Ngimpi nginum Ngimpi haus Hartina

 Ngimpi nginum Ngimpi haus Hartina

Arthur Williams

Ngimpi nginum, ngalamun haus dihubungkeun sareng nyerep: aya anu kedah dibawa "di jero" pikeun nutupan kabutuhan anu disayogikeun ku pingsan salaku dasar pikeun karaharjaan pemimpi. Tulisan éta ngajelaskeun konsép kabutuhan fisik sareng psikis sareng nampilkeun gambar impian anu béda-béda anu aya hubunganana sareng nginum dina impian kalayan hartos anu mungkin sareng hubunganana sareng kanyataan.

nginum dina impian

Tempo_ogé: Ngimpi dihianati Ngimpi dihianati jeung dihianati

Ngimpi nginum, ngalamun haus mangrupikeun cerminan kabutuhan fisik anu utami sareng, sapertos anu kajantenan nalika impian tuang, éta nunjukkeun kabutuhan pikeun nyugemakeun kabutuhan anu sami dina kanyataan anu ngalamun.

Peryogi panyalindungan sareng kanyamanan, peryogi " giatan ", peryogi cairan anu pangheulana sareng anu paling penting anu dikonsumsi ku manusa: susu indung, simbol kasalametan, cinta sareng kahaneutan, anu " kakurangan " némbongan salaku "kosong " sareng salaku " haus " dina impian.

Ngimpi nginum tiasa gaduh hartos sanés. ka kabutuhan anu teu puas dina lingkungan émosional: nalika pemimpi ngarasa nyalira sareng teu dipikacinta atanapi garing sareng teu tiasa bogoh, nalika ekspresi émosi sareng pangaruh émosi batur nyingsieunan anjeunna, haus dina impian tiasa janten simbol kekosongan émosional ieu. yén urang condong "eusian " ku nginum.

Tapi ngimpi nginum ogé bisa timbul.gambar ekstrim nu ngabalukarkeun sieun jeung dismay, tapi nu jelas nunjukkeun kabutuhan awak, turunna énergi, atawa diets jeung diets kakurangan gizi, momen kacapean gede atawa runtah fisik nu ngimpi nyoba make up for jeung simbol vital par excellence (getih).

25. Ngimpi nginum minyak

nyatakeun kudu diantep, diantep ngalir, ngalemeskeun nu hese ditanggung, tina " dicerna. " .

Harti minyak kuno dikaitkeun kana kaayaanana sareng kabeungharan sareng nginum minyak dina impian ogé tiasa ngagambarkeun kabutuhan kaamanan material, betah hirup, élastisitas dina hubungan. .

26. Ngimpi nginum alkohol

sakumaha keur anggur, bisa nuduhkeun kudu ngaleupaskeun kadali atawa kabur tina kahariwang jeung tanggung jawab sapopoe, atawa sinyal teu tanggung jawab nu ngalamun, detachment tina kanyataanana, moments kabingungan jeung rusuh.

27. Ngimpi nginum kopi

ngalibatkeun lingkungan sosial (utamana lamun nginum eta di bar) jeung bisa nujul kana kabutuhan stimulating jeung rewarding. hubungan (sanajan cinta) atawa kudu neangan pamahaman jeung batur, wewengkon umum, sangkan diri ngarti.

28. Ngimpi nginum kopi pait  Ngimpi nginum kopi asin

bisa allude ka gagal dina sababarahahubungan (sanajan sentimental atawa seksual) atawa ku disappointment, kana hal anu ninggalkeun " rasa pait" .

29. Ngimpi nginum kopi amis     Ngimpi nginum coklat panas

ngagambarkeun sabalikna di luhur, atawa kasugemaan nu kaalaman dina hubungan séntiméntal, dibales daya tarik jeung perhatian, cuddles katarima.

30. Ngimpi nginum tea

bisa nuduhkeun perluna katentreman, kawajaran jeung kajelasan méntal sarta ayana pikiran.

31. Ngimpi nginum aperitif

bisa menyinggung perluna stimulus di sawatara wewengkon (sentimental jeung seksual). ), sarua jeung ngadagoan kanikmatan ciuman jeung foreplay seksual atawa pleasantly fantasizing ngeunaan hasil tina naon nu kakara dimimitian.

32. Ngimpi nginum jus buah

hartina néangan hiji saharita jeung saeutik. kasenangan budak leutik, éta ngagambarkeun kabutuhan rasa amis, pampering sareng perawatan. Tapi ogé bisa nunjukkeun kabutuhan " alam", butuh zat alami jeung detoksifikasi pikeun kaséhatan awak.

