Lalajo dina impian Naon hartosna impian jam tangan

 Lalajo dina impian Naon hartosna impian jam tangan

Arthur Williams

Naon hartina ningali jam dina impian? Jeung nengetan waktu? Naha hartos jam tangan dina impian anu dipasang dina pigeulang robih tina jam tangan dina impian ngagantung dina témbok? Jadi heran ngalamun anu perhatian kawengku ku simbol ieu. Artikel ieu nampilkeun hartos anu mungkin tina gambar-gambar dimana jam muncul dina impian, supados sadayana tiasa ngeunteung sareng ngartos aspék kahirupan anu mana anu dirujuk.

jam dina impian

Jam dina impian, nu némbongan sabagé jam pendulum, jam témbok atawa arloji dihubungkeun jeung fungsina: pikeun nangtukeun jeung ngabagi rohangan waktu dina kahirupan lalaki.

Harti jam dina impian kituna nujul kana konsép waktu: waktu diukur, waktu nu ngalir, waktu nu lumpat, waktu nu ngabagi kagiatan sapopoé jeung fase hirup.

Jam dina impian sarta ogé dina kanyataanana ngatur waktu linier nu manusa geus dipilih nuturkeun pikeun membela diri tina kakosongan, tina kanyahoan, tina misteri ayana. Waktos anu nangtukeun kanyataan, anu nyiptakeun sareng ngukur wates sareng wates, anu masihan kahirupan kana wadah spasial dimana manusa direndam.

Waktu linier sakumaha anu urang terang yén éta mangrupikeun ciptaan manusa: ti mimiti jaman baheula. perhatian jeung evaluasi spasi étabagian tina dirina sareng yén naon anjeunna alami jeung tunangan na moal dideudeul atawa dipohokeun sanajan manéhna kaluar tina momen tragis ieu.

Ngimpi stopwatch   Ngimpi nyokot waktos nganggo stopwatch

malah leuwih ti ngan jam dina impian nengetan faktor waktu (buru-buru jeung speed nu ngajadikeun eta diperlukeun pikeun ngalakukeun hiji hal) atawa dina unsur spasi-waktu nu meureun nu ngalamun teu cukup dievaluasi, dina deadlines mungkin, dina naon ekspektasi tina diri sorangan atawa dina tujuan nu hayang ngahontal.

Ngalamun nonton diving. Ngimpi arloji di jero cai

mangrupikeun gambar anu pikaresepeun anu tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun ngajagaan waktosna tina beban émosi (waktos luang, waktos sibuk, waktos linier, waktos beraksi sareng ngahontal garis finish).

Jieun waktu jeung ekspektasi "waterproof" nyaeta, teu dikondisikeun atawa kalem ku naon bae anu bisa muncul tina dunya emosional jeung sentimental. Gambar impian ieu diciptakeun ku tegangan antara dua archetypes anu sabalikna: di hiji sisi, feminin sareng cai, émosi, jero pingsan, di sisi sanésna maskulin sareng jam dina impian, rasionalitas, konkret. jeung gerakan teratur sapanjang garis waktu.

(1) Conto dicokot tina Ennio De Magistris, The language of dreams, Ed pan, 1991

MarciaMazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang
  • Lamun anjeun gaduh impian pikeun nganalisa aksés Interprétasi impian
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta SUBSCRIBE AYEUNA

Téks dicokot sarta dimekarkeun tina artikel kuring diterbitkeun dina Guida Sogni Supereva dina bulan Désémber 2006

Simpen

Simpen

Simpen

Ti sunrise ka Panonpoé Panonpoé Tilelep Ngadamel Dinten, Parantos Ditunjukkeun Man Nyobian Ku Ngasihkeun Ku Ngebalikkeun sareng ukur.

deui ka taun sarébu , ti mimiti arloji publik hébat mimiti 1300s ka arloji wristwatches mimiti 1900s, instrumen ieu geus jadi bagian integral kahirupan unggal lalaki beradab jeung simbol mimiti scan temporal poé sarta. tina commitments nu dikonsumsi salila poé.

