Muhun dina impian Naon hartina ngimpi sumur

 Muhun dina impian Naon hartina ngimpi sumur

Arthur Williams

Sumur dina impian mangrupikeun saluran simbolis hubungan sareng pingsan anu ngalamun. Ngimpi sumur bakal nunjukkeun kabutuhan pikeun introspeksi atanapi kaayaan anu parantos ngamimitian pangaweruh sareng katampi. Ieu ngan ukur bagian tina hartos anu mungkin disababkeun ku sumur dina impian sareng seueur nuansa sareng kaayaan dimana éta tiasa muncul. Ku sabab kitu, salian ti perlambang kuno jeung modérn, dina ahir artikel aya daptar gambar nu aya sumur jeung hartina.

Sumur dina impian mangrupikeun gambar impian anu teu biasa sareng pikaresepeun anu jerona nunjukkeun ka jero anu teu sadar sareng misteri anu disumputkeun di alam unggal manusa, dina asal-usul kahirupan sareng dina ". sumber vital ” nu nyumponan eta.

Ngimpi sumur bisa dianggap sajenis muhasabah jero diri, neangan tanaga vital sorangan, keur aliran nu nourishes kapribadian jeung pikeun sumber daya pikeun bisa ngakses.

Dina simbol tina sumur dina impian unsur bumi (dunya material, awak jeung kabutuhan na. ), tina hawa (logos, alam gagasan jeung sumanget), cai (teu sadar, kalangkang, émosi).

[bctt tweet="Sumur impian ngagabungkeun unsur bumi, hawa jeung cai"]

Harti sumur dina impian

Hartina sumurnyanghareupan.

Dina kasus séjén, hiji jalma throws sorangan kana sumur dina impian jeung rasa panasaran jeung kahayang pikeun ékspérimén has lucid ngimpi nu ngalamun, sadar ngimpi, nyanghareupan kaayaan bahaya jeung mahiwal.

20. Ngimpi turun sumur

turun sumur dina impian tiasa janten pilihan anu bijaksana, tiasa dilakukeun nganggo tali, katrol atanapi tangga anu dipasang dina témbok sumur. Impian ieu, umumna positip, tiasa nunjukkeun pamilarian pemimpi, kabutuhanna pikeun katiisan sareng detachment tina realitas material, kabutuhan pikeun ngeunteung sareng tapa, pikeun ngakses realitas paralel sareng sénsitip anu sanggup muka konci kaayaan susah atanapi kanyahoan anu pikasieuneun.

Sapertos anu kajantenan ka protagonis Manuk anu ngancik kebon anggur dunya ku Murakami Haruki anu mendakan sumur garing di kebon anu ditinggalkeun sareng milih éta salaku tempat mundur sareng semedi sareng anu, dina immobility sareng indrawi. deprivations, anjeunna discovers tingkat béda kanyataanana, nurun koléktif pingsan nu meta, ogé transforming kanyataanana na.

21. Ngimpi kajebak di handapeun sumur

mangrupikeun simbol tina kaayaan anu sami dimana anu ngalamun ngarasa kajebak, terbatas, sempit, sareng usaha anu dilakukeun sareng kasusah anu dipendakan pikeun kaluar tina éta nyaksian. kana usaha anu sarua jeung kasusah beurang anu sarua.

Pikirkeun waekana ungkapan " liang asa " jeung " liang dasarna" nu bisa numbu ka gambar ngimpi ieu sareng nunjukkeun nyeri, kasusah nu ngalamun struggles sarta henteu mampuh na pikeun nyanghareupan hiji hal.

Pikirkeun oge " sumur elmu " jeung "sumur pangaweruh " nu boga harti positip tapi nu, disambungkeun kana ngimpi , nyandak analisis dina arah béda, némbongkeun ngalamun grappling kalawan aspék dominan dina kanyataanana na. Élmu sareng pangaweruh nyarankeun rasionalitas sareng panggunaan pikiran. Kajebak di handapeun sumur tiasa ngarujuk kana dominasi pikiran ieu, kana henteu mampuh ngalangkungan pamikiran linier sareng rasional anu, sakapeung, ngahukum jinis pangaweruh sanés anu aya hubunganana sareng intuisi, imajinasi sareng kreativitas.

