Ngalamun nyanghareupan sepuh abdi ngimpi Sirya

 Ngalamun nyanghareupan sepuh abdi ngimpi Sirya

Arthur Williams

Ngimpi raray abdi sepuh mangrupikeun impian awéwé ngora dina kasusah sareng dirina sareng hubungan interpersonal na. Manéhna nyebutkeun manéhna teu boga babaturan, manéhna regrets kaliwat, exes nya jeung ngarasa sisihkan jeung geus "old ". Impian anu ngagambarkeun momen krisis sareng kabutuhan pikeun tumuwuh.

sedih dina impenan

Wilujeng enjing dear Marni, naon hartosna ngimpi beungeut abdi sepuh?

Hatur nuhun upami tiasa ngabantosan abdi ngartos impian kuring sareng ieu hususna. Ieu sanés pertama kalina kuring nyerat ka anjeun, sabab kuring ngimpi pisan. Kuring ngalamun ampir sadayana, contona upami kuring ngagaduhan hal anu kedah dilakukeun di luar rutinitas kuring. Abdi sok ngalamun sateuacan waktos éta.

Salain éta, kuring nyatakeun yén impian kuring salawasna sami, dina bentuk sareng kaayaan anu béda, tapi sadayana asalna tina anu sami "siksa" , tapi ngimpi ieu raray sepuh kuring utamana intrigued kuring. Abdi badé nyarioskeun ngeunaan diri abdi

Tempo_ogé: Halimun dina impian Ngimpi halimun

Umur abdi 26 taun, tapi saolah-olah kuring ngarasa 70, ampir dua taun ka tukang kuring nutup carita anu nandaan kuring pikeun hirup. Jadi loba janji jadi loba gairah nu jeung napas indit kaluar. Teu aya deui kontak.

Panyakit kuring mah teu acan kantos gaduh babaturan.

Ngan kapungkur, tapi aranjeunna sadayana luntur sareng kaleungitan sosobatan ayeuna. Jigana mah budak awéwé depresi.

Kuring boga impianneraskeun silaturahmi anu lami, ti nalika kuring sakola sareng mantan kuring.

Anyar-anyar ieu kuring kuciwa pisan ku kalakuan salah sahiji" babaturan" sareng sababaraha alesan (kalebet hypothetical nya. papacangan) urang teu acan pernah ningali atanapi ngadangu ti silih deui, bari ieu teu kajadian saméméhna.

Kalayan premis ieu, kuring datang ka impian kuring isuk ieu.

Kami nuju kursus kerja, di kelas kuring kolot kuring sareng kuring ningali anjeunna sumping sareng sababaraha réréncanganna, anjeunna henteu ningali kuring…

Kuring ninggalkeun kelas kalayan ambek. Kuring ceurik, kuring balik jeung manehna geus leungit.

Manehna ngirim kuring hiji talatah ngabejaan kuring nu hanjakalna manéhna kudu kabur sarta yén urang bakal ngobrol engké. nanya naon salahna. Tapi kuring kabur sareng ninggalkeun kelas ieu sareng nangis kuring naék beus. Bari ceurik dina beus, kuring nempo beungeut kuring ngeunteung dina kaca spion mobil.

Sareng kuring ningali beungeut kuring nu geus kolot, cape. Sareng kuring ngabandingkeun éta sareng raray indung kuring anu sigana langkung ngora tibatan kuring.

Kuring parantos terang yén impian ieu ngémutan deui kaayaan pikiran kuring: rasa ditinggalkeun, capé, rarasaan dibuang. sakumaha geus kajadian, kahayang pikeun kabur tina kaayaan ieu. Abdi gaduh impian ieu sapanjang hirup abdi.

Tempo_ogé: Ngimpi RAJA jeung KAISAR Harti Royals dina impian

Hatur nuhun upami anjeun tiasa ngabantosan abdi. Siria

Ngimpi raray abdi sepuh

Dear Sirya, ngalamun raray abdi sepuh teu nanaon tapi ngeunteungnaon anu anjeun carioskeun ngeunaan diri anjeun, nyaéta: "Kuring umurna 26 taun, tapi saolah-olah kuring ngarasa 70" , anjeun parantos ngalaksanakeun analisa anu tepat ngeunaan naon anu kajantenan ka anjeun sareng anjeun ogé. ngimpi, bakal aya nanaon deui pikeun nambahkeun, sabab ngimpi nembongkeun dinamika nyata anjeun sarta kumaha perasaan anjeun.

Tapi dina gambar ieu urang ogé bisa ningali indikasi pingsan anjeun sarta kudu manggihan dina diri a I. katingal langkung "dewasa" sareng mampuh ngeunteung tanpa ngaréaksikeun émosional.

Anu kuring hoyong nyarioskeun ka anjeun, nyaéta yén ti umur 26 taun ka hareup, anjeun bakal tetep cilaka kusabab cinta. , dina silaturahmi atanapi ti jalma anu anjeun pikahoyong pisan.

Ieu dina urutan hal, aranjeunna mangrupikeun cobaan anu masing-masing jalma tunduk dina bentuk anu béda-béda, sareng mikiran jaman baheula atanapi " bala ” hadir teu nulungan anjeun.

Mikir anjeun depresi TEU mantuan anjeun.

Tapi lamun anjeun ngarasa depresi sarta ngarasa butuh pitulung (éta kajadian ka dulur jeung aya Teu aya anu goréng) milari profésional anu saé, terapi, pembimbing pikeun sakedap.

Anjeunna pasti bakal ngabantosan anjeun, ngalangkungan depresi. Nu penting mah ulah nepi ka jadi korban jeung ngarasa unik dina ngalaman kasedih, kaduhung, nasib sial.

Abdi hoyong nunjukkeun yén dina impian anjeun hiji-hijina hal anu anjeun laksanakeun nyaéta ngarepkeun hiji hal ti babaturan anjeun teras. kabur sabab hal ieu teu datang dina cara rékantosan.

Saleresna, babaturan anu henteu ningali anjeun sateuacanna ogé ngirim pesen téks pikeun hapunten sareng nyarios yén anjeun bakal pendak deui engké. Nalika anjeun teu ngalakukeun nanaon, anjeun henteu aktip, anjeun asa-asa sareng ngabatesan diri anjeun kabur sareng naek beus (anu anjeun henteu nyetir sareng ku kituna masih nunjukkeun pasif).

Gantina anjeun kedah " Lakukeun" , ogé ngalakukeun hal-hal anu salah, tapi leuwih hadé dilakukeun ti batan nangtung kénéh.

Émut yén teu aya hubungan anu "nyirian pikeun kahirupan" , anu unggal pangalaman aya mangpaatna, tapi perlu ninggalkeun jaman baheula.

Aya karangan geulis James Hillmann ngeunaan panghianatan jeung hartina nu muka buku "Puer aeternus" édisi Adelphi, teu panjang teuing, baca eta. jeung meureun bakal ngidinan Anjeun pikeun nempo hal ti sudut pandang nu beda.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

  • Lamun anjeun bakal sapertos naséhat pribadi abdi, aksés Rubrica dei dreams
  • Ngalanggan gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1500 jalma anu sanés parantos damel janten SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun kami

Anjeun oge geus ngimpi ningali beungeut anjeun béda ti kanyataanana? Tulis ka kuring.

Émut yén anjeun tiasa masangkeun impian anjeun di dieu dina koméntar dina tulisan upami anjeun hoyong indikasi gratis. Atanapi anjeun tiasa nyerat ka kuring pikeun konsultasi pribadi upami anjeun hoyong terang langkung seueur.

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.