Cai dina impian Ngimpi ngeunaan cai Harti

 Cai dina impian Ngimpi ngeunaan cai Harti

Arthur Williams

Daptar eusi

Salah sahiji simbol anu paling pikaresepeun anu aya hubunganana sareng kalahiran kahirupan, cai dina impian ngadatangkeun hartos permukaan anu aya hubunganana sareng éksprési émosi sareng jero anu teu sadar. Multiplicity of forms in which it presented and the emotion it provoked will be decisive for proceeding with analysis and understand its meaning.

Revisi katilu tina artikel nu dirobah jeung dimekarkeun kalawan tambahan. tina gambar dreamlike anyar (Januari 2017).

cai dina ngimpi

Cai dina impian mangrupakeun simbol pisan kompléks nu hartina nangkeup kahirupan emosional jeung psikologis manusa.

Cai dina impian , dina wangun béda jeung kaayaan, cukup umum; keur loba jalma, cai dina impian marengan unggal unsur ngimpi sejen, atawa nembongan salaku gambar sentral dina ngimpi ngulang nu boga kakuatan salempang atawa intrik nu ngalamun sanajan aranjeunna numbu ka émosi positif.

Sensasi yén unsur cai ngabalukarkeun cukup kuat sanajan kanyataanana. Cai narik atawa pikasieuneun: pesona situ gede, gerak jeung robah warna ka warna laut, freshness tina aliran, curshing tina cinyusu hirup babarengan jeung destructive aliran banjir, jeung gelombang gede tsunami, jeung jurang nu poek jeung rawa leutak.

Rupa-rupa wangunnapikeun nenangkeun sareng ngurus diri, tapi nalika ningali cai termal dina impian ngaroko di parit atanapi liang dina taneuh, gambar bakal ngagambarkeun " panas internal ", pangaruh tina émosi hiji jalma kana realitas, lampah jeung réaksina numbu ka hubungan jeung batur.

Éta ogé bisa muncul minangka tanda perhatian ka diri sorangan pikeun nyegah teuing impetuous atawa telenges.

19 Ngalamun cai tercemar    Ngimpi cai karacunan

nyaéta éksprési polusi nu sarupa (anu pakait jeung parobahan dina kondisi optimal nu ngajamin karaharjaan jeung kaséhatan tina ngalamun).

Bisa ngarujuk kana realitas internal sareng eksternal. Dina kasus anu kahiji, éta nunjukkeun émosi sareng parasaan anu parantos dipangaruhan pisan sareng anu henteu deui ngagambarkeun sifat anu ngalamun.

Dina kasus anu kadua, aranjeunna nunjukkeun kaayaan anu sigana janten konflik sareng tungtutan anu parantos ngajantenkeun. eta untenable, nu maranehna " racun" dirina .

20. Ngimpi cai keyeng

nyaeta cai anu geus ngalaman parobahan alatan beusi jeung, sanajan dina impian, nuduhkeun robahna kaayaan hiji jalma dipangaruhan ku jalma atawa unsur luar.

Ieu lain citra négatif, éta ngamaksudkeun kudu sadar kana hiji hal anu geus robah.

21. Ngalamun cai benedetta

nembongkeun kabutuhan panyalindungan jeung konfirmasi, manéhna bisanuduhkeun kaayaan anu nguntungkeun, percaya diri.

22. Ngimpi cai ngagolak

nyaéta gambaran anu patali jeung rasa ambek jeung agresi anu muncul di sawatara wewengkon. Bakal jadi kontéks impian jeung karakter nu nyampak di jerona nu bakal ngarahkeunnana harti jeung hubungan jeung kanyataan.

23. Ngimpi cai tawar

lamun éta pikaresepeun pikeun nu. pemimpi, éta gambar positif numbu ka novelty jeung kabuka pikeun émosi anyar-mere kahirupan.

Ieu ngagambarkeun métaforis " freshness " parasaan jeung hubungan (novelty, persepsi anyar).

Bisa nuduhkeun perluna “ beberesih “, pembaharuan, detoksifikasi awak jeung pikiran.

24. Ngimpi cai tiis

nyaeta lambang émosional " tiis " , tina parasaan nu geus tiis atawa kaayaan renunciation jeung teu percaya.

25. Ngimpi cai beku    Ngimpi cai beku

nembongkeun stiffening parasaan jeung émosi, tampikan, rarasaan diblokir kana hiji hal atawa batur, kurangna kamungkinan jeung perspéktif.

26. Vortex cai dina impian

reflects a sarupa " vortex ” tina émosi anu ngabandingkeun éta ngalamun, éta tiasa janten hal anu positif (jatuh cinta, gairah), atanapi nunjukkeun kasedih, cimata, kuciwa.