Milarian diri anjeun dina jero, gelap sareng sepi tina sumur dina impian ogé tiasa nunjukkeun kaayaan depresi atanapi malaise anu ngahalangan gerakan fisik sareng kamungkinan ngudag tujuan.

22. Ngimpi maledog hiji jalma ka sumur Ngimpi maledog anak ka sumur

nyaéta sikep agrésif jeung ngabébaskeun anu dihubungkeun jeung renegade jeung aspék telenges anu ngahurungkeun ngalawan ngalamun sorangan sanajan bisa ngagambarkeun konflik nyata. dinamika. Jalma dialungkeun ka sumur, komo deui anakna dialungkeun ka jero sumurdina sumur dina impian, aranjeunna ngagambarkeun bagian tina pemimpi anu paling nyingsieunan anjeunna, anu anjeunna hoyong tetep dina kontrol atanapi nyorong deui kana pingsan.

23. Ngimpi sato kaluar tina sumur

ngagambarkeun aspék pemimpi nu patali jeung naluri: agresi, seksualitas, kapuasan saharita kaperluan awak, pertahanan wewengkon. Unggal sato bakal mawa ciri simbolis sorangan nu bakal disambungkeun ka pemimpi jeung métode anu dipaké pikeun nyanghareupan kanyataan atawa, sabalikna, merlukeun integrasi kualitas saperti.

24. Ngimpi ngalungkeun batu kana sumur

mangrupikeun panginget ngeunaan kabutuhan pikeun nyumponan haus pangaweruh sareng mahluk, gambaran simbolis kumaha ngalamun ngalakukeunana: sigana ku cara budak leutik sareng pabalatak, ngagunakeun "beurat" sareng alat anu teu cocog. Éta ogé tiasa dihubungkeun sareng kabutuhan pikeun nyiptakeun kontak sareng pingsan sareng dunya émosional.

25. Ngimpi ngalungkeun koin ka sumur Ngimpi sumur St. Patrick

sakumaha di luhur, tapi kalayan kasadaran naon anu anjeun lakukeun pikeun diri anjeun. Koin dina impian numbu ka nilai attributed ka diri jeung naon anu nyanghareup. Sikep ngalungkeun aranjeunna ka sumur dina impian tiasa nyambungkeun kabutuhan anjeun pikeun kakuatan, kapercayaan sareng harga diri.

Ngalungkeun koin kana sumur sareng cai mancur mangrupikeun kabiasaan anu sering di urang.budaya numbu ka kahayang pikeun balik ka tempat anu sarua jeung kahayang pikeun tuah jeung kabeungharan, ku kituna gambar ngimpi ieu bisa dipangaruhan ku tradisi ieu jeung nunjukkeun sikep positif tina ngalamun jeung kahayang pikeun alus tuah.

Tulisan anu panjang teuing ieu parantos réngsé

Mugi anjeun mendakan éta menarik sareng ngawaler patarosan anjeun. Anjeun salawasna tiasa ngantunkeun koméntar anjeun atanapi impian ngeunaan masalah ieu dina rohangan koméntar. Tapi inget ka

SHARE

éta sikep leutik nu bakal mawa anjeun kirang ti hiji menit, tapi pohara penting pikeun kuring tur mantuan pikeun nyebarkeun visi ngimpi salaku alat pikeun tumuwuh. Hatur nuhun! 🙂

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang
  • Upami anjeun gaduh impian anu dipikaresep ku anjeun, aksés ka Diréktori Impian
  • Daftar gratis ka NEWSLETTER of the Guide 1200 jalma anu sanés parantos ngalakukeunana DAFTAR AYEUNA

Téks dicokot sarta dimekarkeun tina artikel abdi diterbitkeun dina Guida Sogni Supereva dina bulan Juli 2006

Simpen

Tempo_ogé: Ngimpi ngeunaan salaki Naon hartosna impian ngeunaan salaki kuring? Lambang salaki dina impian

Simpen

ogé dina impiandikondisikeun ku ayana atanapi henteuna cai di jero. Lamun dieusian ku cai herang, bakal ngarujuk kana:
  • harmoni
  • kasaimbangan antara tingkat material, emosional, spiritual
  • kalimpahan sumberdaya
  • vitalitas

