Warna beureum dina impian Harti

 Warna beureum dina impian Harti

Arthur Williams

Artikel ieu nalungtik simbolisme warna beureum dina impian jeung kanyataanana, tempo karakter archetypal na konstelasi harti. Antara beureum-asih-gairah, beureum-getih-kurban jeung beureum-kaséhatan-énergi, warna beureum dina impian nangtukeun hiji persepsi émosional dunya jadi sengit pikeun ngaropéa fungsi fisiologis manusa.

Warna-beureum-dina-impian

Warna beureum dina impian boga nilai archetypal kawas sakabeh kelir dina impian lamun aranjeunna diperhatikeun jeung inget.

Panjang gelombang jeung paménta psikofisiologis warna anu katarima di unggal tempat jeung di unggal budaya; kakuatan visual jeung émosi nu ditimbulkeun dina manusa sacara universal.

Dina visi Jung, kelir ngébréhkeun parasaan sarta "totalitas warna nyaéta gambaran totalitas psikis" (Mysterium coniunctionis dina Karya vol.XIV/II p.300 Turin Boringhieri 1990). Pikeun Steiner " Beureum teh splendor of the living " jeung M.L.Von Frantz boga pamadegan yén: "Beureum mangrupakeun simbol hakekat kahirupan".

Tempo_ogé: Mobil dina impian. Naon hartosna impian ngeunaan mobil

Simbolisme warna beureum dina impian

Beureum nyaéta inti primordial énergi di puseur kekosongan kosmis poék dina cosmogonies bangsa. Ti titik ieu, beureum jeung bubbling kawas lava molten, bahan nu masihan bentuk ka dunya asalna. Beureum nyiptakeun, meakeun jeungeta transforms.

Aksi beureum-seuneu dina prosés alkimia (éta dianggo dina beureum) jeung dina ritus officiated kalawan seuneu atawa getih, nyaeta transmutative, purifying, illuminating, redemptive.

Pikirkeun getih beureum tina pangorbanan manusa sareng sato anu didamel pikeun jalan simbolis énergi vital, pikeun kéngingkeun kakuatan anu dikurbankeun atanapi kabeungharan dewa, getih beureum Kristus dituang pikeun mupus dosa manusa atawa beureum-getih jeung beureum-anggur tina misteri Dionysian.

Tempo_ogé: Ngumbara dina impian Ngimpi ngumbara

Dina kontéks ieu, beureum-seuneu-getih Geter numbu ka aspék spiritual tina archetype Diri. Beureum ngenalkeun gerak kana jirim, jirim inert, ngaliwatan geter beureum, dieusi ku napas roh, roh ngarah kana panalungtikan, transformasi, idéntifikasi anu aya dina diri manusa.

Geter tina warna beureum pikagumbiraeun, ngarah kana aksi, pikeun kalibet, pikeun réaksi gancang kana naon anu lumangsung di luar. Ku sabab kitu, dina kanyataan urang salaku lalaki modern, beureum pakait sareng unggal jenis alarm, ti lampu lalulintas keur lampu eureun, ti lampu kedip-kedip nepi ka urgency kaayaan.

Beureum mangrupakeun warna kuat. anu tindakan stimulasi dina awak fisik dipikanyaho. Awal taun 1950-an, panilitian sareng panilitian nunjukkeun yén paparan warna beureum nyababkeun paningkatan frekuensidenyut jantung, aktivitas engapan, tekanan darah.

Ku sabab kitu, beureum teu kungsi dipaké dina kamar dimaksudkeun pikeun istirahat, contona di kamar tidur, tapi bisa kapanggih dina boudoirs, alcoves atawa di kamar dimaksudkeun pikeun ngingetkeun atawa nyingsieunan.

Rasi simbolis beureum dina impian

Rasi simbolis beureum anu ngadominasi jiwa koléktif nyaéta: beureum - getih - kahirupan.

Beureum nyaéta kameunangan hirup tina maot, numbu ka zat, kana awak jasmani, kana kaséhatan, pikeun vitalitas, jeung ritual suku maot-rebirth. Tapi ogé numbu ka pikagumbiraeun, émosi amplified, naluri agresi, amukan, hatred buta, leungitna kontrol nu bisa ngakibatkeun kekerasan (disebutkeun "ningali beureum" lamun amarah geus blinding.)

