Ngimpi angka sabelas Harti 11 dina impian

 Ngimpi angka sabelas Harti 11 dina impian

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi angka sabelas? Kumaha carana nungkulan angka nu muncul sanggeus siklus katutup tina sapuluh? Tulisan ieu nyorotkeun kontras sareng harti anu sabalikna dina nomer sabelas sareng kabutuhan pikeun nyambungkeun kana unsur-unsur impian anu sanés pikeun milari harti sareng hubungan sareng realitas pemimpi.

nomer 11 dina impian

Ngimpi angka sabelas ngarah nu ngalamun kaluar tina wates jeung kalengkepan angka sapuluh, kaluar tina hiji siklus jeung fase nu ayeuna geus kaliwat.

Angka sabelas dina impian mangrupikeun simbol ambivalen, di hiji sisi nunjukkeun hal anu énggal sareng béda: awal anu énggal, kamungkinan masa depan sareng anu masih kedah dihirupkeun (sareng kakuatan pikeun ngalakukeunana. ), di sisi séjén éta unsur dissonant jeung disturbing nu ngagambarkeun kaleuwihan, kurang restraint jeung kekerasan. dina munara kembar New York jeung tragedi saterusna sarta yén malah munara kembar sorangan, kalayan bentuk lempeng tur paralel maranéhanana, mangrupakeun gambar iconic tina angka sabelas nu dina hal ieu alludes ka catastrophism, musibah jeung pati.

Ngimpi ngeunaan simbolisme angka sabelas

Pikeun Santo Agustinus angka 11 nyaétaJumlah dosa jeung aksi disturbing na ieu numbu ka gangguan, kasalahan, jahat.

Psikiater Allendy Reneèe boga pamadegan anu sarua anu dina na " Les symbolisme des nombres " (Paris 1948 kaca. 321-22) anjeunna nyarioskeun perkawis éta:

".. sabelas bakal janten jumlah perjuangan batin, disonansi, pemberontakan, kabingungan…tina ngalanggar hukum… dosa manusa ... tina pemberontakan malaikat ".

A negativity anu muncul meureun alatan deukeutna angka sarua nu ngahasilkeun oposisi, ti jadi hiji palindromic angka kalawan ganda angka SATU (simbol ketuhanan, kakuatan, lingga jalu, totalitas mutlak) sahingga angka 11 jadi lambang kontras, konflik, perjoangan antara suka jeung adu kakuatan anu teu pernah saimbang.

Tapi deukeutna pisan dua angka nu sarua bisa jadi Ditingali salaku cerminan kualitas kakuatan nomer hiji, salaku paningkatan, salaku sistem énérgi katutup anu teu aya panyebaran.

Tétéla yén dina simbolisme angka Sabelas aspék ekstrim pisan positip sarta pohara négatip hirup babarengan jeung nu jadi indispensable pikeun kaperluan pamahaman ngimpi, fokus kana pangaruh unsur simbolis sejenna dina konteks ngimpi jeung dina sensations tina ngalamun.

Ngimpi angka SABELAS Hartina

Ngimpi angka SABELAS maksakeun urang mikir ngeunaan harti ALL angka ganda jeung multiplicity indikasi nu bisa muncul tina penampilan maranéhanana.

Contona, angka SABELAS ogé kudu dianggap salaku  1+1 nu janten DUA teras ngawakilan pasangan, pilihan antara dua kamungkinan, ayana persimpangan jalan, alternatif, tegangan konstan sareng dialektika.

Tapi mimitina, anu ngalamun kedah naroskeun ka dirina ngeunaan dirina. hubungan sareng nomer ieu sareng janten patarosan ieu:

  • Naha kuring resep angka sabelas?
  • Naha kuring katarik atanapi henteu?
  • Naha éta nomer anu balik deui dina kahirupan kuring?
  • Naha eta boga harti nu tangtu pikeun kuring?
  • Naha kuring nganggap eta angka untung atawa sial?

Parasaan katarik atawa ditolak. atanapi épisode dina kahirupan anjeun anu aya hubunganana sareng nomer ieu bakal penting pisan pikeun ngartos impian, pikeun ngararangkay sareng mendakan hubungan anu signifikan sareng kanyataan anu dialaman ku hiji.