Ngalamun vortex cai. ogé bisa nunjukkeun réaksi éksternal destabilizing jeung ti mana maranéhna bisatimbul masalah.

Ngimpi di kontak cai

27. Ngimpi neuleumkeun diri dina cai haneut    Ngimpi sare dina cai

lamun ieu gambar dibarengan ku karaharjaan sareng rélaxasi aranjeunna tiasa ngarujuk kana unsur indung.

Panginten anu ngalamun kedah megatkeun sambungan sareng nyageurkeun tanaga vitalna ku cara ngurus dirina sareng awakna, ngaraosan sakedik " manjakan" , cageur kontak jeung akarna.

28. Ngimpi ngojay di cai

ngojay ku kasusah, ngojay ngalawan arus atawa kalayan gampang jeung senang, ngagambarkeun cara hirup jeung bisa nyieun urang. ngartos cara urang nungkulan kaayaan nu tangtu.

Ieu gambar ogé numbu ka kamampuhan pikeun nyanghareupan émosi hiji tanpa beuleum ku aranjeunna.

29. Ngimpi keur mandi    Ngalamun tina mandi    Neuleumkeun diri dina awak cai dina impian

kalawan kahayang pikeun nyeuseuh, disambungkeun ka pingsan perlu robah: bagian heubeul, kabiasaan luntur kudu " dikumbah jauh" , dileungitkeun ku kakuatan sarta vitalitas unsur cai dina purifikasi simbolis, maot sarta rebirth.

Gaston Bachelard dina na "Psikoanalisis cai" (Beureum Ed. Gambar ti depths 1992) nu anjeunna alamat sacara lega tur puitis simbolisme cai, negeskeun yén:

Ayaanjeunna teuleum ka cai pikeun dilahirkeun deui.

ku kituna nyokot simbolisme Freudian nu ningali dina aksi kaluar tina cai dina impian hiji alegory kalahiran.

30. Ngimpi kacemplung dina cai nu ngagebrét    Ngimpi cai nu ngagelebug

bisa jadi nu ngalamun ngarasa dijurung pikeun ngalakukeun hiji hal nu teu ngayakinkeun, atawa ngarasa kaséréd ku kajadian jeung sieun teu kaampeuh. kaayaan .

Bisa nunjukkeun momen anu susah, parobahan anu drastis sareng luar biasa (malah positip).

31. Ngimpi nempatkeun suku anjeun dina cai

tiasa ngarujuk kana ati-ati ku nu ngalamun nyanghareupan hiji kaayaan.

Tempo_ogé: Daging dina impian Harti

Ieu sarua jeung nyanghareupan dunya emosi jeung sentimental saeutik-saeutik, kalawan kayakinan jeung kahayang, tapi laun-laun.

32. Ngimpi kaluar tina cai

numutkeun Freud eta alludes kana momen kalahiran. Ieu mangrupikeun simbol kalahiran deui anu nunjukkeun parobahan radikal dina kahirupan pemimpi.

Éta ogé tiasa nunjukkeun kabutuhan:

  • miceun bongbolongan jeung parasaan nu geus lila dikondisikeun
  • cageur rasionalitas sanggeus parasaan kuat teuing
  • ngasupkeun fase anyar kahirupan

33. Ngalamun tina nyalametkeun batur tina cai

salawasna nurutkeun Freud alludes kana kahayang pingsan ngalahirkeun:

"Impian nyalametkeun disambungkeun kangimpi kalahiran. Nyimpen, sareng khususna nyalametkeun batur tina cai, dina awéwé sami sareng ngalahirkeun. pikeun nginget-nginget épisode-épisode jaman baheula jeung pikeun nyageurkeun (nyalametkeun) aspék-aspék diri nu geus dileungitkeun (sisihkeun, disowned).

34. Jatuh ka cai dina impian

sarua. ka keur submerged ku dunya émosional hiji jeung tina rusuh internal tina pikiran jeung irrationality.

Ieu ngagambarkeun momen kasusah jeung instability. Ieu bisa melambangkan hiji gairah irasional, atawa meunang entangled sarta nyerah kana requests batur.

35. Nyilem kana cai dina impian

ogé ieu gambar pikeun Freud alludes ka momen kalahiran sarta dikaitkeun kana hal-hal anyar anu bakal datang, kana parobahan sareng pilihan.

Aksi nyelam kana impian ogé tiasa nunjukkeun keterlibatan séntiméntal (nyilem kana gairah) atanapi jalur évolusionér (nyilem dina diri).

Ieu sarua jeung pangaweruh diri, nyaho kumaha nyanghareupan kanyataan dina sagala tingkatan, nyanghareupan mangsa nu bakal datang jeung kanyahoan, boga kapercayaan jeung harepan.

