpi urut kabogoh hamil

nunjukkeun persepsi transformasi dirina, ngeunaan kreativitas anu bisa ngakibatkeun kahirupan béda. (tina teu kaasup), bisa mangrupa ekspresi kahayang pikeun ngahiji jeung kulawarga.

Sabalikna, éta bisa dihubungkeun jeung sieun yén urut hiji bener hamil sarta yén sanggeus putus hiji ngarasa kapaksa meunang. leuwih deukeut alatan kakandungan.

14. Ngimpi dua mantan babarengan

nyaéta cara pikeun nempo hal dina sudut pandang jeung ngabandingkeun dua hubungan hirup, tapi ogé pikeun nangkep kaunggulan atawa kalemahan. nu hiji dibandingkeun jeung nu sejen, atawa keur nyorot jaman baheula jeung naon geus hirup kalawan jalma ieu.

Ieu bisa nunjukkeun sieun yén dua exes bakal gabung kakuatan sarta ngabalukarkeun masalah.

15. Ngimpi mantan abdi sepuh

sugan ngimpi panglipur keur sepuh urang, keur waktu nu kaliwat tur éta némbongkeun urang parobahan dina anjeunna ogé. Utamana lamun baheula geus loba gairah jeung daya tarik fisik, ningali eta sepuh bisa boga tujuan gunana pikeun némbongkeun éta kirang.desirable sahingga mantuan ngarahkeun pikiran jeung parasaan hiji tempat sejenna.

Éta ogé bisa nunjukkeun kamampuh marios hubungan dina dasar béda jeung leuwih dewasa.

16. Ngimpi nikah ka urut kuring

Kanggo seueur, éta mangrupikeun ngimpina anu ngabayangkeun ngahijikeun deui sareng hiji jalma anu parantos teu pikaresepeun sareng anu nyababkeun urang balik deui kana waktos konflik, sapertos anu kajantenan dina impian ieu.

Pikeun nu ngalamun masih bogoh, gambar ieu bisa ngagambarkeun kahayang pikeun parobahan dina hubungan: resmiitas, seriousness jeung komitmen.

Tapi mindeng ngimpi ieu numbu ka hubungan ayeuna sarta ngabogaan tujuanana pikeun nyorotkeun rasa jeung kasieun nu bisa jadi teu wani nyanghareupanana.

17. Ngimpi urut kabogohna

nyawangkeun rasa teu aman sorangan, sieun jadi " minus “, teu ngarasa nepi ka tugas atawa ngarasa dibandingkeun jeung hal nu teu bisa kahontal, sabab jauh dina waktu jeung meureun idealized.

Mantan salaki / urut pamajikan dina impian

18 Ngimpi urut salaki  Ngimpi urut pamajikan

hartina sarua jeung gambar saméméhna jeung urut kabogoh, tapi pangalaman leuwih sengit jeung komitmen silih resmi méré impian ieu muatan emosi nu leuwih gede (positif jeung negatif) .

Aranjeunna tiasa ngungkabkeun aspek-aspek hubungan sareng perpisahan anu teu acan digarap: ambek-ambekan, amarah, kahayang pikeun dendam,atawa kaduhung jeung pamahaman, rasionalisasi tina naon nu geus hirup.

Éta impian nu bisa nunjukkeun aspék hubungan hiji ngalaman jeung salaki/pamajikan anyar.

19. Ngimpi ngeunaan urut -salaki balik deui

bisa jadi impian santunan lamun geus ditinggalkeun jeung pipisahan geus "sangsara", gambar nu lajeng bisa ngagambarkeun kahayang pikeun ngalereskeun hal deui.

Dina kaayaan séjén bisa nuduhkeun munculna ciri-ciri nu sarupa jeung mantan nu mangaruhan hubungan anyar atawa nu masih kaayaan hirup nu ngalamun.

20. Ngimpi urut salaki gering

bisa ngagambarkeun perhatian nyata lamun hubungan geus tetep alus atawa, sabalikna, kahayang pikeun dendam jeung dendam, atawa bisa nyorot hiji " kelemahan " jeung kerentanan, incapacity urut salaki/pamajikan salah sahiji nu hiji kudu sadar .

