Impian Natal Naon hartosna ngimpi Natal

 Impian Natal Naon hartosna ngimpi Natal

Arthur Williams

Kakuatan archetypal Natal dina impian, numbu ka kahayang pingsan pikeun rebirth, bisa narjamahkeun kana prosés transformasi ditakdirkeun pikeun mangaruhan duanana aspék psikis tina ngalamun jeung situasi konkrit na. kahirupan. Tulisan dimimitian tina simbolisme sareng asal-usul Natal dugi ka hartos anu aya dina imajinasi koléktif manusa modern. Di handapeun tulisan aya sababaraha conto impian sareng gambar simbolis anu paling umum anu aya hubunganana sareng téma ieu.

Natal dina impian

Gambar anu patali jeung Natal dina impian sering, seru jeung gampang diinget, sabab ulang taun ieu deeply rooted dina budaya jeung imajinasi koléktif manusa Kulon.

Harti Natal. dina impian dikaitkeun kana archetype kalahiran, konstelasi hartos simbolis dasar pikeun pamahaman jeung narima kahirupan sarta évolusi na di bumi.

Simbolisme Natal dina impian

Ngahijikeun dua unsur primér jeung sabalikna miheulaan lahir: ieu  momen perkawinan suci , tina conjunctio oppositorum anu bakal ngahirupkeun anu anyar, lahirna putra-pahlawan anu nyalira ngahiji, ngabedakeun diri, ciri duanana.

Tina dua unsurSabalikna sareng pelengkap bumi indung sareng langit bapa, mimiti ngahiji sareng anu munggaran "kalahiran" : kahirupan tutuwuhan sareng sasatoan di bumi sareng parobahan anu dipikabutuh pikeun hirup manusa.

Ieu mimitina. simbol, conto tegangan ka arah "urutan" ti rusuh tina materi primordial, ieu imprinted dina psyche manusa kawas branding a, sarta pangaruh lamunan jeung neangan harti. Ti dieu diturunkeun conto-conto anu urang mendakan dina mitos sareng legenda, persatuan anu mujijat, suci atanapi magis dimana mahluk anyar hirup kalayan misi anu kedah dilaksanakeun sareng parobihan anu bakal dilaksanakeun.

Dina budaya Mesir, Ngahijikeun Isis sareng Osiris ngahasilkeun Dewa Horus, dina mitologi Yunani, ngahijikeun Zeus-swan - sareng Leda, ngahasilkeun Dioscuri, Helen sareng Clytemnestra, bula Zeus-bodas teras elang sareng Europa, ngahasilkeun Minos, Radamanto sareng Sarpedon, Zeus-hujan emas jeung Danae, ngahasilkeun  Perseus  jsb.

Asal-usul Natal

Dina asal-usul Natal nu urang nyaho jeung konvénsi agamana (teu ), aya perayaan Romawi kuno ngeunaan " Solis invictus" numbu ka solstice usum tiis.

Sanggeus peuting pangpanjangna taun, balikna caang dirayakeun, ngahormatan panonpoé nu mulang ka ngabuahan indung bumi, mawa deui kahaneutan jeung kaayaanana.

Natal Kristen, anu tanggalna pas sareng ieupésta ritual kuno, nya éta perayaan kalahiran Orok Yesus, putra Allah (panonpoé dunya, cahaya nurani nu illuminates rusuh undifferentiated dunya pingsan).

Putra Allah. anu tiasa ngawujudkeun dirina hatur nuhun kana persatuan Roh Suci sareng Lady kami sareng anu ditakdirkeun pikeun tumbuh di bumi, pikeun ngorbankeun dirina sareng maot dina kayu salib pikeun nyalametkeun umat manusa tina dosana.

Naon anu muncul tina Natal Kristen sareng tina simbol Natal dina impian , nyaéta kontras anu hadé-jahat, kakuatan anu dikaitkeun kana kakuatan cinta, panolakan diri, kamurahan, pangorbanan, pentingna. tina beungkeutan jeung batur, kahayang pikeun nyumbang.

Sadaya aspék ieu, inextricably dikaitkeun jeung Natal , mangaruhan adat jeung tradisi: kabiasaan silih tukeur hadiah, reuniting  salaku kulawarga, nu naif do-gooders nu pervade unggal gambar jeung unggal pesen ti média.