Harti anu dikaitkeun kana nomer sabelas dina impian. nyaéta:

  • kamungkinan anyar
  • fase anyar
  • optimisme
  • masa depan
  • teu dipikanyaho
  • pilihan alternatip
  • maksakeun dorongan
  • kelebihan
  • konflik
  • bentrok
  • kakurangan kasapukan
  • kakurangan kasaimbangan
  • kakurangan ukuran
  • prevarication
  • ambek
  • nyalahgunakeun kakawasaan
  • kekerasan

Ngimpiangka SEBELAS: The Strength

Hiji bantuan dina pamahaman angka sabelas dina impian asalna tina Major Arcanum XI tina Tarot: Kakuatan, digambarkeun ku inohong bikang anu boga singa gigireun dirina.

Gambar anu nunjukkeun kakuatan sareng kagagahan anu nyayogikeun rasa amis, intuisi, sareng intelegensi, pikeun insting anu ditampi sareng dijinakkan supados tiasa hirup dina bentuk énergi vital sareng seksualitas, gairah, kreativitas.

Malah simbolisme ieu tiasa ditingali dina harti angka sabelas sareng ngarobih kaleuwihan sareng teu saimbangna kana kawani, tekad, gairah, tapi di luhur sadayana janten nampi diri, pangaweruh ngeunaan watesna. jeung kakuatan hiji, kamampuhan pikeun nempatkeun aranjeunna dina layanan tina kahayang jeung cita-cita jeung bisa ngabéla tina gangguan batur.

Tapi Arcanum of Strength ogé bisa nganyatakeun kutub négatip. Sapertos angka sabelas sareng gairah teras bakal janten kakurangan kontrol, erotisme sareng hawa nafsu, kalemahan vitalitas sareng katergantungan, kagaringan sareng sombong.

Simbol angka sabelas  dina impian

Angka sabelas dina impian bisa muncul dina wangun:

  • angka ditulis dina témbok
  • jam dina jam
  • jumlah anggota tim maén bal
  • kartu kakuatan
  • nomer Romawi
  • kalimah anu jumlahna disebatkeunsabelas

Ngimpi angka sabelas dina kartu

Di handap ieu mangrupakeun conto impian anu panjang pisan dina nu nomer sabelas némbongan salaku kartu maén keur ngagambarkeun simbol blok probable tur ngalengkepan fresco kanyataanana ngalamun:

Halo Marni! Kuring nuturkeun kolom anjeun kalayan minat sanajan ieu pertama kalina kuring ngahubungi anjeun!

Kuring bakal nyaritakeun impian kuring tadi peuting:

Kuring asup ka jero hiji gereja sabab kuring yakin yén sésa-sésa santo anu disimpen éta palsu, ku jalan kuring henteu percaya pisan.

Lebet ka gedong kuring sadar yén aya ritual anu nyandak. tempat jadi kuring mimiti ngantosan di tembok nu ieu tungtungna nyieun kuring leumpang sabudeureun gareja kalem.

Sanggeus misa kuring sacara harfiah dikurilingan ku sakelompok awéwé anu nanya ka kuring lamun kuring tunangan atanapi henteu, abdi ngajawab henteu. sareng awéwé ieu naroskeun ka kuring aranjeunna nampilkeun ka saurang nonoman kalayan iteuk pondok kalayan jinis kenop beureum di luhur anu, isin pisan, hapunten ka awéwé sareng naroskeun ka kuring upami kuring leres-leres tunggal, kuring ngulang enya sareng yén sikep awéwé éta henteu. 'Teu ngaganggu kuring.

Dina impian kuring, kaprihatinan anu paling hébat nyaéta tiasa napsirkeun tilu kartu tarot anu diposisikan ku cara kieu: dua ditempatkeun sacara vertikal dina garis sareng anu katilu disimpen sacara horisontal.

Kuring coba pasihan anjeunna leungeunterangkeun ka anjeunna harti kartu, sabab kuring resep napsirkeun kartu sanajan kuring henteu gaduh kaahlian dina éta.

Kartu vertikal kadua nyaéta kareta sareng kuring nyarioskeun ka anjeunna yén éta mangrupikeun tanda anu saé, Kartu anu disimpen di handapeun éta sabelas koin tibalik, henteu terang hartosna, kuring ngandelkeun buku anu diilikan ku budak éta.

Tilu kali kuring ngahontal tanda sareng sababaraha kali kuring Kaleungitan, dina usaha anu terakhir kuring bobo sareng ngadamel perjalanan mental.

