Ngimpi tapak tatu Naon hartina ngimpi boga tapak tatu

 Ngimpi tapak tatu Naon hartina ngimpi boga tapak tatu

Arthur Williams

Naon hartina ngimpi tapak tatu? Naha tanda-tanda anu tetep saatos tatu nunjukkeun kana tatu atanapi nyageurkeunana? Naha tapak tatu nuduhkeun ngungkulan nyeri nu geus kaalaman? Dina artikel dinten ieu urang neuleuman symbolism tina tapak tatu jeung harti patali jeung bagian béda awak dimana eta mucunghul.

tatak dina impian

Ngalamun tapak tatu dina awak sorangan atawa batur disambungkeun kana téma penyembuhan tatu. jeung penyembuhan narima (ti batur, ti kahirupan), tatu nu, sanajan “resolusi-penyembuhan” ninggalkeun tapak dina ngalamun.

A tapak tatu nyatana jaringan fibrous nu ngabentuk. salaku hasil tina tatu na, dina impian, éta nujul kana tapak tatu (metaforis) yén hirup geus ditinggalkeun dina ngalamun: kenangan nyeri atanapi episode traumatis nu geus ninggalkeun tanda.

Salah sahiji meureun lajeng Heran naon tujuan pingsan nalika nembongkeun tapak tatu dina impian:

  • kudu nginget-nginget sangkan teu ngulang kasalahan nu geus kaliwat
  • kasadaran ngabogaan geus nyanghareupan jeung ngungkulan fase-fase hésé (jeung tapak tatu téh buktina)
  • kapastian hiji hal anu ayeuna geus kaliwat tur bisa disisihkeun pikeun maju

Ngimpi tapak tatu mangrupa simbol nyeri jeung pinalti nu geus ditinggalkeun tanda maranéhanana (tatak) onpemimpi, nu geus conditioned anjeunna, tapi nu pangaruh nu diminishing, ninggalkeun manehna ku hiji deui pangalaman, ninggalkeun manehna kuat tur leuwih dewasa.

Tapi tapak tatu ogé bisa nunjukkeun hiji hal nu MOAL bisa dihapus (tina pikiran jeung ingetan nu ngalamun) hiji hal nu teu bisa dileungitkeun jeung poho sarta mangaruhan négatip anjeunna, nu teu ngidinan manehna poho tur ngakses pangalaman anyar.

Ngimpi tapak tatu  Simbolisme

Dina budaya urang symbolism of scars ieu numbu ka memori hiji hal nyeri tapi tinggaleun jaman, sedengkeun pikeun populasi tribal tapak tatu ritual inflicted pikeun tujuan initiatory, hias atawa agama nunjukkeun milik hiji etnis tangtu, ka band atawa sinyal transisi ka. fase anyar kahirupan.

Tempo_ogé: Impian warna sareng impian hideung bodas Naon bédana sareng hartosna

Scarification (scarification embossed disababkeun ku tatu leutik) nyaéta salah sahiji prakték pangkolotna anu fungsi éstétika mere kasaksian kana kahayang pikeun meta dina awak manusa ku cara ngarobahna nurutkeun pamanggih sorangan. kageulisan. Wujud kakawasaan manusa kana alam.

Sedengkeun tapak tatu anu ditimbulkeun tina tatu anu katarima dina tempur pohara pentingna pikeun masarakat (teu ngan dina budaya suku), sabab nunjukkeun ajén prajurit, kakuatanana, elehna musuh (jeung maot).

Impenan tapak tatu   Harti

Hartinatina tapak tatu dina impian numbu ka " fase penyembuhan" , nyaéta kamampuhan penyembuhan awak, ieu ngandung harti yén unggal fase traumatis, unggal nyeri bisa elaborated tur réngsé sarta naon tetep (tatak nu) mangrupakeun tanda tina hiji pangalaman ayeuna menyimpulkan, tapi nu épék jadi bagian tina ngalamun.

Satu jenis koper tina pangalaman jeung kenangan nu ngajadikeun anjeunna kuat tur leuwih wani atawa nu, sabalikna, ngajadikeun anjeunna ngarasa kawas korban kaayaan sarta béda ti nu lian.

Ku kituna bakal jadi pendekatan nu ngalamun jeung sensasi manéhna ngarasa dina ngimpi tapak tatu nu bakal pituduh analisis.

Harti tapak tatu. dina impian numbu ka :

  • kenangan nyeri jaman baheula
  • kabutuhan ngeunteung kana mangsa katukang
  • kasangsaraan anu ayeuna geus diungkulan
  • konsékuansi tina trauma ngalaman
  • fase lulus
  • a cinta réngsé
  • kagetan
  • hiji ngalanggar
  • a tatu narima

Ngimpi tapak tatu   11  Gambar ngimpi

Kadé émut yén simbolisme tina bagian-bagian awak anu béda-béda tempat parut muncul dina impian gaduh pangaruh anu penting dina harti ahir tina impian.

1.  Ngimpi boga tapak tatu

bisa boga tujuan pikeun ngingetkeun nu ngalamun ngeunaan naon nu geus ngalaman, naon nu geus diungkulan jeung nu ayeuna disimpulkeun na. jauh dina waktosna: pangalaman nyeri anu kitu,anjeunna enriched. A cinta rengse.