Hiji sumur dina impian kalawan cai kotor jeung bécék, pinuh ku leutak atawa garing sagemblengna bakal nyieun anjeun mikir:

  • rusiah jeung misteri
  • bebeneran disumputkeun
  • dissimulasi
  • kagaringan, selfishness

Sumur dina impian dimana cai jadi eunteung pikeun ngalamun bakal mawa perhatian ka:

  • bagian psikis pingsan
  • meregade diri
  • kahayang pangaweruh
  • introspeksi

Simbolisme tina sumur dina impian

Simbolisme sumur dina impian dipangaruhan ku pentingna dina jaman baheula, nalika éta cagar cai anu ngagambarkeun kahirupan pikeun lalaki jeung sato. Masarakat lahir jeung dimekarkeun di sabudeureun sumur; Sabudeureun éta sumur éta wewengkon sosial, titik pasamoan, tempat silih tukeur warta, pasini, ngobrol. bumi, gelap, rasa misteri jeung bahaya ngajadikeun eta tempat pantes hormat, tempat suci dear ka Dewata (atawa setan), simbol chthonic, cara komunikasi jeung dunya, jeung realm nu maot jeungdewa poék; atawa abode tina roh alam: keepers sumur anu ensured, jeung suplai cai, kaayaanana, kasuburan, kahirupan.

Tempo_ogé: Impian sungut Harti sungut dina impian

Ieu unsur antropologis jeung konformasi saluran kabuka anu tilelep kana taneuh nunjukkeun, dina simbolisme sumur dina impian, dua kutub sabalikna: dina hiji sisi kasakralan, vitalitas, tumuwuhna, kaayaanana, ti gelap sejen, jero, misteri, rusiah. Di hiji sisi ngawadahan cai, sumber kahirupan jeung simbol émosi, di sisi séjén turunna kana sumur jeung kanyahoan na, sieun, misteri, maot. Jeung " haus ", métafora pikeun kabutuhan pangaweruh jeung bebeneran, panalungtikan, hikmah, detachment tina hal material, tiiseun, kontemplasi.

[bctt tweet="Sumur ieu mangrupa tempat suci tur dear ka Dewata. Ngimpi sumur nyambungkeun deui sareng materi sareng sumanget. bentukna anu manjang sareng jero, kalayan gelap sareng kalembaban anu janten bagian tina éta sareng cai vital anu dikandungna, mangrupikeun simbol feminin (kemaluan sareng sistem réproduktif) anu ngalaman dina hartos anu paling kontras: nyusu sareng pikasieuneun poék, simbol castrating. , leungitna kamerdikaan hiji.

Turun kana sumur dina impian sahingga allude kana kalakuan seksual ngalaman kalawan tormented tur ambigu parasaan, bari naik tiogé dina impian, atawa cai na overflowing bakal nujul ka ngalahirkeun jeung kenangan patali momen kalahiran.

Kanggo Jung, sumur dina impian mangrupakeun simbol eusi pingsan jeung sakabeh aspék psikis disumputkeun, renegade, ditinggalkeun nu hirup di dinya. Éta wewengkon kalangkang, tapi ogé tina sagala poténsi, sumberdaya, kabeungharan nu ngalamun bisa manggihan dina dirina.

Ieu mangrupa jalan aksés nu ngali malah leuwih jero, saluran jero ka sarua. saluran aksés ka pingsan nu ngimpi. Ku kituna pentingna gambar reflected dina cai atawa hal nu naek ti handap sumur dina impian: pesen pikeun nangkep, simbol pikeun nungkulan.

Muhun dina impian Gambar paling umum

Gambar-gambar impian anu didaptarkeun di handap bakal salawasna dianalisis sareng sensasi anu dirasakeun ku pemimpi: contona, reuwas sareng panasaran atanapi sieun sareng rasa bahaya bakal ngakibatkeun hartos anu béda upami henteu sabalikna. Di hiji sisi urang bakal boga pendekatan positip ka diri urang sorangan jeung kahayang pikeun pangaweruh diri, di sisi séjén perlu kasampak dina dibarengan ku kasieun jeung konflik internal.

