Bat dina impian. Ngimpi kalong

 Bat dina impian. Ngimpi kalong

Arthur Williams

Naon hartina ningali kalong dina impian? Naha éta gambar négatip atanapi gaduh hartos anu langkung lega tibatan anu dikaitkeun ku tradisi populér? Di handap ieu urang nyobian ngagambar peta hartos anu, ti jaman baheula, ngakibatkeun urang pikeun ngaidentipikasi pangaruhna dina imajinasi koléktif jeung pingsan manusa modern. Di handap artikel gambar ngimpi nu paling umum jeung harti maranéhanana.

bat dina impian

bat dina impian ieu numbu ka perlambang hawa, peuting, kalangkang.

Penampilanna: sirah beurit, awak manuk, jangjang mémbran jeung tanpa bulu teu dipikanyaah ka sabagéan ageung sarta ngajadikeun eta simbol ambigu sarta kontroversial, disambungkeun ka Sagampil loba ambiguitas dina realitas pemimpi.

Ieu ditarjamahkeun kana objektivitas kaayaan anu teu jelas, henteu mampuh nyandak posisi, neraskeun ngagunakeun naluri sareng henteu alesan, ngahalangan prosés évolusionér, ngarah kana kaayaan anu teu bisa diprediksi. .

Kalong dina impian nyaéta pesen peringatan anu kudu diperhatoskeun, tapi henteu négatif.

Tangtu, ieu anu dirasakeun ku nu ngalamun. bat nyata (teu percaya, sieun, geuleuh), ogé bakal mangaruhan harti na dina impian, tapi hal anu penting pikeun inget yen na aneh jeungdina pituduh impian Supereva dina Maret 2006

Simpen

Simpen

Simpen

Simpen

Simpen

Simpen

Simpen

Simpen

Simpen

kontras: kamampuan ngapung sareng orientasi dina poék, ngagantung tibalik, hirup di jurang anu poék sareng beueus, hudang magrib sareng bobo siang, ngalahirkeun sareng ngarawat budak ngora, ngajantenkeun éta simbol sumber daya anu teu kaduga, dihubungkeun sareng archetype of death-rebirth.

Simbolisme kalong dina impian

Di jaman baheula, kalong teh perwujudan kakuatan jero taneuh jeung chthonic. Sapertos simbol-simbol sato anu sanés, éta nyambungkeun dunya cahaya sareng kalangkang, marengan jiwa almarhum.

Penampilanna anu ngaganggu ngagambarkeun misteri dunya bawah tanah sareng, sapertos peringatan, katingali ku anu hirup. Kadieunakeun, kusabab sifat hibrida, éta dibandingkeun sareng simbolisme naga, buaya, androgynous, " béda" sareng mahluk aneh anu muncul ampir nyangkut dina fase évolusi.

Pikeun jalma Méksiko, bat éta gambar tina hiji ketuhanan pakait sareng maot jeung seuneu. Di Afrika éta miboga harti ganda numbu ka perspicacity (kusabab kamampuhna ngapung di nu poek) jeung ka karajaan gelap.

Di Wétan éta ngagambarkeun kahirupan jeung umur panjang tur éta bearer of good luck. Tungtungna, pikeun India Amérika, éta ubar-simbol: bat, pendamping peuting jeung pati, éta simbol maot shamanic (maot jeung rebirth) jeung kakuatan pikeun nyanghareupan sagala ieu, hiji pengumuman tina transformasi jeung anyar.hirup.

Harti kalong dina impian

Harti kalong dina impian manusa modern utamana dikaitkeun jeung simpati atawa antipati nu ngalamun ngarasa kana ieu. setir mamalia aneh.

Makna positip atawa négatif ku kituna bakal dipangaruhan ku naon anu dibayangkeun jeung sieun ku nu ngalamun jeung ku phobic, hariwang, hariwang atawa intrigued, réaksi admired, jsb.

Tapi, aya mangrupa aspék simbolis anu geus jadi bagian tina imajinasi koléktif, anu diturunkeun dina budaya populér sarta nu kudu dianggap dina interpretasi tina simbol bat dina impian , sabab pakait sareng ciri nyata, maranéhna bakal mawa. pikeun terang hubungan sareng realitas jero sareng luar tina pemimpi.

Kalong dina impian tiasa muncul salaku gambar simbolis tina kakuatan anu poék sareng teu sadar anu ngajantenkeun diri: diri anu teu dipikanyaho. tina psyche nu, kawas kalong ngimpi aranjeunna tiasa disturbing, fearful, disumputkeun jeung kanyahoan: impulses, naluri, pikiran unconfessable, repressed atanapi socially judged parasaan  (kabencian, dengki, saingan) bisa muncul kalawan wingbeat kalong dina impian.

Kalawar téh buta, tapi boga pangrungu anu kacida majuna, hiji jenis radar internal nu ngidinan kalélér pikeun pindah dina poék jeung manggihan arah.