36. Ka jero cai dina impian

bisa jadi dihubungkeun jeung kabutuhan pikeun meunangkeun deui kakuatan, pikeun mundur dina diri, jeung kabutuhan pikeun katiisan. Bisa nyinggung kana prak-prakan semedi jeung kontak jeung kalangkang.

37. Ngimpi tilelep.

hartina kakeueum ku dunya émosional tanpa nyaho kumaha carana ngaréaksikeunana: ngarasa kabeuratan ku parasaan, ngarasa teu boga kontrol kana kaayaan nu kaalaman.

Ieu nuduhkeun sensasi sumbatan jeung sesak napas. nu bisa jadi balukarna malah apnea sare.

38. Ngimpi leumpang dina cai

ngalambangkeun pangabisa pemimpi pikeun harmonis ngadominasi dunya pingsan jeung émosional sarta teu beuleum ku eta.

Ieu ngagambarkeun pilarian kasaimbangan antara naon anu lumangsung dina tingkat sadar jeung naon meta dina tingkat pingsan.

39. Ngimpi keur mirrored dina cai

recalls mitos ngeunaan Narcissus sarta bisa ngagambarkeun kacenderungan narcissism atawa salawasna ngagambarkeun diri (émosi, sensasi, kapercayaan, kasuksésan) dina realitas sabudeureun.

Bisa ngagambarkeun hiji kasadaran, ningali diri keur naon.

40. Ngimpi beungeut cai

ngalambangkeun diafragma nu ngabagi sadar tina pingsan kituna, museurkeun perhatian hiji dina beungeut cai dina impian, atawa ningali cahayana ku cahya panonpoé, bisa. nunjukkeun kabutuhan pikeun " nyaangan " aspek diri sareng dunya anu teu sadar, nyangking cahaya akal pikeun nyaangan sareng ngartos dunya gelap.

Cai sareng awak dina impian

41. Ngimpi nginum cai

seringngagambarkeun kabutuhan nyata nginum. Impian nuduhkeun nu ngalamun dina lampah nyumponan rasa hausna pikeun nyegah ngimpina teu kaganggu jeung sangkan bisa saré.

Impian ieu ogé bisa nyorot dehidrasi dina awak.

42. Ngimpi cai gula

nyatakeun kabutuhan rasa amis sareng kamampuan pikeun ngedalkeun naon anu dirasakeun ku ngeunah sareng wijaksana

43. Ngimpi cai utah

ngalambangkeun ekspresi kekerasan tina émosi. nu geus kadesek.

44. Ngimpi cai ceuli

sarua teu hayang nguping, rumasa pisah jeung saalam dunya, rasa nyingkur. .

45. Cai dina sungut dina impian

nujul kana babasan verbal "A cai dina sungut" nu hartina teu nyarita, teu babagi, henteu. pikeun nyieun kapercayaan.

Bisa dianggap saran ti alam teu sadar sarta bisa muncul salaku kabutuhan pikeun ngajaga kapercayaan atawa rusiah.

46. Ngimpi boga cai dina irung

cai nu nutup irung teu weleh ngambeu jeung ngarasa seungit jeung seungitna, ngimpi teh sarua jeung sesek, degdegan, pasrah.

Lamun rasa sesek oge mucunghul, eta bisa ngagambarkeun. rasa sesak nyata salila apnea sare.

47. Ngimpi cai kotor getih

nembongkeun leungitna tanaga jeung impoverishment fisik jeung mental numbu kaémosi nu geus nyokot alih.

Tapi ogé bisa nunjukkeun tatu dina parasaan: nyeri, sangsara, rasa kaleungitan.

48. Ngimpi cai jeung tai

tai ngambang dina cai dina impian - simbol naon ngotorkeun jeung ngotorkeun hiji kaayaan atawa rarasaan, aranjeunna ngagambarkeun heubeul jeung geus dicerna hal nu meureun ngahalangan kamungkinan pembaharuan atawa rarasaan nu keur dilahirkeun.

Kanggo loba pemimpi tai dina impian mawa untung sarta kapercayaan ieu ogé bisa ngondisikeun harti ngimpi ku mawa perhatian kana fertilizing jeung enriching kasempetan tai kalayan harti anu bisa allude kana hal positif.

49 Ngimpi cai nalika kakandungan

mangrupikeun impian anu langkung sering dina sababaraha sasih ayeuna sareng ogé dihubungkeun sareng kaayaan bareuh awak sareng ingetan cai anu khas dina fase ieu, tapi ogé ka sadaya émosi anu aya hubunganana sareng. prosés kakandungan jeung kahariwangna.

Ieu métafora pikeun momen kalahiran anu dipikahayang jeung dipikaajrih.