Harti jam dina impian

Jam dina impian dipatalikeun jeung wanci maskulin, konkret, rasionalitas, organisasi, prestasi, tekad dina ngudag tujuan, dina pamikiran ngeunaan " isukan", dina ningali diri projected kana mangsa nu bakal datang..

Ningali jam dina impian nunjukkeun inevitability aliran temporal ieu, parobahan nu , ku na alam nangtukeun pangaruh prosés ieu dina kahirupan manusa.

Tempo_ogé: Sapédah Harti Sapédah dina Impian

Jam dina impian mangrupa gambar paling éféktif nu individu pingsan nyiptakeun sahingga ngalamun nempatkeun dirina patarosan ngeunaan " Na. " waktos sareng panggunaanana, atanapi ngeunaan " persépsi " waktosna, ngeunaan kurangna sinkronisasi antara waktos biologis sareng waktos anu dibayangkeun atanapi dirasakeun .

Conto kurangna sinkronisasi ieu, digambarkeun ku simbol jam dinangimpi, nya éta impian ngulang lalaki tengah-yuswa asih hiji awéwé jauh leuwih ngora, ngimpi nu ningali arloji na eureun digawé atawa ragrag balik.

Anjeunna nyandak éta ka tukang jam, tapi anjeunna mastikeun " pergeseran fase ". Impian eksplisit ngeunaan waktu lamunan nu teu luyu jeung nu nyata, waktu batin numbu ka kahayang jeung émosi, tapi nu nyimpang tina kanyataan, nu kaluar fase , nu tetep balik. (1)

[bctt tweet=”Ngimpi jam ngajadikeun anjeun mikir ngeunaan waktu jeung kumaha urang ngagunakeunana”]

Jam dina impian Gambar nu paling umum

Ningali jam dina impian

nyanghareupan pemimpi ku cara hirupna, sareng proyek-proyek hirupna, sareng tujuan jangka sedeng atanapi jangka panjang anu sigana bakal dileungitkeun atanapi anu anjeunna sieun gagal kahontal.

Ngimpi jam tangan

bisa nengetan " ngabuang-buang waktu " ku kituna bisa jadi panggero pikeun aksi, pikeun ngarencanakeun, atawa sinyal wates waktu anu signifikan dina hirup pemimpi, nangtukeun nilai jeung kemungkinan positif hiji proyék.

Ngimpi ningali waktu nu tepat

dina jam dina impian bisa nyambung ka janjian, dina béakna hiji hal, ka nilai simbolis tina angka nu bisa ngelingan hiji aspék kahirupan pemimpi urang. Di awal atawa di ahirCik nyarios. Malahan wanci poe anu ditunjukkeun dina jam ngimpi bakal masihan indikasi anu pikaresepeun:

Ngimpi jam anu nandaan jam isuk-isuk

nyambungkeun kana kemungkinan, ekspektasi naon can ngalaman tur bakal mawa rasa positif ieu, tina " sukses " harepan, bari

Ngimpi jam nu nandaan jam Panonpoé Tilelep atawa peuting

bakal nunjukkeun tungtung hiji hal, parantosan proyek, kacapean fase hirup atawa rarasaan.

Ngimpi kaleungitan arloji anjeun

nyaéta anu paling jelas tina runtah. waktos. Anu teu sadar nyorot kacenderungan pemimpi henteu hariwang teuing ngeunaan komitmen sareng wates waktu. Gambar anu sami tiasa nunjukkeun kabingungan sareng huru-hara, panangan luhur tina irrationality atanapi émosi di sababaraha daérah.

Ngimpi jam anu eureun

bisa narik perhatian kana waktos anu ditandaan (upami ieu diperhatoskeun sareng inget) atawa leuwih umum némbongkeun sumbatan dina sababaraha aspék kahirupan pemimpi.

Ngimpi jam rusak

nyaéta mékanisme nu teu jalan; Ieu ngandung harti yén ngalamun kudu nalungtik naon anu anjeunna ngalaman tur ngarasa naon anu teu lumangsung, naon anu anjeunna karasaeun nyangkut dina, naon fisik atawa psikologis " macet " nyegah manehna tina ngalakukeun naon kahayang manehna.

