Ngimpi payung. Arti mimpi payung

 Ngimpi payung. Arti mimpi payung

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi payung kabuka? Naha éta ngagaduhan harti anu béda nalika ditutup? Sareng upami payung dina impian dianggo pikeun panyumputan tina panonpoé, naha éta sami hartosna sareng payung anu ngajaga tina hujan? Atawa éta ngan unsur ngimpi nu teu mangaruhan harti sakabéh ngimpi? Ieu mangrupikeun patarosan anu paling sering ditaroskeun ngeunaan ngalamun payung. Dina artikel ieu kami baris nyoba ngabedah simbolisme tina asesoris anu biasa dianggo ieu pikeun ngartos kumaha hubunganana sareng realitas pemimpi.

ngalamun payung

Payung dina impian mangrupikeun simbol énergi pelindung sareng ngagambarkeun fungsi anu sami dina kanyataanana: panyumputan tina hujan, atanapi tina panonpoé sareng panas.

Ngimpi. tina payung kabuka kedah ngadorong anu ngalamun naroskeun ka dirina naon anu dijagi sareng ti saha atanapi naon anu anjeunna ngabela diri. Sareng anjeunna kedah ngaidentipikasi daérah hirupna dimana anjeunna peryogi panyalindungan ieu, naroskeun ka dirina naon anu anjeunna sieun tiasa pencét sareng mangaruhan anjeunna.

Ngimpi payung tiasa. dihubungkeun jeung kakeuheul anu kudu dicumponan atawa kabutuh anu kudu dipikaharti jeung diurus.

Payung dina impian mangrupa diafragma antara jalma jeung langit, hiji jenis tapis anu bisa ngumpulkeun. pangaruh éksternal, ngalereskeun aranjeunna, tapi ogé konsentrasi aranjeunna, nembongkeun aranjeunna, nyorot aranjeunna. Naha éta masalah atanapi kasieun, kasedih, kaayaanteu dihoyongkeun, percobaan nyanghareupan, payung dina impian teh alat nu boga kakuatan pikeun membela, ngalereskeun, ngajaga individu.

Kubah anu ngawujud tina bukaan payung mawa perhatian ka subjek anu tetep aya di handap sarta nandaan aspék batin anu disumputkeun ku kituna, ngalamun payung, bisa nunjukkeun mundur kaleuleuwihan kana. sorangan, sieun keur menyakiti, hiji kerentanan overly kakeunaan, a eleh jeung karakter rada pesimis, kaleuwihan " pertahanan" nuju batur jeung dunya luar.

Sedengkeun ujung payung ngajanggélék ka langit lir petir nyerep jeung ngébréhkeun naon-naon anu datang ti luar, anu dipikasieunan ku nu ngalamun, naon anu ngaganggu jeung ngaganggu manéhna, naon anu bisa ngaruksak manéhna.

Simbolisme payung dina impian sareng kanyataanana

Payung mangrupikeun aksésori anu dianggo di sakumna dunya; Lila-lila, bentukna tetep teu robih, nunjukkeun efektivitas struktur anu, bahkan dugi ka ayeuna, mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun panyumputan tina hujan, salju sareng panonpoé. kali, parasols dipaké ku pagawé sarta tetep kabuka dina sirah master, bangsawan, raja pikeun tujuan ngajaga tur repairing, tapi ogé exalting jalma, framing eta, nyorot eta.

Tempo_ogé: Bulu dina impian Naon hartosna impian rambut?

Payung éta mangrupikeun halo anu nunjukkeun kanakakuatan, kabeungharan, bangsawan, kualitas nu bisa muncul, sanajan jarang, sanajan dina symbolism tina payung dina impian tina modern.

Wangun payung katutup anu manjang jeung heureut oge ngajadikeun eta simbol phallic; Pikeun Freud, ngalamun payung aya hubunganana sareng kagiatan seksual, muka sareng nutup payung tiasa nunjukkeun hubungan anu parantos réngsé atanapi masturbasi.