21. Ngimpi urut salaki maot

nunjukkeun parobahan dina hubungan jeung manehna, meureun lightening tina hubungan, transformasi positif na nu nyumbang kana beuratna kirang. tina sudut pandang émosional, anu nyederhanakeun hubungan.

Éta ogé tiasa dihubungkeun sareng sieun nyata kaleungitan sareng anjeunna bagian tina masa lalu, pangalaman hirup, atanapi dukungan konkrit nalika aya murangkalih sareng anjeunna. Mantan hiji bapa ayeuna

22. Ngimpi mantanlover

umumna brings ka permukaan émosi nu masih boga nada pisan gairah tur erotis justru kusabab aspék transgressive tina hubungan sorangan sarta alatan lolobana separation jarang ngagambarkeun kahayang duanana pencinta. Tujuanana pikeun ngajurung urang pikeun ngeunteung kana parasaan anu teu acan diolah, atanapi dina inténsitas sababaraha momen anu sigana henteu urang alami dina ayeuna.

23. Ngimpi mantan kakasih salaki kuring

tiasa janten simbol perasaan inferioritas sareng henteu cekap, sieun teu dugi atanapi janten " kurang ".

Bisa ngagambarkeun saingan awéwé jeung ngarasa panasaran ka mantan, tapi ogé kahayang pikeun reassured ngeunaan pentingna sorangan jeung uniqueness, ngeunaan peran nu dimaénkeun di kahirupan pasangan urang.

Ex babaturan di ngimpi

24. Ngimpi urut babaturan   Ngimpi urut babaturan

bisa nunjukkeun momen nu tangtu dina kahirupan ku cara positif atawa negatif (misalna jaman sakola) jadi urut sobat konsentrasi kabagjaan tur transgressions atawa sangsara dina waktu éta.

Atawa bisa nunjukkeun dinamika relasional jeung konflik nu ngakibatkeun estrangement atawa putus.

Ningali hiji urut babaturan deui dina impian nembongkeun kudu nungkulan eta parasaan jeung émosi nu diturunkeun tina eta, sabab bisa muncul jeung mangaruhan babaturan sejenna.

25. Ngimpi urut babaturan anu nangkeup anjeun.

nyaéta salah sahiji impian anu paling sering nalika aya perpisahan antara babaturan anu nunjukkeun kahayang pingsan pikeun rekonsiliasi, pikeun " berdamai ", atanapi kabutuhan pikeun ngahijikeun sababaraha aspék karakter urut sobat saha sugan nu peryogi.

26. Ngimpi urut babaturan kuring ceurik

mangrupa tanda tina sangsara rusiah dina ngalamun numbu ka hubungan réngsé. Cimata sareng kasedih anu dikaitkeun ka tilas rerencangan impian mangrupikeun persépsi ngeunaan parasaan anu masih hirup, atanapi tina rasa kaliru ngeunaan kumaha kaayaan lumangsung.

Urut kolega dina impian

27 Ngimpi urut kolega gawé

mawa perhatian kana periode nu urang gawé bareng jeung karakteristik urut batur sapagawean (kalawan nostalgia atawa panik): situasi sarupa meureun presenting diri jeung, rethiking naon baé éta. diwakilan, bisa jadi pitulung dina naon anu disanghareupan.

28. Ngimpi dunungan baheula

sakumaha di luhur, gambar teh nuduhkeun ciri-ciri jalma jeung hubungan ti baheula. bisa nuduhkeun kudu diturut, leuwih gedé pangaruhna ka batur, bisa méré aturan jeung pituduh.

Ngimpi urut bos dina impian ogé bisa mawa ciri sorangan. nu kudu diaku (nyalahgunakeun kakawasaan? kaleuleuwihi wewenang? kapamimpinan?)

29. Ngimpi urut profesorkaayaan sareng halangan anu ngajukeun deui, nyamar, dinamika anu anjeunna alami dina hubunganana ayeuna.