Ngimpi cai di imah

50. Ngimpi cai asup ka imah    Ngimpi cai hujan asup ka imah

kedua gambar ngagambarkeun invasi sistem psikologis jeung privasi hiji jalma.

Invasi emosi amplified nu condong overwhelm jeung kondisi nu ngalamun jeung kabiasaan na. .

Lamun cai anu asup ka imah dingimpi jelas tur transparan bisa allude mun robah, perasaan anyar cinta, lelembut, well-mahluk jeung tranquility tina ngalamun.

Lamun gantina kotor, bécék, pinuh ku lebu atawa serangga eta. bakal nuduhkeun karusuhan jeung karusuhan di jero jeung di gigireun dirina.

Sedengkeun hujan nu asup ka imah dina impian mindeng jadi lambang kasedih, cimata, kahariwang atawa depresi nu geus meunang kakuatan nu ngaganggu.

51. Ngimpi cai ragrag tina lalangit

nyaeta hasil tina pikiran sorangan, tina renungan batin atawa kaayaan nu teu bisa ngabela diri.

Dina sababaraha impian, eta nujul kana pangaruh éksternal tina tatanan spiritual anu ngarobah kabiasaan ngalamun urang.

52. Ngimpi cai ngeclak

mangrupa tanda tina hiji hal anu keur overlooking nu bisa jadi disturbing. sarta leuwih serius sarta kudu nyandak ukuran.

Ieu ogé nuduhkeun parasaan lalawora, cipanon nu teu acan ngeclak.

Bisa nuduhkeun masalah incontinence atawa éjakulasi.

53. Ngimpi cai dina lanté cai dina impian

Lamun loba cai dina lantai, hartina sarua jeung gambar di luhur: parasaan jeung émosi anu ngondisikeun karaharjaan jeung kabiasaan. ti nu ngalamun.

Sedengkeun lamun caina ngan ukur keclak nuduhkeun kudu ngajaga diri, perasaan jeungbatur anu meureun "dipijak" .

Susupna cai dina impenan bisa menyinggung asor jeung kasuburan uterus.

54 Ngimpi tumpah. cai

mangrupa gambar simbolis numbu ka ekspresi dadakan, teu pantes, teu pantes tina émosi hiji jalma.

Dina sababaraha impian bisa jadi pakait jeung kabutuhan pikeun " ngabersihkeun " jaman baheula, ngaleungitkeun perasaan atawa kaayaan anu kiwari teu aya gunana atawa ngabahayakeun.

55. Ngimpi ngumpulkeun cai     Ngimpi ngagaringkeun cai

sarua jeung nyanghareupan naon anu dirasakeun jeung nyobaan pikeun ngabebenah nu teu pantes jeung éksprési kaleuleuwihi tina émosi.

Hartina nyoba ngahontal kaayaan katentreman jeung ngatenkeun jiwa.

56. Ngimpi cai dina lomari

aya emosi jeung disumputkeun. rasa nu kudu diguar.

Bisa jadi kenangan ti baheula, rusiah atawa trauma nu kudu digarap.

57. Ngimpi cai ngocor tina keran

nunjukkeun ekspresi emosi hiji jalma hartina némbongkeun dunya émosional hiji jalma tanpa sieun jeung gampang.

Dina sababaraha impian pakait jeung depletion sumberdaya hiji, keur teuing sadia, pikeun " masihan ” ku cara nu nyurung jeung ngocor.

Bisa ngarujuk kana sistem limfatik jeung ngaleungitkeun cairan awak.

58. Ngimpi cai kotor.Nganggap jeung ayana di unggal tempat di bumi, ngajadikeun cai salah sahiji simbol nu paling metot pikeun ngajajah, kitu ogé salah sahiji pangkolotna sarta paling deeply rooted.

Cai dina impian Argumen:

Simbolisme cai dina impian

Harti simbolis cai dina impian dipatalikeun jeung ciri-ciri alamna: ngalir tanpa eureun-eureun, nyaluyukeun jeung rohangan nu aya. lokasina , kapasitas fecundative jeung kageulisan, luar biasa jeung, di kali, kakuatan destructive.

Fitur nu balik dina kosmologi bangsa paling rupa-rupa di bumi, dina mitos jeung ritual nu dibikeun ka handap: pikir. tina caah universal anu caritana muncul deui dina budaya anu béda-béda salaku simbol kakuatan cai " dahsyat ", salaku éksprési tina wasiat "dahsyat" Allah (" sareng Roh Allah ngalayang di luhur bumi. cai " Kajadian 1,2), salaku rusuh primordial ti mana ngabedakeun jeung mekar.