Tapi konstelasi: beureum -heart- cinta– gairah- eros

sarua kuatna, sarta nyorot kakuatan parasaan jeung gairah jeung kakuatan. tina naluri seksual.

Sedengkeun konstelasi seuneu-naraka-iblis

ngarujuk kana sisi gelap: seuneu naraka, setan jeung sakabeh jeung tanda-tanda dianggap setan.

Pikirkeun bintik beureum anu disebut " ngidam anggur ", atanapi rambut beureum anu, baheula, dianggap indikasi sihir. Kituna getih beureum dina impian, biasana numbu kakaséhatan sarta énergi vital, éta bisa nembongkeun harti diabolical jeung fearful ku recalling gambar maot, murders, rituals kurban.

Harti warna beureum dina impian

Warna beureum dina ngimpi eta pakait sareng gerakan sarta hirup dina sagala bentuk sarta inget keur émosi visceral eta recalls, émosi cinta atawa hate, gairah atawa repulsion, sieun, exaltation, kabagjaan nu bakal pituduh leuwih aman dina analisis. tina impian ieu.

Warna beureum dina impian bisa dihubungkeun jeung cinta jeung érotisme nu meureun nganyatakeun diri dina kahirupan pemimpi, atawa bisa nyorot gairah , kahayang pikeun objék cinta. , émosi kuat ngeunaan hubungan atawa kaayaan. Lambang nu sarua bisa dianggap tanda pikagumbiraeun saraf, agitation, kahariwang, gerakan paroxysmal.

Warna beureum digabungkeun jeung haneut, kuat, sensasi revitalizing bisa allude kana kabutuhan kahaneutan tina nu ngalamun, mun kamungkinan nolak dina kasusah, robah, tapi ogé prosés spiritual dimimitian jeung ka transformasi batin.

Sering warna beureum dina impian nampilkeun diri dina wujud. getih sarta pakait jeung sensasi sieun panik nu bisa ngagambarkeun sensasi sarua nu ngalamun ngarasa kanyataanana.

Gambar ieu bisanembongkeun wangun reticence kana dinamisme hirup, a ditarikna ti dinya, sieun risking sarta kalibet, a renunciation.

Simbol ieu ogé ngandung komponén compensatory nu brings kabutuhan pemimpi pikeun ngahijikeun énergi positip warna beureum: jadi leuwih langsung jeung naluri (beureum = kakuatan, tanaga, amarah) bisa nembongkeun parasaan jeung hirup naluri (beureum = kaséhatan, eros, cinta, gairah).

Sanajan béda. nuansa warna beureum dina impian tiasa signifikan: ti warna jelas tur caang getih beunghar oksigén (kaséhatan jeung kakuatan fisik), mun leuwih sengit na padet (cinta, gairah, kelamin), nepi ka hiji nu robah warna ka warna wungu (otoritas, naluri, amarah) malah leuwih poék jeung leuwih jenuh, numbu ka parasaan renegade leuwih (agresi, hatred, erotism ekstrim).

Harti warna beureum dina impian dihubungkeun sareng énergi pangkolotna anu aya di alam sareng di manusa, éta nyarioskeun ka urang ngeunaan asal-usul kahirupan sareng kasalametan sareng kalanggenganna, tapi dina diri éta ogé ngandung polaritas anu sabalikna anu kedah diurus. kalawan ku analisa ngimpi: nu simbol warna beureum dina impian sahingga ngabandingkeun jeung ciptaan jeung karuksakan, panyalindungan jeung damnation, cinta jeung hate, cahaya jeung kalangkang.

Marzia Mazzavillani Copyright © Reproduksi dilarangtéks
  • Mun anjeun boga impian pikeun nganalisis aksés Interprétasi ngimpi
  • Ngalanggan haratis ka NEWSLETTER tina Pituduh 1200 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Téks dicokot sarta dimekarkeun tina artikel kuring diterbitkeun dina Supereva Dream Guide dina bulan Nopémber 2005

Simpen

Simpen

Simpen

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.