Ngimpi nyieun cinta Naon hartina nyieun cinta dina impian?

 Ngimpi nyieun cinta Naon hartina nyieun cinta dina impian?

Arthur Williams

Ngimpi-ngimpi cinta teh sering pisan jeung ngareuwaskeun keur nu ngalamun, boh kajadian jeung jalma-jalma nu geus aya boh ku karakter ngimpi nu teu dipikanyaho, nimbulkeun rasa éra, émosi, rasa panasaran jeung kerentanan nu gedé. Artikel anyar ieu nalungtik kalakuan seksual dina impian jeung tujuan compensatory na ti sudut pandang fisik, psikis jeung évolusionér.

cinta dina impian

Ngimpi cinta atawa ngalamun adegan seks dina impian sering pisan. Eksplisit tur jelas dipintonkeun atawa bernuansa, diwatesan ku sensasi jeung kahayang, éta bisa jadi sumber kasenangan atawa éra, éra, kahariwang.

Tempo_ogé: Korsi dina impian Naon hartosna ngimpi korsi

Nu ngalamun teu puas ku sensasi nu ngalaman, kumaha oge pikaresepeun maranéhanana, tapi kahayang ngarti naha anjeun ngimpi nyieun cinta , contona, jeung babaturan, jeung jalma nu teu bener dipikaresep ku anjeun atawa komo jeung muhrim.

Pikeun loba ngalamun eta destabilizing. Ngarasakeun kasenangan dina ngalamun cinta sareng henteu mendakan hubungan naon waé sareng kanyataan atanapi atraksi nyata ka pasangan anu ditimbulkeun ku impian.

Gampang ngarasa "salah" , kaliru, atawa wondering ngeunaan impulses paling disumputkeun hiji urang ku sieun yén maranéhna bisa manifest sorangan, yén impian bisa mawa masalah sejenna ka permukaan atawa antisipasi sababaraha kabiasaan unacceptable tur dikutuk dinabunderan sosial sorangan.

Ngalamun nyieun cinta salaku outlet fisiologis

Sakumaha geus ditulis dina artikel ngeunaan impian erotis, penampilan impian ieu bisa disababkeun ku kurangna hiji kahirupan sex aktif. sarta ti kabutuhan pikeun release fisik: lamun release teu lumangsung dina kanyataanana, éta bisa muncul dina oneiric kalawan ngimpi santunan nu boga tujuan rebalancing naon awak perceives salaku kakurangan.

Tapi. , ngalamun nyieun cinta pisan sering malah diantara jalma anu wareg jeung kahirupan seksual maranéhanana.

  • Naha pingsan nyieun gambar eksplisit misalna?
  • Aranjeunna ngabales tegangan libidinal yén eta kudu manggihan jalan kaluar, atawa aranjeunna nuju ka arah séjén?

Pikeun ngajawab patarosan ieu, bakal diperlukeun pikeun nalungtik kalakuan seksual tina sudut fisiologis jeung emosi. Nyipta cinta nyaéta ngahijikeun mékanis dua awak, tapi ogé mangrupikeun pertemuan dua énergi, tina dua cara parasaan anu béda.

Mindeng, nyarioskeun kalakuan séksual, disebatkeun yén éta mangrupikeun gabungan tina dua raga jeung dua jiwa. Sarta urang kudu konsentrasi dina konsép fusi sabab harti sabenerna ngimpi nyieun cinta perenahna dina istilah ieu.

Fusion: nyaeta, nyerep simbolis tina kualitas séjén nu indit ka nyieun énergi anyar. atawa nu ningkatkeun nu geus aya.

Ngimpi cinta jadi integrasi kualitasbatur

Dina budaya oriental kuna (conto di Cina) disangka yén hubungan seksual sareng awéwé parawan mawa kakuatan anyar, énergi seger sareng séhat pikeun lalaki, sareng yén awéwé sacara umum ngagaduhan kakuatan ieu. pembaharuan jeung recharging, tapi gagasan yén sanggeus kelamin hiji ngarasa "robah" : leuwih lengkep, strengthened, dicabut atawa transformasi, rooted dina unggal budaya.

Ku kituna transformasi jeung robah jadi hasil tina osmosis simbolis.

Dimana tukeran cairan awak jadi simbol tipe bursa sejen, tina integrasi kualitas batur.