Harti cai dina impian

Cai dina impian bisa boga harti anu béda-béda ku cara ngahubungkeun:

  • ka awéwé jeung énergi indung, pikeun mimiti kontak manusa jeung cairan amniotic
  • ka pingsan. jeung ka jerona
  • pikeun éksprési émosi
  • kabutuhan pikeun pembaharuan, purifikasi, transformasi

Cai dina impian salaku purifikasi

Fitur séjén anu kaayaan Theti ketok

ngarujuk kana naon anu matak pikahariwangeun anu ngalamun: pikiran sareng parasaan anu ngaganggu anjeunna sareng sensasi anu diserang.

Hal ieu tiasa nunjukkeun racun anu dileungitkeun ku urination, inféksi kandung kemih sareng kandung kemih. uretra.

59. Ngimpi cai kaluar tina tembok

cocog jeung nyerahkeun panyalindungan internal (kontrol, rasionalitas) dina nyanghareupan dorong dunya émosional.

Ngagambarkeun tekanan parasaan nu manggihan palanggaran dina sistim kontrol nu ngalamun.

60. Ngimpi pipa cai pegat

gambar métaforis " bocor ” kabuka dina sistem émosional: émosi anu disalurkeun sareng dikendali (sareng tiasa ditindes) parantos mendakan kakuatan pikeun ngaliwat kontrol ieu sareng nganyatakeun diri dina cara anu béda ti biasana.

61. Ngalamun solokan cai

bisa ngarujuk kana kaayaan stagnan sarta berpotensi ngabahayakeun nu ngalamun berjuang. Bisa nyorot aspék négatif sorangan jeung batur.

62. Ngimpi cai dina ranjang

nuduhkeun masalah émosional jeung séntiméntal meureun aya hubunganana jeung pasangan jeung intimasi seksual.

63. Ngimpi cai dina sapatu

Némbongkeun pangaruh dunya émosional dina jalan sareng kaayaan anu dialami.

Dina impian awéwé nunjukkeun ekspresi. tina feminitas hiji,nu narima atawa tampikan (gumantung kana sensasi) unsur séntiméntal jeung indung.

64. Ngimpi cai dina bak mandi

ngeunteung kana eusi nu nyukupan naon anu dirasakeun, kasaimbangan internal nu ngarah. pikeun némbongkeun diri jeung sensasi hijina ngan dina situasi nu tangtu jeung jeung jalma nu tangtu.

Ieu ngimpi numbu ka kasadaran kaakraban sorangan, ngaapresiasi jeung membela.

Dina sababaraha impian bisa ngagambarkeun kabutuhan beberesih: nyeuseuh masalah jeung pikiran.

65. Ngimpi cai di jero jamban

ngagambarkeun sagala hal anu kudu dileungitkeun: perasaan jeung émosi anu kiwari geus euweuh gunana, luntur atawa milik. nu geus kaliwat nu kudu ditinggalkeun.

Lamun cai kaluar tina jamban dina impian hartina operasi beberesih jeung detachment ti kaliwat ieu teu hasil, sarta kabiasaan, beungkeutan. , interferensi, trauma, perasaan geus ngalaman tur tétéla poho masih boga kakuatan pikeun kondisi ngalamun.

66. Ngimpi cai dina mobil     Ngimpi cai di jalan

nunjukkeun gangguan tina dunya émosional dina konteks " sosial ", parasaan jeung émosi anu mangaruhan paripolah hiji jalma di publik (malah karya) atawa anu ngahalangan minuhan, kamampuhan pikeun nganyatakeun diri diantara batur.

67. Ngimpi cai tina mancur

Kumaha cai keran dina impenan bisa boga rujukan fisik sarta nuduhkeun saluran kemih, kaséhatan sarta masalahna.

Tapi ogé bisa nunjukkeun kabungahan aliran pikiran, imajinasi jeung kreativitas.

68. Ngimpi cai dina sumur

nyebutkeun kana sifat-sifat jalma anu ngalamun anu aya dina jero-jero dirina anu kudu ditembongkeun: kadewasaan jeung kabeungharan batin, rasa anu nyicingan manehna jeung anu kudu ditepikeun.

69. Ngimpi cai tina kolam renang

nunjukkeun kabutuhan pikeun ngontrol kaayaan émosional, kamampuan pikeun nahan naon anu dirasakeun ku sieun atanapi pilihan. .

Ruang psikis anu diwakilan ku kolam renang dina impian mangrupikeun wadah anu ngamungkinkeun TEU mungkir, tapi pikeun ngamanfaatkeun parasaan.

Bisa ngarujuk kana hubungan pasangan.

70. Ngimpi sabun jeung cai

bisa ngeunteung kana kabutuhan sangkan pikiran jeung émosi anu teu dipikanyaah jeung ayeuna teu aya gunana " leupas ", nepi ka " bersihkeun diri ” tina kaayaan nu geus kaliwat tur teu dihaja.