1. Ngimpi sumur di kebon (atanapi palataran)

atanapi di jalanna sigana mangrupikeun kaayaan anu paling umum, gambar anu sering nyababkeun rasa panasaran sareng kasenangan, anu nyababkeun rasa misteri, kamungkinan anu teu dipikanyaho,sihir. Ieu mangrupikeun pesen kontak sareng pingsan anu tunduk kana nuansa sareng hartos sabalikna anu aya hubunganana sareng sensasi anu dialaman ku pemimpi sareng penampilan sumur. Contona:

2. Ngimpi sumur padet pinuh ku cai bersih

bakal nuduhkeun kadewasaan anu ngalamun sareng sifat-sifatna anu tiasa digambar, anu panginten anjeunna terang atanapi anu anjeunna kedah terang.

3. Ngimpi sumur kuno, kalayan beusi tempa sareng anggur

bakal ngarujuk kana jaman baheula, kabeungharan sareng kakuatan anu asalna tina akar kulawarga atanapi, sabalikna, kana rusiah jaman baheula anu kedah terang.

4. Ngimpi sumur tanpa parapet

ningali eta liang basajan dina taneuh, hiji bukaan nu tilelep jero bisa mawa perhatian kana ayana tatu patali jeung kaliwat atawa hal disumputkeun anu kudu diungkulan. nepi ka pingsan jeung misteri na nu meureun sieun ngimpi.

5. Ngimpi sumur katutup

ditutup ku papan kai atawa tutup husus bisa nunjukkeun sieun eusi dipiceun jeung kontrol nu dilaksanakeun ku alesan jeung sensor. Ieu alludes kana hal disumputkeun jeung rusiah, kana jejer nu teu hayang diurus, jeung hal anu hadé ulah “ngabongkar “.

6. Ngimpi sumur garing

mangrupikeun gambaran kageringan anu tiasa dihubungkeun sareng kacapean sumber daya fisik sareng mental, siganapemimpi geus stressed jeung capé, meureun manéhna ngarasa teu bisa nyanghareupan kaayaan nangtang. Sumur garing dina impian ogé bisa ngagambarkeun egois jeung karanjingan tina ngalamun atawa batur deukeut anjeunna.

7. Ngimpi cai ngeuyeumbeu dina sumur

masih, cai kotor jeung buruk nujul kana sagala hal anu bener " stagnates "dina ngalamun, bisa jadi cairan vital kayaning getih, cikiih jeung spérma. , gagasan jeung pikiran maneuh nu teu meunang kamana-mana atawa kahalangan jeung sifat-sifat nu teu kapake.

8. Ngimpi leutak dina sumur

simbol beurat jeung kasusah numbu ka naon " entangles" jeung weighs handap ngalamun tur ngajaga anjeunna dina schemes kawates pamikiran jeung aksi. Leutak ogé tiasa dihubungkeun sareng épisode traumatis jaman baheula anu " ngalungkeun leutak" dina kulawarga, kana kahormatan sareng kahormatan.

9. Ngimpi aliran atanapi cinyusu anu ngalir kana sumur

mangrupikeun simbol positip pembaharuan sareng resolusi krisis, ahir fase transisi, ideu anyar sareng parasaan anyar anu parantos ngarobih kaayaan émosional. nu ngalamun, nu nyukan jeung ngarobah manéhna.

10. Ngimpi sumur di jero imah

mangrupikeun kaayaan anu teu biasa anu tiasa nunjukkeun hubungan anu saé sareng anu teu sadar, gampangna ngaksés bagian anu paling jero dina diri, atanapi ngarujuk kana kenangan jaman baheula.leuwih jauh, ka Rahasia kulawarga nu kudu datang ka lampu, ka warisan kulawarga udar. Tapi sumur ieu di jero imah dina impian lamun pinuh ku cai ogé cadangan emosi méakkeun, sumberdaya tina ngalamun anu langsung sadia, nu kakuatan sarta kabeungharan batin na.

11. Ngimpi sumur di gudang di jero taneuh

mangrupikeun gambar anu paling umum tina aspék anu disumputkeun sareng dikubur di jero mahluk, tina bagian anu renegade sareng poék. Malah gambar ieu bisa nujul kana Rahasia jeung misteri pikeun kapanggih, meureun traumas kaliwat.