2. Ngimpi tapak tatu ipis

Ieu téh pangalaman hirup paling nyeri jeung traumatis nu tetep ninggalkeun tanda, episode pikaresepeun, kasusah jeung nyeri nu gampang luntur

3.  Ngalamun ngarusak tapak tatu

sabalikna di luhur, éta simbol tina hiji hal anu teu bisa dipopohokeun, hiji hal anu geus kagum kana rupa merk dina ngalamun jeung nu terus beurat pangaruh hirupna.

4.  Ngalamun tapak tatu batur

sarua jeung kudu sadar sangsara jeung trauma nu batur geus ngalaman (lamun aranjeunna jalma nyata tur dipikawanoh).

Lamun karakter ngimpi teu kanyahoan atawa jauh ti kahirupan hiji, tapak tatu nujul kana bagian tina diri nu geus sangsara tur masih nanggung tanda.

5. Ngimpi tapak tatu anu muka deui

mangrupikeun gambaran métaforis anu jelas pisan anu nunjukkeun kanyeri anu timbul deui, tatu anu sigana pulih tapi dibuka deui sareng janten nyeri deui pikeun kaayaan anu ngalamun hirup (ex . Ningali mantan anjeun deui, balik deui ka tempat-tempat anu kapungkur, ngémutan deui kaayaan traumatis).

6.  Ngimpi tapak tatu dina raray

hartina aya tulisan nyeri dina raray anjeun sarta némbongkeun kasangsaraan jeung kerentanan. Ieu bisa dianggap pesen ti pingsan nu ngajak anjeunnembongkeun parasaan hiji, tapi mindeng nunjukkeun sabalikna: kaleuleuwihan sarta inopportune " muka" , atawa kacenderungan ka victimhood.

Nalika sensasi ngalaman dina impian positif sarta scars on raray anu ngalamun resep aranjeunna kusabab aranjeunna gaduh harmoni anu tangtu atanapi nuturkeun desain anu tepat, impian éta tiasa nunjukkeun kahayang pikeun muncul di lingkunganana, kabutuhan pikeun gaduh jati diri anu jelas béda ti batur.

Tempo_ogé: Ngimpi tilu buaya sareng tangki bensin pinuh impian Carlo

Dina impian batur ngagambarkeun citra diri nu kolot jeung liar, aspék maskulin jeung feminin archetypal.

7.  Ngimpi tapak tatu dina beungeutna

bisa boga harti nu sarua jeung nu saméméhna. gambar, tapi hiji tapak tatu dina raray mindeng alludes kana tatu dina kareueus atawa tatu narsis nu mangaruhan harga diri nu ngalamun, nu ngajadikeun manehna ngarasa béda jeung meureun inferior ti batur.

8. Ngalamun a tapak tatu dina beuteungna

nuduhkeun tatu visceral, éta tatu rawan, bagian paling lembut, rapuh tur disumputkeun tina diri nu geus kakeunaan, teu kaharti, ditincak ku batur.

Eta bisa jadi perlambang trauma budak leutik.

9. Ngimpi tapak tatu caesar

ngingetkeun nu ngalamun kana kalungguhan indungna. Sensasi anu marengan gambar ieu bakal penting pikeun ngarti lamun peran ieu ditarima, ditolak atawa attributed tanggung jawab sorangan.malaise, transformasi fisik, parobahan dina kahirupan.

10. Ngimpi tapak tatu dina dada    Ngimpi tapak tatu dina payudara

sering nujul kana nyeri asih atawa ingetan ngeunaan cinta rengse.

Duanana bisa disambungkeun kana bedah nyata, jeung nyeri fisik nu kaalaman, jeung kasampurnaan awak nu gelo ku tatu.

11. Ngimpi tapak tatu dina leungeun

nunjukkeun lampah anu dilakukeun anu anjeun masih ngalaman akibatna.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Naha anjeun gaduh impian anu ngahudangkeun anjeun sareng anjeun hoyong terang upami éta mawa pesen pikeun anjeun?

  • Kuring tiasa nawiskeun anjeun pangalaman, kaseriusan sareng hormat anu pantes pikeun impian anjeun.
  • Baca kumaha nyuhunkeun konsultasi pribadi kuring
  • Ngalanggan gratis ka nu NEWSLETTER of the Guide 1600 jalma séjén geus ngalakukeun kitu SUBSCRIBE AYEUNA

Sateuacan ninggalkeun kami

Dear ngalamun, lamun anjeun ogé geus ngimpi boga tapak tatu mugia artikel ieu keur Anjeun geus mangpaat tur puas rasa panasaran Anjeun.

Tapi lamun anjeun teu manggihan naon nu ditéang jeung anjeun boga impian tinangtu jeung simbol ieu, inget yen Anjeun bisa masangkeun eta di dieu dina komentar ka artikel jeung Abdi bakal ngawaler anjeun.

Atawa anjeun tiasa nyerat ka abdi upami anjeun hoyong langkung jero kalayan konsultasi pribadi.

Hatur nuhun upami anjeun ngabantosan abdi nyebarkeun padamelan ayeuna

Bagikeun ARTIKEL sareng nempatkeun LIKE anjeun

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.