Ngimpi ajam nu freezes

ujug-ujug, nunjukkeun blok jeung masalah ogé dina widang fisik. hal euweuh jalan, hal geus datang ka tungtung. Interprétasi populér ningali gambar ieu minangka pertanda maot.

Ngimpi mendakan arloji

mangrupikeun simbol positip anu ngarujuk kana sumber daya pemimpi anu sayogi. Aya kamungkinan yén aya kabutuhan pikeun tatanan mental leuwih gede, leuwih konkrit, perhatian, konsentrasi.

Mungkin jam nu kapanggih dina impian nyorot kabutuhan pikeun “ukur waktu “, atawa leuwih hadé evaluate waktu realisasi tina hiji hal anu deukeut kana haté anjeun, atawa pikeun nungkulan laju anjeun sorangan, atawa ngamekarkeun hiji anu leuwih luyu jeung kabutuhan momen.

Ngalamun jam tina 'emas

nekenkeun nilai waktu hiji urang atawa sababaraha kaayaan nu waktu ieu numbu. Pikirkeun babasan " jam isuk boga emas dina sungut " dimana simbolisme emas nempatkeun aksen dina kemungkinan jeung énergi positip waktu isuk ieu.

Sedengkeun manggihan arloji dina impian manis tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun mendakan sareng ngahargaan naon anu penting, berharga sareng positip dina hiji dinten (atanapi langkung umum dina waktosna) .

Ngimpi putus jam

bisa boga harti sabalikna: di hiji sisi bisanyambung kana kabutuhan pikeun ngalambatkeun aktivisme, di sisi sanésna tiasa nyorot résistansi dina nuturkeun naon anu parantos digerakkeun dina kagiatan sareng proyék, tapi ogé tiasa nunjukkeun halangan anu nyegah hiji hal réngsé dina jadwal.

Ngalamun loba arloji

nyambungkeun kana waktu nu digedékeun, waktu nungguan, nungguan nu berkepanjangan jeung meureun sia-sia, atawa runtah waktu.

Ngimpi jam tangan hiji pendulum.

mangrupikeun simbol anu jelas tina scanning waktos anu, khususna upami digabungkeun sareng tic tac ritmik klasik tina pendulum anu gerak, tiasa dihubungkeun sareng kahariwang pemimpi ngeunaan hal anu henteu tiasa réngsé dina waktosna, atanapi ka sieun ngaliwatan waktu, visi global waktu jeung kahirupan, sieun maot.

Ngimpi nguping tik tok jam

bisa oge dihubungkeun jeung ketak jantung, kana aturanana.

Tempo_ogé: Ngimpi kumbang Naon hartina mun ngimpi kumbang

Ngimpi sok ningali jam

nyaéta gambar eloquent nu narik perhatian kana  waktu leungit, nu mawa pesen " buru" atawa nu, dina sabalikna, eta nembongkeun kacenderungan nuturkeun teuing gancang Pace nu kudu ngurangan. Éta bakal sensasi anu dirasakeun dina impian sareng kaayaan anu dialaman ku pemimpi dina dinten-dinten sateuacan impian, anu bakal ngakibatkeun simbol dina hiji arah atanapi anu sanés.

Ngimpi jam saku    Ngalamun ajam bawang

dihubungkeun jeung ranté, leuwih ti model sejen tina jam dina impian bisa disambungkeun kana awak fisik, kana wirahma na jeung fungsi seksualitas.

L Peta miceun jeung nempatkeun jam dina saku pikeun konsultasi eta dijieun pikeun coincide jeung coitus, jeung kali jeung blok kinerja seksual jeung jeung anxieties nu aya kaitannana ka tema ieu.

Ngimpi jam jeung leungeun nuju ka arah nu lalawanan

mangrupikeun simbol anu ngaganggu anu kedah ngajantenkeun pemimpi ngeunteung kana arah hirupna. Panginten éta henteu nuju ka arah anu leres, panginten henteu aya évolusi, tapi régrési atanapi aya anu peryogi pikeun ngagali sareng marios hiji hal ti jaman baheula.