Ku kituna penting pikeun balik deui kana pamikiran naon anu anjeunna alami sareng mantan na (malah nalika hubunganna ngan ukur dumasar kana silaturahim), sareng pariksa implikasina dina waktos papisahan sareng jejak naon waé anu dugi ka ayeuna.

Indéks Sognare EX

Naha ngalamun mantan jadi ilahar?

Mantan ngimpi geus ilahar sabab jalma ieu (mantan) geus babagi hiji fase lalampahan maranéhanana jeung ngalamun.

Maranéhanana nyaéta jalma-jalma anu geus aya ikatan, pipilueun émosional, jalma-jalma anu ngahudangkeun kanyaah jeung timburu, anu kungsi aya diskusi, salah paham, pasea, tapi ogé karep, lelembutan, rapprochements.

Sadaya parasaan ieu muncul deui digedékeun dina impian sareng henteu ngaleungit nalika hudang , tapi tinggalkeun rasa amis, nostalgia, atanapi amarah, hatred sareng unease, ogé sababaraha patarosan ngeunaan mantan anjeun dina impian, ngeunaan hubungan ayeuna réngsé atawa dina kamungkinan rebirth na.

Ex ngalamun ngabalukarkeun urang ngeunteung kana peran anu geus miboga jalma ieu dina kahirupan pemimpi , éta ngajadikeun urang ngalacak deui momen-momen penting tina hubungan, kasusah perpisahan, nyeri estrangement.

Harti impian sareng mantan dihubungkeun persis sareng

Ngabeungharan jaman sajarah jaman sakola (SMA, SMA, universitas) jeung hubungan jeung urut profesor (positip atawa négatif).

Éta ogé bisa nunjukkeun perluna balik deui ka ngahargaan jeung deepen subjek nu tangtu diajarkeun kalayan anjeunna, atawa pikeun mawa kaluar sensations waktu (kadalikeun, ngarasa kakuatan batur, ngarasa judged) nu meureun manifesting sorangan dina mangsa kiwari dina sababaraha konteks.

Mantan profesor dina impian bisa jadi lambang jalma deukeut nu boga ciri " profesor " (positif atawa négatif).

Mantan anggota kulawarga di impian

éta sakabéh gambar kudu disambungkeun heula sakabeh jalma dina impian, kana hubungan jaman baheula jeung aspék ieu nu presenting diri.

30. Ngimpi ngeunaan urut mitoha

ngarujuk kana hubungan jeung jaman hirup, kana kasusah, rivalitas atawa konflik, tapi ogé kana aspék hubungan nu hirup jeung urut salaki/pamajikan.

Tempo_ogé: Sétan dina impian Naon hartosna impian sétan

Khususna, nimbulkeun rasa kaganggu kasatunggalan kulawarga, atawa rasa karunya lantaran geus ngawenangkeun perkawinan atawa hubungan nepi ka haseup.

Dina harti ieu, urut indung- mertua dina impian bisa mangrupa éksprési bagian nu leuwih kritis tur nangtoskeun diri (ka diri sorangan).

31. Ngimpi almarhum urut mitoha

bisa nunjukkeun tungtung definitif tina hiji fasehirup (fase hubungan stabil, nilai kulawarga tradisional), atawa némbongkeun transformasi dina gagasan hiji pasangan.

32. Ngimpi urut minantu

bisa nunjukkeun kaduhung pikeun hubungan rengse, pikeun stabilitas yén putri meureun geus jeung jalma atawa, sabalikna, ngabalukarkeun alarm lamun hubungan éta hésé tur kontras.

Oge dina hal ieu, ciri. ti jalma nu diimpikeun kudu diperhatikeun jeung ditilik kumaha pangaruhna dina mangsa kiwari.

33. Ngimpi urut ipar

bisa jadi lambang lanceuk. -in-hukum "ayeuna " atawa mawa perhatian kana ciri urut jeung hubungan hirup lajeng. Unggal kaayaan ngimpi bakal béda ti nu séjén sarta bakal dianalisis kalawan émosi jeung kenangan anu muncul dina konteks ngimpi.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Upami anjeun hoyong nasihat pribadi kuring, angkat ka Rubrica dei Sogno
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1400 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta SUBSCRIBE AYEUNA

Saméméh ninggalkeun kami

Pamaca anu dihormat, artikel panjang ieu ngeunaan mantan ngalamun meryogikeun seueur padamelan.