Ieu inti simbol, ieu teh cara nurutan pikeun ngarti kana harti ngimpi cinta. Janten saatos ngalaman kaayaan seksual dina impian, penting pikeun naroskeun ka diri anjeun ngeunaan pasangan impian:

  • Saha pasangan kuring?
  • Naha kuring terang anjeunna?
  • Kumaha perasaan kuring pikeun anjeunna dina kanyataanana?
  • Kuasa naon sareng cacad naon anu kuring kenalkeun dina anjeunna?
  • Kumaha kaayaan kuring bakal robih upami kuring ngahijikeun sababaraha kualitas ieu sacara minimal sareng tiasa dikontrol. doses?
  • Kumaha carana abdi tiasa robih?
  • Kumaha perasaan abdi saatosna?

Gampil lamun ngalamun nyieun cinta nyadarkeun kabutuhan pikeun ngahijikeun qualities nu dipikawanoh dina pasangan ngimpi. Contona: murid ngimpi ngalamun ka nu baheulati kelas (anu dina kanyataanana anjeun teu kabetot dina) mungkin wae ngimpi nunjukkeun ka anjeun kualitas kecerdasan, karajinan, Persib jeung kamampuhan pikeun diajar jalma ieu, qualities nu meureun anjeun peryogi tur nu bisa ningkatkeun kinerja Anjeun.

Ngimpi cinta jeung lalaki nu teu dipikanyaho bisa jadi nunjukkeun perluna ngahijikeun aspék archetype maskulin (tekad, kawani, rasionalitas, ketekunan).

Ngimpi cinta sareng awéwé anu teu dipikanyaho tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun ngahijikeun aspék archetype tina feminin (intuisi émosional, kahayang, jiwa Jungian).

Ngimpi cinta sareng "teu mungkin". "karakter contona profésor, pandita, dokter, politikus tiasa "ngagambarkeun usaha pingsan pikeun nyiptakeun jembatan antara diri sareng anu sanés, cara pikeun ngadeukeutkeun jalma anu ngarasa teu tiasa dicapai, atanapi anu nyorot kedah ngadamel sababaraha sipat anu dikaitkeun ka jalma éta sareng peranna sorangan." (tingali Impian érotis )

Ngimpi cinta salaku kabutuhan émosi

Tapi saluareun téma ieu integrasi aspék psikis mopohokeun émosi anu dirasakeun dina ngalamun cinta: kasenangan, jijik, pasrah, kabungahan, jsb.

Emosi anu, upami aranjeunna condong ngalereskeun ingetan kana impian, sering ngabingungkeun anu ngalamun sareng henteu.aranjeunna ngidinan detachment diperlukeun pikeun nungkulan elemen séjén tina lawon impian.

Tokoh pangrojong anu ngagampangkeun prosés analisis ieu, lajeng bisa jadi pitulung hébat dina nempatkeun impian dina sudut pandang katuhu sarta dina pamahaman pesen na. .

Ieu lain hartina ngaréndéngkeun émosi, tapi ngahubungkeun éta beurat anu pas dina hubunganana sareng lampah sareng karakter anu muncul, henteu pernah hilap yén émosi tiasa janten unsur sentral sareng yén rasa cinta jeung fusi nu dirasakeun dina mangsa kalakuan seksual ngimpi bisa ngagambarkeun pesen sabenerna tina impian, pesen nu bisa nunjukkeun:

  • kabutuhan pikeun ninggalkeun rasa kalayan ninggalkeun
  • the kudu ékspérimén kalawan inténsitas jeung kurangna kontrol
  • kabutuhan pikeun ngalaman hiji sauyunan nu brings ka permukaan multiplicity mahluk teu ngan aspék primér sarta automatisms sapopoé.

Ngalamun tina cinta salaku milarian kaakraban

Tema kaakraban dasarna dina ngalamun cinta sakumaha kanyataanana. Kaakraban jeung nu sejen nu jadi kaakraban jeung diri jeung jeung aspék paling merlukeun diri. Tingali impian ieu ku saurang nonoman dina krisis maotna kabogohna:

Tempo_ogé: Muhun dina impian Naon hartina ngimpi sumur

Kuring ngimpi pasangan ieu anu leres-leres ngabantosan kuring, tapi anjeunna janten réréncangan kuring.budak leutik jeung anjeun nembe pendak sareng calon istrina, kuring henteu ngarepkeun anjeun nyéépkeun masalah ieu, pondokna, kuring ngarasa anjeun caket pisan ...