Ngimpi payung 14 Gambar impian

1. Ngimpi payung kabuka   Ngimpi muka payung

tiasa nyorot kadewasaan sareng kamampuan pikeun ngabela diri dina nyanghareupan pangaruh luar nalika ayana payung kabuka leres, nalika hujan atanapi seueur teuing panonpoé. ngimpi ku kituna payung junun ngajalankeun fungsina bener.

2. Ngimpi muka payung lamun teu perlu

sabalikna, bisa mangrupa ekspresi sieun hiji jalma. anxieties kaleuleuwihan, ditarikna emosi, ditarikna ti batur. Bisa jadi sinyal kacenderungan kaleuleuwihan prudence, mun alarmism nujul kana kaayaan nu keur ngalaman.

3. Ngimpi payung katutup    Ngimpi nyekel payung katutup

boga simbolisme murni seksual. , tapi oge bisa disambung ku tetempoan, bisa ngurus diri, mikir kahareup, jeung kabutuhan.

4. Ngimpi nutup payung

bisa. allude kanakaayaan nu geus ngagampangkeun jeung leuwih kaamanan jeung kamampuhan pikeun nungkulan nu teu disangka-sangka, dina ahir hubungan atawa hubungan.

5. Ngimpi leungit payung   Ngimpi payung urang dipaling payung

tiasa dihubungkeun sareng rasa henteu cekap, pasrah kaleuleuwihan, henteu mampuh pikeun ngabela diri sareng ngalawan, perasaan karunyaan tina kajadian, tapi ogé kacenderungan ka korban, nunjukkeun tanggung jawab ka batur ngeunaan naon anu kajantenan sareng naon. hiji rasa..

6. Ngimpi teu bisa muka payung

sakumaha di luhur, bisa nyorot rasa teu aman sorangan, rasa teu bisa sorangan nyanghareupan naon nu paling pikasieuneun, ngarasa teu boga kaparigelan jeung strategi nyanghareupan kanyataan.

7. Ngimpi maling payung

masih ngadatangkeun rasa teu cukup; hiji jalma teu bisa manggihan dina diri sorangan kualitas jeung kamampuhan pikeun nungkulan naon frightening hiji, hiji atribut kakuatan gede jeung kamampuhan gede ka batur, hiji kasampak di luar  jeung teu nempo dina diri sorangan .

8. Ngimpi payung dirobek ku angin

nyaringkeun perhatian kana komponén éksternal anu mangaruhan atanapi ngaruksak pemimpi: jalma, kaayaan, masalah anu teu tiasa ngabela diri, anu langkung kuat atanapi anu henteu dievaluasi. .

9. Ngimpi payung hideung

ngeunteungdepresi, surem, duka, sikep teu pribadi tur katutup, basking dina sedih hiji, stiffening dina gagasan jeung convictions hiji. Dina impian di handap ieu, contona, payung hideung mangrupikeun simbol duka pikeun kaleungitan budak.

Anu ngalamun parantos nutup diri sareng kasedihna, nyerah sadaya kasenangan. Dina impian, manggihan diri clad dina livery hideung kaku éta momen dampak emosi hébat sarta kasadaran naon anu anjeunna ngalaman keur ngalamun.

Kuring ngimpi yén kuring keur leumpang galecok jeung babaturan dina hujan ringan. , Kuring ngingetkeun ogé ayana batur, éta budak anu nuturkeun urang kawas kalangkang sarta ngomong: " Antosan, abdi bakal nutupan anjeun " jeung muka payung hideung badag, abdi reuwas tur, pilari. dina payung, kuring sadar yén kuring ogé boga pakéan hideung anu panjang tur kaku sarta seuri ngomong sorangan yén kuring siga urang Yahudi.(.???)

Tempo_ogé: Ngimpi ANGIN Harti sareng simbolisme angin dina impian

10. Ngimpi payung beureum

Sabalikna, highlights vitalitas , joie de vivre jeung gairah (atawa kabutuhan pikeun sakabéh ieu) nu warna hirup ngalamun kalawan énergi maranéhanana, ngajaga manehna tina banality, tina insignificance tina kahirupan sapopoe. Dina impian di handap, payung beureum sapinuhna sigana nunjukkeun kedah nuturkeun eros, gairah, cinta, hubungan.