Upami anjeun mendakan éta mangpaat sareng pikaresepeun sareng éta ngajawab anjeun patarosan, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan sakedik kahadean:

BAGI ARTIKEL sareng nempatkeun MI anjeunSIGA

sagala émosi jeung tatu ieu ti baheula nu, teu didéngé atawa paksa diubaran ku akal, terus getihan jero, némbongkeun diri ukur dina impian.

Ngimpi mantan poho nu geus teu boga deui. spasi dina pikiran sadar, bisa ngabalukarkeun alarm nyata dina sistem psikis pemimpi, ngalaman salaku anceman atawa jadi hiji idéal unattainable nu bisa kondisi hubungan hiji ngalaman.

Ieu bakal penting pikeun rethink hubungan kaliwat. sarta separation consequent ngartos kumaha jeung sabaraha anjeunna miboga hiji dampak, naha memori na dihapus sarta naha anjeunna sumping deui ka beungeut cai.

Ngalamun ex. Tujuan tina pingsan

Salah sahiji meureun heran naon tujuan individu pingsan nalika nyiptakeun impian ieu sareng naon fungsina.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngabédakeun sababaraha panyabab pemicu diantara kaperluan teu sadar nu bisa ngaluarkeun lambang mantan dina impian. Kabutuhan nu bisa, sahenteuna sabagian, dieusian ku prosés reworking internal nu diaktipkeun salaku hasil tina impian ieu.

Rupa-rupa kaayaan tanpa wates nu mungkin mimpi ex , ngajadikeun eta penting pikeun masihan conto kongkrit kalawan runtuyan conto impian nu ngagambarkeun harti paling umum tina simbol ieu:

Ngimpi ngeunaan urut salaku elaborasi tina duka perpisahan

Putus hubungancinta atawa silaturahim bisa dianggap duka nyata nu, hanjakalna, teu dianggap tur ngahormatan.

Sabalikna, implikasi emosi na sering trivialized atawa minimal: hiji kudu " poho ", hiji kudu " balik kaca", hiji kudu gancang teuleum deui kana hubungan anyar. Upami sadayana ieu manusa sareng normal, éta sanés pikeun bagian tina kapribadian anu parantos investasi dina hubungan sareng masih aya hubunganana sareng jalma anu ayeuna disebut ex.

The kurangna pangakuan naon geus, tina nyeri sorangan jeung rasa abandonment jeung kahayang pikeun poho dina sagala biaya teu ngidinan hiji elaborasi nyukupan tina " duka separation" , ku kituna ngalamun ex janten hiji expedient tina pingsan pikeun ngelingan pemimpi kana tema ieu jeung parasaan unsurpassed ieu.

Ngalamun ex salaku ritualization fase transisi

Unggal. hubungan, sanajan paling sakeudeung jeung teu penting, éta responds kana kabutuhan hiji individu sarta ngabalukarkeun kreasi ritual nu sangsi pentingna.

Akad nikah jeung nikah téh ritual pikeun awal hubungan jeung pikeun hiji parobahan status; cerai oge ritus pisah nu mere martabat, wujud jeung pangakuan kana kaayaan nyeri.

Unggal pisah merlukeun pangakuan simbolis ieu ti batur, tapi luhureun sakabeh tibagian tina jalma anu kalibet langsung.

Ritualizing tungtung tina hubungan cinta hartina bringing kaputusan dicokot ka handap kana pesawat realitas jeung transforming parasaan aub, ku kituna jalma bisa nungkulan momen krisis tanpa malire naon anjeunna. geus ngalaman.

Mantan ngalamun ngabalukarkeun nyanghareupan momen dramatis nu meureun geus NOT geus ritualized, teu acan " ditutup " jeung nu masih hirup di jero. tina psyche.