Kalong asup.impian bisa jadi lambang " visi batin ", intuisi, sensitipitas, tetempoan, résonansi jeung naon anu lumangsung di sabudeureun, atawa proyék jeung kahayang katempo diwangun dina pikiran.

Sababaraha jinis kalong tiasa nyedot getih kanggo tuang. Asosiasi bat-vampir, saatos kasuksésan carita Dracula Bram Stocker, parantos ngabangkitkeun séri film, carita, komik dimana bat sareng vampir ngahiji.

Asosiasi ieu akar pisan sareng bahkan. nu bat dina impian brings kana beungeut takwa jeung anxieties teu dikedalkeun beurang jeung bisa nujul kana waktu jeung tanaga nu dipaling, ka depletion sumberdaya, ka kacapean karya batur. Tingali salaku conto impian di handap ieu anu dilakukeun ku budak awéwé ngora pisan:

[bctt tweet = "Kalong dina impian tiasa muncul salaku gambar simbolis tina kakuatan poék sareng teu sadar"]

Ngalamun. kalong vampir

Peuting tadi kuring ngimpi yén kalong pembunuh ngudag kuring, kuring lumpat jeung asa leungit.

Kalong ieu sabenerna mah vampir anu pikareueuseun jeung kuring. éta sieun. Abdi émut hiji detil: ujug-ujug aya vampir anu deukeut-deukeut muncul di hareupeun panon kuring, sapertos dina pilem, éta awon pisan, éta ngagaduhan sungut anu ageung, kalayan huntu anu seukeut, sungutna tiasa ngabuka lebar.sabaraha gedena " mangsana" nu harita teh kuring.

Kuring sieun paeh jeung hudang. Naha aya arti khusus??? ( Kitty)

Jawaban kuring pikeun Ngalamun Kalong Vampir

Kalong, Assassins, Vampir, sungut Gigantic. Dina impian ieu aya repertoire hade kahariwang jeung kasieun nu bisa jadi diteundeun dina bay, tapi nu unleashed peuting.

Sungat nu muka nunjukkeun sieun ngalamun ngeunaan " keur engulfed "(disatujuan? robah? musnah?).

Tempo_ogé: Dompét impian sareng dompét Harti dompét dina impian

Kalong vampir ieu anu ngudag anjeunna tiasa janten énergi anu nyedot, anu nyandak, anu diserep. Nu ngalamun kudu nanya ka dirina:

  • Iraha kuring ngarasa sensasi ieu dina kahirupan kuring?
  • Naha aya jalma anu neangan kuring ngan pikeun naon anu kuring tiasa masihan? (bantuan, kanyamanan, kakuatan, jsb.)
  • Naha kuring ngarasa "mangsa" ku sababaraha kaayaan atanapi batur?
  • Saha atanapi naon anu kuring henteu tiasa kabur?
  • Naon Naha aya anu teu pikaresepeun dina kanyataan kuring  sareng naon anu matak pikasieuneun kuring?

Kalong saré ngagantung tibalik, gambar anu ngémutan simbolisme arcana utama: Manusa Gantung. Kalong dina impian sapertos Gantung Man of Tarot, tiasa janten simbol " suspensi" (tina judgment, tindakan) tina sudut pandang anu dibalikkeun, tina alternatif. visi, kamungkinan mertimbangkeun titik béda of viewtanpa ngaidentifikasi khususna.

Malah bat dina impian tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun tetep dina gantung tanpa kahariwang, tanpa kajebak dina kabingungan, pulih kualitas sapertos kasabaran, a rasa kurban , kapercayaan tur humility, anu ngamungkinkeun urang pikeun nangkep novelty jeung pangajaran dina unggal pangalaman.

Kalong dina impian Gambar nu paling umum

Seueur gambar ngimpi jeung bat dina impian gaduh hartos anu sami: aranjeunna ngarujuk kana diri anu henteu dipikagaduh sareng kasieun anu ditimbulkeun dina sistem primér pemimpi. Sieun anu mawa aranjeunna ka permukaan dina impian ngaliwatan gambar paling négatip jeung bahaya: maling, murderers, sato galak, hideung, sato aneh, unwelcome ka paling.

1. Ngimpi kalong ngalayang dina grup

perasaan annoyance, sieun atawa disgust bisa nunjukkeun " hideung" pikiran, atawa pikiran nu obsess nu ngalamun. Lamun, di sisi séjén, nu ngalamun ngarasa tenang, serenity atawa perceives kageulisan tur harmoni dina gambar, nu kalong dina impian bakal nujul kana kenangan nu muncul, mun kudu nyaho silih, keur mahluk. betah sanajan ku aspék diri dikurangan " caang " jeung ditarima.

2. Ngimpi kalong di jero guha

bisa ngagambarkeun pingsan dina harti anu paling misterius sareng teu jelas, tapi ogé tiasa janten gambaran métaforis tina kanyataan yénngalamun hirup: tempat nu pinuh ku mahluk luar angkasa (atawa kajadian).