Di antara hartos simbolis Natal dina impian kabutuhan recollection jeung kahayang sabenerna pikeun rebirth batin teu kudu jadi. teu kaasup. Tapi  aspék-aspék anu leuwih jero, otentik jeung sanubari ieu jarang muncul dina impian.

Ngan kakuatan archetypal Natal dina impian , numbu ka kahayang pingsan pikeun kalahiran deui, bisa ngamimitian prosés transformasi dimaksudkeun pikeun investasi duanana aspék psikis tina ngalamun nakaayaan konkret dina hirupna.

Natal dina impian  Harti

Tempo_ogé: Ngimpi nyalametkeun batur Ngimpi disalametkeun Ngimpi nyalametkeun diri

Natal dina impian mawa kana beungeut émosi anu geus kaalaman salila liburan ieu jeung patali kana hubungan kulawarga, kana rasa persatuan jeung kahaneutan, pikeun ngarasa bagian tina hiji sistem, mun butuh konfirmasi jeung ditampa.

Natal dina impian nu presents gambar klasik: tangkal Natal, ranjang orok, lunches di kulawarga , turun salju, massa tengah wengi, jsb. aranjeunna sering dipinuhan ku melankolis halus pikeun jaman baheula, ku kaduhung pikeun hubungan kulawarga anu parantos longgar atanapi rusak. Sapertos anu kajantenan dina impian santunan ieu anu dilakukeun ku awéwé anu cerai:

"Kuring aya di bumi tempat kuring cicing nalika kuring kawin. Aya salaki sareng putri abdi nalika aranjeunna langkung ngora, sareng di tengah kamar makan, aya tangkal Natal anu ageung sadayana dihias beureum, sareng lampu hurung."

Gambar-gambar Kabagjaan sareng kebersamaan kontras sareng kasedih anu dirasakeun ku awéwé pikeun naon anu leungit.

Sabab Natal dina impian, saluareun simbolisme agama, terangkeun kabutuhan cinta sareng kulawarga: babarengan, perasaan bagian tina hiji hal. , teu ngarasa sorangan.

Sabenerna, harti Natal dina impian leuwih patali jeung" kabutuhan " tina pemimpi tibatan ritual atanapi spiritualitas, sareng rasa kahaneutan anu aya hubunganana sareng perayaan ieu tiasa ngaluarkeun kanyataan anu sabalikna: kurangna harmoni sareng gersang lingkungan anu henteu resep deui. ngageter.

Aspék anu muncul dina impian di handap ieu anu ngalamun ngémutan sadaya kasedihna:

" Kolot kuring calik dina méja kalayan tenang sareng santai sareng tuang sarapan ngobrol ngeunaan ieu sareng anu. Kanyataanana dinten-ayeuna aranjeunna terus-terusan ngabantah perkawis hal-hal anu bodo, ngémutan Natal sareng sadaya liburan anu ngiringanana."

Nganalisis simbol Natal dina impian teu kedah hilap. aspék éksternal sarta deet: konsumerisme, conformism.

Natal modern bisa jadi simbol homogenisasi, superficiality, tina spiritualitas fasad nu teu bisa ngaleuwihan beungeut konvénsi jeung kabiasaan.

Tempo_ogé: Ngimpi Gusti Naon hartosna ningali Gusti dina impian

Hartina ngimpi di handap ieu patali  jeung ieu. Kalimah anu diekstrapolasi tina carita pemimpi ngabantosan urang ngartos kumaha kuatna kasieunana:

" Nalika liburan Natal, otak kuring diganti ku salah sahiji milikna. Singkatna, kuring neuteup ngaliwatan panon salah sahiji jalma anu bébas roam sabudeureun kota, tapi anu indit ka réstoran unggal poe nungguan lobotomisized. Natal dina impianeta mangaruhan pikiran, émosi jeung kenangan, sarta rarasaan hasilna, sanajan suffused ku Melancholy amis, bisa haneut haté dina kontak jeung " alus" , rasa persatuan, reuwas, nu 'enchantment.