Marzia Mazzavillani Hak Cipta © Réproduksi téks dilarang.

Sateuacan ninggalkeun urang

Nu maca anu dihormat, mugia artikelna parantos nyugemakeun kapanasaran anjeun, tapi upami anjeun ogé ngimpi nginum sareng anjeun teu acan mendakan gambar anu anjeun pikahoyong. Ieuh, nulis ka kuring atawa asupkeun impian anjeun dina komentar jeung kuring bakal mere Anjeun hijiwaleran.

Upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun pikeun ngabales komitmen kuring kalayan kahadean leutik:

BAGI ARTIKEL

ngan pikeun haus nyata.

Freud mertahankeun yén impian téh panangtu sare komo nginum dina impian bisa boga tujuan compensatory ieu lamun nyoba alleviate haus jeung kabutuhan nyata cairan kalawan gambar ilusi tina impian.

Hal anu sarua kajadian jeung rangsangan fisik lianna nu wareg dina impian, contona ngimpi kencing, buang cai, ngadéngé sora jeung sora nu diasupkeun kana impian.

Ngimpi nginum sareng ngalamun haus ogé tiasa dihubungkeun sareng masalah kaséhatan nyata sareng kabutuhan awak pikeun ngabersihkeun diri kalayan kualitas detoksifikasi cai atanapi cairan sanés. 3>

Tapi pikirkeun ogé babasan anu biasa digunakeun: "Haau cinta, haus duit, haus kasuksésan, haus pangaweruh" nu allude haus salaku métafora pikeun kaperluan séjén.

Teras urang kedah naros ka diri urang sorangan: Naon " Abdi haus "? Abdi peryogi naon?

  • cinta?
  • kaasih?
  • perhatian?
  • seks?
  • kakuatan?
  • pangaweruh?

Saurang oge mikirkeun babasan " ulah diinum ka kuring " nu nuduhkeun hiji hal anu disalurkeun salaku hal sejenna jeung kapanggihna bohong. Éta ogé bisa jadi mangpaat pikeun evaluate harti mungkin ieu lamun nembongan dina konteks atawa dina situasi ngimpi anu justifies eta.

Ngimpi nginum Ngimpi keur haus.Harti

  • dehidrasi
  • haus nyata
  • panyakit jeung kaayaan mabok awak
  • kasepian
  • kagaringan afektif
  • kakurangan
  • kakurangan kaasih, kaasih
  • depresi
  • kabutuhan dukungan
  • kabutuhan cinta
  • kabutuhan pitulung
  • perlu perhatian jeung kajelasan

Ngimpi nginum Gambar Impian

Makna ngimpi ieu patali jeung kasugemaan. tina haus, kana naon anu mabok, kana sensasi anu dialaman, kana kontéks tunggal dimana tindakan lumangsung.

Jelas yén ngimpi haus, mendakan inuman sareng ngaleungitkeun haus bakal masihan sensasi anu béda. jeung hartina (positif) tina haus jeung TEU manggih inuman atawa tina nginum jeung TEU bisa nyeuseupkeun haus.

Sakumaha anu geus jelas beda-beda cair anu diinum: cai, susu, anggur, lemes. inuman atawa alkohol bakal ngakibatkeun harti anu béda .

1. Ngimpi haus jeung TEU boga naon-naon   Ngimpi nginum cai jeung TEU nyumponan haus

sarua jeung kosong anu henteu kaeusi, ka kabutuhan unattended, ka "kagersang" nu teu boga relief.

Ieu ngagambarkeun momen deprivation fisik jeung psikis jeung pingsan brings kana beungeut cai, a malaise jeung a kakurangan nu sugan ngalamun geus jelas pisan atawa nu can kapanggih pikeun manggihan ubar. Bisa dipatalikeun jeung masalah kaséhatan, muriang, flu, gering.

2.Ngimpi nginum sareng ngaleungitkeun haus

tiasa nyorot sumber daya pemimpi anu sanggup nungkulan hiji "kakurangan" sacara aktif, ngurus aspék anu paling malarat sareng "haus" sorangan .

3. Ngimpi nginum tina gelas

hartina lumaku kalawan bener kalawan sabar jeung teratur dina ngurus kaperluanana. Gelas tiasa janten simbol naon anu dipiboga ku pemimpi, ngagambarkeun wadah simbolis bakat sareng sumber dayana, atanapi tiasa nunjukkeun karesep awéwé sareng nunjukkeun kapuasan seksual.