Ngalamun mantan salaku integrasi pangalaman dina hubungan

Nalika hubungan anyar dipaké salaku paku drive kaluar kuku , mun ngaganggu diri tina nyeri sareng rasa ditinggalkeun, ngalamun mantan tiasa ngareureuwas, tapi maksa anu ngalamun nungkulan nyeri, ambek-ambekan, ambek sareng nyeri atanapi ku rasa kasalahan atanapi kateuadilan sareng ngeunteung naon éta.

Satuluyna bakal penting mertimbangkeun " kualitas " yén hubungan jeung urut miboga dina waktu nalika " éta. digarap “, sabab naon anu harita dialaman, diintegrasikeun jeung nyumbang kana tumuwuhna pribadi ayeuna mungkin nu geus gagal, geus disowned jeung ditolak jeung ahir hubungan.

Sapertos anu kamungkinan yén kualitas sareng cacad mantan dina impian nunjukkeun kakurangan sareng kabutuhan dina hubungan ayeuna sareng pasangan anyar.

Ngimpi-ngimpikeun mantan pikeun nutup definitif sareng jaman baheula

Ngaliwatanngimpi ieu nu pingsan brings up masalah, hal anu perlu reworked jeung transformasi jeung nu, sugan ngan dina moment nu, ngalamun boga kaahlian jeung kakuatan pikeun nyanghareupan.

Impian handap mangrupa conto sampurna di luhur sarta symbolically tahap tungtung nyata hubungan:

Kuring ngimpi urut kuring maot dina kacilakaan, tapi teu apal persis jenis kacilakaan. Awakna hangus, sanggeus kuring ningali batu nisanna di kuburan. Éta impian premonitory? Urang peupeus nepi lima taun sarta kuring teu boga deui kontak jeung manehna. Abdi sareng anu sanés ayeuna. ( V. Frosinone)

Impian anu bermakna. Pupusna sareng kuburan di kuburan némbongan salaku simbol tungtung cinta ieu sareng akibatna masih tiasa dipiboga.

Impian anu sanés, bahkan langkung jelas, nunjukkeun kabutuhan pikeun ngeureunkeun hubungan nu, réngsé dina kanyataanana, terus hirup dina pikiran jeung dina mémori tina ngalamun:

Salam sababaraha taun kuring boga hubungan tambahan-kawinan jeung lalaki nu maot kanker, tapi sanggeus sababaraha waktu kuring tetep pamikiran ngeunaan eta jeung cinta anjeunna.

Sababaraha peuting ka tukang kuring ngimpi yén manéhna datang deui ka kuring nanya kuring pikeun ngamimitian deui hubungan urang. Réaksi kuring lain kabungah, tapi kaganggu. Abdi henteu ngartos naha kuring ngarasa repugnancy ka jalma ieu anu kuring masih teu tiasa hilap.(L.-Florence)

Impian jelas nunjukkeun yén waktuna pikeun ngabéréskeun " duka " pikeun jalma ieu, sareng anu ngalamun, tetep napel. ka hiji hal anu geus maot sarta musna, teu bisa tumuwuh atawa kamajuan dina jalan na. pingsan nya éta sinyal annoyance sarta repulsion pikeun kaayaan ieu.

Ngimpi mantan ngeunteung kana hubungan ayeuna

Kadang-kadang urut dina impian ngagambarkeun simbolis jalma sejen sareng hubungan anu sanesna langkung caket sareng anu ngalamun, sapertos anu kajantenan dina impian ieu:

Ieu impian anu diulang mangtaun-taun. Iraha wae aya nu lepat sareng kabogoh kuring jeung aya argumen, abdi ngimpi ngeunaan urut abdi peuting. Kaayaan anu kuring hirup ayeuna, tapi saolah-olah kuring cicing sareng mantan kuring. Pondokna, anjeunna teh " bad guy ", éta kalayan anjeunna yén kuring manggihan sorangan arguing. Naon éta hartosna? (S. – Savona)

Di handap ieu mangrupakeun expedient nice dipaké ku psyche pikeun safeguard hubungan momen: nembongkeun nyeri atawa ngarareunah nu ngalamun ngalaman ku cara nempatkeun tanggung jawab dina urut kabogoh eta geus euweuh dina kahirupan pemimpi urang.