Bisa ngageterkeun diri anak batin dina diri sarerea jeung ngakibatkeun ngarasakeun suasana Natal, lampu, permen, hadiah.

Natal dina impian, leuwih ti kaayaan ngimpi sejenna, eta nempatkeun pemimpi dina kontak jeung rarasaan, rasa persatuan jeung kohési kulawarga, panyorot naon anjeunna lacks atawa naon anjeunna teu sadar hayang, atawa némbongkeun kaperluan bagian psikis numbu ka budak leutik jeung naon Natal digambarkeun.

Kasimpulanana, hartos-hartos anu dipatalikeun kana gambar-gambar Natal dina impian:

  • butuh katenangan
  • peryogi kaamanan
  • butuh kahaneutan kulawarga
  • kudu cinta
  • kudu harmoni
  • beungkeutan
  • kaakraban
  • ngahiji
  • perasaan
  • nostalgia
  • melankolis
  • tradisi
  • kenangan budak leutik
  • kasenangan jeung reuwas
  • kaceriaan

Ngimpi Natal  10  Gambar Mirip Impian

1. Ngalamun Ngarayakeun Natal

sakumaha anu dijelaskeun dina artikel, gambar ieu nerangkeun Natal " leres " , sentimen nuju hajatan ieu nu geus netep leuwih taun saprakti budak leutik.

Bisa jadi Natal tina kahaneutan jeung hubungan kaasih, bisa jadi Natal tina "tugas", tina " kudu aya "horéam. Sanajan kitu, kanyataan ngarayakeun Natal dina impian presupposes atmosfir festive nu bisa nunjukkeun kabutuhan immersion dina atmosfir Natal, dina ritual na dina kahaneutan kulawarga.

2. Ngalamun Natal dihias. tangkal   Ngalamun tangkal Natal bercahya

salaku simbol liburan ieu, riang, bercahya jeung bersinar tangkal Natal ogé nujul kana ritus budak leutik sarta kenangan, eta recalls kahayang pikeun " imah " jeung kulawarga , tina recollection, karapihan.

3. Ngimpi tangkal Natal ragrag

nunjukkeun ragrag tina ilusi jeung lamunan budak leutik patali pihak ieu jeung ritual na. Éta ogé tiasa dihubungkeun sareng kahayang anu teu puas atanapi konflik anu timbul dina kulawarga.

4. Ngimpi tangkal Natal anu kaduruk

sapertos di luhur, tapi dina tangkal Natal anu kahuruan. impian kualitas emerges numbu ka ekspresi telenges tina émosi: ambek-ambekan, ngaduruk parasaan nu bisa allude mun quarrels jeung pikiran lila-diayakeun sarta yén sinyal pingsan salaku kamungkinan ngabalukarkeun gangguan sarta division. Salaku hiji hal anu bisa " ngancurkeun " Natal.

5. Ngimpi tangkal Natal bulistir

mangrupa gambar anu nunjukkeun kasedih jeung desolation,sieun teu bisa deui ngarasakeun kabagjaan pakait sareng pihak, atawa  dominion of rationality nu " strips" Natal tina sagala pesona na.

6. Ngimpi Santa Claus   Ngimpi Santa Claus kalawan kareta lesod

nunjukkeun mecenghulna aspék budak leutik  jeung kabutuhan pikeun manggihan " sihir " jeung kahaneutan sanajan dina kahirupan sapopoe.

Sinterklas di ngimpi ogé bisa jadi lambang inohong rujukan lalaki: bapa atawa akina hiji jeung rasa omnipotence attributed ka inohong ieu mangsa budak leutik nu meureun ngiles jeung dewasa kaduhung gede jeung nyeri ti pihak sorangan” budak awéwé" .

7. Ngimpi ngeunaan Santa Claus goréng

bisa nujul kana tatu jeung disappointments ngalaman di budak leutik, salah harti jeung disappointments, teu ngarasa dipikacinta tur ditangtayungan, atawa ka budak leutik tur disappointments. Aspek dominan anu terang kumaha muncul sacara kuat ku naroskeun kabutuhan dewasa.