Ieu sarua jeung putusan poho.

71. Ngimpi cai jeung minyak

Minyak ngambang dina cai sarta nuduhkeun hiji hal atawa jalma anu ngadominasi dunya émosional anu ngalamun.

72. Ngimpi cai jeung seuneu babarengan

Impenan nembongkeun dua kutub tina rarasaan sarua atawa kaayaan hirup: dina hiji sisirarasaan, pipilueun jeung karep, dina séjénna séjénna jeung amarah.

Ngimpi cai warna

Siga sagala simbol anu katarima ku warna anu béda, cai warna ogé bakal ngalegaan harti ku ngabagéakeun simbolismeu. warna.

Di handap ieu kuring daptar sababaraha gambar anu pangseringna dibarengan ku hartos generik sareng sintétik anu kedah ditalungtik ku cara ngaitkeun aranjeunna kana simbol impian anu sanés sareng émosi anu dirasakeun dina impian:

73. Ngimpi cai bodas

kepolosan, naif, budak leutik, kurang ajar.

74. Ngimpi cai biru    Ngimpi cai pink

jatuh cinta , kahayang cinta jeung pampering, kahayang pikeun panyalindungan.

75. Ngimpi cai biru    Ngimpi cai wungu

jero, spiritualitas, konsentrasi, transformasi, tumuwuhna batin.

76. Ngimpi cai beureum

Karep, asih, dibales rasa, vitalitas, leungitna tanaga, tatu sentimental.

77. Ngimpi cai koneng

realisasi, sukses, kabuka, masalah, malaise, kenangan, perasaan teu pikaresepeun.

78. Ngimpi cai hejo     Ngimpi cai hejo zamrud    Ngimpi cai pirus

karaharjaan, pamahaman, lamunan, kahayang, impian jeung proyék.

79. Ngimpi cai hideung

teu sadar, misteri , kalangkang, disowned aspék, represi, sedih, kuciwa, kalahiran, maot.

80.Ngimpi cai kulawu

depresi, mabok, kalemahan, introversi.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Reproduksi téks dilarang

Sateuacan ninggalkeun urang

Pamaca anu dihormat ieu mangrupikeun révisi katilu tina artikel ieu, versi munggaran ditulis pikeun Supereva dina taun 2005, engké tulisan éta ditulis deui sareng dilegakeun pikeun Guida Sogni énggal.

Dinten ieu kuring mutuskeun pikeun nambihan. eusi lianna sarta gambar ngimpi sejenna sangkan simbol leuwih saluyu jeung requests dijieun ka kuring.

Kuring miharep anjeun geus kapanggih naon nu ditéang, disebutkeun inget yen Anjeun bisa nulis ngimpi anjeun dina komentar na I bakal ngawaler anjeun.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan hormat:

BAGI ARTIKEL

hartina lambang cai dina impiannyaéta unsur panyucian jeung kabersihan: cai mandi, ngabersihkeun, nyegerkeun, nyegerkeun, nyucikeun. Ku sabab kitu ritual jeung wudhu suci hadir dina loba budaya: ti baptisan agama, nepi ka mandi pikeun ritus of passage, nepi ka mandi dijieun pikeun pelesir, kaséhatan, jeung kaluar tina kabiasaan sosial (mandi Romawi, mandi Turki).9> Cai. dina impian salaku transformasi

Cai kneads, meungkeut, nyambungkeun, lap na devours, éta téh lem leres anu boga kakuatan pikeun ngahijikeun atawa ngaropéa elemen séjén. Ciri ieu ogé mangrupa unsur simbolis anu aya dina ritual kalahiran deui jeung transformasi.

Cai dina impian minangka prinsip kahirupan

Cai geus aya ti mimiti dunya, dina jaman purbakala. cai eta sakali hirup kabentuk, cai teems kalawan kahirupan, planét urang katutupan ku cai, awak urang diwangun ku 70% cai jeung, tanpa suplai poean cairan, éta dehidrasi sarta maot, kawas sagala organisme hirup lianna.

Ku sabab kitu unsur indung jeung ngabuahan cai sarta patalina jeung purwakanti bikang: cai nourishes, ngabagéakeun jeung cradles, jabang bayi tumuwuh beuleum dina cairan amniotic, sikina berkecambah dina cai, sél tumuwuh sarta multiply, endog menetas; cai téh dunya sorangan, anu " cair" watesna deukeut pisan. Kawas nu teu sadar.

Tempo_ogé: Sakola dina impian Ngimpi keur sakola

Cai dina impian sajeroning jeronapingsan jeung émosional

Jeung nu pingsan assimilates cai pikeun jero na, vitalitas, kreativitas, tapi ogé gelap na, kalangkang jeung abysses, misteri, kakuatan unstoppable.