Dina impian, kuring pendak sareng awéwé (kalayan fitur.oriental) anu badé angkat, tapi hilap payung beureum leutik (kalebet gagang) yén " panduan sora" tina impian kuring nyarioskeun ka kuring.

11. Ngimpi hiji payung dina wedges berwarna

mangrupakeun gambaran umumna positif numbu pikeun nyanghareupan kanyataan kalawan optimism, kalawan tekad sarta ogé kalawan sikep playful. jeung irreverent

Dina impian di handap ieu, pemimpi, dicirikeun ku aspék konservatif primér sarta beurat, ngimpi ngeunaan budak leutik kalawan payung warna, hiji ekspresi bagian renegade tina kapribadian dirina nu balances bagian kaku jeung dirina. tanaga énténg jeung ulin ,”panguburan” jeung seurieus si pemimpi:

Hai Marni, dua peuting katukang kuring ngimpi anu aneh. Ngimpi ngahadiran pamakaman, saolah-olah jadi panongton, peti jenat hideung, jalma-jalma kabeh dibaju hideung, jubah hideung panjang, topéng hideung jeung topi hideung.

Tungtungna. tina prosesi pamakaman aya budak leutik maén kalawan payung warni tur seemed masihan damn ngeunaan sagalana sabudeureun. Pamakaman serba hideung ieu mah teu matak sieun, ngan hiji-hijina hal anu matak pikaheraneun sareng ngaganggu kuring sareng rada ngajempolan kuring nyaéta budak leutik anu nganggo payung warna. (M.- Potenza)

12. Ngimpi payung pegat

bisa nyebatkeun kajadian anu teu disangka-sangka dina kahirupan jeung kasieunan anu ngalamun anu teu percaya ka dirina, anu henteu percaya. ngarasagaduh alat anu pas pikeun nyanghareupan kaayaan anu khusus.

Conto impian di handap ieu, dilakukeun ku budak anu masalah sareng teu aman, nyorot sadaya kasieunana pikeun hirup sareng nyanghareupan batur:

Kuring ngimpi. yén kuring dina mobil jeung batur nyetir, tapi kuring henteu weruh saha éta. Hujan di luar, supir ngomong teu boga payung, tapi kuring butuh payung, sabab urang eureun jeung kuring hayang kaluar.

Kuring nempo hiji dina korsi tukang, jadi kuring nyokot eta jeung muka. eta, tapi kuring perhatikeun yén éta pegat dina hiji sisi sarta ngabogaan sudut nu lamping ka handap.

Kuring ngarasa kahariwang hébat sanajan kuring ngatur pikeun ngalereskeun sorangan atoh. Teras teu apal naon-naon deui, tapi pas hudang kuring ngarasa pisan

sieun. ( L.-Mestre)

13. Ngimpi payung pikeun panyumputan panonpoé

bisa nengetan ide-ide anu muncul, proyék-proyék anu inkubasi, kaayaan anu can asak jeung yén , sakumaha dina kakandungan simbolis, maranéhanana kudu tumuwuh nourished ku kahaneutan katuhu jeung kapercayaan.

14. Ngimpi payung pantai kabuka

brings perhatian ka wewengkon wates antara eling jeung pingsan on eusi anu aranjeunna disorot sareng " muka " pikeun kasadaran. Éta mangrupikeun gambar kasuburan sareng kabaruan sareng, anu nunjukkeun liburan, éta ogé tiasa dikaitkeun sareng kabutuhan istirahat sareng rélaxasi.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Dilarang.playback téks

  • Upami anjeun gaduh impian anu dipikaresep ku anjeun ngakses Dream Directory
  • Daftar haratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma anu sanés parantos ngalakukeun éta DAFTAR AYEUNA

Téks dicokot sarta dimekarkeun tina artikel kuring diterbitkeun dina Guida Sogni Supereva dina Juli 2007

Simpen

Simpen

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.