Janten wengi ayeuna kuring ngimpi, urang écés ngobrolkeun masalah kuring, sareng urang ngadamel rencana pikeun masa depan, dina harti yén anjeunna jangji yén anjeunna moal ninggalkeun kuring nyalira, tapi anjeunna bakal tetep caket sareng kuring sareng réréncangan kuring. nepi ka kuring ngarasa perlu…

Teras we ujug-ujug buligir, anjeunna ngantep dirina diusapan sareng dirampa sareng kami asih! Tungtungna kuring ngahaturkeun nuhun ka anjeunna sareng anjeunna ngawaler yén anjeunna bakal ngalakukeun salami kuring hoyong éta. (M. -Ferrara)

Catet kumaha kalimatna "anu anjeunna nyandak pisan pikeun jantung patarosan ieu" jeung " manehna ngantep dirina jadi caressed sarta "rampa" dasarna nunjukkeun hal anu sarua, hiji nyebutkeun kanyataanna: "Kuring ngarasa keuna ku hal ieu" , atawa ,"Dielus-elus ku hiji gagasan" , frasa anu, dina impian jalma ieu, nyorot kuduna boga rojongan, jadi "dipikaharti" , boga closeness emosi.

Saha nu “ngarasa” kawas manéhna, nu ngarasa “kasentuh” ku dalil-dalilna.

Elemén penting séjénna pikeun harti ngimpi ieu nyaéta buligir, sabab eta brings terang tema sauyunan anu keur dijieun dina hubungan jeung gadis: hubungan jero,dimana urang ngobrol ngeunaan hal anu penting, nyeri, "intim" pikeun pemimpi.

Dina adegan ahir ngimpi, boh rasa persatuan anyar ieu sareng sauyunan, yén kabutuhan pikeun mawa kaluar, ngahijikeun eta, nyaeta recognizing eta jeung mere eta hiji spasi nu aya tanpa éra, aspék emosi digambarkeun ku awéwé feminin, sarta ku aspék emosi urang hartosna sagala sensations patali nyeri. karugian, ka sensitipitas dina nyanghareupan téma maot sareng cinta anu leungit, kabingungan dina nyanghareupan tunggara.

Tanpa mopohokeun dorongan seksual normal anu kedah diperhatoskeun dina analisa impian jenis ieu.

Hayu urang ngartos lajeng kumaha ngalamun cinta keuna unsur inténsitas hébat sarta jero dina diri manusa, unsur nu bisa jadi pangrojong dina elaboration tina duka (sakumaha dina hal ieu), nu bisa janten "penyembuh", transformatif, évolusionér.

Nyadar naon anu diwujudkeun ku pasangan dina impian mangrupikeun léngkah anu munggaran, ngakuan kakurangan kualitas sapertos kitu dina diri anjeun dina léngkah-léngkah ieu, ngarasa kamungkinan ngahijikeun kualitas ieu sareng léngkah anu sanés. .

Tapi justru émosi anu kuat tina impian, tina pipilueun, nepi ka katarik, nepi ka kasenangan anu dirasakeun dina ngalamun cinta, anu bakal nungtun analisis ku cara ngarebut mémori tina ngalamun sareng pindah miliknakapanasaran.

Janten penting henteu eureun dina tingkat interpretasi anu katingalina paling jelas (kabutuhan pikeun saluran seksual), tapi langkung jero pikeun nangkep hakekat impian.

Saatos artikel parantos diterbitkeun:

  • Impian érotis
  • Cinta dina impian

urang bakal ngalengkepan eksplorasi téma ieu sareng artikel salajengna : Harti séks dina impian

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Naha anjeun ngagaduhan impian anu ngahudangkeun anjeun sareng anjeun hoyong terang upami éta mawa pesen pikeun anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Ngalanggan gratis ka nu NEWSLETTER of the Guide 1500 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan anjeun ninggalkeun kami

Dear ngalamun, ngimpi ieu pisan sengit sarta intim jeung kuring nyaho sabaraha aranjeunna tiasa mogok sareng kaayaan dinten anjeun. Abdi ngarepkeun tulisan éta masihan anjeun sababaraha indikasi sareng ngabantosan anjeun ngartos.

Tapi upami anjeun teu acan mendakan naon anu anjeun milarian, émut yén anjeun tiasa ngeposkeun impian anjeun dina koméntar sareng kuring bakal ngajawab anjeun.

Atanapi anjeun tiasa nyerat ka abdi upami anjeun hoyong diajar langkung seueur kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun karya abdi ayeuna

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.