Cai dina impian boga kakuatan insinuating sarua eta boga di alam tur nuturkeun jalur tortuous tina pingsan urang surfacing kalawan gambar dampak hébat nu kakuatan diukur ku kamampuhan pikeun ngagumbirakeun, nyingsieunan, reuwas.

Cai dina impian Nu paling umum gambar ngimpi

Pikeun ngarti harti cai dina impian bakal penting mertimbangkeun:

Penampilan :

  • Naha mendung atawa jelas?
  • Naha tenang jeung tengtrem?
  • Geger jeung telenges?
  • Transparan atawa warna?

Parasaan

  • Sieun atawa katarik?
  • Perlu atawa jijik?

Tempatna

  • Alam atawa jieunan?

Kontakna

  • Visual atanapi taktil?

Ngawalon patarosan ieu bakal ngabantosan anjeun nyambung deui kana impian anjeun sareng sensasi anu anjeun alami sareng bakal langkung gampang ngaidentipikasi inti tina harti anu bisa disambungkeun kana realitas sorangan.

Cai ngalamun   80 Gambar Oneiric

1. Ngimpi cai beresih jeung transparan

ningali, atawa keur aya beuleum, eta nyambung ka kajelasan dina situasi, mun kamungkinan "ningali jelas" , pikeun well-mahluk jeung kasaimbangan dina éksprési émosi.

2. Caidina impian TEUING jelas tur transparan

cai teuing jelas tur transparan nyaeta steril, tanpa gerak jeung kahirupan, tanpa turbidity diperlukeun pikeun prosés vital jeung transformasi.

Ku kituna bisa dihubungkeun jeung tiis tangtu, kaleuleuwihan tartib jeung nalar, jeung cara mikir hiji sisi, sieun teu disangka-sangka jeung robah.

3. Ngimpi cai herang jeung lauk

Némbongkeun eusi alam pingsan anu balik deui ka eling jeung kabutuhan pikeun ni'mat parobahan anu diturunkeun tina eta.

Ieu impian kasadaran jeung kadewasaan anu umumna ngabalukarkeun kapuasan jeung senang.

4. Ngimpi cai jeung oray

oray ngagambarkeun dorongan naluri nu ngalamun (seksualitas, agresi) dianggap bahaya sabab ngancem katenangan jeung kabiasaan nu ngalamun.

Oray dina cai dina impian ogé bisa nuduhkeun pikiran jeung parasaan anu sarua ngaganggu.

5. Ngimpi cai ngocor Ngimpi cai ngocor

nyambung kana aliran kahirupan, ka jaman, ka jadian. sagala hal anu datang, ngalamar sorangan sarta ahirna pindah jauh.

Lamun cai ngalir kotor atawa bécék ngimpi masalah masalah jeung kasusah nu ngalamun keur nyanghareupan jeung ti mana manéhna sieun jadi. kawalahan.

6. Ngimpi curug

bisa nunjukkeun émosi yénaranjeunna ngarecah, " gemuruh ", deafening (pasea, konflik, karep), elemen emosi nu tuang leuwih ngalamun tur bisa ngalieurkeun tur disorient anjeunna, knocked anjeunna handap.

Gambar sarua bisa mibanda harti positif numbu ka aliran kajadian jeung kakuatan parasaan. Ogé dina hal ieu sensasi nu dirasakeun dina impian bakal nyieun bédana

7. Ngimpi cai ngeuyeumbeu atawa bécék

gambar sabalikna ti nu saméméhna, bisa jadi gejala ngarareunah, perasaan di ayana hiji hal nu teu kaharti atawa teu bisa diatur, ngalaman diblokir, "stagnant" situasi atawa émosi, kalawan euweuh outlet.

Hartina ngarasa kasedot dina kajadian jeung teu bisa nembongkeun naon anu anjeun rasakeun. .

8. Ngimpi cai mendung Ngimpi cai poek

sabanding jeung zat alkimia kahiji, nya eta elaborasi, transformasi, jangji hirup.

Bisa ngagambarkeun rusuh kreatif, fermentasi emosi dina nyanghareupan sababaraha hubungan anyar atawa kaayaan. Sensasi positip atawa négatif nu kaalaman dina cai dina impian bakal nangtukeun harti na.

Cai poék dina impian bisa boga harti ngabuahan jeung ngajaga tur nunjukkeun memori dina cairan amniotic, momen salajengna. lahir jeung ngaliwatan kanal rahim.

9. Ngimpi cai cinyusu

nyambung kana sumur kakuatan jeung vitalitas, kreativitas, jeung ayanaka nu ngalamun bisa tarik.