Abdi di jalan sareng di langit ngurilingan tangkal sareng gedong aya gambar. Dina titik éta, amazed, Kuring ngabejaan sorangan yen mahluk gaib hirup di nagara ieu, Kuring ngareureuhkeun pikeun niténan gambar kuda (di dieu kuring nambahan yén sakabéh lambang éta satengah rengse) nalika sora nanya kuring angrily: « Saha nu ngajar maneh ningali ieu lambang? ".

Kuring ngawaler: « Hayu! Ayeuna gambar ieu digambarkeun dina satengah manusa»

Waktu kuring hudang, kuring hipotésis yén gambar ieu teu ilahar katempo ku pangeusi kota ngimpi ieu sarta yén fairies ngagunakeun. spasi nu lain milik maranéhanana, saprak maranéhna kuring bisa ningali sakabeh gambar.

Kuring hudang tina impian jeung ngajelaskeun naon anu kuring nempo ka budak nu make iteuk jeung ngawartoskeun anjeunna yén dina pamadegan mah lalaki jeung fairies geus anjog babarengan dimana kami: « The biruang (lalaki) jeung kuda téh.anjog yoked babarengan di tempat ieu» jeung lamun kuring ngomong, kuring niru gerakan biruang dina gerakan kuring.

Tempo_ogé: Gelang dina impian. Ngimpi gelang Harti gelang dina impian

Sanggeus éta, kuring hudang tanpa sensasi husus lian ti drowsiness, kaayaan has. di mana kuring manggihan sorangan isuk-isuk kuring bisa nginget ngimpi kuring geus peuting.

Hatur nuhun Agata

Jawab Ngimpi angka sabelas dina kartu

Wilujeng enjing Agata, ngimpi panjang tur pinuh ku simbol anjeun. Sakumaha anu kuring diantisipasi dina rohangan ieu, kuring ngan ukur tiasa masihan anjeun indikasi kasar.

Anu muncul dina impian nyaéta perasaan yén naon anu anjeun cicing sareng lingkungan dimana anjeun cicing " cocok pikeun anjeun" , yén anjeun nampi bentuk sareng adatna, tapi ogé ngaraos peryogi " lain ", pikeun ékspansi kahirupan, kamungkinan, ékspansi kasadaran sareng ogé peryogi batur pikeun ngabagi ieu sareng anjeun ngarasa. , batur anu ngarti anjeun sarta anu weruh kumaha carana nuturkeun anjeun sanajan di luar peran biasa.

Budak lalaki tiwu-tipped beureum ngagambarkeun lalaki kabetot tur muka (jeung oge simbol phallic).

Dua kartu oge indicative: kahiji karanjang numbu ka robah na arah (anu meureun nu peryogi), kadua sabelas koin dibalikkeun tinimbang numbu ka hal blocking, jalma atawa kaayaan nguntungkeun. , batur bohong, meureun leungit duit, jsb.

Perjalanan anjeunmental (impian dina impian) sarua jeung kabutuhan pikeun manggihan alternatif jeung realitas compensatory, atawa kudu manggihan harti, pikeun manggihan bebeneran atawa meureun ngan saukur pikeun ngungsi dina imajinasi.

Ieu realitas alternatif tingkat nu simbol nu katempo dina satengah (teu sagemblengna kaharti) nu fairies jeung lalaki geus anjog babarengan, nunjukkeun kabutuhan Anjeun pikeun lightness jeung " magic " na, sakumaha ceuk kuring sateuacan, éta kudu manggihan harti anu leuwih lega dina naon anu anjeun alami jeung dina kahirupan sacara umum.

Gambar biruang jeung kuda oge metot, sabab mangrupakeun simbol dorongan naluri anu boga rohangan dina diri anjeun: agresi, seksualitas, kamerdikaan. , tapi luhureun sakabeh kalimat ahir anjeun metot: "Biruang (lalaki) jeung kuda anjog babarengan di ieu tempat ".

Istilah yoked nunjukkeun. a kapaksa, union pikaresepeun tur kurangna kasaimbangan. Candak sadayana kalayan sakedik uyah sabab henteu terang anjeun kuring ngan ukur tiasa nyarioskeun ieu ka anjeun.

Salam haneut, Marni

Tempo_ogé: Lauk dina impian. Ngimpi lauk.. Simbolisme jeung harti

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Sateuacan ngantunkeun simkuring

Pamaca anu dihormat, upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun ngabales komitmen kuring kalayan budi leutik:

BAGI ARTIKEL

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.