Ngimpi jam pasir

visualizing keusik ngalir ka handap masih melambangkan ngalirkeun waktu jeung waktu sadia. Tapi bentuk hourglass lemes sareng buleud nunjukkeun énergi feminin sarta ku kituna slowness jeung wirahma dina petikan waktu nu sugan ngalamun perlu manggihan.

Cara anu béda pikeun ngalaman waktos, cara anu béda pikeun ngalaman tantangan kagancangan sareng setrés anu aya hubunganana sareng waktos.

Ngimpi ngagem arloji awéwé nalika anjeun lalaki

sapertos di luhur, éta tiasa nunjukkeun kabutuhan pikeun milari cara anu langkung santai pikeun ngatur waktosna (komitmen, kasempetan,projects) atanapi tiasa nunjukkeun cara dianggap teuing émosional atanapi panginten henteu rasional ku hiji bagian tina diri.

Ngimpi janten tukang jam tangan   Ngimpi ngalereskeun arloji

nyambungkeun kana kasadaran pingsan tina hiji " cacad " dina sistem kontrol pemimpi, atawa "pindahan" sakumaha dina conto ngimpi geus katempo. Aspék psikis tanggung jawab pikeun nganalisa sareng ngalereskeun naon anu dianggap henteu fungsional sareng henteu fungsional pikeun tujuan bahan atanapi kamekaran. Éta impian anu narik perhatian kana naon anu salah tapi anu, dina waktos anu sami, nyorot kamampuan pikeun ngaréaksikeun sareng mendakan solusi.

Ngimpi yén arloji urang dipaling

nyaéta gambar anu rada sering anu tiasa nunjukkeun perasaan ditipu waktos, ngarencanakeun tanaga, atanapi kenangan. Dina impian di handap, contona, nu ngalamun, duka maot tunangan na, ningali jam dina impian na salaku gudang kenangan na sieun dicabut tina eta:

Halo, ngimpi lumangsung di palataran sakola baheula. Kuring sadar yén kuring henteu gaduh deui jam tangan anu dipasihkeun ku tunangan kuring (manehna maot) sareng écés kuring resep pisan kana éta.

Kuring panik sareng kuring mimiti ngalacak deui léngkah kuring pikeun ningali naha anjeun tiasa mendakanana. . Kuring datang di sakuliah kebat kids admiring hal: étaarloji kuring! Kuring nyobian nunjukkeun éta milik kuring, tapi aranjeunna moal masihan deui ka kuring. Abdi keukeuh, tapi aranjeunna henteu ngalakukeun nanaon.

Janten kuring ngamangpaatkeun sakedik gangguan pikeun nyandak sareng kabur sareng barang berharga kuring! Ku kaheranan kuring perhatikeun yén aranjeunna henteu ngudag kuring. Janten kuring lirén sareng sadayana bagja parantos pulih harta kuring, kuring nempatkeun dina pigeulang kuring sareng di dieu impianna réngsé. (M. – Livorno)

Ieu arloji anu dipasihkeun ku tunangan na sigana parantos janten simbol waktos sareng anjeunna, waktos anu "berharga".

Panik anu nyerang ngalamun nalika anjeunna nyadar nyadar yén anjeun euweuh deui, nunjukkeun sieun poho, letting sagala kenangan diudar sakumaha ilaharna kajadian pikeun sagalana nu ayeuna menyimpulkan. Henteu kabeneran yén sadayana lumangsung di palataran sakola kuno, tempat simbolis tina fase kahirupan anu ayeuna ditutup sareng kaliwat.

Barudak anu ngagaduhan jam dina impianna sareng admire eta aranjeunna aspék kapribadian ngalamun urang nu dina momen tunggara jeung nyeri ieu anjeunna teu bisa ngarasa, aspék meureun leuwih numbu ka light-heartedness tur leuwih kabuka pikeun mangsa nu bakal datang.

Maranéhanana teuing ngahargaan ieu " harta karun “. Tapi anu ngalamun henteu acan siap pikeun ngantunkeun kenangan, anjeunna tetep kedah " cageur aranjeunna " sareng " jaga aranjeunna caket ". Impian nunjukkeun yén kenangan ieu berharga sareng penting pikeun sadayana

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.