10. Ngimpi cai ragrag ti langit    Ngimpi cai hujan

(girimis atawa hujan ribut) bisa ngarahkeun impian kana aspek spiritual, atawa mawa kasedih. nu dikadalikeun beurang.

11. Ngimpi cai ngalembur  Ngimpi caah  Ngimpi cai luhur

eta kabeh gambar nu nembongkeun cai muatan energi laten, endah jeung bahaya nu bisa dikaitkeun jeung dunya émosional, jeung overflowing sarta sumebarna ieu, jeung sieun atawa atraksi nu éksprési atawa kontak jeung émosi ngabalukarkeun.

Cai dina impian bakal nunda lajeng ka a Kabutuhan pikeun ngawadahan, kana mode ekspresi anu langkung pas atanapi éta bakal janten gejala tina émosi anu ngawasaan atanapi anu ngalaksanakeun sababaraha aspék kahirupan pemimpi.

12 . Ngalamun ombak badag     Ngimpi tsunami

boh dikaitkeun jeung émosi anu ditindes jeung dikontrol sacara kaleuleuwihi dina kanyataanana sarta dileupaskeun dina impian kalayan sagala kakuatan manifestasi alam anu hébat ieu.

Impian mindeng dihubungkeun jeung petikan tina hiji fase hirup ka nu sejen, bisa recur pikeun lila salaku ngimpi ngulang lamun kontrol kaleuleuwihan jeung sieun naon karasaeun nyegah nu ngalamun confronting emosi sorangan.

Éta bisaNganggap dirina minangka jinis impian katarsis anu tujuanana pikeun nyaimbangkeun deui tegangan internal, bari sakapeung nunjukkeun ledakan anu ngadadak sareng telenges dina kanyataanana.

13. Ngimpi cai anu guligah    Ngimpi cai ribut    Ngimpi cai anu telenges

ngagambarkeun kaayaan batin anu sarua " ngagalura" dina tingkat émosional, guligah anu kadang-kadang ogé nunjukkeun teu ngarareunah fisik.

Ieu impian anu nembongkeun masalah anu keur ngalamun ngalaman. jeung rarasaan-Na boga sagalana ngalawan.

14. Ngimpi cai laut    Ngimpi cai jero

nuduhkeun pingsan, gerakan batin, parobahan lumangsung, tapi ogé mangrupa wangun kayakinan. , a cradled dina mémori panyalindungan tina cairan amniotic atawa dina memori arkais tina fruitful tur euyeub cai cai.

Saolah-olah éta memori sél awak ngaku kudu balik deui ka sumber mahluk jeung pikeun ngahirupkeun deui.

15. Ngimpi cai walungan     Ngimpi ka walungan caah

nuduhkeun aliran kajadian anu nyilakakeun kahirupan nu ngalamun, kanyataan di jerona dikurebkeun, émosi, kasusah jeung tujuan tapi, nalika walungan pinuh ku impian, di dieu sagalana jadi " teuing ", kanyataanana muncul ngancam jeung mumusuhan sarta teu mungkin deui mertahankeun tangtu biasa.

Éta impian nu ngagambarkeun kaayaan ayeuna jeung nu bisasinyal moments tina ngarareunah tur kasusah malah saméméh ngalamun sadar eta.

16. Ngimpi cai danau

ngagambarkeun jero dunya emosi nu ngalamun jeung kabutuhan na pikeun introspeksi jeung recollection, nu kudu narima kana alam nu teu bisa dipikanyaah ku hiji jalma babarengan jeung kudu silih kenal.

Ieu mangrupa lambang tegangan antara dua unsur: dasar danau jeung beungeut nu langit dipantulkeun. pakait jeung dua drive sabalikna antara nu perlu pikeun manggihan kasaimbangan: di hiji sisi jero jeung inténsitas parasaan, dina sejenna lightness jeung pelesir.

17. Ngimpi cai dina guha

sarua jeung manggihan rusiah jeung émosi disumputkeun dina diri nu, meureun, kudu ningali caang jeung nu kasadaran jeung tanggung jawab kudu kaala.

Mun cai ngalir dina guha dina impian eta oge bisa nunjukkeun perluna purifikasi, lightening (sanajan dina tingkat fisik), kudu " ngalirkeun " naon anu dirasakeun dina jero, narima eta, teu nentang eta, kalawan kapercayaan hiji. anu rumaos kabawa ku anu langkung kuat.

18. Ngimpi cai termal

sakumaha keur cai haneut jeung panas bisa disambungkeun jeung kudu nyambungkeun deui kana énergi restoratif jeung vital asal jeung nuduhkeun perluna istirahat jeung rélaxasi.

Biasana mangrupa simbol positif numbu

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.