3. Ngimpi kalong kaluar tina guha

bisa ngarujuk kana eusi repressed nu balik deui ka eling tina pingsan, nepi ka kontak teu kaduga jeung renegade aspék kapribadian hiji jalma, jeung kaayaan nu geus ngabalukarkeun alarm jeung destabilization dina sistem hiji. kontrol atawa, ngan saukur, jadi manifestasi simbolis tina pikiran pikahariwangeun tur jelas.

4. Ngimpi kelelawar ngalayang luhur

kalayan jangjangna anu ritmis sareng lintasan anu teu bisa diprediksi, tiasa nunjukkeun kabutuhan ngagunakeun sensitipitas pikeun ngahontal hiji hal, terang kumaha gerak percanten kana intuisi sareng pituduh batinna. Ieu gambar numbu ka visi unggul, kana intuisi jeung firasat.

5. Ngimpi diudag ku kelelawar

tiasa nunjukkeun kakuatan diri anu teu diakui yén sistemna dianggap ngaganggu sareng poék. Dina tataran obyéktif bisa nuduhkeun masalah anu dirasa diudag-udag, atawa jalma anu ngaganggu jeung teu dihoyongkeun.

6. Ngimpi kalong ragrag kana pemimpi    Ngimpi kalong agrésif

ngeunteungkeun masalah anu teu bisa dihindari sarta, lamun nimbulkeun rasa sieun atawa repugnance, éta kudu ngajadikeun pemimpi ngeunteung kana kanyataanana:

  • Naonnaha éta nyababkeun sensasi anu sami?
  • Naon anu sangsara nalika ngarasa repugnancy sareng teu tiasa ngontrol kaayaan?

Gambar anu sami kedah ditingali salaku aspék pingsan instingtif anu peryogi. bisa dipikawanoh ku cara manggihan wangun babasan nu bisa ditarima .

7. Ngimpi kalong nu nempel dina buuk

ngacu kana kahariwang jeung pikiran nu teu bisa dileungitkeun. Gambar ieu ngagambarkeun kapercayaan umum numutkeun yén kalong anu nempel kana rambut hiji jalma moal pernah ngantepkeun sareng ku kituna kedah dipotong rambut pikeun ngabebaskeun dirina.

Gampang ngartos kumaha prospekna pikasieuneun. jeung, ngaliwatan rasionalitas, geus akar dina lamunan koléktif, presenting sorangan dina impian jeung malaise gede, sieun jeung omens of sial.

Dina kanyataanana, naon anu kudu ditalungtik, lamun ngimpi ieu lumangsung, nyaéta ngimpi urang. pikiran yén " nyepeng " pikiran teu damang.

8. Ngimpi kalong ngagantung tibalik

sakumaha anu parantos disebatkeun, tiasa dianggap pesen impian: kabutuhan ningali hal-hal tina sudut pandang anu béda, peryogi kasabaran sareng ngantosan, gantung tina tindakan sareng kaputusan.

9. Ngimpi kalong maot

tiasa nunjukkeun tungtung momen sesah, transformasi sareng kaluar tina pikiran, kasusah, masalah. Lamun kaayaan ngimpi datanghirup kalawan rasa jijik ngimpi bakal boga harti négatip nuduhkeun hal sarua disgusting jeung awon deukeut ngimpi.

10. Ngimpi bat maot dina ranjang

sapertos di luhur, tapi kalayan hartos anu aya hubunganana sareng lingkungan intim sareng seksual tina pemimpi, anu kedah ngeunteung hubunganna salaku pasangan sareng kamungkinan kasangsaraan sareng frustrasi anu tiasa nyababkeun. ka sieun jeung disgust. Ieu mangrupikeun gambar anu kuat pisan anu tiasa ngumumkeun parobahan sareng sateuacan kaputusan penting.

Tempo_ogé: Ngimpi ucing kencing di lantai impian Graziella

11. Ngimpi maehan kalong

nunjukkeun kahayang pikeun ngarobah naon anu dirasakeun atanapi dirasakeun. Dina kaayaan ieu, kalong anu dipaéhan mangrupikeun halangan, anu nyababkeun kasangsaraan atanapi hariwang.

Maéhan kalong dina impian mangrupikeun cara pikeun ngarobih kaayaan sareng, ningal tingkat subjektif. tina impian, cara pikeun ngarobah kacenderungan pesimis jeung rada obsesip sorangan pikeun nyanghareupan wewengkon kahirupan hiji.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang
  • Mun anjeun boga impian pikeun nganalisis aksés Dream Interpretation
  • Daftar gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma anu sanés parantos ngalakukeunana DAFTAR AYEUNA

Téks dicokot leuwih sarta dimekarkeun tina artikel diterbitkeun kuring

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.