Pikeun interpretasi inuman anu populer dina jelas. gelas dina impian sarua jeung nembongkeun rusiah atawa diajar ngeunaan eta.

4. Ngimpi nginum tina botol

sabalikna di luhur patali jeung rurusuhan jaman, jeung impulsiveness dina neangan. ubar pikeun emptiness sarta kabutuhan hiji, tapi ogé ngagambarkeun spontanitas jeung naluri nu nungtun ngalamun na, dina sababaraha impian, markisa.

Beungeut botol , kalayan bentuk elongated na mangrupakeun simbol phallic sarta bisa. allude to fellatio.

5. Ngimpi nginum ngaliwatan jarami

oge ieu gambar bisa miboga konotasi phallic utamana pikeun aksi nyeuseup cairan nu ngarangsang anggota lalaki sarta ngaleupaskeun spérma.

Tapi nganggonginum jarami dina impian ogé bisa boga nilai budak leutik, nunjukkeun imajinasi jeung alternatip anu ngamungkinkeun hiji jalma pikeun nyugemakeun pangabutuhna

6. Ngimpi nginum cai mancur    Ngimpi nginum cai ngocor

mangrupikeun gambaran anu positip anu aya hubunganana sareng kamungkinan mendakan naon anu dipikabutuh dina waktos anu pas, éta ngagambarkeun terang kumaha ngarebut kasempetan sareng ogé ngaraosan naon anu henteu dipiharep.

Hartosna saluyu sareng aliran kahirupan. jeung nyumponan pangabutuh ku cara nu pangbasajanna tur paling alami.

7. Ngimpi nginum cai

bisa jadi gambaran nu paling positip utamana lamun ngarasa seger cai dina sungut anjeun. .

Nunjukkeun kapuasan di sababaraha wewengkon, hubungan emosi jeung wareg " haus pangaweruh ".

Bisa ngagambarkeun kabutuhan nyata cai nalika awak boga masalah intoleransi dahareun. atawa keur mabok jeung dehidrasi.

8. Ngimpi nginum cai panas    Ngimpi nginum jamu

lamun dina ngimpi ngarasa kasejahteraan tina cairan panas, ngimpi ngagambarkeun kapuasan. tina kabutuhan kahaneutan sareng kaasih atanapi tiasa nunjukkeun yén anu ngalamun saré di kamar anu tiis teuing, sigana anjeunna kabebeng, flu sareng peryogi cairan anu haneut. jeung kaambeu .

9. Ngimpi cai beku

sarua jeung kudu "cool down " sumanget dina diskusi, dina hubungan, gairah ngaduruk atawa sabalikna, rarasaan anu cooling handap, hal anu henteu. " ngahaneutkeun haté beuki ".

Aspék-aspék siga ngimpi séjénna kudu ditalungtik ku rasa nu kaalaman ku nu ngalamun sangkan ngarti kana gambar ieu.

10. Ngimpi nginum. cai carbonated

bisa ngagambarkeun harepan, lamunan jeung ilusi dina nu hiji eupan, nu meureun nyieun hirup hiji leuwih pikaresepeun, tapi nu mask kanyataanana jeung bisa kompromi spontanitas hiji hubungan atawa kamampuhan pikeun nempo hal kalawan objektivitas.

11. Ngimpi nginum cai kotor

ngagambarkeun hal négatif anu dialaman ku nu ngalamun jeung di mana manéhna kalibet, meureun kaayaan séntiméntal nu teu jelas, nu ngabalukarkeun manéhna “ mabok “.

Nginum cai kotor dina impian ogé bisa nengetan pilihan kadaharan anu salah.

12. Ngimpi nginum cai pait

nuduhkeun " pahit" jeung kuciwa di sawatara wewengkon (sentimental atawa kulawarga).

13. Ngimpi nginum cai asin    Ngimpi nginum cai laut

hartina sarua jeung hiji. di luhur sarta patali jeung unpleasantness sarta rasa reuwas jeung disquiet di sawatara wewengkon, bari nginum cai laut dina impian bisa nunjukkeun hal sejenna:introversi jeung mundur, katarik kana mékanisme batin, katarik kana pingsan.

14. Ngimpi nginum cai suci

hartina ngarasa kudu ngajaga diri, ngarasa mangsana ku pangaruh luar nu teu kaampeuh, sieun kanyahoan. tina kahirupan. Éta ogé bisa muncul salaku dorongan ti pingsan.