8. Ngalamun hiasan Natal Ngimpi lampu Natal

ngaluarkeun kahayang pikeun kaéndahan sareng kaharmonisan, kabutuhan santai. sarta cageur énergi hiji dina kulawarga. Kudu percaya kana magis Natal, kudu ngarasa bagian tina ritual koléktif jeung ngarasa kaamanan nu asalna ti grup.

9. Ngalamun Adegan Kalahiran

bisa ngeunteung nyata unsur religiusitas jeung harepan gumbira nuju kakalahiran orok Yesus tapi, leuwih gampang, eta ngagambarkeun aspék tradisional jeung nilai maranéhanana geus kaala pikeun ngalamun: rasa recollection jeung kahaneutan kulawarga, a religiosity rada bubudakeun, tapi comforting jeung pelindung.

10. Ngimpi poinsettia

nyaéta gambar anu éndah sareng positip anu, sanaos dihubungkeun sareng simbolisme Natal, utamina ngagambarkeun aspék rebirth kakuatan kahirupan anu " mekar " bahkan dina dinten anu paling tiis. poek jeung taun, sarta nu jadi jangji pikeun mangsa nu bakal datang.

Sateuacan ninggalkeun urang

Pamaca anu dihormat, upami anjeun mendakan tulisan ieu mangpaat sareng pikaresepeun, kuring nyuhunkeun anjeun ngabales komitmen kuring. kalayan kahadean leutik:

Bagikeun ARTIKEL

Arthur Williams

Jeremy Cruz mangrupa panulis ngalaman, analis ngimpi, sarta timer memproklamirkan ngimpi enthusiast. Kalayan gairah anu jero pikeun ngajalajah dunya impian anu misterius, Jeremy parantos ngadedikasikeun karirna pikeun ngabongkar hartos anu rumit sareng simbolisme anu disumputkeun dina pikiran urang sare. Dilahirkeun sareng digedékeun di kota alit, anjeunna ngembangkeun karesep awal sareng alam impian anu anéh sareng misterius, anu pamustunganana nyababkeun anjeunna ngudag gelar Sarjana Psikologi kalayan spesialisasi dina Analisis Impian.Sapanjang perjalanan akademikna, Jeremy ngagali kana rupa-rupa téori sareng interpretasi impian, ngulik karya-karya psikolog anu kasohor sapertos Sigmund Freud sareng Carl Jung. Ngagabungkeun pangaweruh na dina psikologi jeung rasa panasaran leuleuy, anjeunna narékahan pikeun sasak gap antara elmu jeung spiritualitas, pamahaman impian salaku alat kuat pikeun manggihan diri jeung tumuwuhna pribadi.Blog Jeremy, Interprétasi sareng Harti Impian, dikurasi dina nami samaran Arthur Williams, mangrupikeun cara pikeun ngabagi kaahlian sareng wawasanna ka pamiarsa anu langkung lega. Ngaliwatan tulisan anu didamel sacara cermat, anjeunna nyayogikeun pamaca kalayan analisa komprehensif sareng katerangan ngeunaan simbol impian sareng archetypes anu béda-béda, tujuanana pikeun ngajelaskeun pesen subconscious anu disampaikeun ku impian urang.Ngaku yén impian tiasa janten gerbang pikeun ngartos kasieun, kahayang, sareng émosi anu teu kaungkab, Jeremy nyorongpamiarsa na nangkeup dunya euyeub tina ngalamun na ngajajah psyche sorangan ngaliwatan interpretasi ngimpi. Ku nawiskeun tip sareng téknik praktis, anjeunna nungtun jalma-jalma ngeunaan cara ngajaga jurnal impian, ningkatkeun panginget impian, sareng ngabongkar pesen anu disumputkeun di tukangeun perjalanan wengi-wengi.Jeremy Cruz, atawa rada, Arthur Williams, narékahan sangkan analisis ngimpi diaksés ka sadaya, emphasizing kakuatan transformative nu perenahna dina impian urang. Naha anjeun milarian pituduh, inspirasi, atanapi ngan saukur sakedapan kana alam enigmatic tina alam bawah sadar, tulisan Jeremy anu ngadorong pamikiran dina blog na pasti bakal ngantepkeun anjeun ngartos anu langkung jero ngeunaan impian anjeun sareng diri anjeun.