12. Ngimpi sumur di gurun keusik

Anu matak endahna gurun, ceuk pangeran alit, nya eta aya tempat nyumputkeun sumur.

Petikan ti Pangeran saeutik ku Antoine de Saint-Exupéry ngabantosan urang ngartos aspék positip tina gambar impian ieu. Dina hal ieu sumur dina impian nunjukkeun " asor " diperlukeun pikeun nyanghareupan gersang gurun, atawa parabot nu ngalamun bisa manggihan nyanghareupan kaayaan uncomfortable. Ieu bisa nunjukkeun kasaimbangan antara dua aspék kontras tina ngalamun atawa kapanggihna hiji pangabisa jeung kakuatan nu salah teu nyangka manehna boga.

13. Ngimpi sumur di guha

aya di jero taneuh sarta manggihan sumur nu leuwih jero boga harti sarupa jeung sumur di gudang di jero taneuh: turunan.dina jero pingsan, kapanggihna lapisan paling kolot tina hiji manusa. Kabutuhan pikeun nyambungkeun sareng bagian anu paling primitif sareng paling teu beradab tina diri.

14. Ngimpi aci tambang

sapertos di luhur, tapi kalayan fokus anu langkung ageung kana kabutuhan sareng tujuan: tambang dina impian mangrupikeun simbol kamungkinan sareng sumber daya anu ngalamun kedah sadar sareng anu anjeunna kedah sumping. sambungan sumur (pangaweruh, panalungtikan, kawani).

15. Ngimpi meunang cai tina sumur

ngala cai tina sumur dina impian sarua jeung ngagambar ku kualitas jeung sumber daya. Panginten pemimpi peryogi aksés kana cadangan énergi fisik sareng émosional sorangan. Éta impian konfirmasi sareng kamungkinan anu umumna ngantunkeun sensasi anu positif. Ieu ngagambarkeun kabutuhan pikeun " lauk " dina diri pikeun manggihan kakuatan jeung sumber daya, pikeun ngaidentipikasi aptitudes kalawan nu nyanghareupan hirup.

16. Ngimpi narik cai tina sumur anu ember bocor

latar tukang atanapi ember cucian anu henteu nahan cai anu ditarik tina sumur dina impian mangrupikeun gambaran anu jelas ngeunaan henteu mampuh nahan émosi atanapi runtah. sumber daya, kabutuhan pangaweruh teu dirojong ku tekad, kasabaran jeung rasa pangorbanan diperlukeun pikeun tabah tur ngahontal hasil.

17.Ngimpi nginum cai tina sumur

mangrupikeun sikep simbolis anu dihubungkeun sareng nyageurkeun diri, sareng kabutuhan pikeun nyageurkeun énergi sareng kakuatan anu penting, tapi ogé ngagambarkeun kabutuhan pikeun nampi sareng ngahijikeun naon anu aya dina diri. nyaho naon eupan hiji mahluk.

18. Ngimpi ragrag kana sumur

négatip nunjukkeun ragrag mangsa naon nu ngalamun teu bisa ngadalikeun: automatisms, pikiran poék jeung obsesip, depresi. Gambar anu sami anu dihirupkeun deui dina sési éntri impian anu dipandu tiasa gaduh implikasi anu héran salaku simbol kontak anu langkung jero sareng diri, sapertos kapercayaan kana intuisi sareng panemuan kamungkinan alternatif anyar pikeun anu dialaman.

Ragrag kana sumur dina impian sakapeung ngakibatkeun kapanggihna dunya bawah tanah anu diwangun ku torowongan anu lebet ka jero dimana mungkin pikeun nepungan sato atanapi karakter anu, upami ditaroskeun, bakal dibawa. seratan numbu ka naon nu keur dihirupan.

19. Ngimpi ngalungkeun diri kana sumur

ngalungkeun diri kana sumur dina impian maot rada jarang, éta sering timbul salaku kabutuhan pikeun ngabéréskeun kaayaan impian anu dramatis dimana ngalungkeun diri kana sumur nyaéta jahat anu langkung handap sareng ieu. nuduhkeun kasusah tina pemimpi nyanghareupan naon anu leres-leres disanghareupan dina kanyataanana, perasaanna diudag sareng ditindas ku kaayaan anu anjeunna henteu terang.

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.