15. Ngimpi nginum anggur

ngahubungkeun jeung eros jeung hubungan séntiméntal (utamana lamun nginum babarengan jeung lawan jenis). , tapi ogé pikeun karaharjaan umum, pikeun kasenangan hirup, pikeun kasenangan aya di batur, ka kabutuhan " panggang" pikeun ngagungkeun kasuksésan, tapi ogé kabutuhan pikeun ngantunkeun kontrol saeutik, jadi leuwih spontan, pikeun ngaluarkeun émosi sorangan.

Kualitas, kuantitas jeung warna anggur mabok bakal jadi decisive pikeun pamahaman ngimpi, contona ngimpi nginum teuing. loba anggur jeung mabok bisa sinyal disinhibition , irrationality jeung kurangna kontrol.

16. Ngimpi nginum anggur bodas

bisa disambungkeun jeung kahayang pikeun nyimpulkeun hubungan bisnis, hubungan ramah. kana rasa euforia, kabutuhan pikeun rekreasi.

Nalika ngalamun nginum sampanye nujul kana " sparkling" sarta moments intim pikeun kapuasan jeung kasuksésan di sawatara wewengkon ( bisnis, pagawean, cinta), ka nalukkeun cinta .

17. Ngimpi nginum anggur beureum

mawaharti leuwih fisik jeung gairah (beureum kawas getih) jeung bisa mawa perhatian kana kaséhatan sarta énergi fisik, nunjukkeun pelesir: naon ngalaman dina hubungan, dina seksualitas, dina aspék material hirup.

Nginum anggur beureum dina impian nunjukkeun hikmah, inspirasi jeung extroversion sinyal kasuksésan atawa acara pikeun sohor tur bisa dipigawé salaku ritual transisi tina hiji fase hirup ka nu sejen.

Tapi dina sababaraha impian anggur. bisa boga harti spiritual jeung jadi lambang pakta nu disegel ku katuhanan.

18. Ngimpi nginum anggur jeung almarhum

hartina mikawanoh jeung ngégél beungkeutan jeung manéhna, ngaratkeun hiji perjangjian. atawa jangji mangrupa gambaran anu ogé bisa dihubungkeun jeung rasa kasalahan sarta kudu dihampura pikeun salah harti jeung parasaan négatif anu dialaman ka manéhna, kudu tengtrem

19. Ngimpi nginum susu

Ngarujuk kana kahayang anu rada orok pikeun perawatan sareng panyalindungan, atanapi kana kameumeutna anu ngalamun anu disorot.

Éta ogé tiasa nunjukkeun kabutuhan gizi dina harti métaforis (pangaweruh spiritualitas naturalness. ) Susu dina impian bisa nunjukkeun spérma.

20. Ngimpi nginum susu tina payudara

nyaéta gambar archetypal anu nembongkeun kabutuhan dasar manusa: ngetok kana sumber alam kahirupan. katumuwuh, nyerep kualitas archetype bikang anu bisa nyaimbangkeun hiji kahirupan unruly, aridity, kurangna imajinasi jeung visi tina aspék maskulin kaleuleuwihan rasional jeung dikawasa. kasugemaan nu teu hirup dina kanyataanana.

21. Ngimpi nginum susu busuk     Ngimpi nginum susu busuk

sabalikna tina hal di luhur, nuduhkeun yen naon anu anjeun lakukeun teh matak ngabahayakeun. sarta teu ngahasilkeun hasil nu dipikahoyong, yén kakuatan hiji keur dispersed dina arah nu gunana tur ngabahayakeun atawa nu hiji teu narima cinta, sayang, harepan-pikeun perawatan.

22. Ngimpi nginum susu almond.

hartina néangan kasugemaan nu meureun kurang dina kanyataan sorangan, kréatif, teu nyerah lamun nyanghareupan rasa kakosongan jeung kaayaan lian ti nu dipiharep.

23. Ngalamun. nginum bir

nyorangan atawa babarengan nyorot hiji sikep aktif jeung réaktif dina nyanghareupan adversity hirup, hartina ngalakukeun tindakan diperlukeun pikeun nyugemakeun kabutuhan hiji.

Minum bir dina impian ngagambarkeun a Énergi euphoric sareng tekad anu nunjukkeun kasuksesan, anu terang kumaha ngakuan sareng ngagungkeunana.

Dina tafsir kuna éta mangrupikeun simbol kabagjaan, kaberuntungan, hasilna dimeunangkeun.

Tempo_ogé: Ngimpi debat jeung kabogoh Alessio ngimpi

24. Ngimpi nginum getih

nyaéta

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.