A nyata " finesse ", a cleverness sababaraha bagian konservatif tina kapribadian, aspék psikis anu teu resep parobahan atawa malah nanya ka diri sorangan .

Aranjeunna leuwih resep nyamuflasekeun kanyataan jeung henteu nyanghareupanana langsung. Ku cara ieu sanaos aranjeunna henteu ngijinkeunjadi sadar jeung campur kana masalah nyata jeung kabogoh ayeuna.

Mantan ngalamun sieun teu nepi ka eta

Laku lampah nu dilakukeun ku mantan dina impian bisa mawa kaluar masalah harga diri handap, sieun teu cukup alus, sieun teu ditarima.

Atawa bringing ka permukaan hiji saingan pingsan jeung pasangan heubeul, jealousy retroactive salaku lumangsung dina Sindrom Rebecca, atawa rasa inferiority saperti dina ngimpi ngulang ieu lalaki ngora cinta:

Tempo_ogé: Ngimpi hiji lalaki heubeul diasah dina impian Lucia bodas

Kuring mindeng katarajang urut kabogoh urang ayeuna. Naon tiasa hartosna ieu? (D. Milano)

Ngimpi teu butuh analisa anu gede, katenjoan nu ngalamun anu digebugan (diteundeun ka tukang, teu dievaluasi) kabuktian. Tapi anjeun ogé kedah ngeunteung kana sikap pasangan anjeun anu sigana henteu mampuh nunjukkeun cintana atanapi anu ngabebaskeun kompetisi ku sering nyarios ngeunaan mantan anjeun.

Ngimpi ngeunaan mantan kusabab butuh cinta

Kadang ngalamun ka mantan ngan ukur ngagambarkeun kabutuhan cinta sareng perhatian. Nalika jaman ayeuna kosong sareng teu aya hubungan romantis, sanaos eros henteu aya, ngalamun mantan jeung nu c Ieu kaakraban jeung karep nu boga tugas pikeun nyumponan kakurangan ieu.

Hal ieu dibuktikeun dina impian handap vibrant ku kangen jeung kaduhung.nu foreshadows kudu manggihan deui sensations sarua kanyataanana:

Kuring ngimpi pésta outdoor dina wengi usum panas endah pisan. Kuring ningali mantan kuring diuk deui di antara babaturan kuring, kuring kenal anjeunna sareng ngadeukeutan anjeunna.

Kuring nangkeup anjeunna ti tukangeun tanpa ningali beungeutna, istirahat sirah kuring dina kerung taktakna, kuring bau anjeunna. Ieu geulis!

Waktu kuring hudang kuring masih ngarasa bau nya jeung sensations sarua amis jeung longing nu marengan kuring sapopoe. Naon hartosna? ( Lucrezia - R.)

Ngimpi sareng mantan pikeun "nyageurkeun" aspék anu tatu sareng rumaja

Ngimpi sareng mantan tackles téma cinta sareng émosi anu aya hubunganana: kahayang, nyeri, ambek-ambekan sareng, sering, kurangna pasrah tina bagian-bagian kapribadian " rumaja" anu hoyong cinta dina sagala biaya.

Kieu anu kajantenan ka awéwé ngora ieu anu tetep ngalamun ka tilas réncang anu dipikacinta:

Kuring sering ngimpi ngeunaan tilas sakelas kuring di SMA anu kuring resep pisan. cinta. Anjeunna teu pernah mayar kuring balik, tapi anjeunna nganggap kuring babaturan alus nepi ka kuring megatkeun kontak jeung manehna sorangan.

Kuring masih ngimpi keur di kelas atawa di bangku SMA jeung manehna di sisi kuring, urang ngobrol, anjeun lulucon. dugi ka, sapertos biasa, seueur jalma sumping sareng ngajantenkeun kuring leungiteun éta.

Atawa, kuring ningali éta.

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.